Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

hocam bu motorola nerenin malıydı?

ABD
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

Orjinalden alıntı: berivel

yahu geçen msj ımdada dediğim gibi k750i ve 6600 ımı satıp v3i almayı düşünüyorum(ailem ne kadar karşı çıksadataktım bi kere alıcam(: ) işte o iki telefonumu satıp v3i alabilirmiyim en ucuz fiyatı ne kadardır bu telefonun? nette baktım biraz almaya kalksam ne kadar güvenli olabilir diyorum ^o) ve bu telefonları satsam v3i nin parası çıkarmı onuda bilmiyorum...ama daha kullanmadan çok sevdim bu teli ayrıca neden dolce&gabbana daha pahalı?! huh! yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar ve renklerin lütfen gri ve pembeden oluştuğunu söylemeyin?! .(

bende v3i kullanıyorum benim sana tavsiyem v3i değilde v3 al yani tabi sen bilirsin ama 6600 ve k750i den sonra bu telefon sana çok basit gelir oyuncak gibi yani kamera çekimi falan seni tatmin etmez bende görüntüsüne aşık oldum ve ilk önce v3 aldım sonra v3i aldım (gerçi v3 ü 1 gün kullandım ya neyse) hala görüntüsü çok hoşuma gidiyor benim tavsiyem sana v3 al hevesini alıncada satarsın falan tabi bunlar benim fikrim renk seçeneği olarak gri kırmızı ve pembe renkleri var başka rengi yok birde sarı altın kaplaması var fiyatlara gelince v3i nin sıfırını 400-450 arası bulabilirsin 2. eli 250-320 arası bulunabilir v3 ün sıfırı yok 2. eli 100-150 arası yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka v3i ile ilgili sorun olursa yaz

v3 e vereceğin paranın üstüne 50 Ytl daha verip v3i almak daha mantıklı olacaktır.V3i tarz telefon özellikle D&G yakıyor ortalığıTüm ünlü bayanların elinde ondan görüyorumTabi sanatçı ruhlu tiki beyler için de ideal bir telefon orası ayrı konu.Yani tarz için diyorsan kesinlikle V3i!Ayrıca arkadaşların dediği gibi k750i den sonra oyuncak gibi gelir fln dalgalarına pek takma.Çünkü ben de 6630 sonra K750i kullandım ve sonra motorola v3 serisine başladım.Önce V3i kullandım ve hepsinden daha kaliteli olduğunu ve tüm ihtiyaçlarıma cevap verecek nitelikte olduğunu gördüm.Tabbi daha sonra kardeşim için güzel telimi satıp 5300 aldımŞuan V3 Black kullanıyorum ama inan düşük seviyede (özellik olarak)bi telefon olmasına rağmen ben çok memnunum.Telefonda tarz Motorazr dan sorulur!Artık ikonlaşmış bir tel.Zamanında tasarım ödüllerinden bıkmış bir tel!Zaten şimdiki ince furyasına katılan telefonların tümünün tasarım olarak V3 e benzediğini rahatlıkla görebilirsin.Utanmasalar tuş takımlarını bile aynı yapıcaklar.Zaten yapanlar da varKısacası;eğer v3i nin özelliklerinin seni tatmin edeceğini düşünüyorsan,bu şıklıkta ve kalitede bir teli bu fiyata kaçırma!

• yardımların için teşekkür ederim gestopa ama v3 değilde v3i yi tercih ederim yinede sağol

v3 e vereceğin paranın üstüne 50 Ytl daha verip v3i almak daha mantıklı olacaktır.V3i tarz telefon özellikle D&G yakıyor ortalığıTüm ünlü bayanların elinde ondan görüyorumTabi sanatçı ruhlu tiki beyler için de ideal bir telefon orası ayrı konu.Yani tarz için diyorsan kesinlikle V3i!Ayrıca arkadaşların dediği gibi k750i den sonra oyuncak gibi gelir fln dalgalarına pek takma.Çünkü ben de 6630 sonra K750i kullandım ve sonra motorola v3 serisine başladım.Önce V3i kullandım ve hepsinden daha kaliteli olduğunu ve tüm ihtiyaçlarıma cevap verecek nitelikte olduğunu gördüm.Tabbi daha sonra kardeşim için güzel telimi satıp 5300 aldımŞuan V3 Black kullanıyorum ama inan düşük seviyede (özellik olarak)bi telefon olmasına rağmen ben çok memnunum.Telefonda tarz Motorazr dan sorulur!Artık ikonlaşmış bir tel.Zamanında tasarım ödüllerinden bıkmış bir tel!Zaten şimdiki ince furyasına katılan telefonların tümünün tasarım olarak V3 e benzediğini rahatlıkla görebilirsin.Utanmasalar tuş takımlarını bile aynı yapıcaklar.Zaten yapanlar da varKısacası;eğer v3i nin özelliklerinin seni tatmin edeceğini düşünüyorsan,bu şıklıkta ve kalitede bir teli bu fiyata kaçırma!

