Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v3i güzel skinleri olanlar ekleyebilir mi? doğru düzgün skin yok
  • ya şarkı atamıyorum yaaa yardııııımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catdreams -- 7 Kasım 2007; 17:48:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce ikinci telefon olarak v3i aldım kendime. Hayatımda ilk defa moto kullanıyorum ve kısaca özetliyeyim.

1-V3i yi seçmemin nedeni dizaynı çok hoşuma gitmesi ve inceliği
    2- Telefonun menülerine 2 günde ancak alışabildim.
    3-Ses kalitesi hiç de fena değil ancak çok da beğendim denilemez
    4- Mesajlardaki iletim raporu seçeneği çok can sıkıcı(her mesajda tek tek ayarlanması)
    5-Kamerası tam bir fiyasko... neden derseniz attığım resimler hiç de güzel değil. Bazı renkler çok cıvık çıkıyor.
    6- Bluetooth mesafesi güzel ancak aktarım hızı çok çok düşük!
    7- Bataryası en fazla 2 gün gidiyor bende. Çok fazla kurcalamadığım halde neden böyle oluyor anlamadım.
    8-Tuş takımı oldukça karizma ve ergonomik tasarımı sayesinde taşıması da kolay.
    9- Son olarak çok da kullanışlı bir telefondur diyemem ancak tasarımı ve güzelliği sayesinde kendini beğendiren bir telefon

Açıkçası aldığıma pişman oldum ve bir an önce elimden çıkarmayı da düşünüyorum. O kadar parayı haketmiyor bence... sırf şekil için okadar para verilmez bence. Aynı fiyata çok daha üstün özelliklerde ve kullanışlı bir telefon almak daha mantıklı bence...

Sizce haklımıyım yoksa yargısız infaz mı yaptım

foto çekerken elini kıpırdatmazsan harika resimler çekersin

şarjı bende 3 gün gidiyo hi,ç kurcalamazsam 4-4,5 günü buluyo

sıfırı 300 ytl civarında bu fiyata daha iyisini bulabileceğini sanmam

evet kullanışsız kapağını aç kapa insan bıkıyo

bulutut veri aktarım hızı veriden veriye değişiyor 4 mb lık mp3 yolluyosan yada alıyosan 2-3 dakkada anca gelir ama 30 kb lık bir resim yolluyosan 2-3 sn yede geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Gprsnedir

ya arkadaşlar v3i ye monstar pack yükledim tarih ve saati ayarlıyamıyorum benmi özürlüyüm? yüzde yüz ben özürlüyüm :( nasıl ayarlaya bilirim.

