Şimdi Ara

motorola razr i xt890 imei değiştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane buldum 2. el 2 ghz intel atom işlemceli model den sizce nasıl bir telefon internette gezme amaçlı haber idda vs takip etmek için ..
    yanlız sorun cihaz yurt dışı cihaz türkçe menu vs ama aldıktan sonra kapanırsa nasıl açtırabilirim yada imei direk değişebilirmyiim acaba bilgisi olan var bu konuda bana özel mesaj atarsa sevinirim forumda yasaktır belki bilemiyorum bu tarzda bir konu . yani aldım kullandım 3 ay falan sonra imei klonlandı cihaz kapanacak diye tele mesaj dan sonra kapanırsa imei atılabilirmi .birde 3g üzerinden girince imei düşüyorumu klona başka telefona ait diye acaba nasıl oluyor bu olay tam olarak ?

• birde bu telefon da radio varmı donanımsal olarak fm radio programı ile internet oılmadan dinleyebilirmiyiz acaba ?
  • Benim bildiğim o telefonlarda imei değiştirilemiyor. Kayıt dışı bırakılırsa pasaport kaydı dışında başka bir alternatifiniz yok. Ayrıca gene bildiğim kadarıyla o telefonda donanımsal fm radyo yok. İnternet olmadan radyo dinleyemezsiniz. Kayıt dışına düşme ihtimali olduğundan o telefonu almayın. İşi garantiye almak istiyorsanız da telefonu satın almadan önce imei numarasını isteyin, imei numarasını size gösterirlerse imei numarasını btknın sitesinden kontrol edin. imei kayıtlı yazıyorsa alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Eylül 2013; 23:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Benim bildiğim o telefonlarda imei değiştirilemiyor. Kayıt dışı bırakılırsa pasaport kaydı dışında başka bir alternatifiniz yok. Ayrıca gene bildiğim kadarıyla o telefonda donanımsal fm radyo yok. İnternet olmadan radyo dinleyemezsiniz.

peki telefon nasıl kullanım açısından yeterlimi okey oynanacak sozcu vs gibi sitelere girilecek birde idda vs mynet gibi sitelere girelecek .. wifi üzerinden telefon görüşmesi de yapılacak şirket hattı takılı olacak .. sizce bu işlemler için yeterlimi hocam 2ghz intel atom kafamı çeldi ama emin değilim ... net performansı önemli .. oyun okey tavla gibi oyunları açsa yeter bana .. babam kullancak zaten .. birde pasoport la kayıt yapılınca ne kadar süre kullanabiliriz ?
  • donup kilitlenirmi üzermi yani ?
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    O işlemlere yeter performansı da. Dediğim gibi daha önce pasaport kaydı yapılıp yapılmadığı önemli. Gerçek ve geçerli bir pasaporta kaydı yapılmış ise ömür boyu kapanmaz. Ancak geçici kayıt yapılmışsa 1-2 aya kadar kapanır. Telefonu almadan önce aşağıdaki siteden imeisini kontrol edin, "İmei kayıtlı, yolcu beraberinde kaydedilen cihaz" yazıyorsa alın. "Geçici kayıt" gibi bir ibare varsa o telefon kullanıma kapatılır.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Eylül 2013; 23:44:21 >
    Daha önce Motorola Razr XT910 kullandım, arada takılma yapıyordu, bir iki kere reset attığı da oldu. Ancak genel olarak performansı sizin istediğiniz işlemler için yeterliydi. Sizin belirttiğiniz telefonu ise hiç kullanmadım, ancak donanımına bakınca performansı yeterli gibi duruyor. Ancak fiyat da önemli. Kaçtan satılıyor. Belki benzer fiyattan başka telefonlar da önerebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 7 Eylül 2013; 23:43:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 230 TL istedi telefon cu nazil fiyat sizce kafama takilan su tek çekirdekli olması çok sikinti yaratirmi mesela müzik dinlerken. Başka bir işlem yapabilir miyim en basitinden müzik dinlerken bir yandanfacede yada web de haber okuyabilirmiyim yani babamin yapacagi en agir işlem müzik çalarken başka bi işlem face yada web de gezme sözcü habertürk mynet vs gibi sitelerde yada iddia sitelerinde dolanmak gibi alirsam bende 8 GB Samsung SD kart var onunla kullanacak
    O işlemlerde sıkıntı olmaz. Ama yukarıda dediğim gibi telefonu almadan önce imei numarasını yukarıda linkini verdiğim siteden kontrol edin. "İmei kayıtlı, Yolcu beraberinde kaydedilen cihaz" yazıyorsa alın. Geçici kayıt veya kayıtlı değil yazıyorsa almayın. Fiyatı iyiymiş çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Eylül 2013; 1:16:51 >
  • quote:

