Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu siteden bi mpx200 almıştım wm2002 yüklü olarak birkaç gün kullandım daha sonra supermoto2003 yükledim bir kaç gün sonrada wm2005 e geçtim.

Problemim 2003 te bir kere karşıma çıkan 2005 te ise sürekli olarak başıma gelen mikrofon-hoparlör ikilemi.

birini aradığımda yada beni aradıklarında telefonu açıyorum ve telefon bütün çevre sesini/kendi sesimi kulaklıktan geri bana veriyor, karşı tarafında sesi çok az duyuluyor,normal konuşma sesi ile bile birşeyler söyleyince direk kulaklıktan bana geldiği için telefonu kullanamıyorum sürekli fısıltı halinde konuşmam gerekiyorki bu sorun açık alanda çok daha kötü, yoldan geçen ne kadar araba varsa hepsi sanki beynimdeymiş gibi duyuyorum :)

bir forumda "echo" adlı programdan kaynaklanabilir dediler ama sorunum ondan öncede vardı ama her ihtimale karşı o programıda sildim ancak sorunum düzelmedi, hard-reset / yeniden rom yükleme gibi şeyler yaptım ama sorunu çözemedim.

ilk 2003 yüklediğimde bu sorun yoktu daha sonra birkaç kez o sorunla karşılaştım ama fazla kurcalamayadan 2005 yükledim ve ondada bu sorun karşıma çıktı.

2002 de ve ilk 2003 te bi sorun yaşamadığım için donanımsal olduğunu düşünmüyorum, zil sesleri mp3ler normal bir şekilde duyuluyor, ama arama yaptığımda mikrofondan bütün sesler hoparlöre gidiyor ve sadece kendi sesimi duyuyorum, yardım edebilirseniz sevinirim.

• edittttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 8 Mayıs 2007; 13:24:22 >
  • editttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 8 Mayıs 2007; 13:24:09 >
  • ben geçen hafta içinde kurmayi denedim ama beceremedim.
    ekran karardi vs.
    tekrar WM 03 kurdum.
    Benim cihazin özelliğinden midir
    yoksa genelde MPX lerde wm05 ile donma / kitlenme
    gibi problemler yasaniyor mu
  • arkadaşlar ne yazıkki mpx200 ümün kasası kırıldı...elinizde mpx200 kasası varsa bana yardımcı olursanız sevinirim..ankaradan elden alacam...pmlerinizi bekliyorum...
  • MPx220 kasası arayan arkadaşlar;Ziverbey'deki Modeksan servisinde 220 kasası varmış.Geçen hafta pil almaya gittiğimde sormuştum.Yanlış hatırlamıyorsam 40usd+kdv gibi bir fiyat vemişlerdi.
  • editttttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 8 Mayıs 2007; 13:23:43 >
  • cihazı geçen hafta servise verdim. zaten verdikten 2 gün sonra da garantisi bitti cihazı teslim aldığımda hala kullanmakta olduğum 2002 yi yükseltmek istiyorum. neyse şimdi başka bi şeyden bahsedicem. geçen hafta servise cihazın durumunu öğrenmek için telefon ettiğimde telefondaki bayan görevliyle aramızda ilginç bir diyalog geçti. şöyleki:
    m: masafel bg: bayan görevli

m: cihazın durumunu öğrenmek istiyorum (buraları kısaltıyorum)
    bg: cihazınıza 'yeni program' yüklenecek. bilgileriniz silinecek. kabul ediyor musunuz?
    m: (master resetten bahsettiğini düşünerek) ben o işlemi yaptım. sorunumu çözmedi.
    bg: (biranda şaşırarak) nasıl yani? nerede yaptınız? (hala neden "nerede yaptınız" diye sordu, anlamış değilim!)
    m: (aynı derecede şaşırarak) evde yaptım. çok kolay bişey. bu cihazı kullanan herkes bunu yapabilir. (ben de saf saf "evde yaptım" diye cevap verdim, hala neden bu cevabı verdim anlamış değilim )
    - 1 saniye kadar sessizlik-
    m: siz master resetten mi bahsediyorsunuz yoksa yeni rom mu yükleyeceksiniz?
    bg: hayır reset değil (master reseti bildiğinden şüpheliyim), cihazınıza 'yeni program' yüklenecek.
    m: (en sonunda durumu idrak ederek) iyi tamam yükleyin.

telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi, keşke teknik elemanı çağırıp "usta madem yeni program yükleyeceksin, elin değmişken bizim romu da bi yükseltiver" deseydim.

