Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, ben de dün geceki yoğun uğraşlarım sonucunda p2k tools ve diğer modifiye programlarını telefonuma tanıtmayı başarabildim..Gerçekten de bu programlarla v3i'nin a'den z'ye her yerini, bütün özelliklerini değiştirmek, telefonu mükemmel hale getirmek mümkün..

İlk yaptığım işlem, telefon açıkken kapakta görülen motorola ikonu yerine bir Türk bayrağı koymak oldu.. Gözlerime inanamadım, harika bir aletmiş bu v3i de haberimiz yokmuş..

Daha sonra hızımı alamadım ve motorola midlets manager programı ile telefonuma motorola digital audio player (dap)'ı yükledim.. Dap'ı çalıştırdığımda telefona olan hayranlığım bin:)) kat daha arttı.. Müthiş bir media player, i-tunes yanında halt yemiş inanın.. Ve evet sıkı durun, şarkı sınırlaması yok veeee kapak kapandığında da müziklerimiz çalmaya devam ediyor..

V3i'mi güçlendirme çalışmalarım devam edecek..

Arkadaşlar, ben herkesin bu programları kullanmasını, en azından bir kere olsun denemesini tavsiye ediyorum.. Bu modifiye programlarını telefona tanıtmak bilmeyenler için gerçekten çok zor.. Bu konuda hazırlanmış Türkçe bir kaynak yok ne yazık ki ve hiçbir Türk sitesinde ve forumunda da adam gibi anlatılmamış.. Telefonun bu programları görmesi (daha doğrusu pek çok kişinin yapamaması nedeniyle görmemesi) sorununu kökten çözecek, ihtiyacınız olan programlar ve driverların linklerinin de yer aldığı bir Türkçe kaynak hazırlamayı düşünüyorum.. Motorolacıların böyle bir şeye gerçekten ihtiyacı var..

Bu arada kafama bir şey takıldı.. Bu dap (motorola digital audio player) acaba telefona doğrudan yüklesek çalışır mı?? Denemek isteyen arkadaşlar, bu programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..

http://rapid-share.de/files/23083414/DAP_5.0.15.rar

rar dosyasını indirdikten sonra bir klasöre çıkarın.. İçinde jad ve jar formatında iki ayrı dosya var.. jar olanını, telefonu bilgisayara bağladıktan sonra çıkarılabilir disk sürücü (telefonun hafıza kartı) içindeki mobile-kjava klasörünün içine atın.. Daha sonra telefonun kablosunu çıkarın.. oyunlar/uygulamalara gidip, menüden saklama cihazını değiştir-hafıza kartını seçin ve yeni yükle diyerek, dap'ı telefon hafızasına kurun..Burada dikkat etmeniz gereken, kurulum yeri olarak telefon hafızasını seçmek..Eğer media player, telefonunuzdaki şarkıları görmüyorsa dap'ı bir de hafıza kartına kurmayı deneyin..

Ben dap'ı bu şekilde yüklemediğim için bu yöntemin işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama işe yararsa çok önemli bir gelişme olur motorolacılar için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 21 Ekim 2006; 18:48:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ares666

BİRİ LÜTFEN P2K PROGRAMININ NASIL KULLANILDIĞINI AÇIKÇA ANLATSIN NOLUR YA. KAFAYI YİCEM. P2K YI AÇIYORUM YENİ DONANIM BULUNDU DİYORSONRA DRİVER CD SİNİ TAKIYORUM HATTA İNTERNETTEN İNDİRDİĞİM USB DİVER LERİ KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT OLMUYO. BİDE NETTEN İNDİRDİĞİN USB DRİVER DOSYALARINI YÜKLEME YAPARKEN KULLANAMIYORUM. BİRİ AYRINTILI BİR BİÇİMDE ANLATABİLİR ÖMİ SANIRIM YAPAN WARDIR ARANIZDA.

