Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kere flash attım. turkcell de de denedim aynı hata. yabancı forumlarda baktım. windowsda bir dll ile ilgili seylerden bahsetmiş ama ing. yetmedi :S

galiba 2003 guncellemesiyle ilgili bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lynox -- 20 Ekim 2006; 12:50:21 >
  • Ya arkadaşlar, MPX 220 ile birlikte gelen CD nin ISO su biryerde varmı. Sabahtan beri aradım bulamadım. Lütfen yardım edin.
  • "Lynox" Senin sorunun GPRS çekmeyen yerden
    kaynaklanabilir 1, ikincisi, rom unu değiştir.
    Kullandığın yazılımdan kaynaklanabilir.

"Meridyen" ve ve ve smarttürk.info adresine gir
    orda olmasi lazim
  • merhaba arkadaşlar.telefona master reset attıktan sonra tcpmp yi kurdum.telefondaki videoların üstündeki tcpmp simgesi artık gözükmüyor.önce programı çalıştırıp open files yaparak videoları açmak durumunda kalıyorum ki,bu çok angarya oluyor.napabileceğim hakkında fikri olan var mı? kısaca herhangi bir media dosyasına tıklayınca direk tcpmp ile açsın istiyorum.teşekkürler
  • option/settings/select page/file associations....

burdan izlemek, dinlemek veya görüntülemek istediğin dosya tipini işaretle. telefona restart at simgeler de düzelir, istediğin dosyayı çalıştır dediğin zaman tcpmp ile açar
  • çok saol arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan121

çok saol arkadaşım

reca ederim
  • Arkadaşlar forumu çok işgal ediyorum kusura bakmayın ama birkaç sorum daha olacak.Şu an elimde WMP2005 yüklü bir mpx 200 var.WMP 2003 SUPER_MOTO_MPX200 ya da WMP 2003 SUPER_MOTO_2_MPX200 romlarından birini kurmak istiyorum.Bunların ikiside ben de mevcut lakin hangisini kurmam gerektiğinden emin değilim.Siz hangisini tavsiye edersiniz? Farkı nedir bu romların? Bu romların Registry kilidi var mı varsa nasıl kırılır?
    Elimde bunlar
    1- Motorola_Mobile_Upgrade_Wizard_V1.2.0_setup.exe
    2- Sürücü dosyası (smartfon.inf)
    3- Rom dosyası (örnek: SUPER_MOTO_MPX200(2003).img)
    var lakin motorola_upgrade wizardı kurarken 3. aşamada telefonun yan ses açma tuşuna basıp usbden takınız dediğinde,bunu yapmama rağmen hiçbir sonuç alamıyorum.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.
    Belki forumda bununla ilgili bilgi vardır ama ne kadar aradıysam da bulamadım.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Herşey için teşekkür ederim.

• rom olarak supermoto2 yi öneririm ayrıca rom kurarken 3. aşamada hata yapıyosun ses açma tuşuna deil telefonun yön tuşlarındaki sol ok yöne basıp usb yi takacaksın
  • çok teşekkürler arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan121 -- 28 Ekim 2006; 2:58:44 >
  • Arkadaslar herkese selam,

Mpx200 (WM2005) rehberi sime nasıl kopyalarım? yada bilgisayarıma rehberi nasıl yedeklerim?

Teşekkürler..
  • ya beyler bnm mpxe 2005 yüklerken tel kapandı bidahada açılmadı şarzda almıyo master reset yapmam lazım olmuyo ya napıcam şimdi
  • Mpx200 ustalarına benimde bir sorum var,
    Yaklaşık bir kaç haftadır bende mpx200 kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var.

Pil seviyesi %40 yada daha aşağıdayken gelen bir çağrıda telefon bir kez çaldıkdan sonra çağrıya cevap veriyor. Ve telefon sessiz moda geçior hemen. Eğer %40 civarında Sessiz'e alırsam normal titreşim le uyarı veriyor ama çağrıyı açmıyor normal davranıyor yani

Hem WM2003 hemde WM2005 de aynı problem var, bunun bir çözümü varmıdır acaba?

İyi geceler..

quote:

Arkadaslar herkese selam,

Mpx200 (WM2005) rehberi sime nasıl kopyalarım? yada bilgisayarıma rehberi nasıl yedeklerim?

Teşekkürler..

Dostum rehberini Microsoft Outlook'da tutarsan senkronize ettiğinde telefona yükler, çoğu telefon programı outlook rehberini tanıyor zaten, tavsiye ederim...

