Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cengiz han

Mp 3'leri zil sesi olarak atamak, yer kazanmak için 64bit CD kalitesinde ses biçiminde WMA'dönüştürdüm ve hafıza kartına attım. Şarkı boyutları yarıya indi, iyi oldu.Bazı parçalar yürütmededen sonra 2,3 saniye içinde ses veriyor,bazıları ise 15,27,30 saniye sonra ses veriyor. Bunu çalınca nasıl hemen ses verir hale getirebiliriz?

"CD Kalitesinde Ses" olarak donusturme yaptigin program MOVIE MAKER ise movi makerde donusturmeye baslamadan evvel alt satira ses/video kayıt yeri varya (ŞERİT) orda müziklerin
    başında veya sonunda ne kadar boşluk var ayarlayabiliyorsun.
    Fazla boşluk varsa fere ile üstüne gittiğinde KIRMIZI bi kuşak oluşuyor. Onunla kesebilirsin.
    Müzik kac sn. geç başlıyorsa baş tarafından o kadar kes, anında çalmaya başlar
    kolay gelsin.

• Arkadaşlar mpx200 hakkında acil yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsinler.
    Amerikadaki bir arkadaşım mpx200 gönderdi. Yalnız sim klidi olduğundan yalnızca AT&T 'e ait sim kartlarıyla çalışıyor. Mpx200'ün sim kilidini kırmak için yöntem var mı? Veya imei numarasından unlock code a ulaşmamızı sağlayan yazılımlar var mı?
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bu tip sorular ve cevaplar ahlaki olarak (şimdilerde etik deniyor)
    uygun olmadığından açık açık dile getirilmesi sakıncalıdır.
    Merdivenaltı (underground da denebilir veya yeraltı) sektorunun
    ilgi alanına giren şeyler KAMU MENFAATİNE HİZMET EDEN
    VE BİLGİ SAHİPLERİNİN HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEKSİZİN
    BİLGİ VE BECERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI BU GİBİ FORUMLARDA
    YASAL OLARAK DA SAKINCALI OLDUĞUNDAN prensip olarak
    buralarda dile getirilmemesini tavsiye ediyoruz.
    Bilgilerinize...
  • Ya arkadaşlar mpx i pc ye bağlamadan windows yükleme imkanımız varmı ?
  • rom yükleme programı pc de çalıştırılıp rom güncelleme işlemi yapıldığı için pc den bağımsız olarak yüklenemez bağımsız olarak sadece master reset atabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

bu tip sorular ve cevaplar ahlaki olarak (şimdilerde etik deniyor)
    uygun olmadığından açık açık dile getirilmesi sakıncalıdır.
    Merdivenaltı (underground da denebilir veya yeraltı) sektorunun
    ilgi alanına giren şeyler KAMU MENFAATİNE HİZMET EDEN
    VE BİLGİ SAHİPLERİNİN HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEKSİZİN
    BİLGİ VE BECERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI BU GİBİ FORUMLARDA
    YASAL OLARAK DA SAKINCALI OLDUĞUNDAN prensip olarak
    buralarda dile getirilmemesini tavsiye ediyoruz.
    Bilgilerinize...

hatta prensibin ötesinde yasadışı paylaşımlar, bu paylaşımı yapanların mahkemelik olmasını sağlayabilir.

hiç kimseye üzülmem de site bu yüzden kapanırsa cidden üzülürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

rom yükleme programı pc de çalıştırılıp rom güncelleme işlemi yapıldığı için pc den bağımsız olarak yüklenemez bağımsız olarak sadece master reset atabilirsiniz

hiç bir şekilde yapılamazmı
  • arkadaşalr bende mpx200 şarzından şikayetciyim ama *#**364# bende işe yaramıyor acaba beinm telde 2005 kurulu ondanı mı bilen varsa sölesin

bir de 2005'de bu şarz işin nasıl hallediyoz???????????
  • merhaba arkadaşlar.mpx200 de divx ve ya mpeg film izleyebiliyoruz lakin bunların boyutunu hangi programla küçültücez?
  • son olarak soyluyorum PM den ve burdan mesaj atan arkadaslar
    iki tane MPX var sorunsuz. birinin boyasi biraz dokulmus o yuzden 165 YTL.
    iyi durumda olan 200 YTL.
    msn: yst51@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

hiç bir şekilde yapılamazmı

pc ile bağımsız bi şekilde olmaz
  • pocket divx
    quote:

