Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sedat9-b

planlamacı abi sana bir şey sorucam skinlerin bazıları menü ikonları çok güzel ama yazı rengi hiç hoş değil o yazı rengini değiştiremezmiyiz (çok açık kırmızı gözümü yoruyo çok bakınca)yardım edermisin

Yazı rengi derken menü içinde örneğin ayarlar menüsünde gezerken yazının çerçeve renginden mi bahsediyorsun? Skinleri nerden (hangi siteden) yüklüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamaside

senin yayınladığın monster packed ı atıyodum gitti 100 e ulaşmadan fail dedi siyah ekranda yazılarla kaldı usta

i-tunes var değil mi telinde?
  • gene olmadı usta boot loader diyip kalıyo
  • i-tunes var mı telinde??
  • ewet war usta i-tunes
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

planlamacı abi sana bir şey sorucam skinlerin bazıları menü ikonları çok güzel ama yazı rengi hiç hoş değil o yazı rengini değiştiremezmiyiz (çok açık kırmızı gözümü yoruyo çok bakınca)yardım edermisin

Yazı rengi derken menü içinde örneğin ayarlar menüsünde gezerken yazının çerçeve renginden mi bahsediyorsun? Skinleri nerden (hangi siteden) yüklüyorsun?

çerçevede kırmızı yazıda kırmızı
    skinleri motox.com sitesinden indiriyorum birazdan skinin resmi ve kırmısı yazıların resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 22 Mayıs 2007; 23:35:07 >

• Kabloyu çıkardın mı?
  • pili doldurabilmek için çıkarmıştım
  • Şu an ne durumda tel? Açılıyor mu?
  • yok hiç açılmoyor boot loader diyo versyon bilgilerini yazan ekranda kalıyo
  • Ne yazıyor boot ekranında buraya yaz
  • boot loader 0a,30
    sw version: r47a_g_08,d8,67r
    MEM_MAP Blank Service req'd
    yazıyo siyah ekran beyaz yazı ile
  • quote:

quote:

quote:

skinleri motox.com sitesinden indiriyorum birazdan skinin resmi ve kırmısı yazıların resmi

Sedat kardeş, bırak şu kıytırık skinleri uğraşmaya değmez..Çok kötü bir skin bu.. Düzeltielbilir ama dediğim gibi iyi bir skin değil.. çok daha iyi skinler varwww.motox.info sitesinde.. Son vereceğim yedeği flashla mutlaka.. 1 tane daha çok iyi skin bulabilirsem yarın veya öbür gün vericem yeni yedeği..

• quote:

Orjinalden alıntı: mamaside

boot loader 0a,30
    sw version: r47a_g_08,d8,67r
    MEM_MAP Blank Service req'd
    yazıyo siyah ekran beyaz yazı ile

Orijinal yedeğe geri dön..r47a_g_08.d8.88R'yi flashla.. BAŞTAN SONA V3i GELİŞTİRME REHBERİ 1 .sayfada var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sedat kardeş, bırak şu kıytırık skinleri uğraşmaya değmez..Çok kötü bir skin bu.. Düzeltielbilir ama dediğim gibi iyi bir skin değil.. çok daha iyi skinler varwww.motox.info sitesinde.. Son vereceğim yedeği flashla mutlaka.. 1 tane daha çok iyi skin bulabilirsem yarın veya öbür gün vericem yeni yedeği..

bu bana verdiğim son yedekteki mario skinini çok aradınmı allah aşkına yeni verceğin yedekte kaçtane skin var ben telefonuma 12 tane yükledimde hangisini kullansam karar veremiyorum valla

• mario'yu yaşın icabı seversin diye verdim ama beğenmedin anlaşılan. O skinin menü ikonlarını ben de sevmemiştim.. Kocaman kocaman ikonlar.. 8 veya 9 skin vericem.. Sevmediklerini çıkarır veya eklemeler yaparsın.. Ama mutlaka en az 5 tanesi hoşuna gidecek, GARANTİ VERİYORUM..
  • quote:

mario'yu yaşın icabı seversin diye verdim ama beğenmedin anlaşılan. O skinin menü ikonlarını ben de sevmemiştim.. Kocaman kocaman ikonlar.. 8 veya 9 skin vericem.. Sevmediklerini çıkarır veya eklemeler yaparsın.. Ama mutlaka en az 5 tanesi hoşuna gidecek, GARANTİ VERİYORUM..

bu yedek nezaman hazır olur inşallah

• quote:

quote:

mario'yu yaşın icabı seversin diye verdim ama beğenmedin anlaşılan. O skinin menü ikonlarını ben de sevmemiştim.. Kocaman kocaman ikonlar.. 8 veya 9 skin vericem.. Sevmediklerini çıkarır veya eklemeler yaparsın.. Ama mutlaka en az 5 tanesi hoşuna gidecek, GARANTİ VERİYORUM..

bu yedek nezaman hazır olur inşallah

Yarın akşam vericem tamam Harbi güzel skinler buldum Bir de drm'yi değiştirdim.. Renkli güzel bir drm.. Beğenmezsen nasıl değiştireceğini biliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Mayıs 2007; 23:54:31 >

• usta o flash var bende ama ne pc teli görüyo ne de tel açılıyo
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.