ayarlar / başlangış ayarları /tarih saat ayarı kolay gelsin
  • hacılar artık hafıza kartından zil sesleri, skinler çalıştırılabiliyormuş
  • arkadaslar sizlere danısmaya geldim. bana fikir verin. yaklasık 2 ay once misafirlikte iken bizim v3i ev sahibinin masa ortusunü silkelemesi ile 5.kattan intihar etti(hafif telefonun zararları bu devirde masa ortusu mu silkelenir yaa.......neyse) telefon ekran ve tus kısmının bulundugu kasanın birleşme yerinden kırıldı, kasa uzerinde çizikler fln oldu tabi ama narin alet olmasına ragmen kasa çalışıordu hatta gunlerce alarmı çalmaya devam etti. şimdi ben diorum ki bunu servise gotursem ne derler? yapılabilir mi? yapılabilirse ne kadara patlar(bu garantiye dahil degildir heralde)? eger yenisi ile aynı paraya gelecekse ikinci defa aynı telefonu almamı onerir misiniz- ki zaten fiyatı baya dusmus ben aldıgımda 660 dı şimdi 250lerde gezio? ne dersiniz:((((((((((((
  • geçmiş olsun..bence yeni bir telefon al..ama v3i alma...aldığın birşeyin yenisini almana gerek yok..yeni tatlara yönel..sony ericsson deneyebilirsin...w800i veya w810i güzel telefondur sony ericssonda...motorolada rızr z3 var galiba...nokia almanı tavsiye etmem çünkü telefonun hafızası arttıkça performansı azalıyor,yavaşlıyor telefon...ben olsam 2 hafta beni idare edecek bir telefon ayarlayıp yeni bir telefon araştırmaya başlardım...
  • dostlar sağolsun:D ya zaten bayadır eski bi nokia 3220 olur kendileri ile idare ediorum da artık bişi alayım istiorum. nedense telefon konusunda biraz elimde karizma bişiler dursun taraftarıyım ozellikle de v3i kullandıktan sonra aslında aklımda LGnin shine olanlarından biri var ama ozelliklerini karsılastırınca tak artısı 2mp olması gibi oluyo v3i nin yanında. sony ericsson walkman serisi de genelde pahalı yaa. baska samsung fln onerir misiniz? bi de yeni razr2 v8 var ama cooooookk pahalı artık cebim yansın istemiom telden yana yarın bi gun zaten iphone olayına girmek isticez belki fln:D
  • samsung d900
    nokia n72
    nokia n70
    motorola l9
    motorola z3
    bunlar güzel telefonlar bence
  • hımm belitrmemişim tabi surgulu telefonlara antipatim var ya bilmiorum neden:) l7 nin ozellikleri biraz dusuk degil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

hımm belitrmemişim tabi surgulu telefonlara antipatim var ya bilmiorum neden:) l7 nin ozellikleri biraz dusuk degil mi?

l7 değil l9 2 mp kamera diğer özellikleri v3i ile aynı
  • sharon_123 monster packini deneyen var mı
    ben yükledim hat çekmiyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

hımm belitrmemişim tabi surgulu telefonlara antipatim var ya bilmiorum neden:) l7 nin ozellikleri biraz dusuk degil mi?

kusura bakma yaa ben L gorunce hemen 7 die atlamısım. hımm baktım aslında olabilir ama kapaklı telefonda tus kilidi dersi olmayısı hos oluyordu off yaa aynısından tekrar alma fikri bana da garip gelio ama fena tel de degildi gibi dusunuyo insan işte çok kararsızım almasam mı bu eski nokia ile idare etsem mii die bile dusunuyorum.
  • quote:

şuan iki haftalık nokia 5700ım var ama yine özledim motoları

• ARKADAŞLAR YARDIM lutfen.
    kardeşim kendime bir V3 almış.
    1. bunun pc sekronize programi
    2. flash ve yeni versiyon yüklemesi
    nasıldır hiç bilmiyorum yardım edermisiniz lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: infileXible

ARKADAŞLAR YARDIM lutfen.
    kardeşim kendime bir V3 almış.
    1. bunun pc sekronize programi
    2. flash ve yeni versiyon yüklemesi
    nasıldır hiç bilmiyorum yardım edermisiniz lutfen

usb kablosunu takınca dirak tanıyo pc herhngi programa ihtiyacın yok ha tabi motorolanın var bir programı ama çokta gerekli değil 2. soruna gelince flash yüklemesi ile ilgili bütün bilgiler v3 topiğinde var oraya bakabilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

kusura bakma yaa ben L gorunce hemen 7 die atlamısım. hımm baktım aslında olabilir ama kapaklı telefonda tus kilidi dersi olmayısı hos oluyordu off yaa aynısından tekrar alma fikri bana da garip gelio ama fena tel de degildi gibi dusunuyo insan işte çok kararsızım almasam mı bu eski nokia ile idare etsem mii die bile dusunuyorum.

ben v3i alalı 12 ay oldu tam bu ay ile beraber yani 1 yıldır kullanıyorum ve telefonumdan çok sıkıldım n72 almak istiyorum bence tekrar v3i alma çok memnunsan al tabi ama ben olsam almazdım v3x al yada ne biliyim hangi telefon hoşuna gidiyosa onu al artık v3i nin kapağı kullanışsız geliyo aç kapa aç kapa bıktım istiyosan benimkini satıyım sana bence başka modellere yönelmelisin