Orjinalden alıntı: hasan121

merhaba arkadaşlar.mpx200 de divx ve ya mpeg film izleyebiliyoruz lakin bunların boyutunu hangi programla küçültücez?

pocket divx encoder programı ile videoları tam istediğin şekle kalite ye getirebilirsin netten çok kolay bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bermuda90

arkadaşalr bende mpx200 şarzından şikayetciyim ama *#**364# bende işe yaramıyor acaba beinm telde 2005 kurulu ondanı mı bilen varsa sölesin

bir de 2005'de bu şarz işin nasıl hallediyoz???????????

sanırım 2002 ve 2003 te çalışıyor o. Şarz işini nasıl hallediyoz derken nasıl yani ?
  • metinalhan cevabınız için teşekkür ederim.son birkaç sorum olacak.divx izlemek için en iyi smartphone programı hangisidir,nerden bulabilirim? ve altyazı ekleme imkanımız var mı??
  • beta player ı kurdum ama çalışmadı.program filestan baktım içinde doğru dürüst bişey gözükmüyo.cab uzantılı bi klasör vardı cd nin içinde.o ne işe yarıyor,sanırım onunla ilgili..
  • divx izlemek için şüphesiz en iyi oynatıcı tcpmp programı bi zamanlar adı betaplayer idihttp://tcpmp.corecodec.org/ progamın şu an en son sürümü 072RC1 cab uzantılı yada programın .exe olanını indirip bunun yanında tüm pluginleride kurulursa video formatı desteği artırılaibliyor pluginler sitede mevcut cab uzantılı dosyayı tele atıp herhangi bir file manager ile çalıştırıp setup ı çalıştırabiliyoruz eğer exe uzantılı kuracaksanız bilgisayarda activesync kurulu olması gerekiyor exe yi bilgisayarda çalıştırıp belirli aşamaları geçtikten sonra otomatik olarak activesync devre ye girip setup ı tel de çalıştıracaktır. Video ya altyazı eklemek için pocket divx encoder kullanılabiliyor programın ayarlar bölümünde programı türkçe yapabilir ve altyazı büyüklüğü kendi isteğinize göre belirleyebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 14 Ağustos 2006; 0:05:51 >

• çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar belki bu soruyla çok karşılaştınız ama bende sormak zorundayım. Bir yıldır mpx200 kullanıyorum ve halen wm2002. Geçen gün 2005 in romlarını falan indirdim, arkadaşların sitede verdikleri yönergeleri uygulamaya çalıştım fakat img.1 dosyası telefon hafızasına atılacak diyor. Bu dosyanın boyutu 14 mb civarında, halbuki benim boş tel hafızası sadece 9 mb. hafızayı boşaltmayı denedim olmuyor. sizden isteğim bana bu işi pratik bir şekilde nasıl yapabileceğimi anlatmanızdır. bende wizard.. upgrade denen program yok. Ya kısacası ben telefonuma 2005 yüklemek istiyorum, hafıza kartım kingston 256 mb. şimdiden teşekkürler.
  • reset atmayi denedin mi
    tüm hafizayi siler, ilk günkü gibi yapar,
  • TCPMP for Windows Mobile
    tcpmp.smartphone.0.72RC1.cab kurdum.üstüne ac3.plugin.0.72RC1.zip,ffmpeg.plugin.0.72RC1.zip,flac.plugin.0.72RC1.zip dosyaları içindeki .cab uzantılı dosyaları kurdum.telde de kurulu gözüküyo ama hala film oynatmıyo :(
    ben mi bişeyi yanlış yapıyorum??
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.