Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musty®

quote:

Orjinalden alıntı: Dicklers

Buradaki fiyatı nasıl bu kadar ucuz olur anlamadım.

Kredi Kartı ile tek çekim 452 YTL

Peşin Banka havalesi ile 447 YTL

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39061&ref=akakce&v=1.21.8

hocam kapıda nakit ödeme imkanıda sunuyor bu site.....450 ytl ye sıfırı nakit aslında baya güzel bi fiyat....350 ytl 2. el isteniyor...

Evet fakat Distribütör ürün dediği ne hala anlamış değilim. Ve ürünün hangi firma tarafından garantili olduğu yazmıyor. Sizce güvenli midir. Çünkü bu siteden almayı düşünebilirim.

• ben bu siteden az önce satın aldım

bakalım nasıl olcak
  • quote:

ben bu siteden az önce satın aldım

bakalım nasıl olcak

Hocam senden haber bekliyorum ok dersen bende sipariş vericem
  • quote:

quote:

bakalım nasıl olcak

Sanırım güvenilir bir site siparişi vermeden önce aradım ... rengini fln sormak için, bayağa iyi yardımcı oldular pazartesi en geç salı evime ulaşmış olur dediler sabırsızlıkla bekliyorum. Burdan yazarım sonucu :)

• quote:

quote:

quote:

bakalım nasıl olcak

Sanırım güvenilir bir site siparişi vermeden önce aradım ... rengini fln sormak için, bayağa iyi yardımcı oldular pazartesi en geç salı evime ulaşmış olur dediler sabırsızlıkla bekliyorum. Burdan yazarım sonucu :)

Hocam sen kapıda ödeme seçeneğini mi kullandın yoksa taksitle mi
    valla ne diim hafta sonu girmeseydi ben de sipariş verebilirdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım nasıl olcak

Hocam sen kapıda ödeme seçeneğini mi kullandın yoksa taksitle mi
    valla ne diim hafta sonu girmeseydi ben de sipariş verebilirdim

3 Ay Taksit ile aldım. Bonus Kart ile.

3 Ay Taksit ile 485,41 YTL

Ayda 161,80 YTL

• Hocam orda MOTOROLA ROKR V9 yanlışlık yok dimi bildiğimiz motorola razr2 v9
  • quote:

Hocam orda MOTOROLA ROKR V9 yanlışlık yok dimi bildiğimiz motorola razr2 v9

Bence onu siteye yanlış yazmışlar çünkü ROKR modellerde V9 yok U9 var. U9 sitede ayrı koyulmuş http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39059&ref=akakce&v=1.80.7

Ve U9 da resim bile var RAZR2 V9 dakinin resmi yok ama resmin üzerine sağ tıklayıp özellikler dediğinde RAZR2 V9 yazıyor :) Bence başlığı yanlış yazmışlar. Neyse yarın ya da Salı geldiğinde görcez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicklers -- 30 Kasım 2008; 13:10:51 >

• Açıklamaların için teşekkürler...Şimdi rahatladım,

Hocam müjdeli haberlerini bekliyorum
  • Bu telefona bu para değer mi? Almayı düşünüyorum da, kullananlar memnun mu? Tasarım iyi de içerik ve performans nasıl?
  • quote:

quote:

Bence onu siteye yanlış yazmışlar çünkü ROKR modellerde V9 yok U9 var. U9 sitede ayrı koyulmuş http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39059&ref=akakce&v=1.80.7

Ve U9 da resim bile var RAZR2 V9 dakinin resmi yok ama resmin üzerine sağ tıklayıp özellikler dediğinde RAZR2 V9 yazıyor :) Bence başlığı yanlış yazmışlar. Neyse yarın ya da Salı geldiğinde görcez artık.

Hocam telefon eline ulaştı mı

• quote:

quote:

quote:

Hocam telefon eline ulaştı mı

Merhaba arkadaşlar evet telefon bugün elime ulaştı sabah saat 11 de gelmiş. Eve yeni geldiğim için ancak açma fırsatım oldu. Paketlemei gayet iyide ancak kutusu faha önce açılmıştı. En başta korktum acaba ikinci el mi diye ama kutunun içini açınca ikinci el olmadığını gördüm. Her şey sıfır ve hiç bir sorun yok. Yanında birde 512mb sd hafıza kartı vardı ancak kulaklık çıkmadı.

Garanti belgesinin üzerinde Protel GSM Motorola yazıyor. En başında belge numarası var ve belge tarihi. Belge tarihi 20.06.2007 ancak bu matbaadan çıktığı gibi içerisinde 2 yıl garanti yazıyor ancak tarih damgası olan kaşe yok. Garanti süresi nasıl başlıyor anlamadım. İçerisinde aynı zamanda garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlar yazıyor. Acaba fatuıra tarihine mi göre olacak...