cd kullanma sakın.. Arkadaşlar, bu programları kurmadan önce denetim masası program ekle/kaldırdan bilgisayarınızda motorolaya ait ne varsa kaldırınn.. Motorola phone tools (hani şu telefonu aldığımızda cd ile gelen yazılm) kesinlikle kurulu olmamalı bilgisayarınızda.. p2k'yı telefona tanıttıktan sonra motorola phone tools'u kurmanızın bir sakıncası yok tabii..Ama ilk aşamada bu programı (mpt) kesinlikle yüklemeyin..Yine denetim masasında telefon ve modem seçeneklerine çift tıklayın.. Modemler sekmesinde motorola usb modem varsa bunu da kaldırın.. Bir de telefonunuzda ayarlar-bağlantı-usb ayarlarında data/fax bağlantısını seçmeyi sakın unutmayın.. Yoksa nafile uğraşmış olursunuz.. Ayrıntılı anlatım yakında arkadaşım, merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 21 Ekim 2006; 10:45:14 >

• BAŞTAN SONA V3İ(ITUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm
  • v3i si kilitlenen varmı?benim v3i herzaman kilitleniyor özellikle msj yazarken 2 saniye falan ekran bekliyor ondan sonra tüm ışıklar kapanıp açılıyor.1-2 kişide daha olduğunu duydum.belki düzelir diye format atmak istiyorum.format atma şansımız var mı yada başka ne önerebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilkedi

v3i si kilitlenen varmı?benim v3i herzaman kilitleniyor özellikle msj yazarken 2 saniye falan ekran bekliyor ondan sonra tüm ışıklar kapanıp açılıyor.1-2 kişide daha olduğunu duydum.belki düzelir diye format atmak istiyorum.format atma şansımız var mı yada başka ne önerebilirsiniz...

daha önce karşılaşmadım böyle bir sorunla. *#9999# yazarak yazılım versiyonuna bakın R47A ile başlıyorsa imzamdaki rehberde bulunan monsterpacki flashlamayı deneyebilirsiniz.

yada gene rehberden yararlanarak başka bir versiyonu da flashlayabilirsiniz.

v3i flashlarını bu adresde bulabilirsiniz.http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php

ama şunu da belirtmekte fayda var. flashlama yaparken telefonunuz kilitlenirse muhtemelen geri dönülmez hatalarla karşı karşıya kalıcaksınız. bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youonlyliveonce -- 24 Ekim 2006; 19:22:51 >

• merhaba arkadaşlar.

tamir için verdiğim mpx 200'üm 30 iş günü içinde tamir edilemeyince ısrarlı telefon görüşmelerim sonucunda modeksan'dan v3i gönderdiler. v3 göndermek konusunda direttiler ama ben biraz daha baskın çıktım sanırım.

-öncelikle şunu söylemeliyim, sanırım 2 farklı kutu tasarımı var, tahminen bana gönderilen eski kutu, gri ve kenarından bütün halinde açılıyo, 256 mb hafıza kartı e itunes cd'si de dahil olmak üzere kutu tam geldi ve üzerinde genpa etiketi vardı.

-kutuyu açmadan satıp d600 almayı düşünüyodum ama sonradan açıp bi süre kullanmalıyım diye düşündüm. görüntü olarak tartışılmaz bi üstünlüğü var telefonun, siyahını bekleyenler boşuna beklemesin gri-quartz siyahtan çok daha üstün bi renk emin olun. özellikle ön yüzünün dokusu muhteşem, sanırım çizilmesi de zor.

-beni tek üzen şey birçok internet sitesinde video kaydının sesli olmadığının duyurulmasıydı, külliyen yalan.

-itunes son derece kullanışlı, ipod kullanıcısıyım belki o yüzden herşey basit geldi bana ama kullandıkça alışılacak bir sistem var.

-forumda aramaya üşendiğim bikaç şey var, iletim raporu seçeneğinin hep açık olması ve telefon numaralarına fotoğraf atama gibi onları da çözmeyi umuyorum.

-eğer telefonun yazılımını değiştirecekseniz olası bi arızada servise göndermeden önce mutlaka orjinal yazılımı geri yükleyin, garanti kapsamı dışındadıye geri dönmesi bile 30 gün alıyo.

-fotograf ve video çekimi beni tatmin etti ama siz yine de çok fazlasını beklemeyin.

