Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 haftadır bu forumu takip ediorm ve v3i hakknda çok güsel yorumlar yapılıyor..işte bu yüzden v3i kardeşliğine katılmaya karar verdim..7610um var ve bunu çok temiz bir v3i ile takas etmeyi düşünüyorum..290 ytlye buldm ve bnmkini de 200-250 civarı bir fiyata alıyorlar..ne dersiniz??ayrıca bir ipod kullanıcısı olarak özellikle tercih ettim v3i'yi çnkü itunes barındırmakta..yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Sonradan takma altin rengi degil.Dolce&Gabbana özel üretim.Her seyi ile orijinal
    quote:

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

Motorola V3i DG buldum nette 200€ ya.Ne dersiniz?Altin renginde koruyucusu,Bluebooth kulakligi,yedek pilide var.Cumartesi almaya gidiyorum.Insallah iyidir.Sahibide bir bayan,her halde temiz kullanmistir.Birde V3Z buldum 150€ ya ama i modeli altin renginde harika bir seye benziyor

v3inin altın rengi 50 ytl civarlarında 200 euro 300 ytl falan eder galiba yani bence bulutut kulaklığıyla falan uygun

o zaman değer bence sıfırı 550 ytl civarı yani 2. elide 300 ytl iyi uygun fiyat bu benim fikrim tabiki

• quote:

Orjinalden alıntı: gncgtrst

arkadaşlar ben 2 haftadır bu forumu takip ediorm ve v3i hakknda çok güsel yorumlar yapılıyor..işte bu yüzden v3i kardeşliğine katılmaya karar verdim..7610um var ve bunu çok temiz bir v3i ile takas etmeyi düşünüyorum..290 ytlye buldm ve bnmkini de 200-250 civarı bir fiyata alıyorlar..ne dersiniz??ayrıca bir ipod kullanıcısı olarak özellikle tercih ettim v3i'yi çnkü itunes barındırmakta..yardımcı olursanız sevinirim..

bence almalısın ben 7 aydır kullanıyorum çok memnunum ama itunes pek kullanışlı değil çünkü 50 şarkı sınırlaması var yani 1gb hafıza kartıda alsan itunese 50 şarkıdan fazla yükleyemiyorsun bilgisayar olmadan itunese ne şarkı yükleyebiliyosun nede telefondan silebiliyosun pek kullanışlı değil yani ha birde şarkıları bulututla itunesteki şarkıları falan başkasına gönderemiyosun tabi bunlar ituneste oluyo normal ses dosyası var bir tane ona istediğin kadar şarkı yükleyebiliyosun sınır yok sonra silebiliyosun ileri geri sarabiliyosun falan ayrıca dap diye bir mp3 çalar var onuda kullanabilirsin yani kısaca itunes işe yaramaz ama müzik dinlemenin pek çok yolu var ben tavsiye ediyorum 7610 ile takas et bence

• teşekkür ederim görüşleriniz için..babamla da konuştum en kısa zamanda v3i kardeşliğine katılacağım kısmetse ;)
  • Arkadaşlar hemen hemen 20 gündür v3i kullanıyorum telefon gerçekten çok içime sindi.Ama sormak istediğim birkaç sorum daha olacak.

1-)Telefon geldiğinde ben nedense meşgule atamıyorum ya telefonda mı böyle bir özellik yok yoksa ben mi bilmiyorum.Kapağını açınca zaten anında cevap vermiş oluyo.
    2-)itunes kullanmadan dap player kullanılabilir diyordunuz.İşte onu nasıl yükleriz yaparız?(flash ile uğraşmadan)
    3-)Kullanılabilecek en yüksek hafıza kartı 512 mb'dı galiba değil mi?Bu dap playerı yüklersek 50den fazla şarkı atabiliriz telefona inş??
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • konuyu yukarı çekiyorum yok mu hiç yardım edecek arkadaşlar?
  • Bende aldim heçen hafta.V3i DB.Içinde 60 mb sd kart vardi.Içine 1GB lik kart taktim.Hemen tanidi.Bir sorun yok.Diger sorularina cevap veremiycem zira bendekinde zaten itunes yok.
  • quote:

Bende aldim heçen hafta.V3i DB.Içinde 60 mb sd kart vardi.Içine 1GB lik kart taktim.Hemen tanidi.Bir sorun yok.Diger sorularina cevap veremiycem zira bendekinde zaten itunes yok.

Anladım arkadaşım ilgilenip de mesaj yazdığın için teşekkür ederim
    Diğer V3i ciler neredeler acaba?Topic ölüyo mu yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Arkadaşlar hemen hemen 20 gündür v3i kullanıyorum telefon gerçekten çok içime sindi.Ama sormak istediğim birkaç sorum daha olacak.

