Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vu V3'te "pus" isimli bir melodi var. Ben bunu başka bir telefona yüklemek istiyorum, sonyEricsson'a yani:)
    Ama bir türlü gönderemedim:(
    Bluetooth bağlantısıyla melodiye ulaşamadım.
    Sizlerden biri buraya o melodiyi koyabilir mi?
  • arkadaşlar telefona itunesten değil de ses dosyalarından yüklediğimizde yine kapak kapalıyken çalıyomu? kapak kapalıyken müzik deiştrile biliyomu? bide birisi aradığında kapağı açınca direk açııyomu yani mesgule verebiliyomuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoSYoN

arkadaşlar telefona itunesten değil de ses dosyalarından yüklediğimizde yine kapak kapalıyken çalıyomu? kapak kapalıyken müzik deiştrile biliyomu? bide birisi aradığında kapağı açınca direk açııyomu yani mesgule verebiliyomuyuz?

BÜTÜN SORULARININ CEVABI FLASH ATTIKTAN SONRA EVET OLUYO AMA İLK KENDİ YAZILIMI YÜKLÜ İKEN HİÇ BİRİ OLMUYO
  • yaaa tuhh bayaa da kararlıydım bu tel i almaya şimdi napcamm uff flash da yapamam ki ben
  • quote:

yaaa tuhh bayaa da kararlıydım bu tel i almaya şimdi napcamm uff flash da yapamam ki ben

telefoncuda yükletirsin yada kolay aslında evde deneyebilirsin ben etkileniş olmayım ama bu telefonunda modası geşti artık günümüz teknolojilerin gerisinde kaldı bence v3x yada v6 yada v8 e bir bak hele v8 çok havalı bir telefon
  • ama görünüş olarak hiç biri v3i gibi karizmatik değil ama v3x fena değilmiş ama v3i..onda herzamn aklım kalır. flash atmak için yazıları okudum ama bana çok zor geldi inş. telefoncu yükleyebilir
  • ama ama ama ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

yaaa tuhh bayaa da kararlıydım bu tel i almaya şimdi napcamm uff flash da yapamam ki ben

telefoncuda yükletirsin yada kolay aslında evde deneyebilirsin ben etkileniş olmayım ama bu telefonunda modası geşti artık günümüz teknolojilerin gerisinde kaldı bence v3x yada v6 yada v8 e bir bak hele v8 çok havalı bir telefon

evet kesinlikle v8 daha karizmatik.telefoncular flashla fln uğraşmazlar söyliyimrsd lite programı ile çok kolay atılıyor.v3x özellik olarak iyi ama v3i kadar karizmatik durmuyor.yani tmm beyaz rengi fln var umts destekli ama v3i gibi durmuyo iştelakin v8 ondan kat kat iyi hem görünüş hem özellik şuan fiyatının biraz düşmesini bekliyorum.motonun politikasıdır bu bi telefon çıkarır pahalı olarak sonra yeni telefon çıkardığında diğer pahalı olan telefonları sudan ucuz olur v3i de ilk çıktığında 850 YTL idi.Ama şuan nette 250 YTLaradaki farka bakın.Eğer aklın >V3i de kaldıysa al.Fiyatı da uygun ama yok eğer özellikleri yetersiz hem de daha coo..ool olmak istiyorum ayrıca dokunarak havamı atmak istiyorum dersen biraz daha bekle (bnm gibi) ve v8 Al.unutma SHarper Than EvER!

• sence ne kadar sürer ucuzlaması?
  • quote:

sence ne kadar sürer ucuzlaması?

bence şimdi v3i al kullan içinde kalmasın seneyede v8 alırsın hem fiyatıda 400 ytl ye falan düşmüş olur çünkü v3i 1,5 yılda 850 den 250 ye düştü flash atmak kolay aslında ama yinede sen bilirsin
  • evet evet ben öyle yapayım yoksa aklım hep v3i de kalcak belki flas atabilcek birilerini bulurum
  • sen flas attınmı gestopa? bide 1 gb hafıza kartıda uyuyo diyolar hiç denedinmi?
  • quote:

quote:

sence ne kadar sürer ucuzlaması?

bence şimdi v3i al kullan içinde kalmasın seneyede v8 alırsın hem fiyatıda 400 ytl ye falan düşmüş olur çünkü v3i 1,5 yılda 850 den 250 ye düştü flash atmak kolay aslında ama yinede sen bilirsin

kesinlikle katılıyorum ben 3 kez v3i kullandım gerçekten insanın aklında kalıyor.dediğim gibi v3i kullandığım motolardan (v3,l7) daha kolay flashlanıyor.rsd lite programı ile teli usb ile bağlayacaksın sonra istediğin flashı indirip telefona atacaksın.bu kadar kolay gelsin arkadaşım

