Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bymavi

arkadaşlar belki bu soruyla çok karşılaştınız ama bende sormak zorundayım. Bir yıldır mpx200 kullanıyorum ve halen wm2002. Geçen gün 2005 in romlarını falan indirdim, arkadaşların sitede verdikleri yönergeleri uygulamaya çalıştım fakat img.1 dosyası telefon hafızasına atılacak diyor. Bu dosyanın boyutu 14 mb civarında, halbuki benim boş tel hafızası sadece 9 mb. hafızayı boşaltmayı denedim olmuyor. sizden isteğim bana bu işi pratik bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatmanızdır. bende wizard.. upgrade denen program yok. Ya kısacası ben telefonuma 2005 yüklemek istiyorum, hafıza kartım kingston 256 mb. şimdiden teşekkürler.

ben 2005 kurmuştum ama baya olduğu için kaba taslak anlatim siz bahsettiğiniz sitede anlatınlanları harfi harfi taip ederseniz daha iyi olur burda ilk img1 dosyasını normal rom güncellerken olan aşamadaki gibi yüklüyoruz yani sizin tel hafıza ile ilgisi yok burası telin rom hafızasının olduğu yer bundan sonraki yüklemeleride hafıza kartı takılı iken yapıyoruz ben aradaki ayrıntı olan yerleri tam olarak hatırlamadığımdan yazmadım sitede anlatılanları takip ederseniz sonuca ulaşırsınız tabi telefonunuz 2005 kurulabilen tel ve hafıza kartı katogorisinde ise....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 14 Ağustos 2006; 22:04:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan121

TCPMP for Windows Mobile
    tcpmp.smartphone.0.72RC1.cab kurdum.üstüne ac3.plugin.0.72RC1.zip,ffmpeg.plugin.0.72RC1.zip,flac.plugin.0.72RC1.zip dosyaları içindeki .cab uzantılı dosyaları kurdum.telde de kurulu gözüküyo ama hala film oynatmıyo :(
    ben mi bişeyi yanlış yapıyorum??

kurduğunuz dosyalar doğru tele de doğru kurmuşsanız problemin kaynağı başka yerde dir izlemeye çalıştığınız filmin formatı nedir acaba birde boyutları ? unutmadan filmi oynatmaya başlamak için mavi tuşa basıyorsunuz öyle deilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 14 Ağustos 2006; 22:07:44 >
  • tabii ki.uzantılar avi.boyutu PocketDivXEncoder'la smartphone seçimi yaparak küçülttüm.lakin 220ye 164 değilde 220x88 olarak ayarlamış.zaten oynatıcı programda gözükmüyo hiçbir yerde.sadece program kaldır da görebiliyorum.pocket music kurmuştum onda hiçbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan121 -- 14 Ağustos 2006; 22:20:05 >
  • bana ayrıntılkı olarak kurulum aşamasında ne yaptığını anlatabilirmisin çünkü programı kurduğun zman otomatik olarak hem ekle kaldıra yerleşir hemde kısayolunu start a atar
  • çok saol dostum hallettim.program files tan .exe yi tekrar çalıştırarak kısa yol atmasını sağladım.tel arada farklı uygulamalara farklı tepki veriyor?
    çok uzattım ama izninle son bişey daha sorup çekilmek istiyorum
    PocketDivXEncoder_0.3.50 ile ilk küçülttüğüm filmlerde, altyazı var onu da eklesin mi diye soruyordu.şimdi sormuyor.hoş altyazı eklediği zaman da tüm ekranı kaplıyordu altyazılar.altyazıyı nasıl ekleyebilirim? (bir de istediğim boyutta tabi)

metinalhan arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim.
  • altyazı eklemek için şu yolu takip edebilirsin ilk önce video ayarlarını istediğin gibi yap altyazı ekleme yapıcağın zamanda dosya çağırdığımız yerdeki tuşun hemen yanında abc yazıyor ona basıp altyazıyı dosyasını gösteriyordun programa ondan sonra progamın sağ alt köşesinde çıkış tuşunun yanında yardım yazıyor ona basıp açılan pencerede sol atta detailed help yazan yerin hemen üstünde choose your subtitles fon yazıyor standart olarak arial fontu seçilidir değiştirmek istersen kendi beğendiğin fontu hemen yanındaki tuşa basıp değiştirebilirsin hemen yanındada size tuşu var bu değer auto dur sen deneyerek kendine göre 1 den 9 a kadar değer verebilirsin videoya göre deneyerek istedğin boyutlara getirebilirsin ayrıca programın 3.60 versiyonuda var son versiyon kullanman daha iyi olur dye düşünüyorum mutlaka düzeltmeler yapılmıştır.