Orjinalden alıntı: olkancan

D&G ya aşığım zaten mükemmel bir telefon ama o daha pahalı işte her şey iyi hoşta ben bu telefon alma işini evdekilerden gizli yapmam gerekiyor çünkü k750i yi yeni aldım hemen sonra başka bi telefona geçmek istememi kabullenemiyolar ama ben kapaklı bi telefon istiyodum onların yüzünden hep! ve en büyük ve tek sorun para işte bu iki telefonu satsam parası çıkarmı??hiç sanmıyorum...ve D&G nınki niye bu kadar pahalı?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berivel -- 7 Eylül 2007; 13:22:54 >

• bu nedir yaa.. hepsiburada'da motorola v3x 417 ytl teknosada 699 ytl bu nasıl iştir anlamadım. bu teknosa ne iştir yaa yuh artık. dışarda bu telefonun ortalama fiyatı nedir acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berivel

yardımların için teşekkür ederim gestopa ama v3 değilde v3i yi tercih ederim yinede sağol
    quote:

sen bilirsin tabi ama v3i nin kamera çekimi bence güzel değil tabi v3 ünde kamera çekimi iyi değil de ama neyse işte tabikide v3i nin karizmasına diycek tek bir sözüm yok bende zaten görüntüsüne aşık olmuştum hala öğle zaten bence 6600 ile k750i nin satış paraları normal v3i almana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 9 Eylül 2007; 19:22:26 >

• Orjinalden alıntı: berivel

yardımların için teşekkür ederim gestopa ama v3 değilde v3i yi tercih ederim yinede sağol

D&G ya aşığım zaten mükemmel bir telefon ama o daha pahalı işte her şey iyi hoşta ben bu telefon alma işini evdekilerden gizli yapmam gerekiyor çünkü k750i yi yeni aldım hemen sonra başka bi telefona geçmek istememi kabullenemiyolar ama ben kapaklı bi telefon istiyodum onların yüzünden hep! ve en büyük ve tek sorun para işte bu iki telefonu satsam parası çıkarmı??hiç sanmıyorum...ve D&G nınki niye bu kadar pahalı?!?!

aynı benevdekilerden gizli oluyo genelde.şaşırıyorlar.dg nin neden pahalı olduğuna gelince...bilmiyorum ama sağolsunlar domenico ve stefano beyler (tabi bey demeye bin şahit herneyse..) yine konuşturmuşlar yaratıcılıklarını ve düşük fiyatın karizmalarını sarsacaklarını düşünmüşler herhalde anlamadığım konu krzr k1 in de gold rengi var ve aynı fiyatla satılıyo.ama bu v3i dg daha pahalı.

• arkadaşım demek ki problem sadece bende var...ben kapağı açıp kapamadan beyaz ekran kaybolmuyor ya...bendeki gibi bir durum sizde de var mı arkadaşlar??yoksa kendimi çok kötü hissedeceğim yaa..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alp216

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum...ben telefonun kapağını açtığımda arasıra beyaz ekran geliyor..arka arkaya birkaç kez kapağı açıp kapadığımda düzeliyor..sizde de oluyor mu bu durum??

bende de çok nadiren oluyor o ilk kapak açılınca ekran saniyelik beyaz oluyor sonra kapağını falan açıp kapatmadan düzeliyor kendi kendine eski ekrana dönüyor

• quote:

arkadaşım demek ki problem sadece bende var...ben kapağı açıp kapamadan beyaz ekran kaybolmuyor ya...bendeki gibi bir durum sizde de var mı arkadaşlar??yoksa kendimi çok kötü hissedeceğim yaa..

quote:

quote:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum...ben telefonun kapağını açtığımda arasıra beyaz ekran geliyor..arka arkaya birkaç kez kapağı açıp kapadığımda düzeliyor..sizde de oluyor mu bu durum??

bende de çok nadiren oluyor o ilk kapak açılınca ekran saniyelik beyaz oluyor sonra kapağını falan açıp kapatmadan düzeliyor kendi kendine eski ekrana dönüyor

bence sorun sadece seninkinde yok.çünkü ben de v3i kullanndım ve bazen örn:iTunes da müzik dinlerken bir yandan da resimlerime falan bakarken veya başka birşeylerle uğraşırken telefonda takılma olabiliyor.özellikle şarkı bittiğinde diğer şarkıya geçerken 5-6 saniyelik bir bekleme oluyor ve beyaz ekran geliyor.kapağı açıp kapamadan da düzelmiyor.belki senin sorunun da bu tür fazla yüklenmeden kaynaklanmış olabilir.bence çok büyütülecek bir problem değil.kafana takma

