Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş o kadar kullanan var bende dahil senin sorunundan hiç duymadım o da senin şansın
    birde aleti ekrandaki tozlar nedeniyle üst kapağı sökmek istiyorum nasıl kolay mı sökmek bir tecrüben varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: legionnaire

arkadaşlar benim telefonda mesaj yazarken çok zorlanıyorum harfler adeta uçuyor. örneğin ben n harfini yazcam iki kere basıp çekiyorum bide bakmışım 6 yazmış nasıl yavaşlatırız. bana özgümü yoksa tüm mpx200lerde aynımı. telefonu yeni aldım hemen değiştireyim olmazsa. 2003 yüklesem sorun düzelirmi. lütfen yardım. bi sorunum da gelen çağrıların saat kaçta geldiği yazmıyor. 2003de bu sorun çözülüyomu.

tuşlara 1den fazla basma bende de master reset den sonra başladı. yazı yazamıyorum, mayın tarlası oynayamıyorum. daha doğrusu çok zorlanıyorum. en çok da gprsten msne girdiğim zaman kötü oluyor. yazması zaten uzun bi de düzeltmeyle uğraşıyorum. sorunumun çözümünü bulamadım.
  • teşekkürler infilexible, fakat 82 sayfalık forumun hepsini okumak da bayağı bir zaman alır, bana kazandırdığın vakit için teşekkürler
  • Yav sanki bu telefon sömürüyoo şarjı.2 tane pil var ikisinide 3 saatte bitiriyoo
  • ya kardeş sen ne yaptın ya benim batarya eski olduğu halde benimki 1 gün gidiyo
  • merhaba arkadaşlar..
    benim mpx200 telefonum hiçbir şekilde şarj olmuyor , usb dende şarj olmuyor sebebi ne olabilir ? şu anda telefon açılmıyor ..şimdiden teşekkürler..
  • SEVGILI ARKADASLAR v3 um var programim yok
    onu USB kablo ile nasil sarj edebilirim
    acil
  • Orjinalden alıntı: infileXible

Archarad.............
    Hocam hiç yeltenme bence...
    Sana ÖM den de anlattığım gibi,,
    Arabirim hızlanıyor ama telefon koflaşıyor.
    MPx i kamerasız 3650 moduna sokmaya gerek yok bence.
    .............Archarad

"TELEFON KOFLAŞIYOR" dan kasıt nedir acaba
    takılmalar ve ses problemleri mi daha ayrıntılı ve açık
    olarak yazabilirmisin
    teşekkürler

LiveCard ile karttan paylaşım ve BeamSend ile kontak gönderimi gibi özellik sınırlamaları ve program sorunları sebebiyle SuperMoto2 ye direkt geri dönmek zorunda kaldım.

WM5.0 iy birşey olsa dahi TSR ler ,pluginler ve 3. parti programlar açısında wm2003 ile bu telefon giderine çoktan oturmuş bile.

WM5.0 için daha ileri ürünlere bakılmalı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_334

Yav sanki bu telefon sömürüyoo şarjı.2 tane pil var ikisinide 3 saatte bitiriyoo

genellikle infrared acik kaldiginda bu hatayi verir, ayarlar/beam kapali olsun bunu kontrol et
  • quote:

Orjinalden alıntı: veli125

niye 2005 bu kadar heveslisiniz özellik desen ona uyumlu fazla prog.yok bizim prog.2003 uyumlu menülerin güzelliği dersen bunu tema yükleyerek yaparsın sana tavsiyem bekle çünkü birçok kişi tel'ini kaybetti.biraz sabır

