Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pili şarz ediyorum ve birazdan başka pc de deneyecem
    bakalım şansımız ne görücez
    emeğine sonsuz saygı
  • slm millet bende artık bir v3i ciyimm
    forumu 1 haftadır takip ediyordum çünkü 1 haftadır telefonumun gelmesini bekliyordumişte geldiii ve elimden düşmüyor.sadece buraya üyeliğimi yaparken bıraktım masayaave işim biter bitmez v3i me dönücemmm

yaşasın diyorummm yuppii diyorum babacım seni çok seviyorumda diyorummmm

• usta verdiğin bilgiler için teşekkürler
    Emeğine Saygı
    Başka bir bilgisayarda denedim ve telefon oldu ellerine sağlık kolay gelsin
  • ARKADAŞLAR YAA BEN TELEFONU DAHA DÜN ALDIM YAZMIŞTIM.AMA İÇİNDE CD Sİ ÇIKMADIIISAKIN GİT TELİ ALDIĞIN YERDEN TALEP ETTE DEMEYİNNN
    ÇÜNKÜ BAKÜYE GİTMEM İMKANSIZZ YAAAÖZETLE BEN BU TELİ YURTDIŞINDAN ALDIM VE GARANTİLİ AMA GARANTİSİ NAFİLEE.NAPCAM ŞİMDİ BEN.CD YOK ELİMDE.HE BİDE SAY ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ KUTUSUNDA ITUNES YAZMIYOOOO

SANIRIM BENDE YOK O ZIMBIRTIDAN YAA.ÇOK BÜYÜK EKSİK DEMİİŞİMDİ ATAYIMMI BEN BU TELİ CAMDAN...PEŞİNDENDE KENDİMİİİ...

HANGİMİZE DAHA ÇOK YAZIK OLUR ACABA
    ŞİMDİ BEN CD Yİ NERDEN BULUCAMMMMMM

• YAA KİMSE BANA YARDIM ETMEYECEKMİ YAAAA
    BUARADA BEN KARAR VEREMEDİM HALA.V3İ YİMİ ATSAM CANDAN AŞŞAĞIYA YOKSA KENDİMİMİİİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayaleo

YAA KİMSE BANA YARDIM ETMEYECEKMİ YAAAA
    BUARADA BEN KARAR VEREMEDİM HALA.V3İ YİMİ ATSAM CANDAN AŞŞAĞIYA YOKSA KENDİMİMİİİİ

itunesin büyük bir eksikli olduğunu sanmıyorum hem 50 mp3 sınırlaması var hemde itunesde yüklü mp3leri başkasına gönderemiyorsun telefonu kaça aldın baküden birde merak ettiğim türkiyeden niye almadın garinti olayıda bence önemli değil zaten bozulup garantiye götürünce ya kullanıcı hatası diyolar yada 1 aydan önce vermiyorlar telefonu cd olayıda bence telefoncularda vardır ordan alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

YAA KİMSE BANA YARDIM ETMEYECEKMİ YAAAA

itunesin büyük bir eksikli olduğunu sanmıyorum hem 50 mp3 sınırlaması var hemde itunesde yüklü mp3leri başkasına gönderemiyorsun telefonu kaça aldın baküden birde merak ettiğim türkiyeden niye almadın garinti olayıda bence önemli değil zaten bozulup garantiye götürünce ya kullanıcı hatası diyolar yada 1 aydan önce vermiyorlar telefonu cd olayıda bence telefoncularda vardır ordan alabilirsin

GERÇEKTEN ITUNES İÇİN ÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN SAOL DOSTUM İÇİM RAHATLADI SANKİ BİRAS.TEL BAKÜDEN GELDİ ÇÜNKÜ BABAM ORDAYDI FALAN FİLAN.NE KDAR DİYORUM ÇOK UCUZ DİYO BAŞKA BİŞİ DEMİYOOOGÜYAA HEDİYE YA ONDAN AMA BEN MUTLAKA ÖĞRENİP BURDA PAYLAŞIRIM ARKADAŞIM.SAOLASIN YARDIMIN İÇİN

• SEDATTT ÖĞRENDİM TELİN KAÇLİRA OLDUĞUNUU.DAHA DOĞRUSU KAÇ DOLARRR
    210 $ CIKMIŞ SADECEEEE
    BENCE ÇOK İYİ BU RAKAM DEMİ YAAA
    SEN NE DİYORSUN KARLI BİR ALIŞVERİŞ OLMAMIŞMI SAHİDENDE.AMA HALA İTUNESİM YOKKKHİÇ OLMAYACAKMIII

• ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacakkutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktıüstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaabileniniz varmı
  • quote:

ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacakkutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktıüstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaabileniniz varmı

telefonun fiyatı uygunmuş çok da ucuz değil ama uygun bende 6 ay önce 600 ytlye almıştım yani babam aldı o hafıza kartının yanındaki kocaman şey o küçük kartın kutusu gibi bir şey yani örneğin kart okuyucu aldın o küçük telefona takılan şey kart okuyucuya küçük gelir o yüzden o kocaman şeye takıcaksın sonra kart okuyucuya takıcaksın ben kart okuyucu yerine foto makinasi kullanıyorum sizinde foto makineniz varsa kullanabilirsiniz bir tavsiye bu arada sen kaç yaşında v3i sahibi oldun yani kaç yaşındasın bizim komşu 13 yaşında v3isi var senin v3i hangi renk birde burda aynı mahallede 3 tane v3i varda 2 gri 1 kırmızı ve işin ilginç tarafı kutudan çıkan bilekliklerin boyları farklı benimki baya uzun elim giriyo komşununkide kısacık bişey 4 parmak zor giriyo senin bileklik uzunmu kısamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 16:42:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

ya arkadaşlar benim bir sorum daha olacakkutudan küçücük çıkan hafıza kartının yanında birde kocaman bir kart daha çıktıüstündede SANDİSK TRANSFLAH ADAPTER yazıyooo.bu ne işe yarar yaaabileniniz varmı

telefonun fiyatı uygunmuş çok da ucuz değil ama uygun bende 6 ay önce 600 ytlye almıştım yani babam aldı o hafıza kartının yanındaki kocaman şey o küçük kartın kutusu gibi bir şey yani örneğin kart okuyucu aldın o küçük telefona takılan şey kart okuyucuya küçük gelir o yüzden o kocaman şeye takıcaksın sonra kart okuyucuya takıcaksın ben kart okuyucu yerine foto makinasi kullanıyorum sizinde foto makineniz varsa kullanabilirsiniz bir tavsiye bu arada sen kaç yaşında v3i sahibi oldun yani kaç yaşındasın bizim komşu 13 yaşında v3isi var senin v3i hangi renk birde burda aynı mahallede 3 tane v3i varda 2 gri 1 kırmızı ve işin ilginç tarafı kutudan çıkan bilekliklerin boyları farklı benimki baya uzun elim giriyo komşununkide kısacık bişey 4 parmak zor giriyo senin bileklik uzunmu kısamı

sedat yaaa ne bilekliği bunu anlamadımmm bende oda yok sanırımmmne işe yarıyorr.bu arada ben 24 yaşındayım epey büyüdüm yaniiiibak şöyle anlatayım mevzuyu.geçen yıl bu v3i ilk çıktığında ben delisi olmuştum ama pembesininnnpembede yokmuş o zaman tabi sonra nokia 7370 e karar verdim.neyse tel geldi yine baküden bir baktım deli deşhet bişeyama anladımki adamlar sadece görüntü yapmışlar yawww.ne hafıza kartı var nede başka bişeysiii.çok kızdım kendime sonra niye araştırmadım diye falan.neyse kullandım bu 7370 i ama aklım bunda kaldı ya dedim değiştirelim babam biz bu teli.sonra v3i telim yeni geldi.önce epey pembesini arattım ama nafile yine yok yine yokksonra dedim ok babacım grisi olsun.yani bendeki orjin renk.tel güselmiş gerçektende ama ıtunesi yok diye arada dövesim geliyo bu canavarıııdelimiyim neeeya birde cd çıkmadı işte benden.onuda burdan bakıcam artık.sen şu bileklik olayını bir açıklasannno nekineeeee

• bileklik resimde telefonun yanındaki uzun deriden ip işte telefonun yanındaki delikten geçiriyosun yani aksesuar ben kullanmıyorum gerçi elime dolaşıyo durmadan sinir oluyorum komşunun bilekliğide bunun yarısı kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 25 Mayıs 2007; 17:42:46 >
  • hmm şimdi anladım ama o bende yok işteeeneyse alırım buralardan.hoş bişeymiş aklıma gelmişti niye böyle bir aparatı vs yok die.mesela benim eski nokia 7370 imde dore simli renkten püsküllü aksesuar bile vardıııçok antik bişeydi wallaa yaa.bunuda alıcam hemennn
    v3i telim kalmasın eksiksiz.boynu bükük büyümesin benim evladım misali oldu buda heee
    saolasın yardımların için sedat.bu arada sende ne renk v3i vardı??????

