Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veli cok saol da sozlukte ısım bılmıom forumda gezerlken gormustum ama senın gusel bı bıldıgın varsa o da olurverdıgın adrselere sımdı bakcam javbreaker oynmaktan bıktım bu arada standart da 640 yaptım varmı gecen
  • arkadaşlar telsimin gprs ayarları için yardımcı olabilir misiniz...2003 kullanıyorum...telsimin sitesinden gerekli ayarları yaptım...ama onlar 2000 için galiba...kolay gelsin....kontörlü hat kullanıyorum ve 800 kontörüm var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebey -- 28 Şubat 2006; 10:58:23 >
  • mpx.gen.tr ye ne olduğunu bilen var mı yine kapalıda...
  • arkadaşlar birde burada soarayım istedim
    master reset attım 2002 kullanıyorum reset sonrası telefonun bazı özellikleri gitti örneğim file meneger-camera photo vs bunları geri yüklemenin bir yolu varmı bunların yanında telefonu daha etkin kulllanabilmem için ek program tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim bilgtinize ihtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: DANYAL1

arkadaşlar birde burada soarayım istedim
    master reset attım 2002 kullanıyorum reset sonrası telefonun bazı özellikleri gitti örneğim file meneger-camera photo vs bunları geri yüklemenin bir yolu varmı bunların yanında telefonu daha etkin kulllanabilmem için ek program tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim bilgtinize ihtiyacım var

master resetten sonra programların bazıları gider normaldir o programları telefonla gelen cd nin içinde mevcut oradan yükleyebilirsin ama benden sana tavsiye o programlardan daha işlevsellerini bulabilirsin.ayrıca 2003 e geçersen telefonun hızı artar bu durumda program, oyunda vs hız fark ettirir ayrıca 2003 te çalışan program uygulama sayısı 2002 ye oranla daha fazla.hafıza kartında varsa mpx.gen.tr de bulduğun herşeyi karta doldurmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 7 Mart 2006; 14:16:33 >

• merhaba arkadaşlar,
    benim mpx200 de mms ayarı yapılamıyor
    Accessories te MMs setup diye bir bölüm yok
    ne yapmam gerekiyor
  • aslında tüm arkadaşlarda özür dileyerek başlıyorum 1 yıldır mpx kullanıyoeum ama sadece tel olarak şimdi aktiv olarak kullanmak istiyorum ama forumda anlarılan bir çok şeyi anlamadım hemen hemen bütün sayfaları dolaştım benim istediğim anlaşılır bir dilde telefona yükleme yapacağım programlar ve benimgibi olan diğer arkadaşlara yol gösterecek anlatımlar bunu sizingibi üstat konumuna gelmiş arkadaşlardan çok rica ediyorum hatta bana özel olarak yollayabilirsiniz mesala 2003 kurmayı bile bilmiyorum yada vs diğer işlemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

Telefon sd veya mmc kullanmaktadir. Uzman
    gorusu SD lerin MMC ye gore milisaniye
    bazinda daha hizli veri transfer ettigi seklindedir.
    Ancak takdir edersiniz ki milisaniye derecesindeki
    hiz farkliliklarini goz ile anlamak mumkun degildir.
    Mini sd veya mini mmc ise teknik olarak
    bu cihazlarda kullanilmamaktadir.

mini mmc i adaptör ile birlikte kullandım mpx200 de, mini sd'nin de adaptör ile kullanıldığını biliyorum(adaptörü ile birlikte satılıyor zaten) hatta bugun bi tane mini sd sparişi verdim.. cf kartları ve ms(se ninkiler) kartları kullanmıyor bi tek.
  • quote:

aslında tüm arkadaşlarda özür dileyerek başlıyorum 1 yıldır mpx kullanıyoeum ama sadece tel olarak şimdi aktiv olarak kullanmak istiyorum ama forumda anlarılan bir çok şeyi anlamadım hemen hemen bütün sayfaları dolaştım benim istediğim anlaşılır bir dilde telefona yükleme yapacağım programlar ve benimgibi olan diğer arkadaşlara yol gösterecek anlatımlar bunu sizingibi üstat konumuna gelmiş arkadaşlardan çok rica ediyorum hatta bana özel olarak yollayabilirsiniz mesala 2003 kurmayı bile bilmiyorum yada vs diğer işlemler

üstad olamadım ama ihtiyacın olan bilgiyi ve programları m p x . g e n . t r (tavsiye edilir) yada s m a r t t u r k . i n f o (buda çok iyi sitedir) bu adreslerden alabilirsin kolaylıkla, ilk site şu an kapalı ama rom yüklemeyi resimli bi şekilde anlatıyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: derebey

arkadaşlar telsimin gprs ayarları için yardımcı olabilir misiniz...2003 kullanıyorum...telsimin sitesinden gerekli ayarları yaptım...ama onlar 2000 için galiba...kolay gelsin....kontörlü hat kullanıyorum ve 800 kontörüm var...

standart ayarlar ile bağlanmanı tavsiye ederim birsürü ayarla uğraşma bu ayarlar sim kartı değiştirdiğindede bağlanmanı sağlıyor; veri bağlantılarından-menü-bağlantı düzenle-gprs bağlantıları-menü-ekle-description :the internet (yaz)- connects to : the internet(seç)- Acces point-internet(yaz) tamam de, başa dön: internet connection da the internet 'i seç tamam de çık.
  • http://www.sarvalues.com/eu-lowest-sar.html

yukarıdaki linkte mpx200'ün en düşük elektromanyetik radyasyon değerine sahip telefon
    olduğu belirtiliyor. SAR değeri 0,12 W/Kg

