Arakadaşlar Mpx200'ümü satıyorum.Daha 1 haftalık. Metro'dan 330 milyon'a aldım. 280 milyona satıyorum. 2 yıl motorola 1 yıl celltrade garantisi var. Satma amacım : Telefonu çok beğendim hatta bayıldım.(işletim sistemine) Amerikadan mpx220 almaya çalışacağım.
İNTERNETTE ÇOK ARADIM ANCAK BU PROGRAMIN SERİALİNİ BULAMADIM. SERİALIN NE OLDUĞUNU BİLEN ARKADAŞLAR VARMI?
1.clearvue programı excell.word.poverpoınt dosyalarını sadece açmaya yarayan bir programdır.bunu kendi syfasından yükleyebilirsiniz.15 GÜNLÜK BİR DENEME SÜRESİ VAR AMA ARKADAŞLAR İNTERNERNETTEN SERİALİNİ ÇOK RAHAT BULUP KIRABİLİRSİNİZ .BUNUN İÇİN GOOGLE DAN ARAMA YAPMANIZ YETERLİ.
Arkadaşlar mpx200'de konuşma kalitesi ne düzeyde? Sesi diğer ceplere göre yeteri kadar yüksek mi?
mpx200 de word exel dosyalarında düzenleme yapılıyor mu peki?
bana göre oldukça tatminkar kulaklığı kulağına yapışltırmasan dahi duyaibliyosun
AYNI SORUYU BEN DE SORUYORUM. BU PROGRAMIN SERİALİ VE SES KAYDI ECHO NUN SERİALİNİ BİLEN ARKADAŞ VARMI.
quote:
Orjinalden alıntı: f399
clearvue office 2.41 bu sürümün serialı olan varmı arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: noyton
acaba linux işletim sistemi kurulabilir mi buna ?
abartmayalim istersen...
teşekkür ederim şahsım adına. evet aradıklarımın çoğunu verdiğiniz adresten buldum. bir de smartphone notes diye bir program var onun serialini nereden bulabiliriz....Güzel bir not alma programı..
FATALTİN TEŞEKKÜRLER TAVSİYENE UYDUM PİL 60SAAT GİDİYOR 2003 TE
arkadaşlar sd kart mı mmc kart mı yoksa rc mmc kartı mı yardım lütfen
YA ARKADAŞLAR SİZDEN Bİ RİCAM OLUCAK SUPER MOTO 2 WM 2003 KURDUM ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR FAKAT BU ORJİNAL 2002 DEKİ SES MİSİLERİ YOK İÇİNDE Bİ ZAHMET Bİ ARKADAŞ WİNDOWS KLASÖRÜNÜN ALTINDAKİ MİDİLERİ RAR VEYA ZİPLEYİP yy_yalcin@yahoo.com ADRESİNE MAİL ATABİLİRLERSE SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
niye kurulmasın? linux vardır belki
walla linux kurulsa çok iyi olurdu ama şu an için böyle bi alternatifimiz yok. ct kart garantex gibi birşey. ekstra garanti kırılmaya karşı filan. güzel bence.
VALLA FORUMDAKİ ARKADAŞLAR SES KALİTESİ HAKKINDA İYİ ŞEYLER SÖYLÜYORLAR TELDE KONUŞMA ESNASINDA BENCE ÇOK İYİ SES NET MP3 İÇİNSE Bİ KULKLIK LAZIM STEREO BEN ORJİNAL KULAKLIKTA DENEDİM BENCE İYİ
şarzın 60 saat gittiğini söyleyen arkadaş.hiç dokunmadanmı 60 saat gitti.bendede 2003 var ve enfazla 32 saat gidiyor.ortalama20 dak divx 20 dak mp3 20 dak.konuşma ile .
arkadaşlar tüm çabalarıma rağmen kimseden kulaklık konusunda akıllı uslu bir yaklaşım göremedim ama olsun ben genede sizleri bilgilendireyim
*8310 veya onun benzeri nokia kulaklıklar oluyor fakat soketi tam oturtmayınca stereo ses veriyor ve hareket halinde aşırı rahatsız adici zırt pırt ses gidip geliyo ayrıca kabloda modifikasyon yapıp soeti tam yuvasına oturtarak çalıştırdım ama bu sefer mic. çalışmadı
*piyasada orjinal stereo motorola kulaklık yok sadece mono yani tek kulaklıklı modeller mevcut (ben ondan aldım) ama mic. pek iyi gelmedi bana karşımdaki ile yavaş sesle konuşunca duymama gibi şeylerle karşılaştım mp3 mümkün değil
*ve nihai sonuç daha doğrusu mutlu sona ramak kaldı en sonunda piyasadan mini jagdan standart stereo jaga çeviren aparat ayarladım ve evde ne zamandır kullanmadığım sony walkmanin kulaklığını taktım ve ewreka kaliteli ve stereo ses çıkışı ama bu seferde kulaklık jagı ara adaptör takınca telefona yapay kol takmış gibi oldu ama ses çok iyi idare eder ve sallantıdan etkilenmiyor
*ewet piaysadan uzun uğraşlara rağmen mini jag girişlere uyumlu stereo kulaklık baktım ama nafile hepsi standart arkadaşlar burada sizden yardı bekliyorum eğer bir yerde böyle standart mini jag uyumlu bir kulaklık görürseniz veya görmüşseniz buraya yazarsanız çok sevinirim hemde daha sonra kulaklık isteyen arkadaşlara yardımcı olduğumu sanıyorum
ben de mono kulaklık alıp sony kulaklaıkları paralel bağlayıp çalıştırdım, hiç yoktan iyi denecek bir ses veriyor, ama orjinalden başka şansımız kalmadı diyebilirim yani;
benim bi sorum olacak: makineye ne isim verdiysem hatırlamıyourm nasıl öğrenebilirm, bütünprogramların serialleri name soruyor
sorunlar
1. senkronize edildiğinde saat değişmekte 2. sesle komut arkadaşların da dediği gibi kullanılamaz kadar kötü ve tabii konuşma esnasında kayıt da edemiyoruz salak jog dial tuşundan dolayı. 3. bazen call history saçmalıyor. biri arıyor mesela bakıyorum başksının ismni yazmış hayırdır inşallah 4. pili %100 dolu şekilde şarjdan çıkartıyorum çıkarır çıkarmaz %99 oluyor. Ne garip. 5. sıcaklık ölçer var desktopumda. neyse bu salak devamlı 2 santigrat gösteriyor. Bu neyin sıcaklığı ki? 6. çok fazla program yüklemeyin silseniz dahi registry'de kalıyorlar.
ama genelde memnunum...
çevirici kullanan herkes halinden memnun. bence oldukça iyi. bende küçük girişli arıyorum şimdi. bulursam haber vereceğim.
Arkadaşlar ben de yeni mpx200 sahiplerindenim ve çok memnunum iyi ki almışım. birkaç sorunum var paylaşmak isttedim.
1. mp3 leri zil sesi nasıl yaparız. 2. sadece bende mi yoksa genel birşey mi bimiyorum ama bazı ayarlar tutmuyor. Mesela contact listesinde sim numaralarını gizleme seçeneği var call optionsta onu checkliyorum ilk önce gizliyor, daha sonra teli açıp kapayınca filan gizlemiyor( ayar check li olmasına rağmen). veya beya player da arka ışığı açık tut işaretli o da açık tutmuyor işaretli olmasına rağmen, bunun gibi birkaç tane ayar daha... 3. alarmı ayarlarken gün seçimi yapabilir miyiz? yani sabah için kurduğumuz alarm pazar günü çalmasın gibi?