Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: k@r@bey

arkadaşlar ben motorola v3i yaklaşık 10 gündür kullanıyorum izlenimlerimi size aktarmak istiyorum.

** öncelikle bu telefon da menüleri çözmek tamamıyle uzmanlık isteyen bir iş. SE ve nokia kullananlar motoralaya geçişte çoook zorlanırlar çoook.
    ** ekran çözünürlüğü düşük.
    ** menü konusunda çok zayıf bir makina bir şarkıyı ve fotoyu bluetooth ile göndermek ölüm gibi bişi.
    ** telefona şarkı yüklemek ve silmek başlı başına eziyet.
    ** mesaj yazıp sonrada göndereceğin kişileri seçerken göndereceğiniz kişinin ne kadar numarası varsa hepsine beraber mesajı geçiyor. bundan kurtulmak için mesajı yazmadan önce göndereceğiniz kişinin hangi nosuna mesajı göndereceksiniz onu seçmeniz lazım. mesaj yazayım sonra noyu seçerim derseniz nanay yavrum nanay.

şu ana kadar gördüğüm kusurlar bu kadar. bence menüler sorun değil telefonum kalite malzemeden ve gösterişli olsun diyorsanız alınabilecek bir telefon yok ikiside önemli diyorsanız motorola v3i den uzak durun.

Kesinlikle bende aynı sorunları yaşayanlardanım.Telefonun bana hitap eden sadece karizması var.Diğer özelliklerinde nedense hep geride kalıyor.2 aydır kullanıyorum ilk başlarda güzeldi ama sanırım sıkıldım.Sınırlandırılmış özellikler bana cinnet geçirtiyo.Yakındır satıcam

• Bende yaşadım aynı sorunları. Bi şey söylicem ama yanlış anlamayın ; Ben telefonu aldıktan 1 ay sonra (ben sabırlıyım bu konuda o yüzden bir ay sürdü) eşim kullanmaya başladı ve telefona aşık oldu. ! Satmayın kız arkadaşınıza veya eşinize verin :) olsun bitsin... Ayrıca telefonu baştan aşağı değiştirmiştim. Yani yazılımsal özelliklerinin hepsini. O zaman fazla sorunu kalmamıştı. Fakat bozulursa servise götürmeden önce orj versiyonunu yüklemek gerekli olacak.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfear

Bende yaşadım aynı sorunları. Bi şey söylicem ama yanlış anlamayın ; Ben telefonu aldıktan 1 ay sonra (ben sabırlıyım bu konuda o yüzden bir ay sürdü) eşim kullanmaya başladı ve telefona aşık oldu. ! Satmayın kız arkadaşınıza veya eşinize verin :) olsun bitsin... Ayrıca telefonu baştan aşağı değiştirmiştim. Yani yazılımsal özelliklerinin hepsini. O zaman fazla sorunu kalmamıştı. Fakat bozulursa servise götürmeden önce orj versiyonunu yüklemek gerekli olacak.
    Saygılarımla.

biraz kullanayım bende eşime vermeyi düşünüyorum. v3i karizma alet ama motorola firması karizma telefon yaparken telefona özellik koymayı iyice boşlamış. yapıyosanız tam yapın bu işi hem siz kazanın hem alan müşteri.
  • OLKAncan bu itunes olmuyo kullanma klavuzunda dedıgı gıbı itunes programında telefon simgesi cıkmyo muzıklerı atıyorum ama baska bı yerde calısıyo onda bı sorun yok ama itunes calıstıgında (İTUNES İS NOT SUPPORTED ON THİS PLATFORM) Yazıyo bu sorunu nasıl cozcez nasıl calıstırcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

önce telefonun kutusunda çıkan iTunes programını yüklüyorsun.Yada netten en son sürümünü de bedava indirebilirsin.çünkü paketlerdeki genelde eski sürümü oluyor.Ve senden güncelleştirmeni istiyor.Yükledikten sonra telefonun bağlantı ayarlarını Hafıza kartına getiriyorsun.Sonra Usb girişinden bağlıyorsun,iTunes dışında herhangi bir program yüklemene gerek yok.çünkü pc depolama aygıtı olarak görüyor teli.Zaten bağladığında iTunes kendiliğinden açılıyor.Genelde öyle olur iTunes açıldığında yan tarafta Playlist vs.lerin olduğu tarafta DEVICE diye bir liste çıkıyor.iTunes ta bulunan müzikleri oraya sürükle bırak yöntemiyle veya şarkılara sağ tuşla tıklayıp Add To Playlist>Device yöntemiyle de atabilirsin.Ama yukarıda Mobile Phone is OK yazısı çıkana kadar kabloyu çıkarma.Ve telefona attığın müzikleri pc deki itunes listesinden silme ki telefonu her bağladığında tekrar o müzikleri yüklemek zorunda kalmayasın