-telefona para ödemediğim için ayrı bi memnunum tabi. hatta şu an o kadar mutluyum ki anlatamam.

• fotoğraf - video kalitesini arttırmak, sınırsız müzik dinlemek, kapak kapalıyken şarkı atlatmak ve biçok işlevin kazanılması, iç ve dış hoperlördeki ses kalitesinin arttırılması, iletim raporunun sürekli açık olması ve daha birçok özellik için imzamdaki rehbere göz atabilirsiniz. v3i için birçok özelliğin geliştirildiği bir monsterpack i flashlayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koala

merhaba arkadaşlar.

tamir için verdiğim mpx 200'üm 30 iş günü içinde tamir edilemeyince ısrarlı telefon görüşmelerim sonucunda modeksan'dan v3i gönderdiler. v3 göndermek konusunda direttiler ama ben biraz daha baskın çıktım sanırım.

-öncelikle şunu söylemeliyim, sanırım 2 farklı kutu tasarımı var, tahminen bana gönderilen eski kutu, gri ve kenarından bütün halinde açılıyo, 256 mb hafıza kartı e itunes cd'si de dahil olmak üzere kutu tam geldi ve üzerinde genpa etiketi vardı.

-kutuyu açmadan satıp d600 almayı düşünüyodum ama sonradan açıp bi süre kullanmalıyım diye düşündüm. görüntü olarak tartışılmaz bi üstünlüğü var telefonun, siyahını bekleyenler boşuna beklemesin gri-quartz siyahtan çok daha üstün bi renk emin olun. özellikle ön yüzünün dokusu muhteşem, sanırım çizilmesi de zor.

-beni tek üzen şey birçok internet sitesinde video kaydının sesli olmadığının duyurulmasıydı, külliyen yalan.

-itunes son derece kullanışlı, ipod kullanıcısıyım belki o yüzden herşey basit geldi bana ama kullandıkça alışılacak bir sistem var.

-forumda aramaya üşendiğim bikaç şey var, iletim raporu seçeneğinin hep açık olması ve telefon numaralarına fotoğraf atama gibi onları da çözmeyi umuyorum.

-eğer telefonun yazılımını değiştirecekseniz olası bi arızada servise göndermeden önce mutlaka orjinal yazılımı geri yükleyin, garanti kapsamı dışındadıye geri dönmesi bile 30 gün alıyo.

-fotograf ve video çekimi beni tatmin etti ama siz yine de çok fazlasını beklemeyin.

-telefona para ödemediğim için ayrı bi memnunum tabi. hatta şu an o kadar mutluyum ki anlatamam.

Motorolanın buolayının sebebini sana söyleyim Ben. bendede mpx200 vardı servisle tam 2 ay uğraştım ve sonunda mahkemeye vermeye karar verdim mahkeme kağdı ellerini ulaşır ulaşmaz adamlar beni aradılar ve böylebir teklif yaptılar. Önce sıcak bakmadım gerçi halada v3i ye alışamadım. Velasıl v3i yi kabul ettim ve 2 gün sonra sabah 8:30 da nerden aldılarsa artık evi aradılar telefonunuz geldidiye. Tamam belki kariza bi cihaz ama nebiliyim MPX gibi bi teli kullandıktansonra çok DANDİNİ bi cihaz gibi geldi bana. En basiti pdf dosyalarını açmak içinbile bi programıyok file manegeri yok. Açıkçası satmayı ve tekrar sir mpx almayı şiddetle düşünüyorum.

• evet korktuğum başıma geldi, telefonu bilgisayara bağlayınca telefon ekranında "bazı uygulamalara ve dosyalara ulaşılamıyor" yazısı çıkıyo bikaç saniyeliğine. şimdilik bi zararını görmedim, yazı kayboluyo ve telefonla ilgili bir problemim yok ama insanın canı sıkılıyo böyle bi uyarıyla karşılaşınca. bununla ilgili bişey bilen var mıdır?
  • tabi ki mpx 200 windows mobile yönünden çok özellikli bi telefondu, windows mobile kullanan bi insan diğer işletim sistemlerine alışamayabilir ama bence v3i de biçok yönden üstün bi telefon. v3 göndericez dedikleri anda ben isyan bayraklarını açtım, ama v3i'yi severek kabul ettim.
    sonuçta ben mpx200'e 295 ytl vermiştim, bana 600 ytl'lik telefon gönderdiler. mutluyum huzurluyum. satıp mpx220 almak mantıksız değil, ben de düşünüyodum, hatta mpx220-d600 ikilisinden birini tercih etme niyetim vardı ama dediğim gibi kutuyu açtığım anda görüntüsüne aşık oldum telefonun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koala