O işlemlerde sıkıntı olmaz. Ama yukarıda dediğim gibi telefonu almadan önce imei numarasını yukarıda linkini verdiğim siteden kontrol edin. "İmei kayıtlı, Yolcu beraberinde kaydedilen cihaz" yazıyorsa alın. Geçici kayıt veya kayıtlı değil yazıyorsa almayın. Fiyatı iyiymiş çünkü.

Tamam ozaman bulir bakalim ona IMEI için. Bakalim nasil cikacak .yoksa da kaydedebilir miyiz yurt dişina çikan birisine acaba omurluk şekilde notere parafalan. Yatirilarak olan yöntemle
    İmei kaydı yoksa, yurtışından en son 1 ay içinde Türkiye'ye girmiş ve son 2 yıl içinde başka bir telefon kaydettirmemiş bir TC vatandaşının pasaportuna vergi dairesine 120 TL vergisini vererek ömürlük şekilde imei kaydını yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Eylül 2013; 1:28:04 >
  • hem müzik acip hem de web de gezmek bu telefonda biraz zor. Çift çekirdekli olsaydi çok rahat yapabilirsiniz ama multitasking den azda olsa verim almak için dualcore gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 8 Eylül 2013; 1:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgonul kullanıcısına yanıt
    Ben Ideos X5'te bile bu dediklerinizi yapıyordum. Daha düne kadar kullandığımız tek çekirdekli Atom işlemcili netbooklar da gayet rahat bir şekilde bu dediklerinizi yapıyorlardı. Hatta halen 900 TL fiyattan satılan Casper Via telefonlar da benzer mimariye sahip Intel Atom Z2480 işlemcisini kullanıyor ve bu işlemlerde gayet stabil çalışıyorlar.

Hem müzik dinleyip hem webde gezinmek için çok çekirdekli bir işlemci gerekmiyor.

Aşağıdaki videoyu izlerseniz bu telefonun performansı hakkında yeterli bir bilgiye erişmiş olursunuz.
    http://www.youtube.com/watch?v=SILUVIwiNF0
  • quote:

Ben Ideos X5'te bile bu dediklerinizi yapıyordum. Daha düne kadar kullandığımız tek çekirdekli Atom işlemcili netbooklar da gayet rahat bir şekilde bu dediklerinizi yapıyorlardı. Hatta halen 900 TL fiyattan satılan Casper Via telefonlar da benzer mimariye sahip Intel Atom Z2480 işlemcisini kullanıyor ve bu işlemlerde gayet stabil çalışıyorlar.

Hem müzik dinleyip hem webde gezinmek için çok çekirdekli bir işlemci gerekmiyor.

Aşağıdaki videoyu izlerseniz bu telefonun performansı hakkında yeterli bir bilgiye erişmiş olursunuz.
    http://www.youtube.com/watch?v=SILUVIwiNF0

ben zaten şart demedim verim alamazsiniz dedim. Rahat siz edici kasmalar yaşanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IMEI atilmazmi peki room root vs ile yada telefonculardan box la falan olmuyirmu diğer tellere olduğu gibi bu arada vodofone hat ile kullanacak ne dersiniz.
    Motorola'nın bu telefonlarına box ya da başka bir yöntem ile imei atılamıyor. Yukarıda dediğim gibi geçerli bir pasaporta kaydettirme dışında bir seçeneğiniz yok.
  • Ben de lenovo k900 almayı düşünüyorum ona imei işini halledersem hemen alıcam olmassa pasaport bekliycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

230 TL istedi telefon cu nazil fiyat sizce kafama takilan su tek çekirdekli olması çok sikinti yaratirmi mesela müzik dinlerken. Başka bir işlem yapabilir miyim en basitinden müzik dinlerken bir yandanfacede yada web de haber okuyabilirmiyim yani babamin yapacagi en agir işlem müzik çalarken başka bi işlem face yada web de gezme sözcü habertürk mynet vs gibi sitelerde yada iddia sitelerinde dolanmak gibi alirsam bende 8 GB Samsung SD kart var onunla kullanacak

Hocam hangi şehirde 230 tl istedi almayacaksanız ben hemen alabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.