• itunes tam bir işkence programı. telefona şarkı yüklüyorum ama şarkıyı silmek içi telefonu pc ye bağlayıp oradan silmem lazım. oda iyi bir sonuç değil. dün 4 şarkı sildim pc üzerinden itunes a cepten girdim baktım 19 şarkıdan 18 sini silmiş atmış. mesala arkadaşlar bu şarkıyı banada bluetooth ile göndersene diyorlar onu bile gönderemiyorum. deli olmamak elde değil.
  • hiçte değil hafıza kartını direk pc ye bağlayıp silebilirsin gizli dosyaları görünür yap önce
  • arkadaşlar s810i kullananınız oldu mu? bi karşılaştırma yapabilirmisiniz

w810 - v3i arasında kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

arkadaşlar s810i kullananınız oldu mu? bi karşılaştırma yapabilirmisiniz

w810 - v3i arasında kaldım

Benim v3i den önceki telefonum k750i idi. ikisi arasında kıyaslama yaparsam.

k750i istediğin bir mp3 dosyasını bluetooth ile başka bir cihaza kolaylıkla göndrebilirsin ama v3i ile itunes taki mp3 leri kimseyle paylaşamazsın.
    k750i inin kamerası 2,0 mp. v3i ninki 1,3 mp.
    k750i nin ekran çözünürlüğü çok iyi fakat v3i ninki kötü.
    k750i şarj süresi orta halli kulllanım ile 4 gün. v3i 3 gün.
    k750i menüleri kullanışlı v3i nin değil.
    k750i ile epostalarına bakabilirsin ama v3i ile bakamazsın.
    k750i nin mp3 leri kulaklıktan dinlerken tatmin olabilirsin ama v3i de tatmin olamazsın. (ses yüksekliği ve kalite olarak)
    k750i de şebeke problemi yaşamazsın ama v3i de full çeken yerde bile bazen ulaşılamıyabilirsin.
    k750i de hareketli tema kullanabilirsin ama v3i de kullanamazsın.
    k750i de bluetooth bağlantılarında sorun yaşamazsın ama v3i de yaşarsın.

k750i 10 üzerinden 10.

v3i de şekil şema karizma ve kaliteli malzeme dışında hiç bir şey bulamazsın. bunlarda k750i de yok işte :)

v3i 10 üzerinden 6.

aşağı yukarı k750i ve w810i de birbirlerine yakın telefonlar. bu kıyaslama ile umarım sana yardımcı olmuşumdur.

v3i nin şeklinden başka albenisi olmayan bir telefon. ama ben yinede v3i mi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 14 Ağustos 2007; 10:41:44 >

• arkadaşlar yardımız lazım.

v3i ile konusurken zanndedersem kulagım ıslak oldugu ıcın sanrıım kulagımı dayadıgım kısıma su kactı. ve dolayısıyla konusma yaparkn karsı taraftan ses alamyıorum. telefonum kvk garantılı ve 1 sene daha garantisi devam etmetke. sizce şimdi ne yapmalıyım? kullanıcı hatası derler mı? bana yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

arkadaşlar yardımız lazım.

v3i ile konusurken zanndedersem kulagım ıslak oldugu ıcın sanrıım kulagımı dayadıgım kısıma su kactı. ve dolayısıyla konusma yaparkn karsı taraftan ses alamyıorum. telefonum kvk garantılı ve 1 sene daha garantisi devam etmetke. sizce şimdi ne yapmalıyım? kullanıcı hatası derler mı? bana yardımcı olursanız sevınırım

kesinlikle kullanıcı hatası diyecekler. v3 ve v3i kullanıcıları bu sebepten çok mağdur oldular.
  • anaa hemen de bıkmışınız yaa valla ben v3 kullanıyorum halaannemdeydi çok özledim aldımçok da memnunumama hala aklım eski v3imde kaldı

• quote:

quote:

kesinlikle kullanıcı hatası diyecekler. v3 ve v3i kullanıcıları bu sebepten çok mağdur oldular.

karabey bu işten sıyrılmanın bir yolu yok mu? peki dışarda yaptırıcak olursa kaca mal olur sizce?
  • quote:

quote:

quote:

karabey bu işten sıyrılmanın bir yolu yok mu? peki dışarda yaptırıcak olursa kaca mal olur sizce?

kardeş, benim patronun hem v3 hemde v3i si aynı sebepten dolayı servise gitti. ama garanti kapsamı dışında dediler öle yaptırdı. öncelikle servise götür ama kesinlikle kullanım hatası diyecekler eğer öle derlerse fiyatına bakar bir karar verirsin. ama dışarda yaptırmak istersen muhakkak v3 den anlayan birine yaptır derim ben v3 ün açılmış halini gördüm adamlar olayı abartmış o kadar malzemeyi nası içiçe yerleştirmişler hala anlayabilmiş değilim. bende v3i var bende aynı derde düşmemek için telefonla konuşurken kulağıma yapıştırmıyorum. bana kalırsa bu v3 ve v3i bu konuda diğer telefonlara göre çok hassas.

