Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Forum kullaniciları olarak birbirimize tavsiyemiz, bu tip ilanların
    "ikinci el", "fırsatlar", "sıcak satış" gibi forumlarda yapılmasıdır.

2. Kardesim madem burdan soruyorsun, lutfen PM den telefonun resimlerini
    ve istedigin fiyati bildir

quote:

Orjinalden alıntı: deryat

merhaba motorola mpx220 telefonumu satmak istiyorum alamk isteyen varmı?? temiz olduğuna inanın! sadece ben teknolojiden pek anlayan biri olmayan biriyim.isteyenler bana ulaşsın lütfen

• merhaba arkadaşlar.bu mpx 200 lerde gönderilen mesajlar ve ya taslaklar gibi birşey yok mu ? iletilmeyen mesajlarım direk siliniyor ve metini tekrar yazmak zorunda kalıyorum.bu çok sinir bozucu birşey.
  • gönderilen msjlar ve taslaklar var.

inboxa girdikten sonra folder ı seçip istediğin klasöre ulaşabilirsin. ama gönderilen msjların kaydedilmesi için bu özelliği options tan etkin hale getirmen lasım
  • arkadaşım belki size cahilane geliyo ama ben bi türlü bulamadım bu taslakları.inbox a gelip accounts/folders ı seciyorum ve bana soruyo sms mi activesync mi diye..sms e tıklıyorum ama ne gönderilenler var ne taslaklar.optionstan save copies of sent items i de seçtim.nerde yanlış yapıyorum bulamıyorum??
  • infileXible arkadaşım
    http://forum.donanimhaber.com/m_1451763/mpage_126/key_leng//tm.htm#7910696 burda türkçeleştirmek için leng isimli dosyayı nasıl kuracağımızı güzelce anlatmışsın.dosyayı bir yere upload edebilirmisin sana zahmet? şimdiden teşekkürler.
  • peki hasan kardesim yapmaya calisayim,
    ama hangi yere upload edeyim,
    en cok kullanılan ve link kırılması yaşanmadan
    uzun süre korunan adres neresi,
    sizin tavsiyelerinize uyarak bir yere taşıyalım ki
    herkes istifade etsin
  • valla ben çok da anlamıyorum ama megashares ve hemenpaylaş da rapid e göre daha çok kalıyo sanırım.
  • arkadaslar MPX 200 (2003 Yuklu cihazlar icin) Türkçeleştirme dosyası LENG
    aşağıdaki klasorde bulunabilir. RAR biçimindedir. PC nizde winRar yüklü olması gerekir
    eğer yoksa www.i n n d i r .com dan indirebilirsiniz.

http://www.*****.com/download/1562467/LENG.rar.html
    yıldız*lı yerlere h emen p a y l a s yazmayı unutmayın
    DOSYA HAKKINDA KISA AÇIKLAMA:
    mpx inizde
    start/ file manager/ storage-ISPM/windows / Menu/ New File/ file name= LEng oluşutrun
    hemen paylastan indirdiginiz LENG isimli programi cihazda Storage-ISPM/Windows altında oluşturduğunuz LEng içine kopyalayıp yapıştırın (copy-paste)
    Sonra tekrar cihazin başlangıç ekranında (home)
    start/ file manager/ storage-ISPM/windows /LEng/LENG/UPDATE SP dosyasını
    tiklayarak çalıştırın. OK deyin cihaz once Rusça yazacak sonra 2 dk içinde
    revizyon yaparak en sonunda FINISHED yazacak OK deyin ve telefonu
    kapatıp açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 14 Eylül 2006; 18:14:44 >

