Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz V9 aldık kimse yok ortada Kısmete bak..eskiden olsaydı herkes koşardı...modası mı geçti nea !?
  • Chandler kavuştun sonunda V9'una tekrar hayırlı olsun.

İlk sorunun cevabını bilmiyorum v9 kullanmadım hiç :(

İkinci ise evet bütün v9 ve v8'lerde o mavimsi boşluk var. Yakın zamanda cevap gelir ilk soruna da. Forumda V9'cular var.
  • Saolasın Heartless

Yüreğime su serpildi şimdi ! (ses çıkışı için falan hehalde !?).

Ama..çok güzel ve hızlı (V8'e göre) . Linux değil ya...oldukça hızlı, ki bu iyi bişey.
    Dış ekranda yapabildiklerinde oldukça çok.
    Bunun haricinde bilmem katılırmısın ama, birşey dikkatimi çekti; sesi sanki V8'e göre biraz daha yüksek gibi..artı, yine sanki (olmaz ya) içinde aynı Bang&Olufsen çip varmış gibi daha net çıkıyor sesler. Sebebini bilemem, ama buna emin ol. (Biliyorsun, ben müzisyenim)

Bi de beni gülmekten yarıltan birşeye rastladım...hazır mesaj kalıpları var ya ? orda bir tanesi şöyle :
    "Numaran kaç ?" Tam Amerikan işi yani

Hadi kolay gelsin....

• tekrar sorma ihtiyacı hissettim.
    telefonu kullanan arkadaşlar, telefonla konuşurken sesin yüksekliği ve netliği nasıl acaba belirtebilir misiniz?
    özellikle iphone ve blackberry bold ile kıyaslayabilen var mı? teşekkür ederim.
  •  ||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

Arkadaslar bundan Turkiye'de bulamayiz degil mi?
  • @bayugur
    Hem gelen ses hem giden ses açısından çok yüksek ve net. Crystal talk var biliyorsun

Iphone yada Blackberry ile mukayese edemem çünkü onları kullanmadım; ama bu crystal talk denen olay herşeye bedel

@olkancan
    "Bu" dediğin ne ki ? V9 işte ! Resim sadece B&W , buradaki V9'lardan farklı değil gördüğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 30 Nisan 2009; 22:04:00 >
  • @olkancan,

Pink silver modeli Türkiyede yok sanırım. Onun yerine Rose gold V9 belki bulabilirsin, 3 ay önce mediamarkt'da görmüştüm. Gerçekten çok hoş.

@bayugur,

CrystalTALK deneyimi motorola'dan başka hiçbir markada yok. Piyasadaki tüm cihazlardan daha kaliteli görüşme yaptığına emin olabilirsin.

@Chandler,

Dostum bizim CLub için bi zil sesi yapabilirmisin ? Bize has zil sesimiz olsa fena olmazdı. V8, V9 karşılaştırmandaki dediğin herşey doğru. V8'de ki çoğu eksiklik V9'da yok ama biraz daha kalın 11 mm. < 13 mm.

Bi de B&O ya da Walkman falan fıstık bunları geçmek lazım. Herkesin ses kalitesini ballandıra ballandıra anlattığı K790i kullanıyorum, inanki V6 maxx'ı mumla arıyorum ses konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 30 Nisan 2009; 22:14:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chandler B.

@olkancan
    "Bu" dediğin ne ki ? V9 işte ! Resim sadece B&W , buradaki V9'lardan farklı değil gördüğüm kadarıyla

Kasdettigim renktiNette arastirdim biraz su 4 farkli renkten tek bir goruntu olusturdum.Fark burada daha iyi anlasiliyor

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

Motorola'nin yurt disindaki sayfalarinda bu renkler var.Turkiye'de suan V9 olarak 3.renk mevcut.2.renk V8'in renginden ancak aradigim 4.renk

