arkadaşlar merhaba,eşime razr v3i aldım.kullanma klavuzundakilere tamamı ile uymama rağmen bluetooth'u çalıştıramadım.alet ne diğer bluetootlu telefonları,ne de başka bluetoothlu telefonlar bu aleti tanımıyor.kullanma klavuzunda eksik bir şeymi var.ben mi yanlış yapıyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim...selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: atirpan
arkadaşlar merhaba,eşime razr v3i aldım.kullanma klavuzundakilere tamamı ile uymama rağmen bluetooth'u çalıştıramadım.alet ne diğer bluetootlu telefonları,ne de başka bluetoothlu telefonlar bu aleti tanımıyor.kullanma klavuzunda eksik bir şeymi var.ben mi yanlış yapıyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim...selamlar
Bluetooth enerji-açık yaptıktan sonra beni bulu kullan..
quote:
Orjinalden alıntı: planlamacı
quote:
Orjinalden alıntı: atirpan
Bluetooth enerji-açık yaptıktan sonra beni bulu kullan..
bide ben bişi soracam arkadaşlarımda 6630 ve 6131 var bunlarla bluetooth eşleşmiyor,buluyor telefonu ama ne dosya atıyo ne alıyo Sorun sadece benim teldemi yoksa aynı şey başına gelen varmı? onun dışında sony,samsung la filan rahat eşleşiyo
dediğini uyguluyorum,ama bir sonuç yok.
Anladığım kadarıyla bazı telefon modellerini tanımıyor arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: faya85
slm bende yeni aranıza katıldım servise verdiğim mpx220me kabul etmememe rağmen v3i yolllamışlar şuan memleketim de aklım karışık daha önce mpx220 gibi bir multimediya telefondan sonra nasıl bir telefon v3i kulalnıyım mı yoksa satayım mı? nokiaları fazla tutmam ama sanırım kapaklı diye n71 alacam tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aaaah Ah
Motorola bana da aynı şeyi yaptı. Mpx220 yerine v3i gönderdiler 4 ay beklettikten sonra. Ben de buna şükür deyip kullanıyorum ama ondan edindiğim bir takım alışkanlıklar giderilemiyor. Ben netleştircem önümüzdeki günlerde ya P525 yada N73 geçiyor aklımdan. Ama hanüz karar vermedim. P 525 oturana kadar belki de biraz daha kullanırım.
bu telefon çok baş ağrıtıo yaww
YARDIM!!!!
1.Sİ ARKADAŞLAR YA BEN BU TELDE GPRSE NİYE GİREMİYORUM AVEA DA AYARLARA BAKIYORUM V3 VAR AMA V3İ NİN HİÇBİR AYARI YOK GPRS WAP MMS GİBİ BUNUN NASIL HALLEDECEM.
2.Sİ ŞÖLE GÜZEL EKRAN KOURYUCULARI VEYA DUVAR KAĞITLARI BULABİLECEĞİM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİTE VAR MI.
artık bende kavuştum v3i me bayamda elime aldım ilk bence güzel tel ama tam ekran video oynatıyomu dış ekranda bluetooth lambası(şarjın tersindeki) yanmıyo arkinin tele bağlanımıyo ama kardeşimin tele bağlandı! biraz garip ama sevdim süper ya 1 sorum daha var java oyun ve programları nasıl atarım tele ya ayrıca pdf göstern java programı varmı keşke bu telide wm 2003 se li yapsalardı süper olurdu valla
quote:
Orjinalden alıntı: faya85 keşke bu telide wm 2003 se li yapsalardı süper olurdu valla
aynen katılıorum arkadasaa
ya v3i ye 1gb lık hafıza kartı uyar mı?
selam arkadaşlar... telefonumu flashlamak istiyorum ama sizin v3i rehberindeki verdiiniz linklerden bikaçı çalışmıyo...
Slmlar. Bende sonunda v3i ye kavuştum. Acaba bu telefonda videoları tam ekran izlemek mümkün mü? Eğer mümkünse bilenler bi aydınlatabilir mi?
bana yardım edebilcek kimse yok mu???
ya arkadaşlar bu v3i orjinal flexlash dosyanı nerden bulacağız bi yardımcı olun...........
quote:
Orjinalden alıntı: replastone
Slmlar. Bende sonunda v3i ye kavuştum. Acaba bu telefonda videoları tam ekran izlemek mümkün mü? Eğer mümkünse bilenler bi aydınlatabilir mi?
guzel soru
arkadaşlar motorola ile ilgili sayfaya yazdım ama yanıt alamadığım için birde buraya yazma gereği hissettim.
MOTOROLA V3i TELEFON İÇİN SİM KARTTAKİ NUMARALARI YEDEKLEYEBİLECEĞİM BİR PROGRAM VAR MI ?
KENDİ PROGRAMI BU İŞİ YAPABİLİYOR MU?
yardımcı olursanız sevinirim
kendi programı yapabiliyo... phone tools'u çalıştır. orda backup diye bi sekme var. ordan halledebilirsin...
ARKADAŞLAR BEN V3İ KULLANICISIYIM YANLIZ PİL ÖMRÜ DELİ EDİYOR BENİ 1 GÜN GİBİ.YENİ PİL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN BENDEKİ PİL BR50 YANLIZ İNTERNETTE Bİ ARAŞTIRMA YAPTIM BC50 VAR V3İ YE UYUMLU OLUR MU YADA YENİ Bİ BR50 Mİ ALAYIM.
LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR.
BR50 Mİ YOKSA BC50 Mİ ORJİNAL BATARYA V3İ İÇİN.
v3i'nin pil ömründen hiç memnun değilim. Dikkat edin, sadece 1-2 gün gidiyor.