Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar Motorola MPX200 e nasıl mp3 yükleyebilirim
  • mpx kardeşlerim, .mov uzantılı dosyaları cihazda çalıştıracak olan programın .cab dosyasını nerede bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

yaa arkadaşlar Motorola MPX200 e nasıl mp3 yükleyebilirim

bilgisyara activesync programını yükleyip mpx200 ile beraber gelen bağlantı kablosunu bilgisayara takıp bağlantı kurmasını sağladıktan sonra istediğin mp3 ü tele atabilirsin diğer yoluda hafıza kartın ve kart okuyucun varsa kart okuyucu aracılığı ile mp3 ü karta takıp teline takıp kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

mpx kardeşlerim, .mov uzantılı dosyaları cihazda çalıştıracak olan programın .cab dosyasını nerede bulabilirim?

internette tcpmp dye aratırsan bu oynatıcının exe yada cab şeklinde bulabilirsin
  • The Core Pocket Media Player'dan bahsediyorsan bende şu an kurulu ama mov dosyalarını oynatmıyor. Belki de gerekli bi codec eksiktir bende!
  • programın sitesinde 0.72RC1 son sürümü indirip alt taraftaki plugin bölümündende alt alta 6 tane plug in paketini kurup çalıştırmayı dene istersen
  • Arkadaşlar bende şu an ikinci telefon olarak 7210 var. Bir telefoncuda da mpx200 buldum 60 ytl ek ödeme ile alabilirim. cihaz 2002 yüklü. sizden ricam alırken özellikle bakmam gereken bir nokta varmı.tsk.
  • Kapak çok gevşemiş mi ona bak tuşlar yıpranmışmı ona bak bilebilirsen piline dikkat et
  • sadece orta seçim tuu yıpranmış.kapak ağlam duruyordu. birde telefon açılırken mobileoperator diye bir sembol çıkıyor acaba dışardanmı gelme bir makina.Pili ful gösteriyor ama kullanmadan bilemes insan ne kadar gideceğini
  • mobil operator resmi 2002 den gelme bi resim tüm 2002 kullanıcılarında var yani isteğe bağlı olarak o resim değiştirilebiliyor ayrıca rom yükseltildiğinde de değişiyor
  • ok. teşekkürler herhalde yakın zamanda alcağım gibi gözüküyor. İnşallah hanım kafama atmaz genemi telefon değiştirdin diye.
  • elimden cok MPX gectigi icin biliyorum,
    bir video oynat ve ekranin kararip kararmadigina bak.
    videoyu duzgun oynatiyorsa ekran da sorun yoktur.
    Eger karanlik kaliyorsa smartphone larda gorulen
    tek sorun ekran arizasidir. ve cozumu cok zor.
    kararini ona gore ver.
  • selamlar. bugün itibariyel mpx200 sahibiyim . ful kutulu 1 sene garantili cihaz edindim. makina gayet temiz gözüküyor 2003 türkçe yüklü. sizce bunu ing. ye çevirmelimiyim. duyduğum kadarıyla wap ayarlarında sorun çıkartıyormuş.
  • uzun zamandir Turkce kullaniyorum, wap ayarlarinda bi sorun yasamadim.
  • Ø Description: mms
    Ø Connects to: MMS Connection
    Ø Access point: mms
    Ø User Name: mms
    Ø Password: mms

arkadaşlar bu mms ayarlarında maalesef MMS Connection seçeneğini bulamıyorum. sadece the internet, work, wap network, secure wap network var. yardımcı olurmusunuz nereden bulucam mms connection u.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Mpx200 telefonumda son 3 gündür (pazar akşamı oldu ilk kez) inanılmaz bir yavaşlama ,donmalar ve tıkanmalar oluyor. Telefon öylece kalıyor, mecburen pili çıkartmam gerekiyor...
    Orjinal Smartphone 2002 rom var üzerinde. Hiçbir rom değişikliği yapılmadı aldığımdan beri.
    Contacs veya programs a tıkladığımda ekran donup kalıyor ve açılan menüdeki simgeler yavaş yavaş ekrana yansıyor. Arka planda hiçbir program çalışmıyor.Master reset atsam sorun sizce çözülür mü, yoksa garantiye mi göndermek gerekli ?
    Bana sanki yazılımda birşey varmış gibi geliyor. İşlemleri eski hızında yapamıyor, tıkanıyor, kalıyor. Aç kapa yapıyorum bazen düzeliyor, bazen de faydası olmuyor, ne yaptıysam düzelmedi. Yüklediğim tüm programları kaldırdım. Hafıza tertemiz diyebilirim.
    Aç kapa yaparken de tarih resetleniyor sanırım bu normal çünkü sim i çıkartmıştım 3-5 dakikalığına birkaç kez. Sim kartı okumayıyordur dedim ama başka sim de de aynısını yaptı.
    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 30 Ağustos 2006; 10:40:23 >

• garantiye yollama çok uğraştırırlar telde önemli bilgiler varsa bunları yedekle ondan sonra master reset at biliyosundur belki ama ben yinede solim tel kapalı çekilde iken mavi (giriş) tuşuna basılı tutarken telin açma düğmesine basıyoruz ve master reset atilsınmı sorusuna evet i seçiyoruz
  • Teşekkürler Master reset attım ve düzeldi, en azından şimdilik öyle görünor, problemsiz çalışıyor mpx200.
    Evet garantiye göndermek de istemiyordum zaten mpx200 ümü.
    Arkadaşım gönderdi inanmayacaksınız ama 3 aydır halledemediler sorununu. Yenisini de vermiyorlar. Tüketici mahkemesinde şu anda bu konu.... Motorola servisi çok kötü garanti konusunda.
    CELLTRADE (CT İletişim) in garantisi nasıldır bileniniz var mı? Sorun çıkartıyorlar mı? Benim mpx200 ün garantisi bu firmadan. Estore üzerinden almıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

mpx kardeşlerim, .mov uzantılı dosyaları cihazda çalıştıracak olan programın .cab dosyasını nerede bulabilirim?

internette tcpmp dye aratırsan bu oynatıcının exe yada cab şeklinde bulabilirsin

abi çok saol
  • merhabalar

arkadaşlar telefonmda bi sorun var ne arayabiliyuorum ne aranabiliyorum birini arayınca ekrana şu yazı geliyor

"FEHLER...

anfur kannnicht ausgeführt werden flugmodus ist eingeschaltet. ausschalten und erneut versuchen"

ve yeni farkettiğim bişi ekranın sol üst köşesinde şarap şişesine benzer bişey ve hemen altında x işareti var yaa lütfen yardımcı olun telefon abimin öyle görürse benim açımdan kötü oluır
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.