• WM05 Black ONE çıktı arkadaşlar ...

incelemek için link

http://www.m p x.gen.tr/showthread.php?t=16926

önizleme
  • cihazı servisten aldım. yeni rom yüklemişler. hafıza kartı okuma sorunu ortadan kalktı. ama tuşlar hala 1den fazla basıyor. artık garantim de bitti. ne yapayım?
  • biran dedim yoksa bu konu kapandı mı neyse ki sonraki sayfaya gitmiş. şimdi arkadaşlar bu konuda görüyorum. böyle bir sürü 2005 (ya da wm5 hangisi doğruysa) romları var. şunu anlamadım: tıpkı 2003 gibi bir sürü rom var ve bizim en iyisini mi seçmemiz lazım yoksa verilenler aynı romun mu türevleri.
  • merhaba arkadaşlar mpx 200 üm video oynatmıyor .. bazı videolarda ise sadece görüntü var ses yok .. bütün video ları açacak bi program var mı tam bi link verirseniz çok iyi olur herşey için teşekkür ederimm
  • benimde vardı mpx 200 üm çok kraldı
    bozuldu yapılamadı
    kullananlar kıymet bilsin
    o bir efsane
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

merhaba arkadaşlar mpx 200 üm video oynatmıyor .. bazı videolarda ise sadece görüntü var ses yok .. bütün video ları açacak bi program var mı tam bi link verirseniz çok iyi olur herşey için teşekkür ederimm

coreplayeri dene video ve ses konusunda çok iyi...
  • Hatırlıyorum :) Kamerasına takılmışlardı... Ama ben halen özlüyorum MPX200 ü... :(
  • Arkadaşlar 2 sorum var bir elatarsanız.. WM kullanmayalı baya oldu buyüzden unuttum. Ben QTek 8500 kullanıyorum. Bu cihaza Tema nasıl yüklerim ve Hard Soft resetleri nasıl atarım ?
  • slm ya bana yardım etseniz bu telle ilgili mhmtaslan_89@hotmail.com msn adresim
  • nasil bi yardim istiyorsun.
    Hiç bi şey bilmiyorsan
    önce bu forumun başından itibaren okumaya başla.
    Daha pratik bilgi istersen
    "windows tabanli bu cihaz aynı pc gibi başlat/start menüsünden kullanmaya
    başlarsın, 7 file manager, (2002 yüklü ise storage kart hafıza kartıdır- 2003 yüklü ise
    mounted volume hafıza kartıdır)
    bir kişiyi aramak istediğinde T9 mantığında direk tuşlarla ismini veya telefon
    numarasinin birkac alfa-numerik tuşunu girdiğinde ekrana hemen isimler gelir
    en güzel özellik budur. DÜNYADA DAHA HIZLI REHBERE ULAŞIM VEREN bir cihaz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meh2Esims

slm ya bana yardım etseniz bu telle ilgili mhmtaslan_89@hotmail.com msn adresim

dertlerine cozum arayanlar
    dabilyu dabilyu dabilyu mpx.gen.tr ye girebilir
    yst58@msn.com dan bana ulasabilir
    veya burdan yazabilirsiniz
  • meh2Esims:
    kesinlikle 2003 tavsiye ederim. ben hep oyle kullandim
    1 ay kadar 2002 ile kullandım, sonra 3 yıldır 2003 ile kullaniyorum
    bir kez wm2005 kurdum ama sürekli kitlendiği için tekrar
    2003 yükledim. Ayrıca infrared (kızılötesi) açık kaldığında pil
    çok çabuk bitiyor.
    Birde "Extra xbar 25" isimli bi program var onu yüklemelisin,
    çünkü girip çıktığın tüm programlar arkaplanda çalışıyor ve pili yiyor.
    Extra Xbar 25 programini kurarsan, kullanmadığın tüm programlari
    kapali tutabilirsin, böylece ekstra dan pil ömrün uzar.

quote:

Orjinalden alıntı: meh2Esims

slm ya bana yardım etseniz bu telle ilgili mhmtaslan_89@hotmail.com msn adresim

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.