rica ederim arkadaşım elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum

• tekrar saol arkadaşım.bendeki sürüm 3.50ydi onda abc çıkmıyomuş. 3.60 ı indirdim halloldu.
  • selam bu beta player'ı telefonun neresine,nasıl atacağım.? Nasıl çalıştıracağım.
  • .cab uzantılısını indirmişsen telefonun istedigin bi yerine at misal storage card/program files. sonra telefondan ona tıkladıgın zaman kendi kendine kurcaktır.
    eger .exe uzantılı kurulum dosyasını indirdiysen telefonu pc ye activesyncle baglıycaksın. bilgisayardan o dosyayı calıstırıp yonlendirmeleri izliyceksin.
  • Arkadaslar mpx200 aldim hersey iyi guzel.
    1-Buna kulaklik nerden blucam? Piyasada sterio nasil kulakliklar satilio
    2- telefona ingilizce 2003 kurulu halde. Bu nasil Turkce oluyo, 2005 tavsiye eder misiniz?
    3- Telefon kapaliyken saat alarmi calismio galiba, yoksa ben mi ayarlayamadim!
    4- Bu telefonda java oyunlar calisior mu?
  • kukaklık istersen arayacaksın,inflexible'in gönderdiği türkçeleştirme programı önce Rusca'ya sonra Türkce'ye çeviriyor.Sadece 2003'de türçeleştirme oluyormuş.
    Uçak modunda ve açıkken alarm çalışır.
    Java için yazılım yüklemelisin. alttaki linkte var.
    http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=60143
  • arkadaşlar PocketDivXEncoder la 220 mb a indirdiğim filmi telefonuma kopyalayamıyorum.kopyalama işlemi başladığından 1 saat geçmesine rağmen kopyalama işlemi bitmiyor.kopyalamanın tamamlanmasını gösteren cubuk ilerleyip ilerleyip başa dönüyor.Kopyalamayı Mounted Volume e yapıyorum ama olmuyor(Hafıza kartında yeterince boş alan var).Aynı problemle karşılaşan ve ya bunun neden kaynaklandığını bilen biri varsa lütfen cvp yazsın.
  • kablo ile aktarımlarda yaşanıyor bazen böyle problemler activesync nin farklı versiyonlarını dene bide şuanki enson versiyon 4.2 yi dene oda olmazsa kart okuyucu ile halletmen gerekiyor
  • teşekkürler , betaplayer'ı yükledim, sıra film yüklemede. Media player'da müzik çalarken telefon yere düştü ve "windows media player bu dosyayı yürütemiyor" dedi. müzik kesildi ama sonradan yine çalabildim. Telefonda bazen müzik çalarken aynı anda ikinci bir işlem de yapabiliyorum. hatta oyun bile oynatır. Ama bazen müzik çalarken geri tuşuna basınca müzik kesiliyor, aynı anda iki işlem yürütemiyor. Bu neden bazen tek işlemci, bazen çift işlemci gibi çalışıyor? bir fikriniz var mı?Bir de nerden bedava film indirebiliriz?
  • geri tuşu yerine bide home tuşunu dene aynı şekilde olursa arka planda hafızada çalışan yada telefonun uzun süre çalışması ile oluşan hafıza dolmalar dan kaynaklanabiliyor hafızayı temizleyip deneyebilirsin film ler için mpx.gen.tr ye bakabilirsin
  • arkadaşlar ImTOO MPEG Encoder la küçülttüğüm film ya da klipleri telefona attığımda ses geliyor fakat görüntüde donma var.dönüşümü divx yani .avi uzantılı olarak yaptım.muhtemelen codec problemi var.
    http://corecodec.org/frs/?group_id=53&release_id=224#r224 sitesinden;
    oynatıcı olarak tcpmp.smartphone.0.72RC1, codec olarak ac3.plugin.0.72RC1,asap.plugin.0.72RC1 ve ffmpeg.plugin.0.72RC1 kurulu.bunlar yetesiz mi divx ve mpeg oynatmak için??

