Şimdi Ara

||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK ||| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ||| MOTOROLA RAZR2 V9 --- ANA BAŞLIK |||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 8 Ekim 2008; 9:38:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

V9'un fiyatı nereye kadar düşer bilemem ama 1 ay'a kadar ZN5 gelir, sanırım V9 fiyatı 70-80 lira düşer. Bunlar kişisel tahminlerimdir. Beğeniyor ve istiyorsan 3'e 5'e bakmayıp alacaksın, doğrusu bu :)

Döviz yükseldi, fiyatı da düşmez artık. Herşeyin fiyatı yükseldi gitti...
  • doğru gerçekten. bir çok yerde etiketleri yeniliyorlardı kapatmaya yakın saatlerde. teknosa vb
  • Arkadaşlar sanırım ZN5 ile bir devrim yasanacak gibi çünkü motorola v8 v9 gibi muthis telefonlar bile 2 MP kameralıydı ama zn5 : 5 mp harika bence Neyse Siz fiyat meselesine değinmişsiniz Bimeks'te 2 hafta önce V8 : 485 YTL V9:545 YTL idi.Belki düşmüştür.
  • RAZ2 V9x çıkmış. Farkı dahili GPS; kullanılan yazılım ve diğer donanımda değişiklik yok.

http://developer.motorola.com/products/handsets/motorazr2v9x/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 1 Kasım 2008; 11:08:43 >
  • Razr2 V9X çıkalı 1 ay oldu, sadece AT&T için çıkarılmış bir model. Türkiye'ye gelmez.
  • @heartless,
    Meraba öncelikle. Gerçi msn adresini ekledim ama yine de burdan ulaşmak istedim.1 aya yakındır v9 sahibiyim.Telefondan acayip memnunum.Ama artık normal temadan sıkıldım gibi:).Bu mod olayını bana anlatabılır mısın?Neler yapmam lazım? Nasıl yapabılırım.Yardımcı olursan çok sevinirim.Bi dewww.modmymoto.com adlı web siteden temalar gördüm çok güzel.onlar modlanmadan telefona yüklenemez galiba değil mi? Bi de üyeliği bir türlü beceremedim:).Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diplomatbey

@heartless,
    Meraba öncelikle. Gerçi msn adresini ekledim ama yine de burdan ulaşmak istedim.1 aya yakındır v9 sahibiyim.Telefondan acayip memnunum.Ama artık normal temadan sıkıldım gibi:).Bu mod olayını bana anlatabılır mısın?Neler yapmam lazım? Nasıl yapabılırım.Yardımcı olursan çok sevinirim.Bi dewww.modmymoto.com adlı web siteden temalar gördüm çok güzel.onlar modlanmadan telefona yüklenemez galiba değil mi? Bi de üyeliği bir türlü beceremedim:).Şimdiden teşekkürler

Flash ve temel bilgiler;

http://forum.donanimhaber.com/m_25703030/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Diplomatbey

@heartless,

V6 Maxx rehberindeki Skin'ler V9 ile uyumlu, Skiman ile yükleyeceksiniz.

• arkadaşlar bu telefonun fiyatları iyice uçtu biraz düşşün diye bekliyordum almak için euro nun yükselmesi ve telefonunda euro bazında fiyatının arttırılmasıyla 700 ytl ye kadar çıktı fiyatı 500 lerden en ucuz nerede bulabilirz bunu şu anda internetten alamıyorum malum öğrenciyiz bir kredi kartının limiti yetmiyor 2 taneden ödücem
  • acaip büyük bu telefonlar v8 de v9 da. aynı özellikleri v3i gibi bir boyutta sunsa direk alacam
  • Haklısın dışarıdan bakınca büyük gözüküyor bende kullanmadan önce aynısını düşünmüştüm. Bir kullanmaya başla ondan sonra anlarsın ne dediğimi :)
  • Arkadaşlar Bende bu telefonu almayı düşünüyorum.
    Fazla Telefonla mesaj çeken veya kurcalayan,oyun oynayan birisi değilim..

Benım aradığım menüsünün kolay olması,ders çalıştığım için kulaklıkla müzik dinliyorum sesin iyi olması
    ve kibar,zarif ve şık olması önemli.. Sizce almaya değer mi bu telefonu?

Cevap verirseniz sevinirim 2 haftaya almayı düşünüyorum..
  • Valla bende baya bir uzun zamandır telefonu almayı planlıyorum ancak malumunuz kurdaki artış yüzünden hep erteliyordum..Ancak nette gezinirken bir site buldum acaba bileniniz var mı site sağlam mıdırÇünkü fiyatları oldukça makul...Ancak Distribütör Ürünü olarak geçiyor,bu bize ilerde bir soruna yol açar mı?

http://www.alisverisium.com/index.php?p=show&pid=18776&k_id=601&kn=Motorola burda Fiyatı 480 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotv9 672 YTL

• Neredeyse 200ytl fark var.. Site güvenli ise Bayramdan Sonra sipariş edebilirim ama hiç bu siteden alışveriş yapmadım.

Ayrıca RAZR2 V9x geliyormuş onumu alsam :) Teknolojiye yetişilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 27 Kasım 2008; 8:10:17 >
  • Valla bende haftaya yada bayram dönüşü almak istiyorum..Hem euro da belki biraz daha düşer.Ama beni düşündüren Distribütör Ürününün olması..Bunla ilgili bilgi verebilecek biri varsa gerçekten iyi olur...
  • Heryerde 650'ye satılan bir ürün sadece 1 yerde 200 lira aşağı satılıyorsa şahsen güvenmem. Ayrıca alisverisium.com nedir kimdir, ilk defa duydum. Sanırım kimsede bilmiyor.

Sakat iş
  • Buradaki fiyatı nasıl bu kadar ucuz olur anlamadım.

Kredi Kartı ile tek çekim 452 YTL

Peşin Banka havalesi ile 447 YTL

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39061&ref=akakce&v=1.21.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dicklers

Buradaki fiyatı nasıl bu kadar ucuz olur anlamadım.

Kredi Kartı ile tek çekim 452 YTL

Peşin Banka havalesi ile 447 YTL

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39061&ref=akakce&v=1.21.8

hocam kapıda nakit ödeme imkanıda sunuyor bu site.....450 ytl ye sıfırı nakit aslında baya güzel bi fiyat....350 ytl 2. el isteniyor...
  • Ayrıca sitede online yardımda bulunuyor......bakalım bu siteden uyarsa pazartesi günü sipariş vermeyi planlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.