evet korktuğum başıma geldi, telefonu bilgisayara bağlayınca telefon ekranında "bazı uygulamalara ve dosyalara ulaşılamıyor" yazısı çıkıyo bikaç saniyeliğine. şimdilik bi zararını görmedim, yazı kayboluyo ve telefonla ilgili bir problemim yok ama insanın canı sıkılıyo böyle bi uyarıyla karşılaşınca. bununla ilgili bişey bilen var mıdır?

bu uyarının nedeni telefon şarj halindeyken kart hafızasına erişimin kapalı olması ile ilgili. karta herhangi bir zarar gelmemesi için bir güvenlik önlemi. yani bu normal bir uyarı. telefonunuzda herhangi bir sorun yok.

v3i nizden daha fazla verim almak ve yeni özellikler kazandırmak istiyorsanız imzamdaki rehberlere göz atmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youonlyliveonce -- 26 Ekim 2006; 17:45:50 >
  • flash lamayı yaptım ama sorun aynı şerefsiz modeksan.mpx 220 nin yerini v3i yolladılar ayrı bir şerefsizlik yolladıkları tel bozuk apayrı bir şerefsizlik.eski haline nasıl getirebilirim acaba.çünkü bu gidişle modeksanın yine eline düştük geri yollayaz.BU ARADA SAKIN MPX İNİZ V3İ YLE DEĞİŞTİRMEYİN BENCE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilkedi

flash lamayı yaptım ama sorun aynı şerefsiz modeksan.mpx 220 nin yerini v3i yolladılar ayrı bir şerefsizlik yolladıkları tel bozuk apayrı bir şerefsizlik.eski haline nasıl getirebilirim acaba.çünkü bu gidişle modeksanın yine eline düştük geri yollayaz.BU ARADA SAKIN MPX İNİZ V3İ YLE DEĞİŞTİRMEYİN BENCE...

flashlama yapmadan önce v3i_backup_util ile aldığınız BACKUP ı (flexlash.shx dosyasını) aynı şekilde flashlarsanız eski haline dönücektir.
  • sevgili youonlyliveonce kardeş mükemmel bir biçimde anlatmışsın bu flashlama olayını yanlız ben herzaman ki gibi yapamadım.
    birinci sorum şu: v3i_backup_util programını çalıştırıyorum ama şöyle bir yazı çıkıyor programın ekranında Get Phone Statües<>- unable to find any valid interfaces diyor anlamadım bu nedir sanırım program cebimi tanımıyor. ikinci sorunum da RSD lite programına telimi tanıtamıyorum yeni donanım bulundu diyo ama ultimate driver pack a yönlendirdiğimde hiç bir yazılım bulamıyor netten bağlan dediğimde de aynı şey oluyor. hal böyleyken bende daha ileri gidemedim. cewaplarsanız çok sevinirim. şimdiden sağolun. arkadaşlar.
  • quote:

sevgili youonlyliveonce kardeş mükemmel bir biçimde anlatmışsın bu flashlama olayını yanlız ben herzaman ki gibi yapamadım.
    birinci sorum şu: v3i_backup_util programını çalıştırıyorum ama şöyle bir yazı çıkıyor programın ekranında Get Phone Statües<>- unable to find any valid interfaces diyor anlamadım bu nedir sanırım program cebimi tanımıyor. ikinci sorunum da RSD lite programına telimi tanıtamıyorum yeni donanım bulundu diyo ama ultimate driver pack a yönlendirdiğimde hiç bir yazılım bulamıyor netten bağlan dediğimde de aynı şey oluyor. hal böyleyken bende daha ileri gidemedim. cewaplarsanız çok sevinirim. şimdiden sağolun. arkadaşlar.

