Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son bi yazılım kurmuşsan kaldır bide homescreen i değiştirerek dene oda olmazsa yazılımsal bi problem olmuştur master reset atacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

en son bi yazılım kurmuşsan kaldır bide homescreen i değiştirerek dene oda olmazsa yazılımsal bi problem olmuştur master reset atacaksın

yaa abi tamirciye gittim adam bana şebekesi gitmiş veya telefon kapanmış.. dedi gerçekten de sol üst köşede şebeke göstergesi yok şimdi ne yapabilirim format dediler onu nasıl yapabilirim

bu arada reset i asıl yapabiirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woddy -- 2 Eylül 2006; 17:33:23 >
  • master reset atınca teldeki tüm bigiler silinecektir ve master reset öncesi şarjın full yada full a yakın olursa iyi olur hafıza kartı varsa onuda çıkart master reset i şöyle atacaksın teli kapatıp mavi (giriş) tuşana basılı tutup tel açma düğmesine basılı tutacaksın ekranda master reset atimmi sorusu gelecektir evet diyip bekliyorsun işlem bittikten sonra tel kendini açacaktır master resetten sonra ilk açılış süresi biraz uzun olabilir normal bir durumdur düzelmişmi dye kontrol edersin hala problem varsa şuan kullandığın rom u tekrar yükleyerek dene buda olmazsa cihazda donanımsal bir arıza ortaya çıkmıştır
  • Arkadaşlar bu sabah telefonum açılmadı hello moto da duruyor hiçbir tepki vermiyor. İlk önce buzdolabı taktiğini denedim ama olmadı son çare olarak da master reset attım. İşte sonuçları

1- messenger kaydımı yapamıyordum çünkü kayıt ekranı çıkmıyordu artık çıkıyor.
    2- telefon aldığımda türkçe 2003 yüklüydü ben ing. istiyordum master reset den sonra oldu.
    3- Tüm internet ayarlarını yapmama rağmen internete giremiyordum . master reset den sonra hiçbir ayar yapmadan girdim.
    4- telefon daha hızlı çalışıyor MR. den sonra..

master reset den sonra sadece core playeri ve task manager programını yükledim ve sim karttaki kotak bilgilerini tel. e attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

master reset atınca teldeki tüm bigiler silinecektir ve master reset öncesi şarjın full yada full a yakın olursa iyi olur hafıza kartı varsa onuda çıkart master reset i şöyle atacaksın teli kapatıp mavi (giriş) tuşana basılı tutup tel açma düğmesine basılı tutacaksın ekranda master reset atimmi sorusu gelecektir evet diyip bekliyorsun işlem bittikten sonra tel kendini açacaktır master resetten sonra ilk açılış süresi biraz uzun olabilir normal bir durumdur düzelmişmi dye kontrol edersin hala problem varsa şuan kullandığın rom u tekrar yükleyerek dene buda olmazsa cihazda donanımsal bir arıza ortaya çıkmıştır

abi telefon oldu çok çok saol umarım bi an önce hayalindeki telefona kavuşursun tekrardan teşekkür eder,m

• arkadaşlar benim telefonumun ekranında kararma var. ekrana vurmak bastırmak filan gerekyo düzelmesi için ve en sonunda dün sinirimden biraz hızlı vurmuş olucamki ekranı çatladı. bunu deiştirmek istiyorum acaba çok pahalıya mı yaparlar bi de uygun sa kasasını da deiştirmek istiyorum. bilgisi olan varsa ve sölerse sevinirim...
  • tahtakalede kasasini 15 ytl.ye satiyorlar onu gordum.
    ekranda goruntu kayboldugunda ekrana bastirarak goruntu gelmesini
    sagliyorsan, ekran filmi bozulmus demektir. Bi arkadasimin basina
    geldi. Bakirkoy ve kadikoy servisleri halledemedi,
    dogubank 3.kat no 324 AKAR Elektronikte Taner var, 30 ytl.ye
    film takti şu an telefon calışıyor fakat videolari çok guzel göstermiyor.
    O yuzden ekranda bi sorun olduğunda BABADAN KALMA YÖNTEMLERE
    (ekrana bastırmak, sertçe masaya vurmak, veya duvara fırlatmak gibi)
    sakın başvurmayın. En güzel tarafı olan ekranı bozulur yaptirmak ta çok zor
    akar elkt.tel: 0212 519 73 33
  • selamlar ...
    MPX200 için tüm gerekli programları .cab uzantılı halde bulabileceğim biryer veya elinde olan var mı??
    cafeden girdiğim için .exe olarak telefona yüklemem zor oluyor.yardımcı olursanız memnun olurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 4 Eylül 2006; 12:27:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmareshadow

arkadaşlar benim telefonumun ekranında kararma var. ekrana vurmak bastırmak filan gerekyo düzelmesi için ve en sonunda dün sinirimden biraz hızlı vurmuş olucamki ekranı çatladı. bunu deiştirmek istiyorum acaba çok pahalıya mı yaparlar bi de uygun sa kasasını da deiştirmek istiyorum. bilgisi olan varsa ve sölerse sevinirim...

mpx.gen.tr gibi forumlarda tel parçalarını ayrı ayrı satan kişiler var onlardan alabilirsin servisin yanında ekran olduğunu sanmam getireceklerse yurtdışından getirirler fiyatıda baya tuzlu olabilir. Kasa konusunda orjinal kasa türkiyede yok ebay da orjinal bulunabiliyor sanırım orjinal istemezsen başta belirttiğim foruma göz atabilirsin...
  • bu ne kadar yoğun bir topikmiş anlamadım gitti.ziyaretçi akınına uğruyo maşallah (!)
    nerde sözde mpx200 kardeşliği ??
  • motorolanın en popüler sitesi m-p-x.g-e-n.t-r (ÇİZGİLERİ KALDIR)dir. orada istemediğin kadar cab. uzantılı program bulabilirsin, film, tema, oyun indirebilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

bu ne kadar yoğun bir topikmiş anlamadım gitti.ziyaretçi akınına uğruyo maşallah (!)
    nerde sözde mpx200 kardeşliği ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportacus -- 5 Eylül 2006; 15:39:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esik1

motorolanın en popüler sitesi **** dir. orada istemediğin kadar cab. uzantılı program bulabilirsin, film, tema, oyun indirebilirsin.

doğru diyorsun.baktım burda tık yok işimi oradan hallettim.
  • yapmayin sevgili kardeslerim (ozellikle cmert binbasi)
    madem burda TIK yok nasil 129 sayfa oldu,
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

yapmayin sevgili kardeslerim (ozellikle cmert binbasi)
    madem burda TIK yok nasil 129 sayfa oldu,

129 da olabilir , 1290 da olabilir ama 2gündür takip ediyorum mesajımdan önce 1 post gelmişti.canlı mı sence??
    ona bakarsan SX1 topiğimizde 934 sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 5 Eylül 2006; 15:55:13 >
  • Haklısın, ilgin için teşekkürler
  • quote:

Haklısın, ilgin için teşekkürler

anlayışın için ben teşekkür ederim
  • cmert madem güzel bi tanışma yaptık, sana bir sey sormak istiyorum
    SX1 in en onemli farki veya üstünlüğü nedir sence
  • quote:

cmert madem güzel bi tanışma yaptık, sana bir sey sormak istiyorum
    SX1 in en onemli farki veya üstünlüğü nedir sence

en önemli farkı işletim sisteminin Symbian olması, belli aralıklarla çıkan yamalarla sürekli kendini yenilemesi, sıradışı tasarımı, taşınabilirliği daha yüksek bir cihaz olması diyebilirim.
    + radyo, bluetooth, ses kaltesi (özellikle kulaklıktan dinlenen mp3lerde) vs.

ama profosyonel kullanıcılar için en önemli artısı piaysada varolan programlarla herkesin istedği özelleklere sahip FirmWare yaratabilmesi

tabi SX1 ve MPX200 kullanıcılarının ortak özelliği cihazı cep telefonundan öte bir alet olarak kullanmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 6 Eylül 2006; 13:22:42 >

• merhaba motorola mpx220 telefonumu satmak istiyorum alamk isteyen varmı?? temiz olduğuna inanın! sadece ben teknolojiden pek anlayan biri olmayan biriyim.isteyenler bana ulaşsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: deryat

merhaba motorola mpx220 telefonumu satmak istiyorum alamk isteyen varmı?? temiz olduğuna inanın! sadece ben teknolojiden pek anlayan biri olmayan biriyim.isteyenler bana ulaşsın lütfen

ikinci el bölümünü kullansan daha çok yararı olur sanırım
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.