Neyse buda kutunun içeriğinden bir fotoğraf. Bu ara siteyi ne zaman telefonla aradıysamda hep canlı birisini buldum ve gayet iyi yardımcı oldular.

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicklers -- 1 Aralık 2008; 20:37:25 >

• @ Dicklers

Öncelikle hayırlı olsun. Daha detaylı bir inceleme bekliyoruz, bol fotolu. Pil BK 60'mı çıktı içinden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

@ Dicklers

Öncelikle hayırlı olsun. Daha detaylı bir inceleme bekliyoruz, bol fotolu. Pil BK 60'mı çıktı içinden?

Çok teşekkürler en kısa zamanda detaylı bir inceleme yazacağım, bundan önceki telefonum SE W800i onunla bir kıyaslama yapmaya çalışırım.

İlk izlenimim SE W800i oranla çok daha ağar. Ve telefon inanılmaz fazla parmak izi gösteriyor :-)

Ama sanırım bunlar çok da önemli detaylar değil. Pile baktım üzerinde yazanlar;

BX50
    3.7V Lithium ion Battery

-----------------------------------------------

* # Açma tuşuna bastığımda

Bootloader
    05.F0
    SW Version
    R263313_U_AO.0
    3.07R1

Battery OK
    OK to Program
    Connect USB
    Data Cable

Bilmiyorum iyi mi kötü mü..

Birde merak ettiğim bir şey var. Bu Modlama olayında forumdan takip ettiğim kadarıyla garanti dışı kalıyormuş ürün fakat orijinal yazılımı geri yüklediğimizde tekrar garanti kapsamına giriyormuş. Okey süper ancak eğer ben şimdi modlarsam ve aradan 1 hafta sonra telefon açılmamaya başlarsa? Ozaman orijinal yazılımı GERİ yükleme imkanım olmayacak... :-) Bu durumda ?

• Orijinal yazılım dışına çıktığın zaman garanti dışına çıkmış olursun, bu doğru. İlk olarak orijinal flaşı indir ve yedekte bulunsun. V9 için iyi modlar var diyor heartless. Cihazına neler katacağını hesap et ve modla. Motorola kolay kolay ölmez Mutlaka açılır kendimden bilirim. V3x i en az 50 kez modladım ve hala çalışıyor
  • Hayırlı olsun Dicklers. Ben de yarın aynı siteden sipariş vermeye karar verdim senin bu sorunsuz alışverişinden sonra fiyatı da piyasaya göre uygun.
    Renk olarak senin aldığın rengin ismi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8gb

Hayırlı olsun Dicklers. Ben de yarın aynı siteden sipariş vermeye karar verdim senin bu sorunsuz alışverişinden sonra fiyatı da piyasaya göre uygun.
    Renk olarak senin aldığın rengin ismi nedir?

Tek bir rengi var oda siyah :-) Seninkide şimdiden hayırlı olsun
  • Sİparişi verdim havaleyi yaptım bakalım ne zaman ulaşıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8gb

Sİparişi verdim havaleyi yaptım bakalım ne zaman ulaşıcak

Simdiden hayirli olsun abi. 15 gibi siparis verdigine gore bence en gec Persembe sende olur :-)

V9 icin diger izlenimlere gelirsem, SE W800I den on kat daha hizli. Acikcasi daha once bu kadar hizli bir telefon gormedim. Menuye alismam biraz zaman aldi ama bence gayet hos ve guzel yapmislar. Resim cekimini bugun deneme imkanim oldu ve bence resim kaliteside cok iyi. Suan is yerindeyim ama eve gider gitmez hem kapak kapali iken hemde acik iken cektigim resimlerin uzerinde oynama yapmadan upload edecegim.

Elestirmeye acik olan ve benim inanilmaz eksik olarak gordugum iki sey var. Birincisi cok onemli olmasada bence onemli video max 3dk cekiyor. Gerci bu sorun modlama ile ortadan kaldirilabiliniyormus. Bär diger nokta ise ki benim icin hayati onem tasiyor :) telefondaki hic bir resme zoom yapilamiyor. Trenlerin kalkis saatler ve vapurun kalkis saatleri hep benim telefonumda .jpg olarak durur ve evden ciktigimda fotografa zoom + zoom + zoom yapar bakar trenin kalkmasina 3dk var kosar :)

Mod ile bir sekilde ayarlanabilinir mi bilemiyorum ama buyuk bir eksik bence :(

Ve merak ettigim bir sey java uygulamalarinda iki tur dosya var biri .jrd gibi digeride .jar suan tam aklimda degil. Ama bu iki java uygulamasi dosyasi arasindaki fark nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dicklers -- 2 Aralık 2008; 20:08:50 >

• Video kayıt süresi kısıtlı olan tüm modellerin bu sorunu modlanarak aşılabiliyor. Zoom olayına gelince emin değilim ama modla o da düzeltilebilir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 2 Aralık 2008; 21:03:17 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.