• Sevgili arkadaşlar, mpx 200 cihazımı 3 Ağustos 2006 da kulaklığından ses gelmemesi şikayetiyle kvk servise verdim. Cihazı bana 11 Ağustos tarihinde geri verdiler. Cihaz baştan olmuş gibi iiken tekrar aynı arızayı tekrarladı ve bende 15 Ağustos tarihinde cihzı tekrar aynı servise verdim. 31 Ağustosta yapıldı denilerek tekrar teslim aldım ve hemen serviste kartımı takıp denedim ve cihazın hiçbir şekilde yapılmadığını görerek aynı gün hemen tekrar servise iade ettim. Bugün ayın n14'ü ve neredeyse 15'i olacak. Ayın 15'i itibariyle cihazım 30 işgünü serviste kalacak ve "cihaz ömrü boyunca 30 işgününden fazla serviste kalamaz" kuralına uygun hale gelecek.
    Şimdi benim bu durumda servisten sıfır bir cihaz ya da bedelini alabilmem için ne yapmam gerekmekte. Bu konuda, benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Saygılar, sevgiler
  • infileXible, çok teşekkürler arkadaşım.telefonumu artık türkçe kullanıyorum.dolayısıyla bulamadığım birçok şeye kolaylıkla ulaştım.tekrar teşekkürler..
  • Hasan121: Güle güle kullan. Banada Fatih isminde bir arkadaş vermişti bu LENG dosyasını
    bende tüm arkadaşların hizmetine sunuyorum.
    Türkceleştirmek isteyen herkese ulaştırın lütfen....

Pazarcik: Bir cihaz garanti sureleri icinde 3 kez servise giderse
    tüketici talep etmeden yenisini veya tüketicinin razı olacağı
    muadili (benzeri veya üst modelini) hiç bir bedel talep etmeden
    yetkili servis /firma tarafından verilmek zorundadir.
    veya
    Garanti süresi içinde bir cihazın tamir edilme süresi azami (en fazla)
    30 iş günüdür. 30 gün içinde ürünü tamir etmek veya yetkili servis/firma
    yerine yenisini vermek zorundadir.
    KVK ve MOTOROLA firması saygınlıkları olan firmalardır. Ve garanti
    şartlarına mutlaka uyacaklardır. Müşteriden kaynaklanan olumsuz talepler
    veya firmanın kalite anlayışını kavrayamamış bazı çalışanların yaptığı
    yanlış davranışlar bu garanti şartlarını olumsuz etkileyebilmektedir.
    Firmaların 3 kez bozulan veya 30 gün içinde yapılamayan cihazın
    yenisini vermeleri konusunda tüketicinin yapması gereken bir şey yok
    sadece prosudür gereği şirketler/servisler buna uymak zorundalar.
    Ancak 12 senedir bilişim sektöründe olan bir arkadaşınız olarak size
    tavsiyem "kesinlikle ağırbaşlı olunuz, asla nezaket dışı söz ve davranışlarda
    bulunmayınız, tehditkar bir uslup takınmayınız ve inatla ve sabırla haklarınızı
    en güzel ifadelerle sonuna kadar savununuz."
    Şimdiye kadar 8 tane kadar mpx cihazım oldu. Pek çok arkadaşımın yazılımsal
    sorununu kendim veya forumlardaki uzman arkadaşlardan yardım alarak
    çözdük. Donanımsal sorunları da kadıköydeki Modeksan halletti. Harika
    insanlar. Motorola cihazları konusunda bi sorununuz olursa önce
    Kadıköy-Modeksana yönlendirin derim. Onlardan çok memnunum. Hatta
    kendi kullandığım MPX cihazımda şu an 20 gündür modeksan'da çözemedikleri
    için Motorola Genel Merkez Servisine gönderdiler. Eğer 10 gün içinde yapılmazsa
    yenisi veya üst modeli tarafıma verilecek. Motorola ve Modeksana güveniyorum.

• selam,uzun zamandır foruma bakamıyordum 87'den 130.sayfaya gelmiş. Mp3'leri tarif ettğiniz gibi WMA olarak kaydettim. Çalan telefon sesi olarak da kulandım. Ama Beta Player'ı yükleyip parçaları onda çalınca mp3'leri zil sesi olarak kullanamıyorum.tekrar nasıl zil sesi olarak kullanabilirim?
    ikincisi Virtual pool Mobile oyununu silmiştim, tekrar yükleyip bu sefer program ekle/kaldırdan kaldırdım, silinmedi. File manager'da arayıp dosyalarını buldum ve sildim. şimdi sadece "Programları kaldır" kısmında gözüküyor onu da nasıl silebilirim?
  • 1. mp3 ler zil sesi olmuyor. (en azindan şimdilik)Mp3leri wma ya çevir
    wma lari kartın içine direk at veya stroge/my documents içine at
    zil sesi olarak kullanabilirsin.

