Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hitchi30g

link olayını kendim çözdüm site izin vermiyor
    nezamandan beri acaba problem acaba.

mpx200 nerden alınabilir sorunsuz ve elden.

daha araştıramadım ama özetle açıklayan olursa sorularıma.?
    *** ortalama pil örü nedir?
    *** içinde hafıza kartı varmı kendi hafızası yetermi ?
    *** excel uygulaması yükleye bilirmiyim ve gergun excel i pc ye atmam (mobil halde girdiğim bilgiyi pcden cıktı almak için) sorun olurmu.?

*** galiba içinde msn var avea ile kullanılıyormu?

sana benim telefonun desteklediği bir kaç uzantı açabildiği dosyalar

RAB
    RLA
    2BP
    BMP
    WBMP
    JPG
    JPE
    JPEG
    THM
    TIF
    TIFF
    CFX
    GIF
    PCX
    PCD
    PSD
    RAW
    PGM
    PPM
    PNG
    SQL
    TXT
    PLS
    MP4
    MOV
    3GP
    M4A
    M4B
    K3G
    MQV
    WMA
    MPC
    WM
    WMV
    AVI
    DIVX
    MKV
    MKA
    OGG
    OGM
    ASX
    WMX
    WVX
    WAX
    MP1
    MP2
    MP3
    M3U
    ASF
    AMR
    M1V
    M4V
    WAV
    AWB
    MPV
    DAT
    MPV

tabi bende word ,excel, point yüklü olmadığı için onların uzantısı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: LoNgLoNgBow

ya olurmu ole sey

ya bende inanamıyorum ama araştıracam kontur dayanmıyor gprs'ye
  • ehckelem ve diğer arkadaşlara,teşekür ederim .
    biri iki soru daha soracam;
    *** sanırım benin fotoğraf makinamda kullandığım(canon a520) mmc hafıza kartı mpx 200 de kullanılmaz. değilmi?
    *** modifiye pil dediğiniz, ellemi yapılan pil? yüksek amperli pillerden oluşuyor?

*** 2, el saglıklı olurmu bilemiyorum şimdi bakacagım.... 1997 den beri hep motorola kullandım . özellikle c serisi... kolay kolayda telefon değişmem onun için ,sorunlu bir telefon almak istemem
  • mpx200 mmc ve sd yi destekliyor ama sd daha performanslı olduğu ve enerji tüketimi daha az olduğu için sd yi kullanıyoruz çoğunlukla ama mmc de kullanabilirsin, modifiye pil elle yapılıyor longlongbow bu konuda usta yedek batarya kullanmanı tavsiy ederim sarjı cabuk bitiyor çünkü sürekli kurcalıyorsun, abime ve arkadaşıma aldım bi sorun çıkmadı, bu telefonlar genelde donanım konusunda problem çıkarmıyor(çok kereler düşürdüm telefonu) ama alırken sim tırnağının sağlam olmasına çok mp3 dinlendiyse klaklık girişinin sağlam olduğuna dikkat etmelisin kasada estetik problemler olabilir kullanıma bağlı ama diğer telefonlar kadar yıpranmadığını düşünüyorum ben. seni böyle okuyunca ilk defa mpx almaya karar verdiğim günler geldi aklıma, bütüm forumları su gibi okudum, daha telefonu almadan kullanım kılavuzunu pdf formatında indirip okudum, umarım pişman olmazsın ben severek kullanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: hitchi30g

ehckelem ve diğer arkadaşlara,teşekür ederim .
    biri iki soru daha soracam;
    *** sanırım benin fotoğraf makinamda kullandığım(canon a520) mmc hafıza kartı mpx 200 de kullanılmaz. değilmi?
    *** modifiye pil dediğiniz, ellemi yapılan pil? yüksek amperli pillerden oluşuyor?

*** 2, el saglıklı olurmu bilemiyorum şimdi bakacagım.... 1997 den beri hep motorola kullandım . özellikle c serisi... kolay kolayda telefon değişmem onun için ,sorunlu bir telefon almak istemem

• beyler aylardır araştırdığım mpx200 ümü nihayet aldım 2.elde olsa ama küçük bir sorun var ekranın ışığı yanmıyor birde dış ekran gözükmüyor ingilizce olduğu için fazla karıştıramadım ama yakında türkçe yükleyecem ama şimdilik en büyük sorun ışık yanmıyor nasıl yanar hale getirebilirim üstadlar yeni kardeşinize bi yardım edebilirmisiniz bide 6260 ın yanına kuma die düşünmüştüm ama bance bu daha öte bişey

• master reset atsam düzelirmi acep yalnız kurulu programlar silinecek bildiğim kadarıyla

• Selam dostlar,

Yaklaşık 2 yıldır MPX200 kullanıyorum. Ana konuya da (salakça oldu ama) başlık açtım ARTIK şarj işinden öğğğğ geldi. Telefonumla artık hiçbişey yapamıyorum. Hatta SD kartımı da çıkarttım. Çok görüşme yapan birisiyim. Günde iki saati geçer zaman zaman. Çift batarya bi gün bilemedin iki gün gidiyor ve üstelik AKŞAMLARI KAPATIYORUM!

Ne MP3, ne divx, ne oyun, ne program, yalnızca görüşme ve toplam 20 saat gitmiyor batarya!

Sırf bu iş yüzünden (ve artı bluetooth) MPX 220 almayı düşünüyorum. Lütfen beni bu işten vazgeçirin;

1 - Telefonumu çok seviyorum hem tipi hemde boyutları pek çok telefondan güzel. Fonksiyonları konusunda yorum bile yapmak istemiyorum. Symbianların henüz yapamadığı pek çok şeyi iki yıldır yapıyor herif.

