Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multimedya - sesler- yönet içinden istediğin şarkıyı ayarlayabilirsin...
  • Arkadaşlar kapak gıcırdaması falan diyorsunuz da yani ben de hiç öyle birşey olmadı Motorola V3 kullandım 2 sene V8'de de pek öyle birşey olmaz gibi ayrıca V9 bence çok gereksiz bir telefon olmuş çünkü V3-V3İ arasındakilerin aynısı V8-V9 arasında yaşanıyor yani madem yeni bir model biraz değişiklik yapın tasarımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar parmak izi kalıyor mu ve şarjı ne kadar gidiyor bu aletin
    motorolanın hepsinde şarj sorunu var en fazla 2 günde bitiyor

ben motorola v3 kullanıyorum yarın v8 alıcam da v3'te 3 gün şarj gidiyor telefoncuya sordum piliyle alakalı dedi pilini değiştirirsen iyi gidiyor sanırım
  • V8 ile V9 arasında yazılım farkı var. Yeterli bir sebep bence. V8 Linux'un Motorola uyarlamasına sahip, farklı bir işletim sistemi kullanıyor. V9 P2K dediğimiz, Moto'nun standart yazılımı ile çalışıyor. Hafızasını yetersizlikle eleştirmeden önce, neler yapılabiliyor gözatmakta yarar var
  • Benım telde mı yok bır turlu bulamadım...
  • Benım telde mı yok bır turlu bulamadım..

quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Multimedya - sesler- yönet içinden istediğin şarkıyı ayarlayabilirsin...
  • Menunun farklı olabileceğini sanmıyorum. Kullanmak istediğin melodi hangi hafızada, görebiliyor musun?..
  • Hmm verdiginiz bilgiler icin tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar parmak izi kalıyor mu ve şarjı ne kadar gidiyor bu aletin
    motorolanın hepsinde şarj sorunu var en fazla 2 günde bitiyor

Kılıf kullan veya parmak izi kalırsa pecete ile sil ben hep siliyorum
  • Razr2 silmesi bile güzel çünkü silince iyice parlıyor.
  • Ben ıslak mendille siliyorum
  • Bende kolonyalı mendili iyice suyunu sıkıp siliyorum. Sonrası ; Shine on you crazy diamond Arka kapağı da az birşey soyulmuştu, aseton ile tümünü söktüm, alttan çıkan yüzey resmen ayna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 30 Eylül 2008; 18:03:13 >
  • Hmm Valla motorola telefonu iyi korumak lazım
    Ama gerçekten ilginç 1 yıl Motorola V3i 2 yıl Motorola V3 Kullandım ne bir kapak soyulması ne de bir gıcırdama falan demek ki iyi korumusum
  • bu telefon internet siteleri dısında dukkanlarda falan ne zaman satışa çıkar acaba soyle bir gorsek.. fiyatıda dusse biraz=)
  • Motorola dirençli olduğu için alan insanlar yıllarca kullanırlar genelde. Telefoncuların en son işine gelebilecek bir olay yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 1 Ekim 2008; 14:39:22 >
  • Tüm telefoncuların dediği şu :

Ben : Motorola V8 Var mı ?
    Telefoncu : Napıcan motorolayı dandik marka sana Nokia N73 verelim.

hep bole diyorlar
  • arkadaşlar v8 mi v9 mu? çok sorulmuştur belki ama kusura bakmayın. benim için hafıza azmış çokmuş önemli değil. 3G hiiiiiiiiiiiiç önemli değil.

yukarıda " v8 deki sorunlar v9 da giderilmiş" diye okudum. o zaman v9 daha iyi bir tercih mi olacaktır?
  • V8'de V9'da olduğu kadar dış ekran kullanım kabiliyeti yok. Bunun yanında V9'da, V8 kadar kişiselleştirebilir bir işletim sistemi yok. Tercih senindir. Yukarıda ki postta resimlerle verdiğim çoğu dış ekran kullanım özelliği malesef V8'de mevcut değil. Bu da az buz bir eksiklik sayılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

V8'de V9'da olduğu kadar dış ekran kullanım kabiliyeti yok. Bunun yanında V9'da, V8 kadar kişiselleştirebilir bir işletim sistemi yok. Tercih senindir. Yukarıda ki postta resimlerle verdiğim çoğu dış ekran kullanım özelliği malesef V8'de mevcut değil. Bu da az buz bir eksiklik sayılmaz.

teşekkürler. ben zaten alıp kullanacağım. mod olayına girmem. peki v9' un fiyatı nereye kadar düşer? v8, 800 ytl de geldi 400 ytl'ye.
  • V9'un fiyatı nereye kadar düşer bilemem ama 1 ay'a kadar ZN5 gelir, sanırım V9 fiyatı 70-80 lira düşer. Bunlar kişisel tahminlerimdir. Beğeniyor ve istiyorsan 3'e 5'e bakmayıp alacaksın, doğrusu bu :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.