2. Programlari Kaldır kısmında seçeceğin programin üstüne git ve ok
    komutunu kullan.

(not bu arada: 87 sf.dan 130'a nasil geldi bende anlamadim. sadece 3
    gün girmemiştim 50 sf. birden atladı :)
  • Mp3'leri tarif ettğiniz gibi WMA olarak kaydettim. Çalan telefon sesi olarak da kulandım. Ama Beta Player'ı yükleyip parçaları onda çalınca WMA'ları zil sesi olarak kullanamadım.tekrar nasıl zil sesi olarak kullanabilirim?
    Parçalar Beta player yokken file Manager'da WS media player simgesi ile gözüküyordu. O zaman sorun yoktu. Beta player'ı yükleyip WMA'ları çaldıktan sonra zil sesi olarak kullanamaz oldum. şimdi simgeler Beta player simgesi ile gözüküyor.!
  • Bir de arkadaşım 6600 ile SADECE 1KONTOR ile 24 saaat MSN'de. Shape diye bir program söyledi. Biz de aynı şeyi yapamaz mıyız?
  • Evet arkadaslar 25 gun sonunda motorola yetkilileri
    cihazim tamir olamadigi icin yenisini vermek uzere
    degisime gonderdiler. Kendilerine tesekur ediyorum.
    Ancak onlara soyle bi soru tevdi ettim.
    "cihazin yenisini vercez diyorsunuz ama
    bu cihazin artik yenisi yok"
    <<almanya merkeze gitti eger orda yoksa
    ust modeli size gonderilecek 15 ekimde
    cihazinizi alabilirsiniz>> dediler.

Bekleyip gorecez. Eger motorolanin MPX serisinden
    baska bir cihazi gonderirler ise onunla ilgili
    yorumlarimida burda izleyebilirsiniz.
  • benim mpx 200 ıle kucuk bır ekran sorunum var kapagı actıgımda ekran ısıgı yanıyor sonra sonuyor elle baskı uygulayınca tekrar gelıyor veya vurunca ama kısa surelı olarak telefonun boardundan ekranına gıden fılm kabloyu degıstırdım 2 saat kadar normal calıstı sonra yıne aynı arızayı verdı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırm
  • ekran şeridinin zarar görmesini sağlayan bi durum olabilir kasanın içinde yada iç lcd ekran arızası olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3sm3r

benim mpx 200 ıle kucuk bır ekran sorunum var kapagı actıgımda ekran ısıgı yanıyor sonra sonuyor elle baskı uygulayınca tekrar gelıyor veya vurunca ama kısa surelı olarak telefonun boardundan ekranına gıden fılm kabloyu degıstırdım 2 saat kadar normal calıstı sonra yıne aynı arızayı verdı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırm

bendeki 3 mpx ten bir tanesi de ayni sorunu ver. fazla kurcalarsan
    asla tamir edilemez.
    Dogubank 3ncu katta Taner bey var AKAR Elektronik
    EKRAN FILMI denen bir dalga var onu degistirdi.
    Telefon simdi calisiyor. 30 usd. ye hallediyorlar.
    0212 519 73 33- 533 463 44 44
    ben 2 ay once yaptirdim, simdilik bi sorunu yok..
  • mpx200 ün üst modeli mpx220dir sakın başka modeli verirlerse kabul etme. bu değişme olayında mpx220 verilme olayı gereçkleşmiştir yani öyle emsaller var ama şuda var bazı arkadaşlara üst model diye windows mobile olmayan başka modeller de vermişler arkaşların boşluğuna gelmiş herhalde kabul etmişler. bence mpx220den başkasını kabul etme.
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.