• quote:

sen flas attınmı gestopa? bide 1 gb hafıza kartıda uyuyo diyolar hiç denedinmi?

ben kullandım 1Gb hafıza kartı sorunsuz takılmadan çalışıyor.Ancak iTunes'tan müzik atmaya çalıştığımda iTunes bu platformu desteklemiyor gibisinden bir hata aldım.Ama önemli olduğunu sanmıyorum.Çünkü iTunes gerçekten can sıkıcı olabiliyor bazen
  • nasıl yani 1 gb takınca itunes e atamadınmı sarkı
  • ben çok flash attım günde 3-4 kere attığım oluyodu çünkü bazılarının skini güzel değildi falan ama sonradan kendim skin yüklemeyi öğrendim şu anda 5 aydır flash atmıyorum zaten teli değiştiricem sıktı artık 1 gb kart hiç kullanmadım en fazla 512 mb kullandım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Arkdaşlar v3i ile çektiğimiz fotoları bilgisayara nasıl aktarıyoruz. biraz uğraştım bulamadım.
    fotolar telefonda hapis kaldı ya
    birde hangi film formatını destekliyor v3i. mp4 bi tane denedim açmadı.
    itunes proğramıyla mı mp3 ve videoları aktarabiliyoruz.?
    offf of çok karmaşık geldi bana.

Açıklayan olsa çok güzel olacak.

fotoları bulutut card reader veya usb kablosu ile pc ye atabilirsin hangisi varsa sende söyle ona göre yardımcı olalım hiç biri yoksa bir tane edinmen lazım mp4 atınca benim telefonum oynatıyo itunes e şarkı atman için usb kablosuna ihtiyacın var birde itunes programının pc de olması lazım ilk başta karmaşık gelebilir sonradan alışırsın ama hemen alışma sonra çabuk sıkılırsın

Kardeş usb kablosu da va,r bluetooth da haliyle orjinalinde var. usb kablosunu taktım diyelim sonra ne yapacaz adım adım anlatırsan iyi olur.

• serhatlı arkadaşım anlatıyorum

itunese müzik yüklemek için
    1-pc ne itunez programını yükle
    2- telefonda usb kablosu ayarlarında hafıza kartı seçeli olsun
    3-telefonu kablo ile pc ne bağla
    4-ituneste siyah renkli bir telefon simgesi çıkacak sol taraflarda ortalarda bir yerlerde çıkması lazım
    5-istediğin mp3 ü tut sonra itunesde herhangi bir klassörün içine ama telefon simgesine atma başka bir klassöre at mesela music yazıyo oraya atabilirsin
    6-istediğin mp3 ü hangi klassöre attıysan ordan al ve siyah telefon simgesinin üstüne bırak o kendiliğinden yükler

takıldığın nokta olursa sor mutlaka kolay gelsin

resim yüklemek aynı flashbellekten yada cd den yüklemek gibi ama yapamıyosan yardımcı olurum kolay gelsin

• ben kasayı değiştirmek istiyorum gg de var.ALsam kolay mı kendim değiştirebilirmiyim??
  • quote:

serhatlı arkadaşım anlatıyorum

itunese müzik yüklemek için
    1-pc ne itunez programını yükle
    2- telefonda usb kablosu ayarlarında hafıza kartı seçeli olsun
    3-telefonu kablo ile pc ne bağla
    4-ituneste siyah renkli bir telefon simgesi çıkacak sol taraflarda ortalarda bir yerlerde çıkması lazım
    5-istediğin mp3 ü tut sonra itunesde herhangi bir klassörün içine ama telefon simgesine atma başka bir klassöre at mesela music yazıyo oraya atabilirsin
    6-istediğin mp3 ü hangi klassöre attıysan ordan al ve siyah telefon simgesinin üstüne bırak o kendiliğinden yükler

takıldığın nokta olursa sor mutlaka kolay gelsin

resim yüklemek aynı flashbellekten yada cd den yüklemek gibi ama yapamıyosan yardımcı olurum kolay gelsin

tamam çok teşekkürler hallettim. Bir de v3i resim olarak kaçxkaç piksel resimleri gösterebiliyor en son. ve resim çekimi için en net ayarları nedir.
    video görüntülerini 3gp dışında mp4 ü de destekliyormu ve kaçxkaç piksel çözünürlüğü destekliyor enson.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 23 Aralık 2007; 18:32:30 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.