Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada weblebi.com battı herkesin haberi olsun .
  • cihazla ilgili birkaç sorum olacak:
    1.v9 ile v8'in en belirgin farkı nedir?bazı arkadaşlar belirgin bir farkın olmadığını söylüyorlar ama madem yok,niye yeni bir model çıkartsınki motorola?
    2.cihazda 950mah pil bulunuyor.Ama buna rağmen bekleme süresi ve konuşma süresi az.(hepsiburada-260 saat bekleme 3 saat konuşma) gerçek kullanıcılar olarak telefonun pili kaç gün gidiyor?
    3.ses kısıklığı,şebeke problemi,kapakta oynama,hafıza kartının tanınmaması,sinyal çekim gücü, menülerde dolaşma ve telefonun açılış süresinin uzun olması(özellikle rehberin başlatılması süresi önemlidir benim için...) gibi birtakım problemler var mı?(sanırım samsung kullandığımı anlamışsınızdır)
    4.ön kapakta dokunmatik tuşların olduğunu anlıyorum.bunlar sadece mp3 playerı kontrol etmek için mi bulunuyor yaoksa gelen cevapsız çağrılar-mesajlar gibi çeşitli şryler yapılabilmesini sağlıyor mu?)

bu sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Ağustos 2008; 12:15:29 >

• Selam,

1- V9 standart P2K05 Synergy sistem kullanıyor, V8 ise MotoMagx isimli yeni bir platformda. En belirgin farkları sistemleri. Bunun dışında V8'de olan çoğu eksiklik V9'da söz konusu bile değil. Kapak kapalı halde yapılabilecek şeylerin çokluğu, resim, video, mp3 açma, msj cevaplama, alarm kapama vb.. olaylar V9'da var. 3G, HAfıza kartı yuvası da diğer önemli farklar. Birisi 11 mm diğeri 13 mm. ( V9 daha kalın )

2- Kullanmadım ama çok konuşan birine 2 gün, normal kullanıcıya 3 gün çıkarması lazım.

3- Menü geçişi hızlı, şebeke sorunu motorola'nın en dandik tel'inde bile olamaz, ses şiddetini bilmiyorum ama çok kısık olcağını sanmıyorum. Standart seviyededir. Açılışı hızlı olmalı....

4- Ön kapak tuş fonksiyonları kullandığın menüye göre değişir.
  • 3dk parçalı da olur zaten uzun videolar için telefon pek yeterli olmuyor kalite açısından.Telefonu inceledim sony ericsson z610i kadar parlak değil ama güzel telefon z610 i yi satıp almayı düşünüyorum.Umarım şarzı ve çizilme gibi durumlar sorun olmaz.
  • Arkadaşlar meraba.Ben bu forum sayfasını çok aradım.Yani V9 ile ilgili olanını.Yakında bende bir V9 kullanıcısı olacağım ve V9 ile ilgili bilgiye ihtiyacım vardı.Sizlere teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Başta V8 almak istiyordum ama özellikleri eksik kalınca ve arkadaşım V9 dan bahsedince gerçekten çok beğendim.V9 için kullanan arkadasım varsa ayrıntılı bilgi verirse daha da sevinirim.Ayrıca Heartless sana da pm atmıştım ama cevap gelmedi.(V9 için).şimdiden teşekkürler.Bi de sizin çekmiş olduğunuz resimleriniz varsa gönderirseniz sevinirim.
  • Bi de arkadaşlar menüler aynı değil mi V8 le?
  • Motorola terminolojisi ve flashlama rehberi topiğine ve buraya Razr2 V9 modeli Türkiye orjinal yazılımlarını ekliyorum. Hayırlı olsun.

R263313_U_A0.03.07R1

R263313_U_A0.03.24R1

• kullanan arkadaşlar bunun şarjı ne kadar gidiyor v8 gibi mi?
  • @heartless üstad,
    tam ümidimi kesmeye başladığım sıralarda hızır gibi yetiştin. teşekkürler. şimdi indirip kuracağım.

sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weakstorm

@heartless üstad,
    tam ümidimi kesmeye başladığım sıralarda hızır gibi yetiştin. teşekkürler. şimdi indirip kuracağım.

sağolasın.

Nessun problema.
  • Garantinin dağılmasından korkan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyelim

Artık bol bol modlarsınız
  • ben razr v8 isteyom.nekadar ki?
  • Özelliklerine göre uygun bir fiyatı var.
  • Razr V9 siyah resimler[ Graphie Gray ]

Aşağıdaki resimler Hong Kong sürümü V9'a aittir.

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

Dış ekran müzik Kitaplığı ekranı

Dış ekran resim galerisi

Dış ekran video galerisi ve çalıcı

Dış ekrandan sms yönetimi

Dış ekran çağrı yönetimi

Bunların dışında alarm, takvim ve hatırlatıcılar gibi, dış ekrandan youtube izleme gibi atraksiyonlar mevcut. Güzel telefon...

• usta dıs ekrandan bayagı bırsey yapılabılıyormus
    sen demıssın ama honkong surumu dıye
    aldıkmı aynen dıs ekranda yapılabılenlerı bızımkındede yapabılırmıyız?
    herhangı bı farklılık olur mu
  • arkadaşlar parmak izi kalıyor mu ve şarjı ne kadar gidiyor bu aletin
    motorolanın hepsinde şarj sorunu var en fazla 2 günde bitiyor
  • Mat mika olmadığı için kalır Şarjını neye göre kıyaslıyorsun ki; cihazda 2 adet devasa ekran var
  • bana kesın cevap lazım
    suan elımde w810i war ve asırı mesajlastıgım ıcın sarjı bır bucuk 2 gun gıdıyor
    sımdı bu telefonu alsam bana 2 gun gıder mı?
    arada muzıkde dınlerım ama 20 dkyı gecmez gunde
  • Sana kimse kesin cevap veremez. Dikkatli kullanım ve düzgün şarj ile her cihaz daha verimli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 24 Eylül 2008; 9:38:43 >
  • arkadaşlar mp3 leri nasıl telefonun çalması olarak ayarlayabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.