Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gkolukisa

ben de mono kulaklık alıp sony kulaklaıkları paralel bağlayıp çalıştırdım, hiç yoktan iyi denecek bir ses veriyor, ama orjinalden başka şansımız kalmadı diyebilirim yani;

benim bi sorum olacak: makineye ne isim verdiysem hatırlamıyourm nasıl öğrenebilirm, bütünprogramların serialleri name soruyor

settings/more/ownerinformation daki name bölümü.............
  • serseri1979 : mp3 ler direk zil sesi olmuyor. wav yapman gerekir.

bahsettiğin konu daha önce de konuşuldu sanırım bu genel bir durum.

alarm konusunda ise sanırım bunun için ayrı bir program kurman gerekiyor. standart olarak bu özellik gelmiyor.

mattezeker :

1-) senkronizasyon ayarlarını windows un senkronizasyon programından yapabilirsiniz.
    3-) call history durumu bende de mevcut ne yazı kki :( mesela biisi ararken telefon çalmıyor fln fln)

dnesgi: SD kart hatta bütçen yetosa ultra 2 SD kart

aslanturk: smartnotes u bulmaya çalışacağım ama yine daha önceden de söylediğimwww.mpx.gen.tr/forum adresindeki uygulamalar kategorisindeki ilk konuyu bir oku.

orda orneta pack diye bişey var onun içinden de bi notepad çıkıyor. kullanışlı birşeye benziyor.

• şimdi diyeceksiniz ki USB neyine yetmiyor. ben de derim ki şuanda pilin tamamen bitmesini bekliyorum ve bu yüzden usb den bağlamak istemiorum.

bunun yerine infra red i açtığımda telefonu windows görüyo ama bilinmeyen aygıt olarak yüklüyor.

var mı infra red üstünden telefona sosya atmayı başarabilen bir cengaver Smile

takıldığım tek konu bu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne0c0de

şimdi diyeceksiniz ki USB neyine yetmiyor. ben de derim ki şuanda pilin tamamen bitmesini bekliyorum ve bu yüzden usb den bağlamak istemiorum.

bunun yerine infra red i açtığımda telefonu windows görüyo ama bilinmeyen aygıt olarak yüklüyor.

activesync yüklüyse ordaki explorer linkine tıkla ve gelen explorer penceresinde istediğin dosyayı kopyala-yapıştır yaparak yükle ben öle yapıyorum...:)))))
  • arkadaşlar ben mms yollayabiliom fakat alamıyorum diğer telefonlarda bağlantı kurulamyo diyo..allah allah sorun ne ya?ayarları motorolanın sitesinden yapmıştım
  • ya arkadaşlar tele agile messenger kurdum ve sanırım push to talk olayı var bu program sayesinde ancak deneyecek kimse olmadığı için bilemiyorum.turkcellde şubat sonuna kadar mı bedavaydı sanırım
  • iyi de teli görmüyo ki active sync. yapiim? :(
  • bir de merak ettiğim bişey var

hani şmdi biz normal setup. exe leri çift tıklayıp yüklüyoruz da
    temp dosyasını telefonun hafızasına atıyor ya

bunu sd karta atması için herhangi bir ayar var mıdır acep?

normalde
    IPSM/Windows/AppMgr/Install klasörünü atıyor :(
  • yaw benim bilgisayarda active sync connecting diyo başka da bişey demiyo...arkadaşın bilisayara bağlıyom herşey mükemmel...yaw ne yapacam bi önerisi olan var mıııı???
  • ben direk teldeki active sync'den connect via ır yapıyorum ordanda direk görüyor yane teli hiç bir şekilde tanıtmadım telefonu bu şekilde yaptığımda standart modem olarak algılıyor...
  • ayrıca bilgisayarda activesync yüklü olmalı
  • Ben de aynı şekilde infra red kullanıyorum program kurulumlari icin dosya atmak icin card reader kullanıyorum. ActiveSync ile de oluyor bağlantı direktde oluyor. Yanlız ActiveSync ile exe kurulumları ve senkronizasyonları yapmak mümkün. Direkt bağlantıda bunlar yok sadece dosya transferi var.
    öncelikle telefonda orjinal 2002 yüklü Pc de WinXp SP2 yüklü bilgisayara activesync i kuruyorsun ardından connection settings ten Allow serial cable or Infra Red connection to this port u seçip alttan Infrared-Port u seçiyorsun. Sonrada telefondan activesync i açıp conncect via IR e gelip telefon ile IR-DA yi karşı karşıya getirip bağlatının kurulduğunu görüyorsun
    Kullandığım Sigmatel USB IRDA Dongle olup WinXP otomatik olarak driverını kuruyor yanlız Infra red in properties ine girip Advanced Sekmesini tıklayıp InfraRed Transceiver Type in degerin Vishay TFD yapıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ne0c0de

