Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğerleri için de mod vardır galiba özellikle msj olayları için.öyle değil mi heartless?
  • Bence de modla çözülebilecek şeyler bunlar. Alarm olayını anlayamadım sadece, nden çalmamazlık yapsın ki?
  • V3X, V6Maxx üstüne bu cihazda da aynı alarm probleminden şikayet ediliyor. Sanırım synergy'nin kronik hastalığı.
  • Bana hiç denk gelmeyen bir sorun bu, ilginç. O kadar da çok flaşladım ama olmadı nedense...
  • Bana da hiç olmadı.

@Burak okan,

V9 mod rehberinde paylaşımlar mevcut, dead smile arkadaşın şikayetleri'nin çoğunun çözümü var.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29330383/mpage_1/key_//tm.htm#29330383

Evet arkadaşlar motorola v9 umu satışa koydum ilgilenen arkadaşlar olursa linki yukarda pm den ulaşabilirler
  • bu telefonun 0 ı ne zaman 350-400 sevıyesıne gelecek bı turlu cozebılmıs degılım aradıgım hıcbıryerdede bulamıyorum
    fıyatı bıraz dusse emektar w810i yi yenıleyecegım
  • quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

bu telefonun 0 ı ne zaman 350-400 sevıyesıne gelecek bı turlu cozebılmıs degılım aradıgım hıcbıryerdede bulamıyorum
    fıyatı bıraz dusse emektar w810i yi yenıleyecegım

motorolalar çabuk düşüyo merak etme yaz sonuna tahminim 300-400 olur bak v8e 1 yılda 250 ytlye düştü gerçi biz indirimi kaçırdık oda ayrı bir mevzu
  • V9 sene sonun da kaç Lira olur bilmem ama, V8 250 Lira'ya falan düşmedi ! Cihaz kampanya da görünüyor fakat ürün satışı yok... Ben her gün O' siteyi inceliyor kampanya ürünlerine bakıyorum. (Motorola ilk sırada) Dikkatimi çekmemiş olması çok zor ?

Hb.'nin güzel kampanyaları var. Belki cihazı tedarik edip satışa sunabilirler..

Bu fiyata (250) kalite ve karizma.. Bulmak olanaksız gibi
  • benimde iki sorum olacaktı

1) v9 icin gbc yada gba emulatör olan var mı yada bane söyleyebilen bi iki tane buldum ama onlar da dandik di bir şeye yaramadı bilen varsa sevinirim

2) tel şarz ederken yeşil bi ışık yanıyo ve fark etim sağ tarafta da öyle bi ışık var ama da hic yanmadı o nasıl yanıyo hangi renk ?? yane merak etim sadece
  • 1- Malesef Synergy için java üzerinden adam gibi çalışan emülator yok. MeBoy var onu dene. Google'dan bulabilirsin sitesini.

2- Şarjın yanındaki led bluetooth için. BT transferi esnasında mavi renkte yanıp sönüyor.
  • yanmıyor ise bir problem mi vardır cünkü kac kere bluetooth ile video resim şarkı yada oyun gönderdim ve aldım ama hic yanmadı daha ??
  • V8'de dosya transferi sırasında yanıp sönüyor, V9'da da yanıp sönmesi lazım. V9 sahibi arkadaşlardan cevap bekleyelim.
  • yane bende fark etim orda bişi olduğunu biraz beklim dedim ama 2 ay oluyo bikere yanıp sönmedi inş başka biri bilir bare burda ne olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

V8'de dosya transferi sırasında yanıp sönüyor, V9'da da yanıp sönmesi lazım. V9 sahibi arkadaşlardan cevap bekleyelim.

Aynen öyle...
  • selamm

motorola V9 ile aranıza katıldım. cihazı tam manasıyla çözdükten sonra ihtiyacıma göre modlamayı düşünüyorum. tabi bu arada modlama yapan arkadaşların yardımına ihtiyacım olacak.

v9 hakkında ilk izlenimlerime gelince, kaliteli ve karizma bir cihaz olduğu her halinden belli....
  • Hayırlı olsun mehr, Öncelikle seni D.H Motorola Club official member yapalım sonra mod işlerini V9 mod rehberi başlığından devam ederiz.

V9 mod rehberi topiğini canlandırmanız lazım arkadaşlar.
  • Canlanması için V9 almamız gerek herhalde
  • v8 de bluetooth ayarına girdiğinizde bluetooth ışığı seçeneği var açık konuma getirirseniz dosya transferi esnasında bluetooth ışığı yanıp söner.V9 kullanmadım ama ayarı bu şekilde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 16 Şubat 2009; 7:58:20 >
  • 6 martta avcılarda aylak aylak dolanırken girdim EVKURA.sordum v9 varmı?evet ama siparişle getiriyoruz dediler.fiyatı ne kadar dedim.299 peşin,350 kredi kartı(12),433 kredi kartsız 12 taksit yaptıklarını sölediler.şaşırdım HÖNKKKKKK.baktığım internet sitelerinde ve sorduğum telefoncularda fiyatını hep 500-800 arası sölediler.nasıl olur dedim yahu.adam bana kvk dan sipariş verdiklerini,kaçak falan olmadığını söledi.SİZCE DOĞRUMUDUR.BU İŞTE YAMUK VARMI?BEN ANLAYAMDIM.COK UCUZ ÇÜNKÜ?Şu paralel ithalat diyolar acaba öle bişi mi var.bilen varsa yazsın lütfenn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigatusac -- 6 Mart 2009; 21:46:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.