Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim 1 yıldır kullandığım mpx220 mim hiç bir müdahale olmamasına rağmet hizmet yok! diyor yani şebeke yok ama 112 arıyo master reset attım herşeyi yaptım durup dururken oldu daha önce yaşayan varmı?
  • Aynisini ben yasiyorum hala.Master reset yaptim 2003 yukledim olmuyor bir sure calisiyor.Daha sonra operatorle baglantisini kesip servis yok baglanti kuramiyor diye uyari veriyor.Ne yaptiysam durum hep ayni yatiyor telefon.
    quote:

Orjinalden alıntı: albts

arkadaşlar benim 1 yıldır kullandığım mpx220 mim hiç bir müdahale olmamasına rağmet hizmet yok! diyor yani şebeke yok ama 112 arıyo master reset attım herşeyi yaptım durup dururken oldu daha önce yaşayan varmı?
  • allah razı olsun ya .bu kadarmıymış nasıl göremedim inanamıyorum kendime
    quote:

Orjinalden alıntı: hasan121

quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

arkadaşlar mpx 200 de sms lerin sadece yenilerini görebiliyorum .Gönderilmiş olanların saklandığı yeri bulamıyorum yardımlarınızı rica ederim.

inbox ın içindeyken(yani gelen mesajlar görülürken) menu ye bas.en alttan account/folders ı seç.karşına 1.sms
    2.activesync çıkacak.sms üzerindeyken folderı sec.Ordan İnbox,Outbox,Send items i görebilirsin.

• arkadaşlar bende bugün mpx200 sahibi oldum.windows 2002 işletim sistemi var.ingilizce ben windows 2005 türkçe yüklemek istiyorum.usb kablosu mu gerekiyor.yükleme işlemi zormudur..uygun programlar nereden bulabilirim teşekkürler
  • sana sadece bi adres sölüyorum başka bişey sölemiyorum ww.mpx.gen.tr

neyse diğerlerinide söliimwww.mpxturk.com vewww.smartphone.info ama mpx.gen.tr bir numaradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTTF -- 10 Aralık 2006; 21:01:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Aynisini ben yasiyorum hala.Master reset yaptim 2003 yukledim olmuyor bir sure calisiyor.Daha sonra operatorle baglantisini kesip servis yok baglanti kuramiyor diye uyari veriyor.Ne yaptiysam durum hep ayni yatiyor telefon.
    quote:

arkadaşlar benim 1 yıldır kullandığım mpx220 mim hiç bir müdahale olmamasına rağmet hizmet yok! diyor yani şebeke yok ama 112 arıyo master reset attım herşeyi yaptım durup dururken oldu daha önce yaşayan varmı?

Bu sorunun neden kaynaklandigini cozumunu bilen bir Allahin kulu yokmu?

• arkadaşlar msn den yardım ederek wm2005 i kurduracak birisine ihtiyacım var
    bu konuda yardım edebilecek olan acilen ulaşabilir mi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar bende bugün mpx200 sahibi oldum.windows 2002 işletim sistemi var.ingilizce ben windows 2005 türkçe yüklemek istiyorum.usb kablosu mu gerekiyor.yükleme işlemi zormudur..uygun programlar nereden bulabilirim teşekkürler

http://www.mpx.gen.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 18 Aralık 2006; 23:35:31 >
  • yeni başlık açmak istemedim.
    bugun itibari ile mpx 220 nin yerini alabilecek, yani üzerinde oynanmasına, program yüklenmesine vs. izin verecek, windows mobile yüklü hangi telefonu tavsiye edersinzi? yada böyle bir telefon var mı?
  • htc isimli firmanin tum cihazlari mobil vindovs ludur.
    Onlardan herhangi birini kullanabilirsin.
    htc nin bazi cihazlari casper tarafindan ve teknosa tarafından
    yurdumuza getirildi satiliyor.
    Ayrica dogubankta HTC nin urunleri , PDA, I-MATE, JAM gibi
    pekcok isim ile karşına çıkacaktır. Ayrica samsung un i750
    modeli harikadir.
    bir de tavsiyem Asus p525 harika bir cihazdir.
    son olarak Gigabyte in bir mobil vinidovslu ürünü var
    onu tavsiye ederim.
  • çok fazla vaktim yok da baştan sona okuyamadım.. bu gün mpx200 aldım ama sadece telefon ve şarzını aldım.. 128 mb sd kart var ve bu kartın dosyalarını telefonda nasıl görcem.. iine word dosyaları yükledim ve reim ama telefonda bulamıyorum.. ve bu alet ingilizce.. nasıl trkçe yapcaz.. bu alt neden bu kadar yavaş??? help..
  • 1.Turkce ise baslat, dosya yonetici, mounted volume yolunu izleyerek karta girersin.
    2. ingilizce ise start, file manager, stroge kart yolunu izleyerek kart icine girersin
    3. clear value isimli programi yukle tum ms ofis dosyalarini gorursun.
    4. Ptab.exe isimli bi program var bunu yuklersen excel in pc deki ayni seklini kullanirsin.
    5. Repligo isimli programi yukle, PDF gibi word yada txt dosyalarini e-kitap yaparsin.
    6. Turkcelestirmek icin LENG isimli klasor var onu yuklemelisin.
    7. Master reset at alet o zaman hizlanir.
  • BUNLARI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

1.Turkce ise baslat, dosya yonetici, mounted volume yolunu izleyerek karta girersin.
    2. ingilizce ise start, file manager, stroge kart yolunu izleyerek kart icine girersin
    3. clear value isimli programi yukle tum ms ofis dosyalarini gorursun.
    4. Ptab.exe isimli bi program var bunu yuklersen excel in pc deki ayni seklini kullanirsin.
    5. Repligo isimli programi yukle, PDF gibi word yada txt dosyalarini e-kitap yaparsin.
    6. Turkcelestirmek icin LENG isimli klasor var onu yuklemelisin.
    7. Master reset at alet o zaman hizlanir.

aga şu anda sölediklerin bana çok yabancı bakalım çözcez inşallah..

• Orjinalden alıntı: infileXible

abi bu 2002 acaba o yüzdenmi böle bişey yok .... solda programs sağdada contacts yazıyo sadece programsa basıncada inbox ve devamı çıkıyo.. stroge memory yada kartla alakalı bşey yok.. ben pda2k kullnıştım.. ond sizin dediğiniz gibiydi menü sanırım 2003 yğklüydü.. ama bunda yok.. usb kablosu lazım sanırım bana acilen ..
  • Acizim kullanamazsan ben alabilirim telefonu

• quote:

quote:

Aynisini ben yasiyorum hala.Master reset yaptim 2003 yukledim olmuyor bir sure calisiyor.Daha sonra operatorle baglantisini kesip servis yok baglanti kuramiyor diye uyari veriyor.Ne yaptiysam durum hep ayni yatiyor telefon.
    quote:

Bu sorunun neden kaynaklandigini cozumunu bilen bir Allahin kulu yokmu?

Yokmu bir bilen?

• acizim: msn den musait oldugumuzda aleti eline al
    nasil kullanacagini ben anlatirim sana.
  • çok saol aga.. artık can a anlatın alet onda
    quote:

acizim: msn den musait oldugumuzda aleti eline al

• quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

çok saol aga.. artık can a anlatın alet onda
    quote:

acizim: msn den musait oldugumuzda aleti eline al

evet iyi olur

• UZAKTAN KUMANDA YAZILIMI ISTEYEN
    http://www.getjar.com/products/1690/UniversalRemoteCE

(NOT. sadece cok yakindan calistirabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 23 Aralık 2006; 12:18:10 >
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.