Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cengiz han

Merhaba mpx 200'ü LENG isimli programla türkçeleştirmeye çalışırken bazı rusça yazılar çıktı, yeniden başlatmamı istedi. makineyi kattım ama bir daha açamadım. Eğer açamazsam resetleyerek açabilir miyim?

1. LENG isimli Turkcelestirme programi 2003 yuklu cihazlar icindir bunu unutma
    2. Cihaz rusca da kaldi ise ve cihazda donanimsal bi hata yok ise, sarj cihazi ile yuzde yuz sarj ederek reset atabilirsin.
    3. Reset attiktan sonra Leng klasorunu tekrar yuklemeden evvel, dosya iceriginin tam ve eksiksiz olup olmadigini kontrol etmeni tavsiye ederim.

• djysn banlandığı için onun yerine ben yazıyorum kendisi rica etti beyler şu linke bir bakıcakmışsınız :d
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2389357
  • arkadaşlar burası 2.el bölümü ya da satış kısmı değil,
    bu tarz alım satım vs gibi şahsi konularınız lütfen pm olmadı msn yolu ile halledniz,
    yok şu kadara veririm,
    yok bu kadara alırım,
    yok üstüne şu kadar isterim gibi muhabbetlerin yeri burası değildir,

bu tarz mesajlaşmalara devam eden arkadaşlar için gerekli işlem yapılıcaktır,
    hepinize iyi forumlar...

not:

bi ara mpx200 kullandım,
    mecburiyetten sattım,
    keşke tekrar alabilsem,
    cidden güzel telefon,
    fiyat düşerse mpx220 alıcam ilerde,
    cidden mpx bambaşka bir tel...
  • Selam, 20 saat sonra telefon TÜRKÇE olarak açıldı, işlem tamam. Şimdi sıra MMS, GPRS ayarları, 9 saniye ile kısıtlı ses kaydını sınırsız yapma, Hafıza kartı önerilerinizde. Yavaş yavaş, acele etmeyeceğim. Her ne kadar kullanmasını bilmesem de MPX 200'den çok memnunum. Millet 400, 500, 600 YTL 'ye telefon alıyor. Çok daha ucuza bilgisayarlısını aldım. 250 YTl'ye de foto makinesi alırım olur biter. Bu makineye kablosuz bağlantı için SD kartı takan,deneyen oldu mu? Telefonun ayrı kamerası da varmış ama nasıl olduğunu bilenler varsa lütfen görüşlerini paylaşşın. SP 2 ekranını da yeniden internetten yüklemem mi gerekecek? saygılar.
  • 1.Turkce icin sevindim.
    2. MMS i ben kuramadim bilen varsa paylassin.
    3. Benim ses kaydimin suresi sinirsiz. Aldigimdan beri bu sekilde.
    4. ekran temalari icin handango.com bakmani tavsiye ederim.
    5. (1) Casio Exilim Pro P505/ (2) Kodak V610 veya (3)Panasonic FX9
    kamera olarak da bu uc aletten birini tavsiye ederim.
    Bu aletlerin onemli ozellikleri
    1. Kaliteli fotograf, 2. Tatmin edici Zum ve 3. 640*480 de 30 sn video kayit.
    http://***.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_7506.html

iyi calismalar dilerim.
  • beyler bende mpx220ciyim acil ltf yardım edin geçen gün makinaanın ayarlarıına girmeye çalıştım girmedi hata verdi!!Ardından kapadım açtım....açılışta"windows mobile" yazıyor açılmıyor tam olarak ne yapmam lazım??Şimdiden teşekkürler
  • Telefonu fazla kurcalama pilini çıkart yarim saat sonra tak ve şarj et.
    şarj ederken usb kablo ile değil, normal şarj cihazı ile 2 saaat kadar şarj et
    ondan sonra acma tuşuna bas bazen geç açılır ama merak etme
    geçte olsa açılır.

quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

beyler bende mpx220ciyim acil ltf yardım edin geçen gün makinaanın ayarlarıına girmeye çalıştım girmedi hata verdi!!Ardından kapadım açtım....açılışta"windows mobile" yazıyor açılmıyor tam olarak ne yapmam lazım??Şimdiden teşekkürler
  • teşşekkür ederim saol güzel kardeşim deniyorum şu an umarım olur
  • yaaa olmadı yaf firmware atiim dedim ama 1.53 asian atıcam da programı açıp firmwareyi seçince kapanıyo program yafs bi yardı lütfen
  • flood gibi oldu ama 1.49 u yükledim sorun yok
  • selamın aleyküm millet
    bugun kadıköye gittim mpx220 aradım mpx200 buldum 1-2 yerde mpx200 150 milyon civarı dediler düşündüm
    mpx220 de kamera var bluetooth var
    bunlarda önemli özellikler ama benim mpx200 daha çok hoşuma gitti ne yalan söliyem peki beyler ciddi anlamda soruyorum mpx200 ünüz var diye deil samimi bi şekilde cevap bekliyorum sizden mpx220 bekliyimmi yoksa gidip yarın mpx200 alıymmı bana lütfen samimi cevap verin kamera ve bluetooth haricinde farklı bi özelliği var mı mpx220 nin tabii video da bana denildiğine göre mpx200 ün ekranı daha büyükmüş doğrumu
    şimdiden teşekkürler
    samimi cevaplarsanız sevinirim saolun
  • camera ve BT den baska faks cekme ozelligi var.
    ayrica motorolanin 220 icin ozel yaptirdigi 2003 mobile windows yuklu geliyor.
    ekran kucuklugu dogrudur ama cok abarti degil.
    ancak benim fikrimi soracak olursan MPX 200 temiz ve sorunsuz bulursan
    kacirma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

