Şimdi Ara

Motorola Photon 4G MB855 Ana paylaşım konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfahan

Arkadaşlar biliyorsunuz şuan türkiyede atrix yasal olarak satışta, birinde parmak izi okuyucu var değerinin ekranı daha büyük ve biraz pilleri farklı. Şimdi kullanan arkadaşlardan deneyimleri ışığında bu iki telefonu karşılaştırıp değerlendirebilirmi ama lütfen link önermeyin kullananlar anlatsın yoksa bizde biliyoruz google kullanmasını yani kağıt üstünde karşılaştırma istemiyorum saygılarımla şimdiden teşekkürler
    Sadece kağıt üstünde farklar var zaten.

* Daha büyük ekran.

* 8MP Kamera.

* FM Radyo

Bunların dışında her şey aynı.

Photon'un köşeleri kesik gibi ^_^
  • şuan nerde satılıyor beyler bu telefon?

öncede sordum ama cevap bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

Arkadaşlar biliyorsunuz şuan türkiyede atrix yasal olarak satışta, birinde parmak izi okuyucu var değerinin ekranı daha büyük ve biraz pilleri farklı. Şimdi kullanan arkadaşlardan deneyimleri ışığında bu iki telefonu karşılaştırıp değerlendirebilirmi ama lütfen link önermeyin kullananlar anlatsın yoksa bizde biliyoruz google kullanmasını yani kağıt üstünde karşılaştırma istemiyorum saygılarımla şimdiden teşekkürler
    Sadece kağıt üstünde farklar var zaten.

* Daha büyük ekran.

* 8MP Kamera.

* FM Radyo

Bunların dışında her şey aynı.

Photon'un köşeleri kesik gibi ^_^

Eyvallah sağol.

• Arkadaşlar atrix amerikada photondan en az 100$ daha daha ucuz meraklısına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar atrix amerikada photondan en az 100$ daha daha ucuz meraklısına

İlginçtir Motorola'nın Amerika sitesindeki mağazasında Atrix 4G diğer bütün telefonlardan (Razr,Photon,Atrix 2 .. ) daha pahalı.

>http://www.store.motorola.com/Mobile-Phones-Mobile-Devices/b/2952930011?ie=UTF8&field_product_site_launch_date_utc=-1y&field_availability=-1&field_browse=2952930011&searchSize=12&searchPage=2&searchNodeID=2952930011&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin%2Ccolor_map%2Cprice%2Csize_name&searchRank=salesrank

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

şuan nerde satılıyor beyler bu telefon?

öncede sordum ama cevap bulamadım

valla benimki yurtdışından geldi Tr de satılıyor mu bilmiyorum ama ikinci el bulabilirsin mutlaka.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar atrix amerikada photondan en az 100$ daha daha ucuz meraklısına

İlginçtir Motorola'nın Amerika sitesindeki mağazasında Atrix 4G diğer bütün telefonlardan (Razr,Photon,Atrix 2 .. ) daha pahalı.

>http://www.store.motorola.com/Mobile-Phones-Mobile-Devices/b/2952930011?ie=UTF8&field_product_site_launch_date_utc=-1y&field_availability=-1&field_browse=2952930011&searchSize=12&searchPage=2&searchNodeID=2952930011&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin%2Ccolor_map%2Cprice%2Csize_name&searchRank=salesrank

Linke baktım orda yazım hatası var. Size mantıklı geliyormu razrdan photondan yani kendinden sonra cıkmış daha üstün cihazlardan ve heleki türkiyedeki resmi satış fiyatından daha pahalı olsun mantıklı geliyormu size olacak iş değil ayrıca yanlış hatırlamıyorsam atrix2nin fiyatı 450yada500$ olası gerekiyordu atrixin daha pahalı olması olası değildir heleki 150$ farkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Linke baktım orda yazım hatası var. Size mantıklı geliyormu razrdan photondan yani kendinden sonra cıkmış daha üstün cihazlardan ve heleki türkiyedeki resmi satış fiyatından daha pahalı olsun mantıklı geliyormu size olacak iş değil ayrıca yanlış hatırlamıyorsam atrix2nin fiyatı 450yada500$ olası gerekiyordu atrixin daha pahalı olması olası değildir heleki 150$ farkla

Tabii ki mantıksız.O yüzden 'İlginçtir' diye başladım.

^_^
  • quote:

quote:

Tabii ki mantıksız.O yüzden 'İlginçtir' diye başladım.

^_^

Pardon ben o ilginçtır lafını yanlış anladım saygılar
  • Tasarımı Atrix'e göre daha keskin geldi gözüme nasıl yapsak bilemedim. Gerçi bunun Türkiye garantili satışı yok an itibariyle. Atrix daha mantıklı duruyor.
  • Malzeme kalitesi ve işçilikde sizce Photon mu iyidir yoksa Atrix mi? İkisinin de bu konuda çok çok iyi olduğunu biliyorum fakat,ikisi arasında hangisi daha iyidir bunu merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygeee

Malzeme kalitesi ve işçilikde sizce Photon mu iyidir yoksa Atrix mi? İkisinin de bu konuda çok çok iyi olduğunu biliyorum fakat,ikisi arasında hangisi daha iyidir bunu merak ediyorum..

