Sevgili tracy, cok dikkatli olmak kaydi ile, pili normal sarj cihazi ile (usb ile degil) cok iyi bir sekilde sarj et. Sonra bilgilerinin yedeklerini al ve format-hard reset at. eger pilde bi sorun yoksa 3 gun gidecek hale gelecektir.
Mp3 vs. gibi melodileri, bilgisayarda iken Wav dosyasi haline getir ve MPX in kartina direk at veya storage altında my documents bolumune at, istedigin sekilde melodi yapabilirsin. Mp3 ler melodi olarak kullanilamiyor
quote:
Orjinalden alıntı: infileXible
Sevgili tracy, cok dikkatli olmak kaydi ile, pili normal sarj cihazi ile (usb ile degil) cok iyi bir sekilde sarj et. Sonra bilgilerinin yedeklerini al ve format-hard reset at. eger pilde bi sorun yoksa 3 gun gidecek hale gelecektir.
Mp3 vs. gibi melodileri, bilgisayarda iken Wav dosyasi haline getir ve MPX in kartina direk at veya storage altında my documents bolumune at, istedigin sekilde melodi yapabilirsin. Mp3 ler melodi olarak kullanilamiyor
çok teşekkürler hard format atınca neler gidecek?...2003 ün yerine 2002 mi yüklenecek geri??
format attiginda hangi rom yuklu ise onun ilk kuruldugu hale gider yani 2002 yuklu cihazlarda 2002ye, senin cihazinda ise 2003'e gidecek. yani "Fabrika Ayarlarina Geri Don" gibi bir secenek oluyor. Tum telefon rehberi (cihaz icindeki, sim karttakiler degil), yukledigin oyun ve Turkcelestirme gibi programlar. Eger bilgisayarin var ise once Outlook ile senkronize et (yaklasik 2 dk. suruyor) tum telefon rehberin pc deki outlook a gecsin ondan sonra diger programlarin yedegini kartina ve pc.ye al, daha sonrada reset at diye tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar 2 senedir mpx200 kullanıyorum garanti olayından dolayı 2003 yüklemedim şimdi sp2003 yüklemem lazım elimde rom var birkaç tane daha program lazımdı onlar neydi nasıl yüklenir bi anlatın yaw teşekkürler....
beceren su asagidaki linkteki programi indir, paket halde herseyi hazir bulacaksin
bu forumlardan tanırlar çok fazla telefon kullandım ancak yine söylüyorum mpx200 gibisi yok!!bide sx1 war tabi.efsanelerden... zamanında sx1 ilk çıktığında mpxcilerle çok atışmıştık :) sx1 we mpx200 asla eskimez diyorum...
arkadaşım yapma Allah aşkına, sx1in neresi efsane. onun tek efsane olayı tuş takımları yanda olduğu için kullanılamıyo olması. ben normalde antinokia cı biriyim ama sx1 6600'ın tamemen birebir menüye sahip radyolu olan versiyonuydu ve sx1 efsane olacak bi telefon değil. bende kullandım hariçten sallamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Dozaj Filesi
quote:
Orjinalden alıntı: timhat
bu forumlardan tanırlar çok fazla telefon kullandım ancak yine söylüyorum mpx200 gibisi yok!!bide sx1 war tabi.efsanelerden... zamanında sx1 ilk çıktığında mpxcilerle çok atışmıştık :) sx1 we mpx200 asla eskimez diyorum...
arkadaşım yapma Allah aşkına, sx1in neresi efsane. onun tek efsane olayı tuş takımları yanda olduğu için kullanılamıyo olması. ben normalde antinokia cı biriyim ama sx1 6600'ın tamemen birebir menüye sahip radyolu olan versiyonuydu ve sx1 efsane olacak bi telefon değil. bende kullandım hariçten sallamıyorum.
tamam 6600 menüsüne sahip çünki oda bir symbian ama artısı sx1 in kullanıcı isteğine göre yazılım (symbian versiyonu)geliştirilip mpx 200 gibi normal bir kullanıcının evinde yükleyebilmesi daha yeni yeni nokialar bu işe başladı
ben de bu garantiden dolayı hala 2002 kullananlardanım. 1-2 ay içinde ben de rom update etmek istiyorum. ama 2003 mü 2005 mi ona kararsızım. sizce hangisini kurmalıyım?
www.m p x. gen.tr de herşey var.. orayı dene bir daha kopamayacaksın...