1-)Telefon geldiğinde ben nedense meşgule atamıyorum ya telefonda mı böyle bir özellik yok yoksa ben mi bilmiyorum.Kapağını açınca zaten anında cevap vermiş oluyo.
    2-)itunes kullanmadan dap player kullanılabilir diyordunuz.İşte onu nasıl yükleriz yaparız?(flash ile uğraşmadan)
    3-)Kullanılabilecek en yüksek hafıza kartı 512 mb'dı galiba değil mi?Bu dap playerı yüklersek 50den fazla şarkı atabiliriz telefona inş??

şuan samsung d840 kullanıyorum ama bundan bir önceki telefonum v3i idi.ve keşke satmasaydım diyorum.çünkü aklımdan hiç çıkmıyo neyse sorularına cevap verebilirim çünkü hepsiyle ben de karşılaşmıştım
    1-telefona arama geldiğinde meşgule alamıyorsun.dediğin gibi öyle bir özellik yok.ama forumda bazı arkadaşlar bunu flash olayı ile aşmışlardı.(bu arada flash atmaktan korkma RSD lite 7.0 programı ile uğraşmadan basitçe flash atabilirsin.ki ben en az 10 kez attım ve telefona bi şey olmamıştı )

2-itunes benim de canımı sıkıyordu.dap programını önce java olarak yüklemeyi denedim ama telefon açmadı.ben de içinde dap olan bir flash attım(forumda bulabilirsin) sorunsuz çalışıyordu.hem de flash ile telefonun sesi baya yükselmişti.gerek kulaklıklardan gerekse hoparlörden..

3-en fazla512 mb kart yazıyor ama ben 1gb lık kart kullanıyordum.arkadaşın dediği gibi sorunsuz çalışıyordu.hem de küçük bir takılma bile olmadan.

umarım yardımcı olabilmişimdir.başka soruların olursa yanıtlamaya çalışırım.ahh ah güzel ince belli telefonum çok özledim seni

• quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Arkadaşlar hemen hemen 20 gündür v3i kullanıyorum telefon gerçekten çok içime sindi.Ama sormak istediğim birkaç sorum daha olacak.

şuan samsung d840 kullanıyorum ama bundan bir önceki telefonum v3i idi.ve keşke satmasaydım diyorum.çünkü aklımdan hiç çıkmıyo neyse sorularına cevap verebilirim çünkü hepsiyle ben de karşılaşmıştım
    1-telefona arama geldiğinde meşgule alamıyorsun.dediğin gibi öyle bir özellik yok.ama forumda bazı arkadaşlar bunu flash olayı ile aşmışlardı.(bu arada flash atmaktan korkma RSD lite 7.0 programı ile uğraşmadan basitçe flash atabilirsin.ki ben en az 10 kez attım ve telefona bi şey olmamıştı )

2-itunes benim de canımı sıkıyordu.dap programını önce java olarak yüklemeyi denedim ama telefon açmadı.ben de içinde dap olan bir flash attım(forumda bulabilirsin) sorunsuz çalışıyordu.hem de flash ile telefonun sesi baya yükselmişti.gerek kulaklıklardan gerekse hoparlörden..

3-en fazla512 mb kart yazıyor ama ben 1gb lık kart kullanıyordum.arkadaşın dediği gibi sorunsuz çalışıyordu.hem de küçük bir takılma bile olmadan.

umarım yardımcı olabilmişimdir.başka soruların olursa yanıtlamaya çalışırım.ahh ah güzel ince belli telefonum çok özledim seni

Çok sağol yardımların için dostum madem başka soruların olursa sor demişsin hemen yüzsüzlük yapayım Fotoğraf çekerkenki sesi kapatabiliyor muyuz?Hani şakırt diye geliyo ya nedense ben onu da bulamadım.Bir de telefonu ne zaman pc'ye bağlasam direk iTunes açılıyo ve benim karttaki müziklerin hepsini siliyo sanki şarkılar kısmına format atılmış gibi oluyor.Bu da acaba normal mi?
    NOT:eğer tırsmayıp da flash olayına girebilirsem güzel olacak gibi ama
    Yardımların için tekrardan çok sağol

• -fotoğraf çekerken üç çizgi(menü)tuşuna bas ve fotoğraf ayarlarına gel,orada kamera sesi gibisinden bişey olması lazım.klik sesini yok yaptığında ses kapanıyor.evet o sesi bilirim tak diye bi ses geliyo.deklanşör sesinden başka herşeye benziyor