• mpx200 ariza yapti 2 aydir tamir edilemedi.
    yenisini vermeye karar verdi Motorola Gn.Md.luk.
    yenisi olmadigi icin yerine sıfır başka bri motorola
    cihaz vercekler. ürün geldiği zzaman
    tecrübelerimi sizle paylaşirim
  • slm arkadaşlar. mpx 200 ile e398 in kulaklık çıkışları aynı mı?
  • arkadaslar, 3 TANE MPX 200 telefonum var.
    bir tanesi arıza yaptı 26 Ağustosta Kadıköy
    Modeksan'a gönderdim, 2 Eylülde Motorola
    Merkez servise gitti. Ve arızası giderilemedi,
    yerine yeni cihaz vermeyi kararlaştırdılar.
    Ve dün V3x gönderdiler yeni bir tane kutulu.
    ve içinde 256 MB da kartı var.
    Cihaz harika 3G, çift kameralı, B.T.lu falan
    ama ne yalan söyliim, MPX in yerini hiç bir şey tutmuyor.
  • mpx200 bendede var
    sorununu gideremediler
    bende vitrine koydum
    telefon şarj almıyor
    çok severdim mpx200 ümü.
  • 2004'n Haziran ayında yaklaşık olarak 1 Milyar lira vererek MPX200 aldım. Telefon ilk bakışta harika gelmişti. Ancak daha sonra yaklaşık 1 ay olmadan arıza verdi. Modeksan'a gönderdim. Telefonun arızası açılmıyordu. Yani açmaya çalıştığım zaman açma düğmesine bastıktan sonra HelloMoto yazan ekran geliyor ve öylece kalıyordu. Telefon teknik servisten geldikten sonra yaklaşık olarak 1 hafta veya 10 gün kullandım. Sonra yine aynı hatayı verdi. Telefon yine aynı şekilde açılmıyordu. Telefonumun şarjı bitmişti. Şarja taktım şarj ediyordu ancak yine aynı hatayı veriyor yani açmıyordu. Aynı şekilde 2. defa teknik serise gönderdim. Yine onlarda geri gönderdiğinde tel açıyor ancak hiçbir değişiklik yapmadıklarını farkediyordum. Yine yaklaşık 1hafta 10 gün kullanmadan telefon aynı arızayı verdi. Yine şarjı bitmişti ve açılmıyordu. Aklıma telefonun şarjı bitmeden önce gördüğüm hafıza miktarının çok az olduğu bilgisi geldi. Herhalde dedim kendi kendime ram belleği ya da hafızayı boşaltma hatası var. Boşaltmayıncada tel kapanınca açmıyor. Yine teknik servis dönemi ve telefon sözde tamir edilip geri geldi. Bu sefer daha dikkatli kullanıyordum. Yani telefonun rami dolduğu zaman hemen belleği kendi yazılımıyla temizliyordum. Fakat bu nereye kadar böyle sürecekti illa ki bir gün belleği el ile temizlemeyi unutup telefon kapanacağını ve açılmayacağını biliyordum. Ve aynen düşündüğüm gibi de oldu. Bende teknik servisle görüştüm telde uzun uzun baya bir kavga ettik. Sinirlendim ve bir daha göndermedim servise. Kutusuna öylecekoyu kaldırmıştım. Geçen gün gözüme ilişti ve bakayım dedim yine açılmıyordu lanet olası alet :D
    Sizden isteğim ben bu mpx200'ün işletim sistemini kendim yükleyebilirmiyim. Telefonumu kullanmak istiyorum. Telefonu bilgisayarıma USB den bağladım ancak tık yok. Yani telefonun ilk görünüşteki HelloMoto yazısı ve resmi var şeklinde açık bilgisayara bağlı ancak bilgisayar USB'ye herhangi bir cihazın takıldığını algılamadı. Bu konuda neler yapabilirim? Yardım edebileceklere şimdiden çok teşekkür ederim. 1 Milyara telefon aldım ancak belki sağlam olarak 50 gün civarında kullandım:D Düşünüyorumda gün başına 20 Milyon:D Bu arada kendim hala 5 yıllık Nokia 6110numu kullanıyorum. Sözde ikisini kullanacaktım :D Herkese kolay gelsin.

• topic ups
    mpx yükseklere layıktır
  • mpx.gen.tr

bu adreste bütün sorularına cevap bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 4 Kasım 2006; 4:10:11 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.