Dostum,daha önce bende Atrix vardı,sonra Photon'a geçtim..
    Şimdi tekrar Atrix aldım..

İkisinin arasında malzeme kalitesi itirbariyle Photon daha kaliteli bir malzemeye sahip.
    Bariz belli.
    Her iki elinizle cihazı üstünden ve altından kavrayıp cihazı yamultmaya çalışıldığında,Photonda tık yok.. Baya sağlam ama Atrix'in arka kapağına bile parmakla bastırsan gıcırtı geliyor,tamamen plastik.
    Photon'un çerçevesi metal gibi bir malzemeden yapılma ve eline aldığında sağlamlık hissi veriyor
    Ekranın cam kalitesi bile bariz farklı,Atrix'te plastik gibi görünen ekran Photon'da baya baya cam gibi görünüyor.

Fakat Atrix 4" ekran ile daha kolay taşınabilen ve hafif bir cihaz.

• üçüncü çeyrekte resmi ics güncellemesi gelecekmiş. atrix başlığında gördüm. İki cihaza da aynı zamanda geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Orijinalden alıntı: mygeee

Malzeme kalitesi ve işçilikde sizce Photon mu iyidir yoksa Atrix mi? İkisinin de bu konuda çok çok iyi olduğunu biliyorum fakat,ikisi arasında hangisi daha iyidir bunu merak ediyorum..

Dostum,daha önce bende Atrix vardı,sonra Photon'a geçtim..
    Şimdi tekrar Atrix aldım..

İkisinin arasında malzeme kalitesi itirbariyle Photon daha kaliteli bir malzemeye sahip.
    Bariz belli.
    Her iki elinizle cihazı üstünden ve altından kavrayıp cihazı yamultmaya çalışıldığında,Photonda tık yok.. Baya sağlam ama Atrix'in arka kapağına bile parmakla bastırsan gıcırtı geliyor,tamamen plastik.
    Photon'un çerçevesi metal gibi bir malzemeden yapılma ve eline aldığında sağlamlık hissi veriyor
    Ekranın cam kalitesi bile bariz farklı,Atrix'te plastik gibi görünen ekran Photon'da baya baya cam gibi görünüyor.

Fakat Atrix 4" ekran ile daha kolay taşınabilen ve hafif bir cihaz.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için..Photon un sanırım tek bir piyasa sürümü var onun da SAR değeri yüksekti diye hatırlıyorum.Yoksa yurtdışından bir Photon almak isterdim..

• merabalar. bir konuda yardımlarınıız isteyeceğim. motorola photon mb 855 telefonum var elimde ancak türkçe değil. cyanogen mod 7.1 yüklersem heralde türkçe olacak ama nasıl yükleyeceğim hakkında en ufak bir bilgim yok. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaşlar Motorola Photon telefonum için dealextreme.com'dan vermiş olduğum hdmi kablom nihayet bugün geldi.Bu kablo ile plazmalarda lcd tv lerde oyun oynamak için ek bir yazılıma ihtiyaç varmıdır?Yoksa bağlayıp ekranı yansıtıp direk tv yi ekran gibi kullanıp oyunu açıp oynayabilir miyim?Kablonun linki aşağıda,hem inceleyecek hem alacak arkadaşlar için.

http://dx.com/gold-plated-1080p-hdmi-male-to-micro-hdmi-male-shielded-connection-cable-1-5m-length-44464
  • arkadaşlar amerikaya gidecek bi arkadaşım var. oradan photon aldırmak istiyorum acaba fiyatı ne kadar olur? telefondan memnun musunuz? şarjı ortalama kullanımda 2 günü çıkarır mı? aldırdığıma değer mi? ya da gerek yok türkiyede satılan telefonlardan şunu al dermisiniz?

ama atrix almam çok heveslendim atrix e fakat gün geçtikçe problemle karşılaşan kişi sayısı oldukça arttı. adamlar aldı hb den değişim yaptı yine reset attı falan filan. iyi forumlar
  • arkadaşlar ben ebaydan aldım telefonumu ocak ayında telefonumdan çok memnunum tek sıkıntı yaşayacağınız konu bence orjinal romunun ingilizce olması onun dışında gayet başarılı bir telefon ekranı malzeme kalitesi herşeyi gayet güzel arkadaşımda atrix var atrixe göre daha kaliteli ve özellikli bir cihaz ingilizce kısmıda ayar aşamasında sıkıntı olacaktır onun dışında zaten telefonun kullanımı gayet kolay bende ikisi arasında klamıştım alırken photonu seçtim iyikide seçmişim
  • Arkadaşlar cihazı Unlocked eden var mı ?

Eğer yapan varsa power düğmesine bastığınızda açılmama sorunu oluşuyor mu sizde de ? xda daki yönergelere göre unlock ediyorum ama ama cihaz arada power düğmesinden açılmıyor.
  • Aktif bir photon 4g Kullanıcısıyım.ROM,UNLOCK,ROOT Konusunda yardıma ihtiyaç duyarsanız konu altında belirtin yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.