Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mamaside

usta o flash var bende ama ne pc teli görüyo ne de tel açılıyo

Boota girebiliyorsan görmesi lazım.. Şarj durumun nasıldı?
  • planlamacı abi ben çok güzel bir drm buldum tam şarj olunca sırıtan adam çıkıyor yarı şarjda somurtuyor şarj bitince ağlıyor falan süper birde bu G gprs işaretini kaldıramazmıyız babam internetemi bağlı tel falan diye kıllanıyo yok diyorum anlatamıyorum yardım edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 22 Mayıs 2007; 23:59:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

planlamacı abi ben çok güzel bir drm buldum tam şarj olunca sırıtan adam çıkıyor yarı şarjda somurtuyor şarj bitince ağlıyor falan süper birde bu G gprs işaretini kaldıramazmıyız babam internetemi bağlı tel falan diye kıllanıyo yok diyorum anlatamıyorum yardım edermisin

O drm'de de G harfi mi çıkıyor.. drmye göre değişir bu işaret.. Tam kalkmıyor.. Kaldırıyorum aslında ama telefon uzun süre açık kalınca çıkıyor namussuz.. Çıktığı zaman telefonu kapatıp aç, uzun bi süre görünmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

planlamacı abi ben çok güzel bir drm buldum tam şarj olunca sırıtan adam çıkıyor yarı şarjda somurtuyor şarj bitince ağlıyor falan süper birde bu G gprs işaretini kaldıramazmıyız babam internetemi bağlı tel falan diye kıllanıyo yok diyorum anlatamıyorum yardım edermisin

O drm'de de G harfi mi çıkıyor.. drmye göre değişir bu işaret.. Tam kalkmıyor.. Kaldırıyorum aslında ama telefon uzun süre açık kalınca çıkıyor namussuz.. Çıktığı zaman telefonu kapatıp aç, uzun bi süre görünmez..

tamam sağol yeni yedeği merakla bekliyorum
  • pili türk usulü doldurmaya çalışıyorum şu an
  • ok. yarın akşamı bekle..

mamaside ne durumdasın? Boot ekranı görünüyor mu şu an? rsd lite bootta telini görür..
  • pili doldurursam galiba yapabilecem
  • @mamaside,

Boot ekranında değilsen veya telin tamamen kapandıysa, * # ve açma (no=kırmızı tuş) tuşlarının üçünü birden basılı tutarak boota girebilirsin..Boota girdiğinde rsd telini görecek ve tekrar flashlayabileceksin teli ama niye hata oldu sende anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Mayıs 2007; 0:12:35 >
  • boot ekranıba ulaşıyorum ama rds programı connected yazıp kesiyo yarıda
  • quote:

boot ekranıba ulaşıyorum ama rds programı connected yazıp kesiyo yarıda

Nasıl yarıda kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Mayıs 2007; 0:15:03 >
  • fail diyip program kesiyo yarıda
  • quote:

fail diyip program kesiyo yarıda

Valla çok ilginç.. Başka bir program vericem onunla dene bir de..
  • olur usta
  • http://rapid-share.com/files/32818499/P2K_Easy_Tool_v39.rar.html

Programı indir.. Aç. Phone model V3i'yi seç..Flash sekmesinde shx'i işaretle ve hemen yanındaki boşuğa çift tıkla.. .shx uzantılı 88r orijinal fashı bilgisayarından bulup göster.. Sonra do selected jobs'a tıkla..
  • ok usta hemen deniyorum
  • planlamacı usta senin yolladığın prg %3 e gelip fail veriyo
  • quote:

planlamacı usta senin yolladığın prg %3 e gelip fail veriyo

teli sakatladın sanırım.. Bir de şuaz sonra vereceğim flashı dene rsd lite ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Mayıs 2007; 0:51:07 >
  • @mamaside,

http://rapid-share.com/files/32823488/R47A_G_08.D8.85R.rar.html

Şunu flashla.. rsd lite'in 2.7 versiyonunu kullan.. usb portu değiştirip tekrar dene.. Yabancı forumlardan araştırıp bir çözüm bulmaya çalışıcam..

Başka birşey yaptın mı flashtan önce.. boot versiyonunu değiştirmeye filan mı çalıştın..
  • yok boot versyonuna hiç dokunmadım
    en başından beride rds 2.7 kullanıyorum
  • Bu sorunla karşılaşan başkaları da olmuş..Sorunu çözebilenler var ama tam olarak neden kaynaklandığı kesin değil.. Bilgisayarında service pack2 var mı? Birisi buna bağlamış.. Önceki bilgisayarında sp2 yokmuş..laptopta (sp2 varmış) yapınca olmuş vs. Herşeyi kaldırıp tekrar kur..Tekrar dene..olmadı başka bir bilgisayarda dene.. Yarın daha detaylı araştırıcam, bu arada pili şarj etmenin bir yolunu bulmalısın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Mayıs 2007; 1:12:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.