Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya son i-tunes yükledim pcye ama telefonumu görmüyo delirmek üzereyim ne yapmalıyım
  • DOSYALARDAN BİRİ BİLGİSAYAR TARAFINDAN GÖNDERİLEMEMİŞ ASLINDA. O SEBEPLE SİSTEMİ BEKLEMEYE ALMIŞ. KABLOYU ÇIKARTMANDA BİR SAKINCA YOK. BU DAHA ÇOK USB PORTUN DAN AYGITIN ÇOK SIK BAĞLANTIYI GÜVENLE KALDIRILMADAN ÇIKARILMASI SEBEBİYLE ZAMAN LA OLUŞAN VE ARTAN BİR SİSTEM HATA MESAJIDIR ASLINDA. Mümkün mertebe güvenle kaldır seçeneğini kullanalım. Bende de oluyordu hatta com 1 com 2 portlarım tanımsız aygıtlar içine bile girmişti bir ara. (ne alakaysa). Saygılarımla. Ve sisteminiz ne kadar hızlı olursa olsun bu tip küçük bellekli aygıtlara dosyaları max. 3-5 adet lik paketler halinde gönderirsek bu sorunuda bi nebze azaltmış oluruz.
  • arkadaslar bir haftadır urasıorm su msn programını yuklemek ıcın olmuyoo yasdıınıs herseı harfi harfine yapıorum ama yok yok yok nie ya needeenn baska yolu yokmu bunuuunn:S noluur yardıımm
  • anLasıLn burda bu konudan annayan yadda yardm edebiLjek kmse yooqkkh :sSSSSs
  • herkese selam... telefonum sureklı gprs e baglı olarak gozukuyor...yokmudur bunu kapatmanın bı yolu???ben bı turlu beceremedım...umarım sorun telde degılde bendedır
  • pfffffffffffffffffffeeeeeeeedddddddddddddddd
  • selamlar bu tel. hafızası 512 den yukarıya cekilemezmi
    bide zil sesi olarak kndi mp3 lerimi kayabilirmiyim
  • konuya tam vakıf olmamamkla beraber messenger programının türkiyede turkcell ile anlaşmalı olduğunu biliyorum. yani wiless li bir telefonun yok ise wap tan ancak türkiyede turkcell ile bağlanabiliyorsun. yazılımı yükledikten sonra turkcell den abanelik sözleşmeni online yapabiliyorsun. onun haricinde ise benim bir bilgim yok . umarım bildiklerini tekrar etmiş olmamışımdır. Saygılarımla.
  • - Sandisk 1 gb lık kartları bu tür makinelerde çalışıyor diye bir makale okumuştum. yani makina çıktığında test edilen en büyük sd card 512 olduğundan bunu söylüyorlarmış. ben 1 gb denemedim ama pratikde desteklemesi gerekli.

- Formdaki güncelleştirmeleri yaptığında da yeni telefon yazılımı buna müsede ediyor. en azından ben güncelleme yaptım ve şu an hafıza kartında olan parçaları zil sesi yapabilmekteyim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurfear -- 6 Kasım 2006; 9:09:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EaSTeR

herkese selam... telefonum sureklı gprs e baglı olarak gozukuyor...yokmudur bunu kapatmanın bı yolu???ben bı turlu beceremedım...umarım sorun telde degılde bendedır

sürekli gprs e bağlı kalması gereken bir prog varmı telefonun da. ? örn. messenger ! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfear

quote:

herkese selam... telefonum sureklı gprs e baglı olarak gozukuyor...yokmudur bunu kapatmanın bı yolu???ben bı turlu beceremedım...umarım sorun telde degılde bendedır

sürekli gprs e bağlı kalması gereken bir prog varmı telefonun da. ? örn. messenger ! :)

hayıR yok..tLfonu yeni aLdım daha...bişi yok içinde..sadece TRceLLden geLen gpRs msjına cvp veRdim o kadaR..
  • hayıR yok..tLfonu yeni aLdım daha...bişi yok içinde..sadece TRceLLden geLen gpRs msjına cvp veRdim o kadaR..

iki ihtimal var ;
    Birincisi ilk akla gelen mms ayarların hatalı. gprs hizmetini farklı bir operatörden alamaya çalışıyor makina.

