Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öbürü de 485+kdv.yani farketmez...dediğim gibi...
  • arkdaslar ürün ne büroteknikte ne de alisverisiumda var ucuz olarak alacağımız başka yer var mı yoksa 600 ytlden aşağı bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 29 Aralık 2008; 15:17:40 >
  • Arkadaşlar Ceppaket adlı sitede peşin fiyatı 449 ytl. Site hakkında bilgisi olan var mı? Bende almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyigit

Arkadaşlar Ceppaket adlı sitede peşin fiyatı 449 ytl. Site hakkında bilgisi olan var mı? Bende almayı düşünüyorum da.

değilmiş
    http://forum.donanimhaber.com/m_12224154/mpage_1/key_//tm.htm#12224154

bu arada shop-mar ı da hiç tavsiye etmem.
  • arkdaslar ben de 650 ytle kvk dan alarak aranıza katıldım siyah motorla v9
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan...
  • Hayırlı olsun Dead_smile, iyi günlerde kullan.
  • Arkadaşlar V9 da 8gb micro sd kart kullanılabiliyor mu?
  • 8 GB kart kullanılabileceğini sanmam. Kaldı ki çok üst düzey telefonlar bile desteklemiyor, PDA lar dahil...
  • sagolasın fuego peki en fazla kaç gb destekliyor? Bazı yerlerde 2 gb bazı yerlerde 4 gb gördüm ama kararsızım?
  • 8GB desteği var ama yazılım sürümüyle alakalı. Yurtdışı forumlarda v9 ile 8gb kart kullananlar var biliyorum.
  • motorola v9 unu satmak isteyen varsa pm atsın lütfen
  • Genelde telefonların mesaj ayarlarında "aynı merkezle yanıtla"(nokia), cevap iste(se) gibi ayarlar olur. Bu seçeneği evet derseniz cevapla dediğinizde mesaj gelen no'ya mesajla cevap dönersiniz. Motorola kullandım ancak bu özelliğin adının nasıl geçtiğini hatırlamıyorum. Ama menüsüne baktığınızda anlarsınız zaten. Muhtemelen problem bu özelliğin kapalı olmasından kaynaklanıyordur.

Saygılarımla.
  • quote:

1) Sebekelerden, bankalardan gelen mesajlara cevap yazmak. Gecenlerde basima geldi cildiriyordum. garanti bankasindaki Cep Bank'a online bankaciligi kullanarak üye oldum. Telefonuma bir mesaj; Cep Bank üyeliginizi aktiflestirmek istiyorsaniz bu mesaji EVET yazarak cevaplayiniz. Telefonumdan cevapla dedigimde cevap adresi girilmedi uyarisi aliyorum. Gönderene bakiyorum gönderen Garanti yaziyor. Ve bu mesaji cevaplayamadim. Kafama takildi ve Turkcellin bir iki kampanyasini denedim. Sonunda oyle bir mesaj gonderttim kendime. Bu aboneligi baslatmak istiyorsaniz XX58 yazip cevaplayin. Gönderen kisminda TurkcellXX58 yaziyor ama mesaji cevaplayamiyorum. Bu sorun baska hic bir telefon modelinde yoktur heralde. :(

Genelde telefonların mesaj ayarlarında "aynı merkezle yanıtla"(nokia), cevap iste(se) gibi ayarlar olur. Bu seçeneği evet derseniz cevapla dediğinizde mesaj gelen no'ya mesajla cevap dönersiniz. Motorola kullandım ancak bu özelliğin adının nasıl geçtiğini hatırlamıyorum. Ama menüsüne baktığınızda anlarsınız zaten. Muhtemelen problem bu özelliğin kapalı olmasından kaynaklanıyordur.

Saygılarımla.

• Arkadaşlar ceppaket den aldım dün sorunsuz elime geçti herkese tavsiye ederim.
  • razr2 v9 türkiyede her yerde bulununcaya kadar v9x cıktı bence daha güzel daha gelişmiş bir modelll.ben acıkcası v9x bekliyecceğim...
  • V9X Türkiyeye gelmeyecek sadece USA için o yüzden bekleme. V9 ile aralarında ki tek fark GPS olması.
  • Bu telefon bir turlu ucuzlamiyor ve heryerde bulunmuyor mu yoksa bana mi oyle geliyor :] ?..
  • arkdaslar telefonu 20 gündür kullanıyorum eskiden k750i kullanırdım v9'un eksi yönlerini söyle belirtebilirim ufak ama benim için önemli şeyler belkide bazılarını ben bulamamışımdır.
    1-) Titre ve çal profilini kullanıyorum çogunlukla ama mesaj titremesini ve melodisini ayrı ayrı seçemiyorsun, hangi melodiyi seçersen ona göre titriyor.
    2-)Mesaj sesi için bir şarkı koyarsanız mesaj geldiğinde şarkı sonuna kadar çalıyor.
    3-)kapak kapalı iken çağrıları cevapsıza atamıyorsunuz.
    4-)Mesajlara cevapla dediğinizde mesajın başına (Re: ), ilet dediğinizde (ilet:) yazıyor. her seferinde seçeneklere girip onu silmek zorunda kalıyorsunuz.
    5-)telefonda t9 yok, itap var o da kullandığınız kelimeleri kaydediyor yani uzun süre normal yazmak zorundasınız.
    6-)telefonda kurduğum alarm 2-3 kere çalmadı sabah geç kaldım onun yüzünden.
    7-)Mesela telefon listenizdeki birinin doğum gününü kaydediyorsunuz kişiyi düzenle yaparak, bunu aynı anda takvime kaydetmek gibi bir seçenek yok. Hadi gittiniz takvime kaydettiniz ve hatırlatıcı ayarladınız o zaman da butun zaman boyunca telefonun ekranında bir çalar saat resmi ile kullanmak zorundasınız dogum gunu oldugu gun saat 00:00 da basit bir titreme ile belirtebilirlermis niye bu kadar zorlamışlar anlamadım.
    8-)Her mesaj için iletildi raporunu ayrı ayrı seçmeniz gerekiyor ve ileti raporu ayrı olarak geliyor direk mesajın yanına bir ok işareti gelecek şekilde yapılabilinirdi.
    9-)kapak kapalı iken fotograf çekerseniz kapalı açıp menuden çıkmanız gerekiyor açılmadan olmuyor.

Bir de arada mesela 6-7 saat boyunca bir numaradan atılan mesajlar gelmiyor. diğer tarafada iletildi raporu iletiliyor bu aveadan mı yoksa telefondan mı anlamadım eski telefonumda olmuyordu.

Bunlar gördüğüm eksik yönleriyde telefon diğer yönleriyle gayet güzel karizması olsun, ince oluşu, hızlı oluşu, olsun.
    Sarj olayı günde 30-40 mesaj atmama yarım saat civarı ortalama konusmama ragmen 2-3 gun arası gidiyor bence gayet iyi bir süre böyle bir telefon için fotoğraf kalitesi güzel, fazla fotoğraf video çeken biri değilim bunu için bir şey söylememiceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 20 Ocak 2009; 11:41:43 >

• 3- Kapak kapalı iken çağrı reddetmek için smart key ( ses kısma tuşunun altındaki tuş) basılı tutmayı denedin mi ? Çağrı reddedecektir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.