telefonuzu çıkartın.
    ultimate driver pack i çalıştırın ve install edin.
    bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    TELEFONUNUZUN BAĞLANTI AYARININ DATA/FAX BAĞLANTISI OLARAK SEÇİLDİĞİNE EMİN OLUN.
    telefonunuzu takın.
    herhangi bir aygıt bulundu ifadesi çıkmadıysa p2ktools u çalıştırın.
    yeni donanımlar bulundu dediğinde, önce otomatik yükle seçeneğini deneyin, başarılı olmaz ise, sürücülerin yerini ben göstericem diyin, ve windows/system32 klasörünü gösterin. olmazsa windows/system klasörünü gösterin.
    3 tane yeni donanım bulunması gerekiyor.
    umarım olur.

• youonlyliveonce TEŞEKKÜR EDERİM CEWAPLADIĞIN İÇİN HEMEN DENEYECEĞİM SAOL . İNŞALLAH OLUR ÇÜNKÜ TELEFONUMUN BUNLARDAN MAHRUM ALMASINI İSTEMEM.
  • başka bir yolu varmı çünkü backup almadım:) bu arada çok teşekür ederim...
  • WALLA OLMUYOR YİNE NE RSD LİTE TANIYOR CEBİ NEDE BACKUP LABİLİYORUM ANLAÖADIM GİTTİ. YENİ DONANIM BULUNDU DİYOR YÜKLÜYORUM RSD LİTE Yİ AÇINCA DONANIMLAR KAPANIYOR USB CİHAZINI ÇIKARINCA ÇIKAN SESTEN GELİYOR ÜÇ DEFA SONARA KABLO BAĞLI OLMASINA RAĞMEN PC ME BAĞLI OLMUYOR TELEFONUM YA NE BİÇİM ŞANSTIR BENDEKİ. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARTIK ŞANSIM YOKMUŞ DİYEYİM. AMA MUTLATELEFONLARIN PK2 OLSUN SKİN MAN OLSUN RSD LİTE OLSUN BU PROGRAMLARA TANITILMASI AYRINTILI BİR BİÇİMDE ANLATILMALI. EMİNİM BANA KATILAN WARDIR. BU İŞİN KESİNLİKLE BİR PÜF NOKTASI WAR AMA KİMSE FARKINDA DEĞİL HERALDE. HERKESE KOLAY GELSİN.
  • quote:

WALLA OLMUYOR YİNE NE RSD LİTE TANIYOR CEBİ NEDE BACKUP LABİLİYORUM ANLAÖADIM GİTTİ. YENİ DONANIM BULUNDU DİYOR YÜKLÜYORUM RSD LİTE Yİ AÇINCA DONANIMLAR KAPANIYOR USB CİHAZINI ÇIKARINCA ÇIKAN SESTEN GELİYOR ÜÇ DEFA SONARA KABLO BAĞLI OLMASINA RAĞMEN PC ME BAĞLI OLMUYOR TELEFONUM YA NE BİÇİM ŞANSTIR BENDEKİ. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ARTIK ŞANSIM YOKMUŞ DİYEYİM. AMA MUTLATELEFONLARIN PK2 OLSUN SKİN MAN OLSUN RSD LİTE OLSUN BU PROGRAMLARA TANITILMASI AYRINTILI BİR BİÇİMDE ANLATILMALI. EMİNİM BANA KATILAN WARDIR. BU İŞİN KESİNLİKLE BİR PÜF NOKTASI WAR AMA KİMSE FARKINDA DEĞİL HERALDE. HERKESE KOLAY GELSİN.

@ares666,

BAŞTAN SONA V3İ GELİŞTİRME REHBERİ (1) topiğinde driverları nasıl yükleyeceğini ve telefonu nasıl tanıtacağını ayrıntılı olarak anlattım.. Oraya bak kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 28 Ekim 2006; 12:41:45 >

• biri yardm etsn noooLr bu v3i ye bn nası msn programı yükLijjeem
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.