Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun nerden kaça aldın ?hafıza kartı ne kadar
  • 690 a geldi hepsiburadadan.. 1gb hafıza kartı var ama kulaklık çıkmadı içinden orjinal kutu içeriğinde kulaklık olması gerekiyor youtube dan demosunu izlediğimde kutu içeriğinden kulaklıkda çıkıyordu bu ithalatcı firmadan kaynaklanan bi durummu? buarada kaç saat şarjda kalıcak bu cihaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacksk

arkadaslar aldığınız v9 hakkında biraz arstırma yaptım cok kafam karıştı biri diyo hafıza sı artmıyo 512 diyo o yüzden fiyat farkı oluyormus ..bide tuş takımları nasıl cok msj yazan biriyim rahat edebilirmiyim..daha önce v3i kulanmıştım o kötüydü yani ??sizin o büroyönetim sitesi mi ne ordaki telden biraz acıklama yaparmısınız
    şimdiden tşk.

Merhaba sertacksk,

Öncellikle Bizim Büroteknikten aldigimiz V9 ile beraber 512 MB lik hafiza karti geldi. Tabii istersen 2gb e kadar yükseltebilirsin.

Tus takimi V3i den daha mi iyi, daha mi kötü bilmiyorum. Ama benim bundan önce kullandigim telefon W800I idi. Ve bence V9 un tus takimi mesaj yazmak icin W800i den cok daha
    rahat.

Büroyönetimi ise ben akakce.com sitesinden buldum. 450 YTL ye geliyor ordan. Siteyi kimse tanimadigi halde riske atilip siparis verdim ve 2 gün icinde telefon SIFIR geldi yaninda 512 mb hafiza karti ile. tabii bizimde kutunun icinde kulaklik seti yoktu. Siteden 2 arkadas daha siparis verdi onlarda telefonlarina cok kisa bir sürede kavustular. Onlardada her herhangi bir sorun cikmadi. 2 Yilda garantisi var.

quote:

Orjinalden alıntı: DUKE_ouranus

690 a geldi hepsiburadadan.. 1gb hafıza kartı var ama kulaklık çıkmadı içinden orjinal kutu içeriğinde kulaklık olması gerekiyor youtube dan demosunu izlediğimde kutu içeriğinden kulaklıkda çıkıyordu bu ithalatcı firmadan kaynaklanan bi durummu? buarada kaç saat şarjda kalıcak bu cihaz :D

Merhaba DUKE_ouranus,

Keske sende Büroteknikten alsaydin bizimkiler 450 YTL ye geldiler bizde gerci 1gb degil 512mb lik hafiza karti var. Ama bizdende kulaklik seti cikmadi :( Sanirim senin dedigin gibi genel bir sey. Ben bugun bizim siparis verdigimiz buroteknik i arayip sorcam kulakligi. Iste hepsiburada.com daki V3 kulaklik setini (Yukarda Yazdigimi) eger uyuyorsa siparis etmeyi dusunuyorum.

• Saol Dicklers...

şarj meselesine gelirsek ben dün akşam üzeri şarj ettim öle abartı beklemedim şarj bitti diyince çıkardım bi gün gitti şu an yine şarj ediyorum bi kaç şarjdan sonra performans göstermeye başlar sanırım ....
  • Ben de bugün aldım.

Sirkeci'nin altını üstüne getirdim; rahat 30-35 yere sordum. İşin ilginci bazılarının böyle bir modelden haberi bile yok. %90'nında hiç yok. Olanlarda "ithalatçı firmadan getiriyoruz, getirirsek alırsın" gibi abes bir yaklaşım sergilediler. Sonuç olarak, V9'un yeni yeni girdiği; V8'in hala 500'den aşağı satılmadığı Sirkeci ve Doğubank civarından bu cihazı 625'e aldım. (Aslında elemanın teki 450'ye full her şey var dedi ama muallakta kaldım. Bir kaç yere sordum anca ithalatçı firma bu kadar ucuza satar dediler. Adam da ise hiç ithalatçı firma görevlisi tipi yoktu. )

Gelelim önemli konuya... Kutudan kulaklık çıkmadı. (Avrupa paketlerden çıkmıyor anladığım kadarıyla...) Moto'nun tavsiye ettiği S9 kulaklık da 70 YTL'den başlıyor. Aslında o para o kulaklığa verilir ama V3 uyumlu kulaklıklar -Dicklers'ın bahsettiği- bu modele uyuyor mu; işte takıldığım nokta burası... İşin kötüsü satın aldığım yerde bir sürü Moto kulaklık denedim ve hiç bir tanesi uymadı. Ama şimdi araştırıdığım kadarıyla S300 uyuyor diyorlar. Bunun aslı nedir? Yoksa mecbur S9 alacağız...

Not: Benden de 512 çıktı hafız kartı...

