Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahıma şükürler olsun ki bitirebildim ya ne uzunmuş oku oku oh bee. Ben de çrşamba alıyorumwww.hepsiburada.com'dan. Arkadaşlar sorum şu olacak, Bascuda'dan ve hepsiburada'dan alınan telefonların kutularından çıkanlarda herhangi bir farklılık var mı?
  • bascuda da ct diye bir kart çıkıyo extradan ama ne işe yaradığını bilmiyorum
    ben hepsiburada.com dan aldım 2 gün içinde elimdeydi ve halaelimden de bırakabilmiş değilim :)
  • İlk alındığı, orijinal haliyle, maksimum batarya bekleme süreleriniz ne kadar arkadaşlar?
  • 1 gün :D
  • www.mpx.gen.tr siteminizin ilk ayağı olan forumumuz açılmıştır.

Adres:www.mpx.gen.tr/forum

Tüm mpx kullanıcılarını bekliyoruz...
  • Sizce biter mi bu? Biterse ne zaman biter? Sitelerde birer birer kalmamaya başladı da.
  • içeriğimiz şimdiden hazır. kodlamayı da 2 hafta içinde bitirmeyi düşünüyoruz..
  • DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    O YAW ŞU DOS OYUNLARINI BU TEL.DE OYNAYAMAZSAM DELİRECEM
    O BİLEN BİRİ BİR EL ATSIN
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    S
    S
    S
    S
    S
    S
    S
    S
    S
    DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • ARKADAŞLAR MPX200 SD KAMERASI KUTUSUNDA SIFIR GİBİ GARANTİ KAPSAMINDA (14 AYDAN FAZLA GARANTİSİ VAR)..SETFON.COM DAN ALDIĞIM FATURALI SD KAMERAYI SATIYORUM...ŞİMŞEK:5053358364.....FİYATIM 180 MİLYON....CTESİ ANKARA SETFONDAN FİYAT ALDIM...İSTANBULDAN SİPARİŞLİ FİYATI 232.5 MİLYON..İSTEYEN İNTERNETTEN setfon.com dan bakabilir...arayıp sorabilir....şimşek:505 335 83 64
  • satılık mpx200 sd kamerası için emailim: berkman71@hotmail.com,,,cebim: şimşek: 5053358364
  • ARKADAŞLAR BU XBAR VE THERMO PROGRAMLARI NASIL KURULUYOR. BİR YARDIMCI OALCAK VAR MI? TEŞEKKÜR.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanturk

ARKADAŞLAR BU XBAR VE THERMO PROGRAMLARI NASIL KURULUYOR. BİR YARDIMCI OALCAK VAR MI? TEŞEKKÜR.........

thermo programi hikaye hic kasma.
  • arkadaslar uzun zamandir forumda dert yaniyorum ama kimseden ses cikmiyor. 2003'den 2002 ye gectim en popüler .img'yi kurdum 012 olan mms uctu nasil kurabilirim. yardimlarinizi bekliyorum.
    ayrica yeni kullanici arkadaslardan ricam lutfen forumu bastan ouyun sorunlarinizib %90 cevabini bulacaksiniz tekrar tekrar bosuna sorup forumda kalabalik yapmayin derim.
  • ses çıkıyor da bence sen görmüyorsun :)

orjinal cd sinde var

veya hepsiburda.com dan aldıysan onunla beraber gelen ingilizce cd de var
  • arkadaşlar beta player ile divx filmin altyazısını gösterebilen varmı ???
  • Alt yazıyı kendin içine ripleyebilirsin. Bunun için fddshow du galiba bi program vardı. Bu arada benim mpx200 geldi. Görünce şok oldum telefon sandığımdan çok küçükmüş. Bazı lavuklar takoz gibi diyordu da. Telefonu şarza taktım. Ne kadar şarjda kalsın. Sabredemiyorum da.
  • [N/A]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyton -- 17 Mart 2007; 0:43:40 >
  • clearvue office 2.41 bu sürümün serialı olan varmı arkadaşlar
  • ben sabredemedim walla dire kkullandım :)

linux olayını düşünmeyin bence :)

benimkine hala takoz diyenler var ama ben memnunum kalın olsa da böyle özellikler ancak bu şekilde bi telefona sığdırılabilir diye düşünüyorum

Ayrıca:

http://www.mpx.gen.tr/forum/viewtopic.php?p=14

bir gözatmanızı tavsiye ederim ;)
  • http://www.mpx.gen.tr/forum/viewtopic.php?p=14

konusunu bir oku oradaki linkteki dosyanın içinde serial de var
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.