v3i ye pc den resim atarsan 1024*768 sestekliyo ama telefondan yollarsan en fazla 1.3 mp lik resimleri alıyo artık 1.3 mp kaça kaç yapıyosa bilmiyorum foto çekimi en net ayarı duruma göre değişir karanlıksa pozlamayı arttırıursın aydınlıksa azaltırsın falan ben 0 da kullanıyorum her zaman videolarda mp4 ü destekliyo ama 176*144 olması gerekiyo galiba bende yanlış biliyor olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: gestopa
v3i ye pc den resim atarsan 1024*768 sestekliyo ama telefondan yollarsan en fazla 1.3 mp lik resimleri alıyo artık 1.3 mp kaça kaç yapıyosa bilmiyorum foto çekimi en net ayarı duruma göre değişir karanlıksa pozlamayı arttırıursın aydınlıksa azaltırsın falan ben 0 da kullanıyorum her zaman videolarda mp4 ü destekliyo ama 176*144 olması gerekiyo galiba bende yanlış biliyor olabilirim
hadi bunun fiyatı neyse v3 düşecegine yukselio maşallah 230ytl en son baktım
vay bee bende geçen yık 600 ytl ye almıştım şimdide millet koşa koşa gidip 1300 ytl civarında n95 alıyo 1,5 yıl sonra 700 ytl ye düşer o zaman bizde alırız
ben de telefonu flashlarken, son aşamada rsd lite, manuel olarak telefonu açın diye bi uyarı çıktı, yani status complete yazısı çıkmadı ben de rsd lite ı kapattım ama artık telefon açımıyor, çok acil yardım istiyorum, çoook aciiiill!!!
quote:
Orjinalden alıntı: nikopol
/>
/>
/>
bende almak istiyorum bu tel den. fakat bir lg chocolate var kafam karışık yaw
arkadaslar sizce v3i mi 5300 mı ???
quote:
Orjinalden alıntı: LoSYoN
arkadaslar sizce v3i mi 5300 mı ???
bence 5300 ın görünüşü daha güzel özellikleride güzel
arkadaşlar bende 2 gün önce bi tane v3i aldım çok hoşuma gitti.zaten ilk çıktıgı zamandan beri hoşuma gidiyordu ama kısmet bugüneymiş..
@losyon
valla arkadaşım sen bilirsin ama bana sorarsan 5300 ile v3i yi ben kıyaslamam bile(tabi ki bu kendi düşüncem) bence hiç düşünme bile v3i al derim ....
mrhb ben yeni sahip olabildim motorola v3i'ye ilk başta rengi içn kandım çünkü bende samsung d900 wardı we çok kolay kullanabiliyordum fakat bunda çok zorlanıorum en başta sormak istediğim kendi internet sayfasından baktımda cd ve usb kablosu gözteriyo fakat benim kutudan böyle bişey çıkmadı bir diğer sorunda yüklü olan temalar hiç hoşuma gitmedi yeni temalar yüklemem mümkün mü?eğer mümkünse nerden yükleyebilirim?????şimdiden teşşekkürler...
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ...
bende alalı daha 3-4 gün oluyor ama uzun zamandır alıp kullanmak istediğim bi telefondu ve ben sadece tipi için ve sadece telefonla konuşma amaçlı istiyordum.
ama şimdi kullanınca baktım ki bu telefon diğer telefonların verdiklerini veriyor , artı şık,artı sesi mükemmel..
