Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faya85

slm bende yeni aranıza katıldım servise verdiğim mpx220me kabul etmememe rağmen v3i yolllamışlar şuan memleketim de aklım karışık daha önce mpx220 gibi bir multimediya telefondan sonra nasıl bir telefon v3i
    kulalnıyım mı yoksa satayım mı? nokiaları fazla tutmam ama sanırım kapaklı diye n71 alacam tavsiyelerinizi bekliyorum.

mpx220 nin yerine v3i verdiler sende öylece oturuyosun git hakkını al bence
  • bnde 6600 vardı ve geçen gün v3i aldım.ama v3ide resimleri 6600daki gibi klasörlere ayıramıyorum.böyle bi özelliği yok mu v3i'nin.bilenler yardımmm
  • varda seni beklediğin gibi kullanışlı değil
  • arkadaşlar v3i ı-tunese nasıl müzik atılıyor ben telefonu alalı yarım saat oldu lütfen yardım edin ne olur

• bu resimleri klasörleme olayını bilenler yardım edebilir mii
  • arkadaşlar V3i için itunes driver yüklemem lazım ama nerden yükleyeceğimi bilmiyorum bana bir adres falan verin. ayrıca nasıl şarkı atacağım?
  • arkadaşlar ikinci el motorola dolce gabbana 500 dedi sizce nasıll telefon temiz belli ambaljı duruyormuş garantisi hala varmış
  • arkadaşlar V3i aldım tema yüklemek istiyorum bilgisayardan temaları nasıl telefonuma aktaracağım yarımcı olurmusunuz? Teşekkürler.
  • Bugün yarın yeni telefon alıcam çabuk yanıtlarsanız sevinirim,
    sony ericson z710i 480ytl civarında 2.0mp kamerası ve radyosu var ekstra olarak ama kalınlığı v3i nin nerdeyse 2 katı, yine istridye dizaynı
    v3i daha çok hoşuma gidiyo ama kamerası 1.3 mp, radyosu yok ve 580 ytl civarı

sizce z710i mi alayım yoksa v3i mi alayım önceden 6600 6630 kullandım, symbiana alışığım, program desteği vs olması iyi olur, java da artık gelişti symbian a ayak uydurdu diye düşünüyorum, her neyse sizce v3i mi z710 mu v3i kullanıcıları olarak herhangi bi problem yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 1 Mart 2007; 22:34:40 >
  • v3 ün dış ekranının fiyatını bilen var mı ?
    dış ekranı kırdık !!
  • quote:

aslında haklısın arkadaşım ama motoroladan telefonu geri almak bile uzun sürdü hem ben çok sevdim v3i yi
    benim için ideal bi tel keşke tam ekran video gösterse yetecek bana vaz geçtim multi mediyadan n71dende
    ama ne oldu tahmin edin v3im bu sabah bana küstü açılmadı
    pencerenin kenarında bir derginin üzerine koymuştum bi baktım açılmıyo

uykusememe tekrar denedim yine açılmıyo
    sonra dedim şarjı bitmiş galiba elime aldım şarja takacam
    h....s..... telefon ıslanmış
    meğer gece yağmur yağmış kitap suyu emim yukarı vermiş ev alttan ısıtmalı
    hemen açtım kapağı bataryayı çıkardım
    saç kurutma makinesiyle kuruttum
    tekrar taktım çalışmadı
    sonra bi daha kuruttum çalışmadı
    bende yeni servse verdim telefonumu istyom ben sizce durumu ne olur servis ne kadar ister garanti dışı dedilerde bana ya keşke yapılsa bide diğer durum var ALLAH kahretsin hep beni buluyo zaten aksilikler.

• quote:

aslında haklısın arkadaşım ama motoroladan telefonu geri almak bile uzun sürdü hem ben çok sevdim v3i yi
    benim için ideal bi tel keşke tam ekran video gösterse yetecek bana vaz geçtim multi mediyadan n71dende
    ama ne oldu tahmin edin v3im bu sabah bana küstü açılmadı
    pencerenin kenarında bir derginin üzerine koymuştum bi baktım açılmıyo

uykusememe tekrar denedim yine açılmıyo
    sonra dedim şarjı bitmiş galiba elime aldım şarja takacam
    h....s..... telefon ıslanmış
    meğer gece yağmur yağmış kitap suyu emim yukarı vermiş ev alttan ısıtmalı
    hemen açtım kapağı bataryayı çıkardım
    saç kurutma makinesiyle kuruttum
    tekrar taktım çalışmadı
    sonra bi daha kuruttum çalışmadı
    bende yeni servse verdim telefonumu istyom ben sizce durumu ne olur servis ne kadar ister garanti dışı dedilerde bana ya keşke yapılsa bide diğer durum var ALLAH kahretsin hep beni buluyo zaten aksilikler.

• hafıza sadece 512mb mı yoksa 1gb da takılabiliyor mu?
  • arkadaşlar ben 1 gb hafıza kartı alıp taktım, şu an sorunsuz çalışıyor ama ilk taktığınızda problem olabilir, hafıza kartının içine eski 256 vs kartınızdaki dosyaları copy paste yapmanız gerekiyor. bu şekilde tanıtabilirsiniz.

benim problemim oyunlarla. yaklaşık 200 tane jar indirdim hepsini yüklüyorum uygulama hatası diyor, var mı bildiğiniz v3i için oyun indirebileceğim güvenli bir yer?

son olarak flashladıktan sonra oyunlarla ilgili bir kazancımız oluyor mu?
  • hocam bısı sorcam hafıza kartındakı sarkıları ama ıtunesdakılerı degıl nasıl zıl sesı yapabılırım?????
  • birde wallpaper olarak gifleri koyabilirmiyim ????koyarsam nası koycam bılgısayardan hangı dosyaya atmam lazım lutfen acıl yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: VirusX

hocam bısı sorcam hafıza kartındakı sarkıları ama ıtunesdakılerı degıl nasıl zıl sesı yapabılırım?????

hafıza kartında yaoamazsın önce tel hafızasına kopyala sonra zil sesi yap
  • eyw saol
  • v3i yi alalı bi kaç gün oluyor.kapağı açıp kapatırken sinir bozucu bi gıcırdama sesi geliyor. aynı problemi yaşayan var mı ?? nasıl halledebilirim? tşkkrler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipodlover

v3i yi alalı bi kaç gün oluyor.kapağı açıp kapatırken sinir bozucu bi gıcırdama sesi geliyor. aynı problemi yaşayan var mı ?? nasıl halledebilirim? tşkkrler.

gıcırdama dediğin galiba kapağı açarken kamera kısmısın arka kapak açma yerindeki metale deydiğinde çıkan ses galiba doğrumu doğruysa bendede var tık diye bir ses geliyo onun sorun olduğunu sanmıyorum her v3ide vardır diye düşünüyorum bizim komşunun v3isindede var aynı ses
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.