• sharon_123 monster packini deneyen var mı
    ben yükledim hat çekmiyor neden acaba
  • bu telefonu nette uygun telefon bakarken gördüm açıkçası yazılan yorumları okuma gibi bir fırsatım olmadı sorularım daha önce açıklandı mı bilmiyorum cevap vermek istemeyen oku forumu diye tepki vermesin azıcık bakındım pek işe yarar bilgiye rastlayamadım.

öncelikle telefonda kendi kendine kapanma özelliği varmı yani belli bir saate ayarlıyoruz o saatte kapanıyor.
    saatler ileri alındığında telefon otomatik olarak saatini değiştirdi mi
    245 ytl sıfırını buldum almalımıyım yoksa üzerine daha fazla ekleyip daha iyi birşey mi alınmalı
    telefonun kapağı aşırı açıp kapamakta bozuluyor mu
    msj hafızası ne kadar
    hafıza kartının içerisindeki resim vb şeylere nasıl ulaşılıyor hafıza kartının içerisine nasıl giriliyor
    daha önce motorola kullanmadım genel olarak menüsü nasıldır
    msj yazma hızı nasıl ve msj yazımı nasıl zorlanılıyor mu yoksa kolay mı tuş takımı kullanışlı mı

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

bu telefonu nette uygun telefon bakarken gördüm açıkçası yazılan yorumları okuma gibi bir fırsatım olmadı sorularım daha önce açıklandı mı bilmiyorum cevap vermek istemeyen oku forumu diye tepki vermesin azıcık bakındım pek işe yarar bilgiye rastlayamadım.

öncelikle telefonda kendi kendine kapanma özelliği varmı yani belli bir saate ayarlıyoruz o saatte kapanıyor.
    saatler ileri alındığında telefon otomatik olarak saatini değiştirdi mi
    245 ytl sıfırını buldum almalımıyım yoksa üzerine daha fazla ekleyip daha iyi birşey mi alınmalı
    telefonun kapağı aşırı açıp kapamakta bozuluyor mu
    msj hafızası ne kadar
    hafıza kartının içerisindeki resim vb şeylere nasıl ulaşılıyor hafıza kartının içerisine nasıl giriliyor
    daha önce motorola kullanmadım genel olarak menüsü nasıldır
    msj yazma hızı nasıl ve msj yazımı nasıl zorlanılıyor mu yoksa kolay mı tuş takımı kullanışlı mı

bende bütün sayfaları okumaktan sıkılırım haklısın sana bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıcam teli 1 yıldır kullanıyorum

tel kendi kendine kapanmıyo yani ayarlanıyosada haberim yok
    saatler ileri alınınca kendiliğinden aldı bende çok şaşırdım
    bence fiyatı çok uygun alıp kullan hevesini al yani ben telefondan sıkıldım değiştiricem ama pişman değilim çok güzel bir telefon
    telefonun kapağını 1 yıldır açıp kapıyorum daha bozulmadı
    gelen giden 50 tane alıyo galiba bende 37 tane tane mesaj vardı giden gelen
    hafıza kartına resimlere girince saklama cihazını değiştiri seçip ordan hafıza kartı seçeniğini seçiyoruz bu müzik video içinde aynı
    orjinal menüsü benim hoşuma gitti sen beyenmezsende değiştirisin farklı menüler yükleniyo telefonumda şu anda 8-9 tane farklı menü var
    msj yazma hızı çok iyi tuşa basar basmaz hemen algılanıyo yanlız t9 ile mesaj yazmak tam bir işgence yada ben beceremedim mecburen normal yazıyı kullanıyorum

bunun dışında şarjı 3-4 gün gidiyo mp3 dışa verişi normal ama kaliteli dış ekranı çok kullanışlı

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.