• v3im gri
  • Merhaba ben 6280 alcaktım sonra o kadar telefona para verceğeme 400 altı tel almaya karar verdim mot. v3i alamayı düşünüorumm bazı sorularım var cvplarsanız sevinirim
    1)Kulaklık var mı?Sitelerde paket içeriğinde bulunmuğa da
    2)kulaklık varsa ses kalitesi nasıl yüksekliği
    3)Normal hopörlör sesi yüksek mi?hangi telefonlar kadardır sesi
    4)k750i ile kıyaslarsak ???FArklar
    5)k750i ile v3i nin ses farkı
    6)Birde itunese müzik yollamak direk bilgisayardan flash bellek gibi yollanıomu??
    7)Zil sesi atamak için telefonun hafızasında mı olmaslı
    8)MSJ SESİ OLARAK MP3 koyabilioyrmuyuz
  • Birde V3İ SAHİPLERİ BİRAZ TELİN KENDİ ORJİNAL TELEFON RESİMLERİNİ KOYARSANIZ SEVİNİRİM BİLDİĞİNİZ YABANCI SİTE VARSA K750İ İLE FARKINI İEREN E VEREBİLİRSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariss93

Merhaba ben 6280 alcaktım sonra o kadar telefona para verceğeme 400 altı tel almaya karar verdim mot. v3i alamayı düşünüorumm bazı sorularım var cvplarsanız sevinirim
    1)Kulaklık var mı?Sitelerde paket içeriğinde bulunmuğa da
    2)kulaklık varsa ses kalitesi nasıl yüksekliği
    3)Normal hopörlör sesi yüksek mi?hangi telefonlar kadardır sesi
    4)k750i ile kıyaslarsak ???FArklar
    5)k750i ile v3i nin ses farkı
    6)Birde itunese müzik yollamak direk bilgisayardan flash bellek gibi yollanıomu??
    7)Zil sesi atamak için telefonun hafızasında mı olmaslı
    8)MSJ SESİ OLARAK MP3 koyabilioyrmuyuz

ben 6 aydır v3i kullanıyorum sorularını cevaplamaya çalışıyım
    1-kulaklık kutudan çıkıyor mazemesi kaliteli üzerinde ileri sarma şarkı sursurma tuşları yok sadece bir tuş var oda arama cevaplamak için sesli aramalar için kullanılıyor
    2-ses kalitesi bana göre yüksek mp3 dinlemek çok keyifli
    3-hopörlör sesi normal duyulabilecek seviyede 6230iden çok az daha kısık ama çok az gerçi şarkısına göre değişiyor ben mp3lerin sesini bir programla yükseltiyorum o zaman bazı mp3ler 6230i ile aynı seviyeye geliyor
    4-k750inin kamerası 2 mp flaş var kızılötesi var başka fark varmı bilmiyorum ama v3inin ekranı çok büyük itunesi var
    5-bilmiyorum
    6-yollanmıyo kutudan çıkan itunes cdsini bilgisayara yüklüyosun sonra itunes programından atıyosun müzikleri alırsan ayrıntılı olarak anlatırım ama ben itunesi önermiyorum sen bilirsin teli bilgisayar normal hemen flah bellek gibi tanıyor
    7-evet hafıza kartında olmuyor
    8-evet atanıyor ama telefon hafızasında olması lazım
    elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım benim fikrim telefon şık olduğu kadarda özellik dolu tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: bariss93

Birde V3İ SAHİPLERİ BİRAZ TELİN KENDİ ORJİNAL TELEFON RESİMLERİNİ KOYARSANIZ SEVİNİRİM BİLDİĞİNİZ YABANCI SİTE VARSA K750İ İLE FARKINI İEREN E VEREBİLİRSİNİZ

resimler

• duyduk duymadık demeyin v3i ile makro fotoğraflar çektim bundan sonra kimse v3i makrosuz demesiz işte resimler şimdilik bu kadar sonra resimlerin devamı gelecek

• büyüteç baya kaliteliymiş
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.