• telefonun hafızasını çok fazla doldurmuştum..galiba bundan dolayı oldu...biraz boşaltsam iyi olacak..ben de sorunun benim telefonda olduğunu sanmıştım,teşekkürler yardımın için olkancan...
  • arkadaşlar v3i almayı planlıyorum yalnız bi sorum olacak
    bluetooth ile bilgisayara bağlanıp telefon kanalı ile gprs ten internete bağlanabilirmiyim
    deneyeniniz oldumu eğer bu özeliği varsa aldım gitti
    herkese iyi çalışmalar...
  • hayır maalesef yok.ancak kutudan çıkan usb kablosu ile bağlanabilirsin diye biliyorum..
  • arkadaşalr benim bir sorunum var v3i telefonum var mp3 zil sesi yapmak icin hfıza kartından telefon hafızasına kaydettim ama bir türlü telefon hafızasına kayıt ettigim mp3 ü silemiyorum menulerde bir türlü bulamadım lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: breaklock

arkadaşalr benim bir sorunum var v3i telefonum var mp3 zil sesi yapmak icin hfıza kartından telefon hafızasına kaydettim ama bir türlü telefon hafızasına kayıt ettigim mp3 ü silemiyorum menulerde bir türlü bulamadım lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..:D

eğer silemiyorsan telefonu sıfırlamayı dene.Menü > Ayarlar > Başlangıç Ayarı > Tümünü Sil dediğinde cihazda bulunan tüm dosyalar silinir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: breaklock

arkadaşalr benim bir sorunum var v3i telefonum var mp3 zil sesi yapmak icin hfıza kartından telefon hafızasına kaydettim ama bir türlü telefon hafızasına kayıt ettigim mp3 ü silemiyorum menulerde bir türlü bulamadım lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..:D

eğer silemiyorsan telefonu sıfırlamayı dene.Menü > Ayarlar > Başlangıç Ayarı > Tümünü Sil dediğinde cihazda bulunan tüm dosyalar silinir.

buldum arkadasım sagolasın telefonun acemisiydim.
    yine mp3lerin oldugu yere gelip ortada tusu tıklayıp sonra hafızatı tel hafızasını silip sonra tekrardan hafıza kartına geciyorsun cok ugrastım ama sonunda buldum:D

• arkadaşlar benim de bir sorum olacak

"cevap için aç" aktifken gelen aramayı meşgule nasıl düşürebiliriz?
  • Bu V3i nin mp3 işine aklım ermedi, iTunes la 50 parçaya sınırlamışlar, hadi sınırlama neyse iTunes la V3i ye parça atmak ölüm, çok yavaş... Bu formdan okuduğum kadarıyla bu cihazlar modlanabiliyormuş? V3i nin transflash kartını ki bende 512 mb, mp3 ile doldurup, kafama göre çalabileceğim bir media player appleti (jar,jad) yokmudur? Varsa yüklemeyi biliyorum ancak iTunes un koruması varmı tıpkı bazı mp3 playerlardaki gibi, bu konu aşıldımı yada nasıl aşılır?

Yada hiç uğraşmıyım bana bu sorunu çözecek güzel bir Megapack tavsiye edin,

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asterius

Bu V3i nin mp3 işine aklım ermedi, iTunes la 50 parçaya sınırlamışlar, hadi sınırlama neyse iTunes la V3i ye parça atmak ölüm, çok yavaş... Bu formdan okuduğum kadarıyla bu cihazlar modlanabiliyormuş? V3i nin transflash kartını ki bende 512 mb, mp3 ile doldurup, kafama göre çalabileceğim bir media player appleti (jar,jad) yokmudur? Varsa yüklemeyi biliyorum ancak iTunes un koruması varmı tıpkı bazı mp3 playerlardaki gibi, bu konu aşıldımı yada nasıl aşılır?

Yada hiç uğraşmıyım bana bu sorunu çözecek güzel bir Megapack tavsiye edin,

Teşekkürler

dap diye bir mp3 player var şimdi bulamadım bulunca veririm linkini
  • Arkadaşlar, v3i telefonum var. (İçinde itunes var.)
    Bu telefonun driver cd si yok maalesef bende. V3i yi pc ye bağlamak için
    gereken bir program var mı? Varsa bir link vasıtası ile verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

Arkadaşlar, v3i telefonum var. (İçinde itunes var.)
    Bu telefonun driver cd si yok maalesef bende. V3i yi pc ye bağlamak için
    gereken bir program var mı? Varsa bir link vasıtası ile verebilir misiniz?

telefonu tanıtmak için cdye gerek yok bilg otomatik tanıyo telefonu fakat itunese şarkı yüklemek için cd lazım ama benim itunesle işim olmaz dersen değim gibi cdsiz resim müzik falan yükliyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.