-eğer iTunes un direk açılmasını istemiyosan iTUnes programında seçenekleri karıştır.ben bulmuştum direk açılmıyodu.onun da bi çözümü var ama unuttum .karttaki müzikleri silmesine gelince de ...eğer silinmesini istemiyosan telefona attığın müzikleri pc deki İtunes listesinde tut.yani telefona attığın müzikleri iTunes tan silme.ben de müzikleri çevirip atıyordum ve daha sonra da siliyordum,çünkü çevrildiğinde iki tane aynı müzikten oluyordu.ama sen çevirdiğin (convert to aac) müzkleri silme iTunes Library de kalsın.o zaman silinmez

• quote:

-fotoğraf çekerken üç çizgi(menü)tuşuna bas ve fotoğraf ayarlarına gel,orada kamera sesi gibisinden bişey olması lazım.klik sesini yok yaptığında ses kapanıyor.evet o sesi bilirim tak diye bi ses geliyo.deklanşör sesinden başka herşeye benziyor

-eğer iTunes un direk açılmasını istemiyosan iTUnes programında seçenekleri karıştır.ben bulmuştum direk açılmıyodu.onun da bi çözümü var ama unuttum .karttaki müzikleri silmesine gelince de ...eğer silinmesini istemiyosan telefona attığın müzikleri pc deki İtunes listesinde tut.yani telefona attığın müzikleri iTunes tan silme.ben de müzikleri çevirip atıyordum ve daha sonra da siliyordum,çünkü çevrildiğinde iki tane aynı müzikten oluyordu.ama sen çevirdiğin (convert to aac) müzkleri silme iTunes Library de kalsın.o zaman silinmez

Tekrardan sağol yardımların için olkancan Kamera sesini kapattım ya daha ne isterim

• arkadaşlar bende dün motorola V3i aldım. 405,00 ytl ye bonuscarda 6 taksit yaptırdım. tek sorun arka kapağın zor açılması. içinden çıkan kılıf v3 lerin içinden çıkan kılıftan değişik. v3 lerin kılıfındaki motorola logosu metaldi. v3i lerin kılıfında motorola logosu deri üzerine kabartma olarak yapılmış. bulabilirsem bir tane v3 ün kılıfından alacağım.
  • quote:

quote:

-fotoğraf çekerken üç çizgi(menü)tuşuna bas ve fotoğraf ayarlarına gel,orada kamera sesi gibisinden bişey olması lazım.klik sesini yok yaptığında ses kapanıyor.evet o sesi bilirim tak diye bi ses geliyo.deklanşör sesinden başka herşeye benziyor

Tekrardan sağol yardımların için olkancan Kamera sesini kapattım ya daha ne isterim

rica ederim dostum k@r@bey hayırlı olsun.bence iyi bir seçim ama ben RAZR 2-V8 veya V9 u bekliyorum.bakalım onların fiyatı fln nasıl olucak.gerçi Türkiye'ye gelmesinden bile şüpheliyim

• http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=981

bunu kendimiz takabilirmiyiz ..Bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=981

elektronik işinden anlamıyorsan kesinlikle denemeye kalkma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

http://www.ceptopc.com/pinfo.asp?pid=981

bence bu konuda bilgisi olan birinden yardım almalısın.olmadı servise gönder
  • Benim telefonda ciddi sorunlar oluştu.

1-"Uyumsuz pil" hatası veriyor. yaklaşık bi 10-15 defa kapatıp açınca düzeliyor.
    2- Şebeke'yi bozdum şebeke bulmuyor(nedeni Flashlarken durmuştu bayağı bi bekledim olmadı bende çıkardım, daha da açılmadı telefon, Telefoncu bana PM dosyalarını(şebeke dosyaları) yaktığımı söyledi.)

Planlamaci arkadaş ne yapabilirim bu durumda. Telefon şuan kullanılmaz halde müzik bile dinleyemiyorum ses bozuk geliyo uyumsuz pil hatasından dolayı.

Bide BackUp'tan elde ettiğiniz dosyaları biri bana gönderebilirmi.. (cg2backup ve flexlash.shx) Ben sanırım hata yaptım. Belki sizin backup'larınız işe yarar. Herşeyi denicem
  • arkadaşlar, telefonun kitapçığında bluetooth özelliğini açtığımızda batarya olurken kapağın üzerinde yanan ışığın karşısında bluetooth ışığı yanması gerekiyor yazıyor. ama benim bluetooth açıkken o ışık yanmıyor. sizin telefonlarda bluetooth aktif haldeyken o ışık kapakta yanıyormu.
  • evet yanıyodu.kapak kapalıyken önden baktığında sağ tarafta bluetooth sol tarafta şarj ışığı yanıyor
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.