• sanırım 1 yıl içinde v3i ler su koyvermeye basladı ha.. benim telimde de sorun var suan. gecenlerde ekranın ortasında yandan bakılınca gorulebilen bi leke oldugunu farkettim sonra orta secim tusunun yapışkanı gevsedi-bu sıcaklara tus mu dayanır- bazen parmagımn hareketi ile kayıyor yani tus. sonra en son dun sabah garip garip seyler yapmya basladı telefon kendi kendine wap a giriyor surekli gecersiz url hatası veriyor iptal etmeye fırsat bile bırakmıyor . bi ara duzeldi gibi oldu ama mesaj yazarken kendi kendine buyuk harfe fln gecmeye basladı biraz sonra yine wap a girmeye basladı bi ara da tusların ısıgı yanmadı belli bi sure. şimdi benim ogrenmek istedigim hangi servise goturmeliyim ben bunu? yani motorolanın servislerinin kotu oldugunu duymustum ama tecrube eden ve suradaki servisi daha iyi diyen var mı? walla cevaplarınızı acele bekliyorum en kısa zamanda goturmeliyim teli. teli internetten almıştım eger bi şey farkediyorsa.
  • Selam Beyler;

Afganistan Kabil'den dün V3i aldım. Haftalardır internette araştırdıktan sonra karar kıldığım bir model (mesela V3X'in çok problemli olduğunu öğrendiğimden 200 USD fiyatına rağmen ilgilenmedim). Menüleri ve operasyonu biraz alışma gerektirmekle beraber dizayn/kasa/aksesuarlar mükemmel.

Deri kılıf+klipsi, stereo kulaklık, şarj cihazı, USB kablo ve 512 MB TF kartı ile beraber 180 USD'a aldım. İyi değil mi?

Kullanma klavuzu biraz fakir, ince operasyonlardan hiç bahsetmemiş, kendim keşfetmek zorunda kaldım ayrıca kutudan CD çıkmadı. Sanırım Türkiye'ye gittiğimde biryerlerden bulurum. Şimdilik Windows Explorer sağolsun..

Bir soru; kitapçığında USB'den şarj olabildiği yazılı, ama bağlıyken bir işaret göremiyorum, acaba driver falan mı lazım?

Herkese keyifli ve V3i'li günler..

İbrahim

• quote:

Orjinalden alıntı: erdogani2004

Selam Beyler;

Afganistan Kabil'den dün V3i aldım. Haftalardır internette araştırdıktan sonra karar kıldığım bir model (mesela V3X'in çok problemli olduğunu öğrendiğimden 200 USD fiyatına rağmen ilgilenmedim). Menüleri ve operasyonu biraz alışma gerektirmekle beraber dizayn/kasa/aksesuarlar mükemmel.

Deri kılıf+klipsi, stereo kulaklık, şarj cihazı, USB kablo ve 512 MB TF kartı ile beraber 180 USD'a aldım. İyi değil mi?

Kullanma klavuzu biraz fakir, ince operasyonlardan hiç bahsetmemiş, kendim keşfetmek zorunda kaldım ayrıca kutudan CD çıkmadı. Sanırım Türkiye'ye gittiğimde biryerlerden bulurum. Şimdilik Windows Explorer sağolsun..

Bir soru; kitapçığında USB'den şarj olabildiği yazılı, ama bağlıyken bir işaret göremiyorum, acaba driver falan mı lazım?

Herkese keyifli ve V3i'li günler..

İbrahim

öncelikle telefonun hayırlı olsun. iyi fiyata almışsın burada fiyatı 370,00 ytl. türkiyede 256 mb kart çıkıyor ondanda karın var. usb den şarj olayına gelince driver dan kaynaklanıyor olabilir.

• usb'den şarj kesinlikle portla alakalıdır. benim öndeki iki porttan şarj olmazken arkadaki dört porttan da şsaj oluyor
  • İlginize teşekkürler..

Şarjı dolu olduğundan USB'ye bağlıyken şarj ışığı yanmıyormuş meğer, bugün yandı. Problem yok..

Ama menüleri ve komutları beni öldürdü yahu, bir numaraya resim atamak veya Bluetooth'la birşey göndermek öyle dert oldu ki.. Sonuçta çözdüm ama hala sinirleniyorum. Bir de kendi çektiği resimlere rehbere koyarken resize yapmıyor (küçültmüyor) ve aranırken ön ekrandaki resim iyi olmuyor.

Ama... Güzeller güzeli bir telefon bu arkadaşlar.. Dizaynı ve malzeme kalitesi olarak başka bir tane olabileceğini sanmıyorum. Başta biraz boğuşmak kaydıyla herkes çekinmeden almalı derim.

İlginç bir şey daha, farkettiniz mi ekran polarizasyon olarak yan yerleştirilmiş, belki de video ve TV streaming seyrederken düzgün olsun diye; ama normal kullanımda dik bakarken gözü mahvediyor ( 3 boyutlu bir hava da vermiyor değil).

İbrahim

• benim v3i de telefonun kapağındaki küçük plastikler varya onlardan biri düştü
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.