İkincisi ise gprs ayarları hatalı. Bunun için turkcell online işlem merkezinden v3 gprs ayarlarını alabilirsin. her şey doğr ama yinede gprs bağlı görünüyor ise telefonda gprs ile çalışan program var mı onu kontrol et. v3i de bu tür bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam(ben güncelleme yaptığımdan eski proramlarım silindi de). onun harici bi de bağlı görünüp aslında bağlı değil mi onu da anlamak gerek. yapılan transfer oranından bakabilirsin.(menü - arama servisleri - son çağrılar - data hacimleri - süreleri )
  • peki yanLış wap ayaRLaRını neRden kaLdıRabiLiRim..ben tLfonun wap ayaRLaRı iLe iLgiLi menüyü buLamadım...yeni aLdım yani pek bişi biLmioRum
  • quote:

peki yanLış wap ayaRLaRını neRden kaLdıRabiLiRim..ben tLfonun wap ayaRLaRı iLe iLgiLi menüyü buLamadım...yeni aLdım yani pek bişi biLmioRum

mnü - web erişimi - web oturumu - burada cepten internet ve turkcell gprs benzeri bağlantılar harici hepsini silebilirsin ya da bunlardan birinin üzerindeyken menü - varsayılan bağlantı yap diyebilirisn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzncq

arkadaslar bir haftadır urasıorm su msn programını yuklemek ıcın olmuyoo yasdıınıs herseı harfi harfine yapıorum ama yok yok yok nie ya needeenn baska yolu yokmu bunuuunn:S noluur yardıımm

menüden ekstralar web erişimi-web oturumu-yeni girişi seçin.. Burada yapacağınız, diğer ayarlara hiç dokunmadan en baştaki isim bölümüne ve en allttan 3. sıradaki gprs apn bölümüne internet yazmak.. Tamam deyip çıktıktan sonra menü tuşuna basıp internet oturumunu varsayılan web oturumu yapıyoruz..

İşte kullanacağın msn programı:

mig33 son sürümü 2.04'ü aşağıdaki linkten indirebilirsin..

http://download.getjar.net/downloads/web/pub/4291/mig33.jar

İndirdiğin jar veya rar dosyasını (bazılarında rar, bazılarında jar olarak inebiliyor) olduğu gibi hafıza kartı (bilgisayarındaki çıkarılabilir disk sürücü) içindeki mobile-kjava klasörünün içine atıyorsun.. Sonra telinde menüden oyunlar/uygulamalara git.. Saklama yeri olarak hafıza kartını seç, yeni yükle diyerek programı kur ve çalıştır... 3 seçenekten tcp'yi seç... ..

Register (kayıt ol)'u seç.. Buraya yeni bir username (kullanıcı adı) ve password (şifre) belirleyeceksin ... (Dikkat: Kulanıcı adını ve şifreni belirlerken ı, ö, ü, ğ gibi Türkçe karakterler kullanma) Sonra +905... biçiminde telefon numaranı gir.
    Telefonuna smsle bir kod gelecek.. Tekrar programı açıp enter code diyerek buraya telefonuna gelen kodu gir. sonra login deyip yukarıda anlattığım şekilde kendi belirlemiş olduğun kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksın...

Program açılınca menüden other im, msn deyip giriş yapıyorsun... MSN'ye giriş yaparken bilgisayarda kullandığın msn hesabını ve msn şifreni yazacaksın...

bu mesaj dah önceden forumda yer almıştı zaten.. bunları yaptığın halde girmiyorsa.. adımları tek tek takip ederken bence yanlış bir harf hatası yapmışssın.. en azından uzaktan ööle görünüyor. umarım uklalalık olarak değerlendirmezsin .. saygılarımla.

• Arkadaslar V3i Aldık Dün Müzik Atıyorum Hafıza Kartına Ama Hafıza KArtını Bulamıyorum Telefonda
  • mig33 sorunu!!
    error connection error.please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem :java.io.IOException

noolou ya
  • gprs bağlantısının sürekli açık olması değil de, gprs'e bağlanabileceğin kadar iyi bir şebeke seviyesine sahipsen ana ekranda g harfi görünür, gayet normaldir.

bu arada telefonumun şarj olmasıyla ilgili bi problem var galiba. mesela pil seviyesi 4teyken şarja taktığımda 5 dk içinde 2ye düşüyo ama şarj oluyor görünüyo. bu sadece bana olan bişey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: calvinob

mig33 sorunu!!
    error connection error.please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem :java.io.IOException

noolou ya

bilgisayara java sürücüsü yüklemen gerek. sun microsystems bunu ücretsiz sağlamakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Arkadaslar V3i Aldık Dün Müzik Atıyorum Hafıza Kartına Ama Hafıza KArtını Bulamıyorum Telefonda

Tam olarak işlemini anlamadım ama ; yapman gereken telefonunu bilgisayara tanıttıkdan sonra phone tools dan seçtiğin müzikleri açılan pencerde sağda kalan tarafa (sol taraf bilgisayarını temsil eder.) yani itunes içine dosyaları kopyalamak. v3i de mp3 dinlemek için itunes den faydalanıyorsun. bilgisayarda kopyalama yapmak içinse phone tools. telefon bağlanrı ayrlarında hafıza kartı ve data fax bağlantısı seçeneği var. bunlar bilgisayara telefonu ne amaçla tanıtacağını belirtiyor.! neyse yaptıklarını sırasıyla yazarsan daha fazla bilgi vermeye çalışırım. Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.