ben o zaman neden %90'a yakın programı çalıştırdım wm5'te acaba.
    bizim mpxlere kurulan wm5 microsofttan araklanmış bi rom ve tam olarak wm5 değil gerçek wm5te pencereler hareketli.
    microsoft bu romu ilk olarak mpx200'de deneyerek üretti ondan dolayıdırki 220de wm5 yok...
  • Sevgili pmmor bunca tecruben ile soylermisin
    WM 05 e gecelim mi gecmeyelim mi
    cunku 2002 den 2003 e gectik ve 2 yildir
    "iyi ki gecmisiz" diyorum. wm5'e gecince de
    boyle bir fark varmi ne diyorsun.
    En azindan Turkcelestirilmesi sok konusu mu
  • SMARTPHONE cularin sitelerinde dolasan guzel bi mesaj
    var son 2 gunde 5 kere geldi bu mesaj bana bende size
    gonderiyorum.
    "danimarka menseli ürünler"
    Nestle, Nescafe, Pepsi-Tamek, Milka, Dove, Danone, Pinar-Vivident,
    First, Maret, Nokia, Elidor, Nivea, ipana, Rejoice, Fruko, burger king,
    Lipton, Omo
    bunlarin bir kismi danimarka ve hollanda markalari bir kisminda da
    danimarka sermayesi ortakligi var.
    Yaza kadar bu urunlerle ilgili devam edecek olan calisma
    sadece DANIMARKA ya 35 Milyon Avro zarar verecektir.
    O sebeple siz AKILLI smartphone cu arkadaslar. Sakin bu markalara
    zarar verecek PROTESTO eylemlerine katilmayin.
    Biz de avrupa birligine girince Danimarka bizim komsumuz olacak.
  • cok guzel bir klip, hepinize benden hediye
    w w w. c c b .ufsc.br/~anselmo/12062004/01.htm

su an bu klibi smartphone icine uydurmaya ugrasiyorum
    bitince size de gonderirim
  • arkadaşlar ben mpx 200 teli yeni aldım ikinci el çok temiz ve hoşuma gitti ama bi kaç sorum olacak memory karta attığım resimleri telde bulamıyorum ve symbian larda olduğu gibi karttan tele oyun ve program yüklenebiliyormu yoksa illede kablo bağlantısımı gerekiyor benim telin versiyonu 2002 .....acele yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_334

Yav sanki bu telefon sömürüyoo şarjı.2 tane pil var ikisinide 3 saatte bitiriyoo

arkadaşım benimde mpx200 var.ve canımdan bezdiren bi şekilde şarj problemim vardı.sanırım aynı hatayı yapıyoruz.settings in içinde beams diye bişey var onu kapat bide öööle dene benim modifiye pili bile 3 saatte bitiriyodu bu melet olmadı bi format çek bide ööle dene . kolay gelsin....
  • 2. El birinden aldım 2003TR yüklüydü içine ben bazı programlar kurdum kaldırdım hala taş gibi hiç format atmadın nası atılır bilmiorum bide uraşmak istemiorum malum PC deki format gibiyse uraş dur.. adamlar dio ben her hafta format atarım falan filan ya onlarda mı sorun var bende mi anlamadım hiç format atma gereğide hissetmedim valaa bide fazla kullanmıom galiba o yüzdende olaiblir
  • Format çok basit
    1. Önce şarj cihazi ile pili 100% şarj et
    2. telefonu kapat
    3. Mavi tuşu basılı tutarken telefonu aç, ekranda reset/yes tuşunu okeyle tamam
  • su arka plandakı programları nasıl kapatıyoruz....daha bugun basladım kullanmaya...
  • xBar isimli bir program var
    onu kuruyorsun. Telefonu acip kapatinca
    çalışmaya başlıyor.
    Ortadaki mavi tuşu 3 sn basılı tutunca, acık olan programlar
    gözüküyor, hangisini kapatmak istiyorsan (üzeri seçiliyken, mavi tuşun
    etrafındakı yön tuşları ile seçebilirsin) onu seçerek geri ok tuşuna bastığında
    açıkta kalan program kapatılmış olur.
    bazı sitelerde XBar bazı sitelerde ExtraXbar olarak geçiyor ismi.

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

su arka plandakı programları nasıl kapatıyoruz....daha bugun basladım kullanmaya...

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.