Sinan abi dedigin rengi ilk defa duyuyorum.Nette baktim biraz cok hos duruyor ancak "gold" ibaresinden korkuyorum.Gold K1 imin alt kismi ve ust kapagin kenarlari taninmayacak haldeydi.Siyah bir tabaka cikti.Senin V8 deki aseton teknigini denedim ama olmadi

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

Woow hayir kendime hakim olmaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 30 Nisan 2009; 23:33:18 >

• @Heartless

Tabii yaparım. Samsung'larım için yapmıştım, tabii ki Motorola için de yaparım

Bu arada, eğer imkanın olursa ; KULAKLIK SESİ olarak, "KENDİ" kulaklığıyla, G810'u (Samsung) bi dinle bakalım

Yanlız bunu yaparken diğer telefonlarının hiçbiri ortalıkta bulunmasın veya denize yakın bi yerde olma ! (Ya da çöp kovasına)

@olkancan

Hakkaten muhteşem renkler Teknosa'da bir tarihte gold görmüştüm (luxury değil !) ama V8 miydi V9 muydu hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 30 Nisan 2009; 23:46:20 >

• @Heartless

Ya ufak bir sorunum var sanırım Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Tüm telefonlarıma uyguladığım yöntemle şu CD kabı meselesini yapıyorum, ama telefona yüklediğimde CD kaplarını göremiyorum
    Eskiler için tamam, ama yeni parçalar oluştukça ve tel'e attığım zaman, CD kaplarından eser yok.
    Yöntem aynı..hiçbirşeyi yanlış da yapmıyorum...neden olabilir bu !??!?

PS: Hiçbir sorunu yok diye seviniyodum güya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 9 Mayıs 2009; 17:10:57 >
  • @Chandler, V8 mod rehberindeki yöntemi denedin mi ? Ben başka yol bilmiyorum.
  • Denedim valla ama olmuyor

Eski şarkıların kapaklarını gösteriyo yeniler zaten olmuyor Herneyse sağlık olsun....

Damarı tutmuştur yine
  • Album kapağını Mp3 içine gömdüğün zaman olması lazım, harici dosyalardan okuma yapmıyor bildiğim kadarıyla.
  • Geçen evkura telefon kampanyası için gittim adamlar 350 lira peşin fiyat çekti. Ne dersiniz bu paraya V9 olurmu? Birde sormak istediğim şemsettin beyin dediği gibi bazı firmalar(tekno sa, karfur sa gibi ) kullanılmış telefonları daha ucuza satıyorlarya ondan korkuyorum yoksa alırım. Ne diyonuz? Bana bu konuda bilgi verinde ona göre telefon alayım. Birde diğer sormak istediğim media marktda hemen hemen 500 lira olan telefon neden evkurda bu kadar ucuz?
  • 350 lira ya iyiymiş v9 . belki paralel ithalattır
  • beyler merhaba;

v8 ile v9'u karşılaştırdığınızda ne söylersiniz?

piyasaları ne durumda ve aradaki fark hangi özellikler için isteniyor?
  • @fuat,

Merhaba,

Aradaki fark, 3G HSPDA, Daha fonksiyonel dış ekran. İki modeli çok karşılaştırdık, önceki sayfalara bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@fuat,

Merhaba,

Aradaki fark, 3G HSPDA, Daha fonksiyonel dış ekran. İki modeli çok karşılaştırdık, önceki sayfalara bakabilirsin.

hmm, yani V8 = 3G, V9 = 3.5G(hsdpa) diyorsun..

dış ekranın fonksiyonelliği çok önemli değil benim açımdan. cevap için teşekkürler..
  • V8'de 3G yok, V9'da 3G HSPDA var, diğer 3g cihazlardan 10 katı daha hızlı veri transferine yarıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

V8'de 3G yok, V9'da 3G HSPDA var, diğer 3g cihazlardan 10 katı daha hızlı veri transferine yarıyor.

v8'de 3g yoksa biraz indirsinler şu fiyatı yaw. neredeyse 500 istiyorlar cihaza..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.