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
quote:
quote:
Aynisini ben yasiyorum hala.Master reset yaptim 2003 yukledim olmuyor bir sure calisiyor.Daha sonra operatorle baglantisini kesip servis yok baglanti kuramiyor diye uyari veriyor.Ne yaptiysam durum hep ayni yatiyor telefon.
quote:
Orjinalden alıntı: albts
arkadaşlar benim 1 yıldır kullandığım mpx220 mim hiç bir müdahale olmamasına rağmet hizmet yok! diyor yani şebeke yok ama 112 arıyo master reset attım herşeyi yaptım durup dururken oldu daha önce yaşayan varmı?
Bu sorunun neden kaynaklandigini cozumunu bilen bir Allahin kulu yokmu?
Yokmu bir bilen?
Bu sorunun nedeni ve dogal olarak cozumunu bilen yokmu?
Evet sonunda garantinin bitimine 1 ay kala tam da servise götürmeye niyetliyken sistemi çökerttim, açılmıyor. Akşam gideyim de bi format atayım. Asıl o kadar program, oyun vs.'nin kısayolları beni kara kara düşündürüyor. Bu arada servise götürme sebebim çok defalar yazdığım tuşların birden fazla basması ve hafıza kartını çıkarıp takınca cihazı katıp açmadan görmemesi.
sanırım tuş takımını ve sorunlu ise tuş takımı altındaki kartı değiştirebilirler ben yaklaşık 2 sene oldu mpx 220 kullanmaya başlayalı daha adam gibi bir sorunlar karşılaşmadın arada bir ulaşılamama durumu haric :)
Merhaba arkadaslar Turkiye ye MPX Yedek pilini ilk defa getiren arkadasiniz benim. Ve gelis yollarini ogrettim. 65 YTL.ye satilirken birden bire 12 ytl.ye kadar dusmustu sayemde piller. Neyse benim sizden bir ricam var. Bu cihazi 3 yilldir kullanmaktan kasanın anası agladı. buralarda bir arkadaş kasa getiriyormuş, e posta sini veya telefonunu bilen varmi yardim lutfen. msn: yst51@hotmail.com
Mpx.gen.tr de zamanında topluca ebay den kasa siparişi yapıldı ama artık getiren olduğunu sanmıyorum çünkü biz alırken bile adam elimde yakında kalmayacak diye telaşlandırmıştı Gerçi biz aldıktan sonra bile hala bir miktar kasası vardı.belki hala kalmış olabilir.ancak öyle getirebilirisiniz sanırım.
teşekurler. tahtakalede bi yerde varmış, oraya bakacam varsa sizede haber veririm.
inflexible hocam
bi gelişme var mı? haber verirsen çok makbule geçer. benimkinin kasası da perişan oldu.
2004 kasımda aldım ben mpx'imi hala severek kullanıyorum. ama iki gündür dış ekranın ışığı düzgün yanmıyor. bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?
tahtakeleye gittim, getiren yeri buldum ama elinde kalmamis. c.tesi gunu bir parti gelcek dedi. Ben de c.tesi gidip bi ugrucam, sonuc cikarsa burdan yazarim
çok iyi, teşekkürler. tahtakalede nerede? belki ben de uğrarım ctesi..
süleymaniye camiinden aşağı doğru inen bir yokuş var, RIZAPAŞA YOKUŞU, yokuşun bittiği yerde RIZAPAŞA HAN var (hanın bulunduğu yer köşebaşı aşğı inerken sol köşe olarak) hanın yan sokağında. Süleymaniye camiinden aşağı iniyorsunuz, yokuşun bittiği yerde dört yol ağzından tam sola mısır çarşısına doğru giderken sağda küçük bir dükkan var. telefon orjin ve yan san. ürünleri satıyor. orda bulmuştum. 25 lira deyince almamıştım. ama şimdi almayı düşünüyorum. çünkü telefonun kasası bitti :))
çok teşekkürler.
peki kasanın montajı hakkında bilgin var mı? kapağı monte etmek zor gibi geldi bana.