Şimdi Ara

Motorola RAZR2 V8 CIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
55.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şaka yapıyon galiba bizde eleştrdik V8 i ama senin nokia5700 ile görüntü ve şıklığı kıyaslamam bile
  • v8 in insan tenine duyarlı dış ekranı bile bu cihazı özel yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

v8 in insan tenine duyarlı dış ekranı bile bu cihazı özel yapıyor

Biraz fazla duyarlı ama 2 dakika inceledim heryeri terden leke oldu.
  • sen amele gibi terliyosan motorola ne yapsınşaka bi yana tuş kilitine ihtiyacı olmayan ekran bence harika
  • Ayup ettün şümdü
  • kırılma toplayamam şimdi v8 in kusuru biraz büyük olması,video formatının düşük olması,ve 2gb olan modelin degilde 410mb lıgın tercih edilmesi bence [bu arada seni severim heartless sen boş konuşanlardan degilsin]
  • cihaz şahane stil telefonu bikere nokia y inceleyen arkadaş bu tel takoz görevi görmüyor o özelliği yok
  • olkancan kardeş ne diim yani zevk meselesi eşşekdede zevk varmış
  • arkadaşalr ben v8 i inceledim.ikullanışlı bir telke benziyor çok şık ve bence o kadar büyük değil.öndeki ekranı ve iç ekranı harika teli elinize alınca bırakmak istemiyorsunuz.kapağı çok ii açılıyor benim derdim hep kapaklarla olmuştur.kullanan varsa bilgileri paylaşsın lütfen almadım ama bi kaç gün içinde almayı düşünüyorum
  • öle diyolar seni görünce farkda göremedim doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_ki

arkadaşalr ben v8 i inceledim.ikullanışlı bir telke benziyor çok şık ve bence o kadar büyük değil.öndeki ekranı ve iç ekranı harika teli elinize alınca bırakmak istemiyorsunuz.kapağı çok ii açılıyor benim derdim hep kapaklarla olmuştur.kullanan varsa bilgileri paylaşsın lütfen almadım ama bi kaç gün içinde almayı düşünüyorum

v8 in kapagı özel bir çabanın ürünüdür ...motorola nın verdigi bilgilere göre kapagın menteşesi 100 kg basınca bile dayanabiliyormuş
  • merhaba arkadaşlar,

motorola nın hong kong sitesinde v8 in 2 gb lık versiyonunun çıktığını yazıyor. aşağıdaki linkte, isteyen arkadaşlar bakabilir.

http://www.motorola.com/mediacenter/news/detail.jsp?globalObjectId=8907_8836_23&pageLocaleId=29
  • arkadaşlar bugn telefon teknosada baktım
    ne iri ne kocaman
    tam bir tasarım harikası makine eline alınca insanla bütünleşiyo vlla
    alanlara hayrılı olsun
  • arkadaşlar v3'lerde aktif kapak kullanırken çağrıları reddedemiyorduk acaba bu modelde durum nedir?
  • v8 de çağrıyı reddetme tuşu yandaki ses tuşlarıdır.Ayrıca başıma gelen bir olayı anlatmak istedim size arkadaşlar nişantaşı turkcell abone merkezinden v8 telefon aldım 2 hafta kullandıktan sonra telefona bir msj geldi imei numaralı cihazınız kapatılacaktır diye,yalnız türk telekominikasyon kurumunun sitesine girip telefonun imeisine baktığımda telefon kayıtlı gözüküyodu,aldığım yerede telefon açtım onlarda kayıtlı bir işlem yapmanız gerekmiyo dediler fakat telefon 1 hafta sonra kapandı bende aldığım yere götürdüm adamlar telefonu aldı ve versiyon yüklediler şuan kullanıyorum neymiş v8 lerde bu sorun oluyomuş walla anlamadım imei klonlamış olabilirler ama telefon harika v3 ve v3i deki msj raporu sorunu bunda yok mesela yani her msj atarken msj raporu istemiyosun bir kere kayıt ediyosun oluyo birde alarmı kurduğunda v3 ve v3ide ekranda gözükmüyodu v8 de gözüküyo alarmı kurduğun bilgilerinize
  • Ben ilk kez dün gördüm, hayran kaldım. Çok klas bir telefon. Hafızası 428MB falanmış herhalde ama insan sineye çeker sanırım bu eksikliği. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun. Kamerasıyla çektikleri resimler bir koysunlar da görelim...
  • ya arkadaşlar normal bi kullanımla şarjı ne kadar gider?? valla yabancı forumlarda şarjı n95 ten kötü diyenler olmuş. biraz korkuttu bu beni.bide 2 gb lığı yurtdışında satışta mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

arkadaşlar bugn telefon teknosada baktım
    ne iri ne kocaman
    alanlara hayrılı olsun

kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: muratcolak55

arkadaşlar bugn telefon teknosada baktım
    ne iri ne kocaman
    alanlara hayrılı olsun

kesinlikle katılıyorum

bende katılıyorum

• arkadaşlar ben 3 gün önce n 73 aldım v3i kullanıcısı olarak hiç beğenmedim maalesef kasası ince plastik ve boyasının çizileceği o kadar netki anlatamam inanılmaz pişmanım v8 istiyorum ne yapcam bilmiyorum keşke almasaydım yapmazdım böyle şeyler ama motorola kalitesi bence nokiayla yarışamaz gerçi nokiada görüntünün çabuk eskimesi ve tüketiciyi artık eski tel kullanma yenisini al psikolojisine sürüklüyor
    bunu satsam en az 150-200 altına zor satarım nese bakim yarın bi tane de v8 alcam gibi çok şık bi telefon
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.