şimdi diyeceksiniz ki USB neyine yetmiyor. ben de derim ki şuanda pilin tamamen bitmesini bekliyorum ve bu yüzden usb den bağlamak istemiorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

arkadaslar uzun zamandir forumda dert yaniyorum ama kimseden ses cikmiyor. 2003'den 2002 ye gectim en popüler .img'yi kurdum 012 olan mms uctu nasil kurabilirim. yardimlarinizi bekliyorum.
    ayrica yeni kullanici arkadaslardan ricam lutfen forumu bastan ouyun sorunlarinizib %90 cevabini bulacaksiniz tekrar tekrar bosuna sorup forumda kalabalik yapmayin derim.

Arkadaşım güzel demişsinde kendin uygulamamışsın ... on kere dedik cd de var jmms mi ne onu kur işte ... daha dün mms ayarları verildi tüm şebekeler için onları da yap ondan sonra bi sorun olursa şunu şunu yapıorum olmuo de .... yani sende okumamışsın iyi..

neyse ... cdden kur mms programını ... mms ayarlarını falanda yap ondan sonra dene ...
    turkcelliysen bide dene mms yazıp 2777ydi sanırım oraya gönderip 10 beleş mms al ok?

fotograf ve file explorer programlarıda var cd de ... ARTIK BUNU SORMAYIN CD YE bakmadan burdan program arıyosunuz yaw... aynı şeyleri okumaktan walla sıkıldım artık...

Negative bu işkence daha ne kadar sürecek allahaşkına?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 13 Aralık 2004, 23:56:43 >

• sanırım başardım
    bu hatayı alırken yeni activesync kuruluydu onu kaldırıp eskisini kurdum yine olmadı
    şimdi yenisini kurup restart yaptım ve gördü yaşasın artık infared i de kullanabiliorum

çok saolun arkadaşlar...
  • biz buna yeni sadece mpx200 e özel forum açarak çözüm bulmaya çalıştık nitekim
  • nneverr > IRDA bağlatıdan bahsediyosun sanırım ? Eğer sende çalışmıorsa başka bir aygıtla dene ırda yı onunla çalışırsa telefondan activesync i açıp ordan connect via ırda diyormusun? ve yine olmazsa bilgisayardan activesync i kaldırıp yeniden kurmayı dene ...

murtuss > agile msn üzerinden yapacağın P2Talk olayının tcell le ilgisi yok ... yani beleş olması ile ... gprs üzerinden sesli msn chati gibi düşün olayı

NeoCode > bilgisayar açılmadan önce telefondan ırda yı aç ve bilgisayarı öyle aç ... yani nneverr a dediğim olay aslında , 2003 kurulu ise zaten beamleri aç otomatiğe bağla ok?
  • beyler kolay gelsin
    Sayenizde almaya cesaret ettim ve bir haftadır kullanıyorum.Fakat bir konuya kıllanıyorum :( SMS geldiğinde aksesuarlar/sim manager a girip..Sim manager da import/export seçip oradan da inbox/sms->sim seçeneğini seçince inbox taki smsleri sayıyor ama tam kopyalama işlemine geçince programdan dışarı atıyor beni.Farklı tarzlarda simlerle ve reset atıp denedim.Sizde sms leri sime atarken problem oldu mu hiç. Bi güzellik yapında deneyin sewgili arkadaşlar
    saygılar
  • neocode > başardığına sevindim foruma gelince çok iyi yaptınız orayada gelioz zaten ... de kardeşim bu iş böylemi sonuçlanmalı .. her telefon kendi forumunumu kurmalı? o zaman niye var burası ? bak en yoğun yer burası yani açık değilmi burada bir kitlenin sıkışıp kaldığı... tamam önceki hali daha kötüydü ama buda işkence be kardeşim...
  • fthmsl > ben çok yaptım (her hresetten soora :) ) hiç sorun olmadı ... sende 2002 mi kurulu 2003 mü?
  • d_net > 2002 kurulu henüz 2003e cesaret edemedim :) gerçi super moto 2 adlı dosyayı çektim. Seni msn listeme aldım ama online diilsin d_net..Defalarca deniyorum hala sms leri inboxtan sime kopyalayamıyorum. Bu hardware olmamalı ki..Servise mi götürmeliyim ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.