• S705
    resim linki

Bu kulaklık kontroller'ı nerden temin edebiliriz arkadaşlar. v9 uyumlu bluetooth kontroller istediğimiz kulaklığı bağlayabiliyoruz.. Varmı ürünle ilgili bilgisi olan ve nerden bulabileceğimiz konusunda yardımcı olabilcek bi arkadaş :))

Yada arkadaşlar normal kablolu kulaklık basitlerinden bluetooth falan istemiyorum ben direk kulaklıgı baglayıp kablolu kablolu dinlemek istiorm ya yokmu v9 için böyle bi kulaklık???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 6 Aralık 2008; 10:04:37 >

• Alan arkadaşlara güle güle kullanmalarını diliyorum....Aldıkları kutuların altına bakarlarsa orda s9 kulaklığının resmi var onun altına not düşmüşler

kulaklık ayrı satılıyor diye
  • hocam tutup bide kulaklığa 200milyon paramı vericez yaa normal kablolu bi kulaklık yokmu v9 a uyan yurtdışı v9 satışlarında kutu içeriğinden kablolu normal kulaklık çıkıyor biz nerden buluruz bu kulaklıklardan??

Buarada şimdi kontrol ettim orjinal kutu içeriğinde s280 kulaklık gözüküyor ama bu bizim distribütör firma için geçerli değil sanırım :)) enazından içim ferahladı s280 kulaklığı desteklediğini öğrendim v9'un :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 6 Aralık 2008; 17:01:10 >
  • gittigidiyorda buldum orjinal motorola s280 0 kutusunda 20ytl civarı bişey fiyatı :)) link aşağıda arkadaşlar stoğu baya var sanırım adamın :))

kulaklık satış linki(gittigidiyor)
  • valla kafam çok karıştı telefon çok güzel fiyatı büroteknik de çok iyi ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım bir de bu site niçin bu kadar ucuza satıyor
    anlamadım ??? sizce arkadaşlar alsam mı............??? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: byjoseph

valla kafam çok karıştı telefon çok güzel fiyatı büroteknik de çok iyi ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım bir de bu site niçin bu kadar ucuza satıyor
    anlamadım ??? sizce arkadaşlar alsam mı............??? yardımcı olursanız sevinirim..

Ben ordan aldım ve son derece memnunum.
  • şimdi bu telefonda bir kere iletildi raporu gelme olayını ayarlasak her mesaj için olmuyor mu?
    Bir de t9 olayı nasıl yani kısaca mesaj yazmak kolay mı tuş takımı vb?
    ben sony ericsson k750i kullanıyorum çok rahat mesaj yazabiliyorum t9 ile.
  • Her mesaj ayrıca iletim raporu seçmen lazım. Hiçbir motorola T9 sistemini kullanmaz. Yerine itap var. Sık kullandığın kelimeleri ezberleyip bir sözlük oluşturuyor, leb demeden leblebiyi anlıyor. Bence mesaj yazmak sorun değil. 1 dakikada yazacağına 1.20 dk. 'da yazarsın en fazla.

S280'e gelince 20 liralık fiyatıyla kaçırılmaması gerekir. Nedense bu aralar tr'de satılan motorolaların kutularından kulaklık çıkmıyor. Çok saçma. V3'ün kulaklığı V9'a mini usb - micro usb adaptörü ile uyuyor. S280 ise direk micro usb çıkışlı ve ses kalitesi s200'den çok daha iyi.
  • Bu telefona neden kulaklık koymazlar anlamak mümkün değil
  • Arkadaslar büroteknik tekn alanlar telefon garantisi hangi firmaya ait?
    Bir de şarjı ne kadar gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead_smile -- 9 Aralık 2008; 14:02:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead_smile

Arkadaslar büroteknik tekn alanlar telefon garantisi hangi firmaya ait?

Protel'dir muhtemelen. Şarjı da ortalama iki gün gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead_smile

Arkadaslar büroteknik tekn alanlar telefon garantisi hangi firmaya ait?

Evet Büroteknikten aldigimiz telefonlarin garantisi Protel'den. Bir cok garanti firmasinda garantisi gecerli. Iclerinde KVK ve Genpa da var.

Benim Sarjim telefonu aldigim ilk gunlerde 1 gun fln gidiyordu, simdi ise 2-3 gidiyor. Ki günde en az 30-40 dakika telefonda konusuyorum.

30-40dk telefonda konusuyorum ama mesaj fln gonderdigim yok. Oyun flnda oynamiyorum ve kulakligim olmadigi icin henüz daha MP3 fln dinlemeyede baslamadim. Ama iste ortalama 2 gün fln. Sarji full doldurup evden ayrilinca yari yolda birakacak gibi DEGIl. :-)
  • dostum ya senin sol üstte sinyalin yanında altı çizgili e harfi çıkıyomu?? benm hep orda e harfi var edge galiba. Şarjın cabuk bitmesiyle bi ilgisi varmı? 1gün anca yetio bnm şarej alalı bikaçgün oldu ama hiç uzun sureli şarjda bırakmadım sen hiç bıraktınmı?
  • Evet o " E " harfi Edge bendede var. Aslında hiç tam dikkat etmedim şarjıma ama şu an için bir şikayet yok. Zaten çok hızlı doluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.