Bir de baya bir skin var bilgisayarda ama .cab dosyalarının yanında .hme uzantılı birşeyler var. .cabları kurduktan sonra .hme leri bir yere mi atmamız gerekiyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan121 -- 22 Ağustos 2006; 22:46:48 >

• Arkadaslar daha önce konusu acılmısmı bilemicem 80 sayfa okuyamadım ama. Bende pil muhabbetinden şikayetçiyim. Telefonu 2. el aldım ve daha önce windows işletim sistemli bi telefon kullanmamaıstım. Telefonu şarz ediyorum 8 de ewden çıkıyorum ve 3 te şarzım bitiyor. Ve Kaynak Yöneticisi muhabbetine girdiğimde Ana Pil ve Yedek Pil i gösteren ibreler war acaba ana pil azaldığında yedek pil i dewreye sokmak mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan121

arkadaşlar ImTOO MPEG Encoder la küçülttüğüm film ya da klipleri telefona attığımda ses geliyor fakat görüntüde donma var.dönüşümü divx yani .avi uzantılı olarak yaptım.muhtemelen codec problemi var.
    http://corecodec.org/frs/?group_id=53&release_id=224#r224 sitesinden;
    oynatıcı olarak tcpmp.smartphone.0.72RC1, codec olarak ac3.plugin.0.72RC1,asap.plugin.0.72RC1 ve ffmpeg.plugin.0.72RC1 kurulu.bunlar yetesiz mi divx ve mpeg oynatmak için??

Bir de baya bir skin var bilgisayarda ama .cab dosyalarının yanında .hme uzantılı birşeyler var. .cabları kurduktan sonra .hme leri bir yere mi atmamız gerekiyor??

kullandığın program farklı bi avi codec i kullanmış olabilir yada programın avi ye çevirme işleminden kaynaklanan bi problem olmuş olabilir tcpmp programına yukarda bahsettiğin codecleri yüklemek yeterli bugüne kadar hiç donma problemi ile karşılaşmadım çevirdiğin video yu ve programını kontrol et başka program ile çeviri işlemini dene

hme formatı tema larda kullanılıyor aynı cab çalıştırır gibi hme leride çalıştırıp kurulumu başlatman yeterli gerekli işlemleri o yapacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: Galrelin

Arkadaslar daha önce konusu acılmısmı bilemicem 80 sayfa okuyamadım ama. Bende pil muhabbetinden şikayetçiyim. Telefonu 2. el aldım ve daha önce windows işletim sistemli bi telefon kullanmamaıstım. Telefonu şarz ediyorum 8 de ewden çıkıyorum ve 3 te şarzım bitiyor. Ve Kaynak Yöneticisi muhabbetine girdiğimde Ana Pil ve Yedek Pil i gösteren ibreler war acaba ana pil azaldığında yedek pil i dewreye sokmak mümkün mü?

pil konusunda mpx200 evet zayıf , şarjının 7 saat dayanması bi kaç sebep den dolayı olabilir 1.cisi telin 2. el olması ile daha önce kullanan kişinin bataryaya zarar verecek duruma yol açması 2.cisi telin kızılötesi obex in açık kalması 3. telin kullanım yoğunluğundan dolayı bataryanın çabuk bitmesine neden olması 4.bataryanın çabuk bitmesine neden olacak arka planda çalışan program olabilir.

gördüğün yedek pil telin içindeki telin ayarlarını saat ayarı gibi bilgileri hafızada tutmasını sağlar ve yedek pil olarak devreye giremez

• yedek pili devreye sokma imkanın olsa bile yedek pil değişen bi pil değil her seferinde telefonun içini mi açtıracaksın ki ?
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.