Orjinalden alıntı: sewdali Bu arada hiç bir program yüklemiyorum Romu kuruyorum master reset atıyorum tarihi ayarlıyorum teli aç kapa yapmamla hata vermesi aynı anda oluyor
Dostum geçmiş olsun. Rom update sırasında olan bir rahatsızlıktan dolayı wm2002 ye geçen bir arkadaşımız olmştu. 2002 ye geçip sonra 2003 yüklemeyi dene istersen.
şuanda 2003 Türkçe en iyi versiyon hangisi 1 günde pil bitiyor bende 2003 yükledimmm
quote:
Orjinalden alıntı: infileXible
quote:
Orjinalden alıntı: sewdali Bu arada hiç bir program yüklemiyorum Romu kuruyorum master reset atıyorum tarihi ayarlıyorum teli aç kapa yapmamla hata vermesi aynı anda oluyor
Dostum geçmiş olsun. Rom update sırasında olan bir rahatsızlıktan dolayı wm2002 ye geçen bir arkadaşımız olmştu. 2002 ye geçip sonra 2003 yüklemeyi dene istersen.
Arkadaşım teşekkür ederim ilgine ama sorun yazılımsal değil kesinlikle şimdi tekrar Smartphone 2005 yükledim gene aynı sorun var Activesyn ile tarihi eşitliyorum tabii saatide ama teli aç kapa yapınca gene aynı tarih 01/05/2065 (kardeşim sabret o tarihe az kaldı diyor ama) özel mesaj yollayan bir arkadaşında başına gelmiş içinde ayrı bir pil daha varmış o pil bitiyormuş ondan kaynaklanıyormuş yarın açacam içini değiştirebilirsem pili değiştirecem Tekrar 2005 yükledim demiştim 1-2 şey daha ekleyeyim 2005 i 64mb lık hafıza kartına kurmuştum her hangi bir sorunum yoktu daha sonra bu hafıza kartını dizüstü pcme taktım gizli dosyaları göster seçeneği açık bir halde dosyaların hepsini pcye kopyaladım sonra içide yaklaşık 300mb mp3 vido vb olan 1 gb lık mmc min içine attım direkman bütün dosyaları (herhangi bir klsörün içinde değil) ve 1gb mmc yi MPX200e takınca tel aynen tıkır tıkır sorunsuz çalıştı biliyorsunuz 2005de tel hafızasını mmc yi görüyordu şimdi mpx200un hafızası 1 GB oldu ....
arakdaşlar bende mpx 200 ailesine katılmak istiyorum ama bu telefondan bulamıyorum nerde bulabilirim yada aranızda bana satan olurmu ben itsanbulda oturuyorum msn adresim ozanonder_6@hotmail.com ilginize...
ya beyler sımdı ben actıve syncı ındırdım kurdum fln ondan sora mp3 u tutup hafıza kartına atıomhata verıo dırekt tele atıom calıosıo hafıza kartı sıfır aldım ıcınde oncekı herıfın resımkerı mp3 u fln telden gozukuodu sıldım hepsını ama yınedeatamıombu hafıza kartını alınca bı format fln atıonuzmu yada ne bılım nerde hata var yardım edın plss
quote:
Orjinalden alıntı: djborga
bu telefona türkce işletim sistemi yükleyebilirmiyim nerden bulabilirim bide bilen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyim lütfen
m p x.gen.tr
ARKADAŞLAR....BANA LINGVOSOFT 1.2.19 UN SERİAL NUMARASI ACİİİİİLEN LAZIM....LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ....ARAMAKTAN GÇZLERİM ŞAŞI OLDU DA
"2003 turkce versiyon" seklinde bir program yok. 2003 yukledikten sonra LENG diye bir dosya var onu indirip, Stroge/Windows altında LEng isimli bir dizin açıyorsun indirdigin LENG klasorunu açtiğin LEng dizinine kopyaliyorsun ve start/file manager/ storage/windows/LENG/LEng/update sp.exe yazisina tiklayip, 2 dk içinde kurulmasini seyrediyorsun en sonunda INFO /OK yazısına tıklayıp telefonu kapatıp aç ve Türkçe Smartphone keyfini sür.
quote:
Orjinalden alıntı: ironman
şuanda 2003 Türkçe en iyi versiyon hangisi 1 günde pil bitiyor bende 2003 yükledimmm
forumlarda alenen bu tip istekler teamul gereği yapılmamaktadır. Lutfen PM inizden kontrol edin bu tip istekleri abc M3S******LLNvyz
quote:
Orjinalden alıntı: erayyediler
ARKADAŞLAR....BANA LINGVOSOFT 1.2.19 UN SERİAL NUMARASI ACİİİİİLEN LAZIM....LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ....ARAMAKTAN GÇZLERİM ŞAŞI OLDU DA
arkadaşlar benimde küçük bir sorunum var wm2005 yüklü gprs ayarları yapılı ama tel kendi kendine gprs açıyo ve maillerimi tele indiriyor nasıl çözebilirim.
arkadaşlar benim telefonda mesaj yazarken çok zorlanıyorum harfler adeta uçuyor. örneğin ben n harfini yazcam iki kere basıp çekiyorum bide bakmışım 6 yazmış nasıl yavaşlatırız. bana özgümü yoksa tüm mpx200lerde aynımı. telefonu yeni aldım hemen değiştireyim olmazsa. 2003 yüklesem sorun düzelirmi. lütfen yardım. bi sorunum da gelen çağrıların saat kaçta geldiği yazmıyor. 2003de bu sorun çözülüyomu.