2- Kamera ihtiyacım yok ama bluetooth fena olmaz.

3- Tek sıkıntım görüşme ve bekleme süreleri. Bu forumlarda yazan her türlü gıldır gıcık formülü uyguladım. en az on kere master reset attım. Bi yerlerde bu aletin adam gibi bi bataryası olmalı şöyle 1200mA felan.. Bilen var mı ya da başka bir fikri olan...

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 14 Ocak 2006 18:07:14 >

• ya beyler bende bı cd var mpx ın orjınl cd sı ama ıspanyolca tele about menusunden gırdıgımden 2003 kullanıo gozukuo telle hıcbırsey yapamıorum ya bunun ıngılızcesı yada en guzeli turkcesı nı bulabılırmıyım m bılgısayardakı mp3 leri alıp sd kardın ıcındekı mp3 dosyasının ıcıne atıom garıp bır hata werıo nabıım yardım pls
  • su anicin en fazla 1070 mah ne yazık ki

quote:

3- Tek sıkıntım görüşme ve bekleme süreleri. Bu forumlarda yazan her türlü gıldır gıcık formülü uyguladım. en az on kere master reset attım. Bi yerlerde bu aletin adam gibi bi bataryası olmalı şöyle 1200mA felan.. Bilen var mı ya da başka bir fikri olan...
  • kafatı yıycem ya bı saat ugrastıktan sora active sync 41 ındırdım mp3 leri mounted volume un ıcındekı mp3 klasorune atıom soyle bı hata verıo dosya kopyalanamıor erisim reddedildi mobil aygıtınızın yetrlı bellegi oldugundan dosyanın salt okunur olmadıgından ve bu tur dosyaları kopyalama ıznınız oldugundan emın olun dıo neyı yanlıs yaptım bırı yardım etsın lutfen
  • quote:

su anicin en fazla 1070 mah ne yazık ki

quote:

Nerde hocam o 1070mAh? bi link felan verebilirmisin? Denenmiş bişey mi?

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bysifir

kafatı yıycem ya bı saat ugrastıktan sora active sync 41 ındırdım mp3 leri mounted volume un ıcındekı mp3 klasorune atıom soyle bı hata verıo dosya kopyalanamıor erisim reddedildi mobil aygıtınızın yetrlı bellegi oldugundan dosyanın salt okunur olmadıgından ve bu tur dosyaları kopyalama ıznınız oldugundan emın olun dıo neyı yanlıs yaptım bırı yardım etsın lutfen

İlk yazdığım mesajda hafıza kartına kopyalayamadığını yazmıştım ama mesajını tekrar okuduğumda doğru yere kopyalama yaptığını anladım. Hafıza kartında yeterince yer varsa, mp3 leri kopyalarken başka bir programla bu mp3 leri dinlemiyorsan neden kopyalama yapmadığını anlayamadım. Mp3 ve divx gibi büyük boyutlu dosyaları kopyalamanın en doğru ve pratik yöntemi kart okuyucuyla hafıza kartına atmaktır. Piyasada 10-15 YTL ye bulabileceğin kart okuyucuları varken uzun süre actvsync le kopyalamayı beklemenin bi gereği yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmypc -- 15 Ocak 2006 14:16:05 >

• http://www.m p x.gen.tr/f/showthread.p...newpost&t=4601 ürünlerime bu adresteki listeden ulaşabilirsin ama 1070mahlık pilin satısını iptal ettim ne yazık ki (adresteki m p x yazısının arasındaki boslukları silmeyi unutma)
  • quote:

http://www.m p x.gen.tr/f/showthread.p...newpost&t=4601 ürünlerime bu adresteki listeden ulaşabilirsin ama 1070mahlık pilin satısını iptal ettim ne yazık ki (adresteki m p x yazısının arasındaki boslukları silmeyi unutma)

http://www.m p x.gen.tr/f/showthread.php?goto=newpost&t=4601

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 15 Ocak 2006 21:31:24 >

• arkadaşlar 2005 i yükleyip deneyenler varmı nasıl performansda fark varmı özelliklerde kayıp falan
  • mpx kardeşliğinin güzel insanları,
    bu ay sonu adsl hattımı kapatıyorum ama lazım olduğunda gprsten nete girmek istiyorum size sorum gprsten giren arkadaşlar bunu neye malolduğunu yazabilirler mi? mesela anlık ileti programında kullanıma göre gidiyor saatte bikaç kontör. internet trayıcısı ne kadar harcamamıza neden olur?
  • saat hesabı yok ne kadar veri alırsan o kadar ödersin bu yüzden en az veri yollayan bir mesajlasma servisini kullanırsan iyi edersin (msn 7.0 yerine windows messenger gibi)web sayfalarınıda resimsiz gezersen iyi olur ben en son bu ikisini karısık halde 3 saat kullandım 50 kontorum gitmişti
  • arkadaşlar bi sorum olacak ben mpx200 aldım 2 nci el ve benden önceki adam 2003 yüklemiş kapağında sorun var servise gittim garanti dışı dedi 2002 yi geri yüklemem gerekiyormuş nasıl yaparım bana yardımcı olun...
  • montezuma
    kardeş senin sorunun cevabı diğer sayfaların birinde vardı ama hangisinde tam olarak hatırlamıyorum gezersen bulursun
  • yukarıdalki adrese gir gen.tr uzantılı oradaki dosyalra bak forumlarda yardımla çok kolay yüklersin bende 2005 var
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.