Şu anda bu cihazın sıfırını en ucuz fiyata ve garantili alabileceğim bir yer tavsiye edebilecek var mı?

motorola.com.tr de model kalkmış siteden...artık Türkiye'de satılmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaserV -- 8 Mart 2006; 11:39:32 >
  • herkese günaydın
    benim orjinal cd de (ki belkide değildir)file menejer için install malesef yok master reset yaptığımdan malesef file menecer kayboldu bunu gönderebilecek bir arkadaş varsa lütfen mail atsın birde yüklediğim programlar telefonda çalışmıyor baızlarında biligsayarda tanınmıuyor yükleme dosyası yada geçerli win 32 değil diyerek çalışmıyor smartturkten yüklediğim prog çalışmadı başka varsa yardım bekliyorumözellikle file meneger konusunda
  • quote:

herkese günaydın
    benim orjinal cd de (ki belkide değildir)file menejer için install malesef yok master reset yaptığımdan malesef file menecer kayboldu bunu gönderebilecek bir arkadaş varsa lütfen mail atsın birde yüklediğim programlar telefonda çalışmıyor baızlarında biligsayarda tanınmıuyor yükleme dosyası yada geçerli win 32 değil diyerek çalışmıyor smartturkten yüklediğim prog çalışmadı başka varsa yardım bekliyorumözellikle file meneger konusunda

önce bahsettiğin yüklememe sorunlarına değineceğim win32 hatası o programın exe sinin telefonda çalıştırman gerektiğinin işaretidir ama diğer exe dosyaları programı bilgisayar üzerinden yükleme yaparken kullanılır.Çalışmayanlara gelince önceden bahsettiğim gibi ya o program 2002 uyumlu deildir(bunu anlamak için ya üreticinin sitesinde uyumluluk listesine bak veya dosyanın içinden bul) ya da smartphone için deildir çoğu kişi ppc programlarını açmaya çalışır ama olmaz olsada çok nadir uyumluluk vardır ondada görüntü 2 beden büyük geilr her neyse. artık porgramlarıda bulmak istiyosan adresin mpx.gen.tr olsun(site tekrar faaliyette!)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 8 Mart 2006; 14:41:39 >

• TEŞEKKÜRLER BİRDE SD KARTAN TELEFONDA AÇMAYI DENEYECEĞİM AMA 2002 İÇİN DENİLEN PROGRAMLARDADA YÜKLEME OLMAMAMIŞTI BİRDE MESAJ GÖNDEREMİYORUM HAYIRLISI
  • betaplayerın verdiği "dosya indeki bozulmuş arama yapılamıyor" hatasının sebebi nedir? nasıl düzeltilir?
  • ya bu aletin fulla kasaı değişmiyomu nokia lar giib alıcam bi tane mpx200 ama çok çizik
  • Merhaba Arkadaslar,

MPX200 cilginligina 1 yil once katilmistim. Bu form sayesinde de bircok ayrintiyi ogrendim.
    Yorumlari okayarak 2002'den 2003 gecmistim. Gecen hafta da yeni cikan 2005 surumu telefona yukledim. Bircok guzel ozelllik ve makyajlama yapmislar. En bariz ozellik, hicbir islem yapmadan mp3 leri direk zil sesi olarak tanimasi. gercekten cok kullanisli. Ancak MMC kart ile calismiyor. Mutlaka SD kart istiyor. Zaten 2005 yukleyebilmeniz icin SD kart mutlaka olmali. 2 MB kadar da SD kartta dosya atiyor. Kafama takilan bir problem var. 2005 kurduktan sonra pil sadece 7-8 saat gidiyor. 7-8 saat sonra pil bitiyor. 2005 kurup ayni problemi yasayan varmi? veya pil omru icin ne yapilabilir.?
  • valla 2005 çıkar çıkmaz ben de yüklemiştim ama pek memnun kalmadım açıkçası, taskmanager ın fln olmaması sonradan yüklenmesi bi de sd kartsız çalışmaması fln içim rahat etmedi, 2003 ü tekrar yükledim ama 2005 i kullandıım sürede şarjım ii gitmişti sanmıorm ama kızılötesi açıksa ancak böle biter, 1 senedir kullandıına göre bundan da deildir, bi de bişiy duymuştum sanırım karttan dolayı da şarj az veya çok gidebiliomuş ondan olabilir
  • 2.el mpx200 alıyorum.Fakat bir sebepten dolayı data kablosu şu an elime geçemiyor.

Benim şu anki telefonum c550. Ve onun data kablosu bende var. Onla java,vs.. uygulamalarını telefonuma yüklüyorum.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1221381

Bu adrese baktığımızda da

Uyumlu Olduğu Modeller:
    C-330
    C-336
    C-350
    C-450
    C-550
    C-650
    V-3 RAZR
    V-150
    V-220
    MPX-200

şeklinde bir yazı var.. Benim sorum şu telefon elime geçtiğinde ikisi birbirine uyar mı ?

Dün arkadaşın mpx200 ünün data kablosunu benim telefona denedim.Ucu girmesine rağmen sanki tam oturmadı gibi oldu

sizin fikriniz nedir ?

• arkadaşlar mpx200'ün şarj çıkışı ile usb kablo çıkışları farklımı? yada usb den bağlı iken pc ye şarj oluyormu? yanıtlarsanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.