quote:
Orjinalden alıntı: exkalivir
arkadasla bence mpx 220 cok guzel bıterlefon turkıye saretlarına gore ama tabiykı diyer pıyasalarda motorolanın benzer urunleri uzerine fiyat dustu yın arıza filandan deyıl tabiyki bunlar elekturonul aletler bozulma ihtimali vardir ozelikle cep telefonunun
exkalivur arkadasim nickinin yazilisindan, ifade edecegin mesajlarinin yazilisina kadar inan hic bir sey anlamadim. Ne demek istiyorsun 3 kelime ile ozetlesen daha iyi olmaz mi. SOYLE MESAJINI BI SAKiN KAFAYLA OKU, HiÇ MPX cilere YAKISAN BİR İFADE BİÇİMİ Mİ
quote:
Orjinalden alıntı: aaktekin
arkadaşlar benimde küçük bir sorunum var wm2005 yüklü gprs ayarları yapılı ama tel kendi kendine gprs açıyo ve maillerimi tele indiriyor nasıl çözebilirim.
1. start/file manager/stroge/windows/start-up dizinini kontrol et. Start up da kisayolu var sa ondan yapabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ozzan6
arakdaşlar bende mpx 200 ailesine katılmak istiyorum ama bu telefondan bulamıyorum nerde bulabilirim yada aranızda bana satan olurmu ben itsanbulda oturuyorum msn adresim ozanonder_6@hotmail.com ilginize...
bu telefonu bulmak biraz zor aslında.ama telefonu pardon smathphone u kullanamayan kişiler ucuza bile satıyo.ama bir mpx200 kullanıcısından o telefonu satın almak çok zor.ikinci ellere bak derim temiz bulursan al.bekliyoruz aileye...
arkadaşlar benim bi sorunum var.mpx 200 ümdeki tüm mesajları bilgisayara attım onları orada görüntülemem için bi program varmı??yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: aaktekin
arkadaş senin sorunun e mail adresindeki e mail leri alman için ayarlamışsın ve ayarladığın zaman aralıklarında gprs'ye bağlanıp e-mail adresini kontrol eder yeni e-mail varmı diye ve varsa bunları tel.e alır.bunu kapatman için mesajlar'a giriyorsun menü'den hesaplar/klasörler diyorsun ve karşına 3 seçenek çıkar 1.SMS 2.ActiveSync 3.E posta bu 3 olanı e postayı silmen yeterli veya kaç saatte kontrol edeceğini buradan ayarlayabilirsin
arkadaşlar,
benim mpx200'de hala aldığım yazılım yüklü, yeni yazılım nasıl ve nereden yükleyebilirim, link verebilir misiniz?
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: bysifir
ya beyler sımdı ben actıve syncı ındırdım kurdum fln ondan sora mp3 u tutup hafıza kartına atıomhata verıo dırekt tele atıom calıosıo hafıza kartı sıfır aldım ıcınde oncekı herıfın resımkerı mp3 u fln telden gozukuodu sıldım hepsını ama yınedeatamıombu hafıza kartını alınca bı format fln atıonuzmu yada ne bılım nerde hata var yardım edın plss
hafiza kartlarinda (eski disketlerde oldugu gibi) kucuk bir kilit var onu hangi konumda ise diger konuma getir. Kart kilit modunda olabilir
yeni gelen arkadaşlar 1- 2003 kurmak için gerekli download ve açıklama aşağıdaki linkte http://s m a r t t u r k .info/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=260
2- Lutfen eski sayfalara ve diğer mpx forumlarina bi göz atin, burda sorduğunuz soruların %50 sini sormak zorunda kalmadan kendiniz çözeceksiniz. Sakın yanlış anlamayın bur daki tecrübeli arkadaşlar sizin sorunlarınızı çözmek için zaman kaybediyor gibi veya zahmet çekiyor gibi düşünmüyorlar. Çünkü hep birbirimizi yetiştiriyoruz, destek oluyoruz.
3- Yapılan emeğe saygı gösterebilmek için kendimizi de yetiştirelim ki başka gelecek yeni arkadaşlara bizde yol gösterici olalim.
selam, yaklaşık bir buçuk seneye yakın bir zamandır kullanıyorum bu telefonu(mpx200)gerçektende sonderece işlevsel ihtiyacı ve ilgisi olanı kesinlikle tatmin edicek birtelefon.iyikide almışım diyorum.ancak geçenlerde başıma gelen br olayı sizle paylaşmak istiyorum.soruna gelicek olursam bir sabah normal açtoım telefonumu,pin girdikten sonra kapağını kapattım,daha sonra tekrar açtığımda içler acısı bir sahne ilşe karşılaştım ekrandaki görüntü sürekli kayıyordu.Nasıl anlatsam sanki cine5 kanalı nasıl görünüyorsa öyle şifreli hali tabiki (: çizikçizik sürekli bir kayma titreme.telefonum süre olarak hala garanti kapsamı içerisinde ancak gel gelelim,hiç bir işe yaramayan ve 5 para etmeyen 2003 yüklediğim için garanti kapsamı dışında (: kendim arandım ama neyse.sizlerde böyle bir sorunla karşılaştınızmı. aletin için açtım geçende inanılmaz incelikte bi devre ve ekrandan oluşuyor merak eden varsa eğer. bi süre boyunca titreşim gitti sonra geri geldi malesef arada sırada yapıyor ancak can sıkıcı bi durum.