camera ve BT den baska faks cekme ozelligi var.
    ayrica motorolanin 220 icin ozel yaptirdigi 2003 mobile windows yuklu geliyor.
    ekran kucuklugu dogrudur ama cok abarti degil.
    ancak benim fikrimi soracak olursan MPX 200 temiz ve sorunsuz bulursan
    kacirma derim.

çook özür diliyorum forumu meşgul ettiğim için mpx200 2 tane temiz ve güzel buldum
    ama inanın bu benim alacağım son tel olcak 17 yaşındayım ve babam sürekli bana tel almaktan bıktı
    15 tane tel değiştirmişimdir nese sorunum bu deil
    beni en çok düşündüren bt fax ve kamera harici program alımı ne biliym ses ve video formatları aynı dimi yani sadece bu farklar var zaten telin kamerasına ihtiyacım yok ayıptır sölemesi 6mp lik canon gelcek yakında bana nese
    yani arkadaşım emin olmak istiyorum sen yine olsa yine mpx200 mü alırdınsm=s18.gif]
    onu öğrenmek istiyorum 150 milyon uygun mudur
    ayrıca bu 150 ise mpx220 ne civardadır arada fazla fark yoksa mpx220 daha iii gibi bence 250 milyon civarıysa okeydir
    tekrar özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkodes -- 30 Temmuz 2006; 2:17:59 >

• mpx200 al birdaha bırakamayacaksın

quick time ın .mov videosu dahil her tür videoyuda oynatabilirsin
  • MMS ayarlarını nerden yükleyebilirim? ses kaydını nasıl 9 saniyeden sınırsıza çevirebilirim? MSN'ye girdim, bağlandım, 3 dakika sonra şebeke olduğu halde bağlantı kesildi, internet sitelerine de bağlanamıyorum. Bir mp 3'ü wma'ya çevirip hafıza kartına attım. Çalıyor ama 30 saniye sonra müzik başlıyor. Bu benim yaptığım bir hatadan mı, eksik bir yazılımdan mı, eksik bir donanımdan mı? X Bar programını nereden bulabilirim? Bilgisayardan kablo ile kontor harcamadan nasıl internete bağlanırım? teşekkürler.

• Telefon defterini bilgisayara kaydetmek istiyorum outlook aracılığıyla, nasıl yapabilirim. Bişey daha sorcam, tel hafızasını sime kopyalayabilirmiyim?
    Not: orijinal rom yüklü.
  • 1. active sinc yazilimi kurulunca, mpx i pc ye bagladiginda bilgisayar ekraninda yonergeler cikiyor o yonergeleri izleyerek "kisiler klasorunu esitle" secenegini isaretlediginde
    mpx teki tum kisiler/rehber/contact listesi outlook a aynen aktarilmaktadir.

2. Tel hafizasini sim'e veya tersini yapmak mumkun
    baslat, 9 diger 9 diger giderek SIM MANGER programin calistir ekrandaki
    yonergelere gore gerisini kendin halledersin.
  • arkadaşlar çok yararlı bir link buldum ama denemeye vaktim olmadı. Vaktim oldukça uygulayacağım. Şu linke bir bakın antivirüs, kayıt, word, excell vb bir sürü şey var.
    http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=60143
  • Mp 3'leri zil sesi olarak atamak, yer kazanmak için 64bit CD kalitesinde ses biçiminde WMA'dönüştürdüm ve hafıza kartına attım. Şarkı boyutları yarıya indi, iyi oldu.Bazı parçalar yürütmededen sonra 2,3 saniye içinde ses veriyor,bazıları ise 15,27,30 saniye sonra ses veriyor. Bunu çalınca nasıl hemen ses verir hale getirebiliriz?
  • windowsun kendi solitaire'ini oynayamıyorum. sebebi ise dağıtılan kağıtları üçerliden tek teke ayarlayamamam. tek tek kağıt dağıtabileceğim bi solitaire oyunu nereden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.