Bildirim
Motorola MPX200 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abi ne yaptın sen ya, 45 milyona sakın 2003 falan yüklettirme, hiç mi bilgisayardan biraz anlayan arkadaşın yok, internette ara, 2003 romları mevcut. Usb kablosuyla yükleniyo, ayrıntılı anlatılıyo nette nasıl yükleneceği, biraz araştır nette, usb kablosu yoksa telefonun herhangi bir mini usb kablosuylo oluyo ben denedim, gerekli sürücüler, romlar hepsi nette var.www.mpx.gen.tr de telefonunla ilgili birçok soruya yanıt bulabilirsin ama bu aralar nedense siteye ulaşılamıyor. -
aman ha sakın verme o kdr para, o parayla hafıza kartı alırsın, 2 gün incele forumları hmn öğrenirsin kendin yüklemeyi -
mail adresini verirsen 2003 romunu ve gerekli dosyaları yollayabilirim...ama yaklaşık 30mb
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- samsung ses arttirma kodu
- snapdragon 8 elite
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- secure folder nedir
- vodafone ödemeli arama
- samsung ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X