şimdi soruna gelince:
1.kutudan cd , sarj cihazı,kullanım kitapcığı,(256mb yada 512mb)hafıza kartı,pc bağlantısı için data kablosu çıkıyor(kulaklık bende çıkmadı,çıksa süper olurdu ama belkide bende çıkmamıştır bilmiyorum)
2. sorun : tema yükleyebilirsin ama biraz ugraştırıyor ama buna değiyor. arkadaşlar yine bu forumda çok net bi şekilde anlatmışlar işte link: http://forum.donanimhaber.com/m_11350975/tm.htm
eğer istersen bu biraz riskli ama bence değer flashlama da yapabilirsin.flashlama sayesinde telefonda olan ufak tefek eksiklikler gideriliyor, daha kullanışlı ve daha eğlenceli bi hale geliyor telefonun.ve zaten bu flashın içine 5-6 tane tema atılmış olarak geliyor,artı bazı java uygulamalar yüklü geliyor , ve daha bir çok şey ekleniyor telefona. hatta bence en güzel özelliği de ben telefonu orjinal olarak kullanırken bu özellik yoktu hafıza kartında ki bi mp3 ü zil sesi yapma ,illa telefon hafızasına taşıyacaktın mp3 ü sonra zil sesi yapacaktın ama tabi böle olunca da telefonun hafızası zaten az hiç yer kalmıyordu.ama bu flashlama sayesinde hafıza kartındaki bi mp3 ü de zil sesi yapabiliyorsun. dediğim gibi biraz zor,riskli ve ugraş verici bişey bu flashlama ama istersen ben sana onun nasıl yapıldıhını anlatan linki de verim bir bak : http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm
tekrar hayırlı olsun..
sizin v3i nizin kutusundan 3-5 aksesuar yürütmüşler galiba [:D ben geçen yıl aldım ve kutusundan usb kablosu 2 tane cd - ekran temizleme bezi - bileklik - kulaklık -kullanma klavuzu - kılıf ve 256 mb hafıza kartı çıktı yani zaten içinden çıkan aksesuarlar 100 ytl yapıyo temalar için ownskin.com sitesini kullanabilirsiniz kolay gelsin hayırlı olsun
vay ibn..leeer
Arkadaşlar merhaba. Ben de dün V3i aldım. Ancak çözemediğim bir sorun var. Java uygulamsı yüklüyorum hafıza kartına. Ancak daha sonra programı bulamıyorum. Mantıken Oyunlar&Uygulamarda olması lazım ama yok. Nereye atıyır olabilir. Bir de hafıza kartını ve telefonu ayrı ayrı gösteren Nokiadaki gibi bir dosya yöneticisi var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
zaten hafıza kartını ve telefon hafızasını ayrı ayrı gösteriyo programa ne gerek var yüklediğin programları görmek için yeni yükle diyemi yeni ekle diyemi ne bir bölüm var aynı oyunların içinde var bu seçenek gir ordan yükle
bende sonunda dün aldım v3i ama bi sorunumm varr telefonun kapağını açtığımda ortam sessizse dııt die ses duyuyodum ilk basta fazla önemsemedim ama video çekerken bu ses konuşma yoksa bide bayaa yüksek çıkmaya basladı bu sizdede oluyomu? aldığım yere geri mi götürsem acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: planlamacı
quote:
Orjinalden alıntı: olkancan
saol da eminim çok prosedürü vardır bu olayın kayıt vs.vs.
mig33 son sürümü 2.04'ü aşağıdaki linkten indirebilirsin..
İndirdiğin jar dosyasını olduğu gibi telindeki java klasörüne atıyorsun.. Telefonunda bir önceki sayfada verdiğim ayarı yaptıktan sonra oyunlar/uygulamalara gidip programı kur ve çalıştır.. 3 seçenekten tcp'yi seç...
Register (kayıt ol)'u seç.. Buraya yeni bir username (kullanıcı adı) ve password (şifre) belirleyeceksin ... (Dikkat: Şifreni belirlerken ı, ö, ü, ğ gibi Türkçe karakterler kullanma) Sonra +905... biçiminde telefon numaranı gir. Telefonuna smsle bir kod gelecek.. Tekrar programı açıp enter code diyerek buraya telefonuna gelen kodu gir. sonra login deyip kendi belirlemiş olduğun kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksın... program açılınca menü den msn deyip giriş yapıyorsun... MSN'ye giriş yaparken bilgisayarda kullandığın msn hesabını ve msn şifreni yazıyorsun...
Çok fazla zamanını almayacak basit bir kayıt işlemi var.. Eşzamanlı mesaj alıp göndermene imkan tanıyan, bilgisayarındaki msn messenger'ı aratmayan güzel bir program mig33
arkadaşım ben bu prğramı yükledim mesaj geldi koduda girdim menüde msn i nerden bulucam???
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır v3i kullanıyorum.Daha önce istediğim resimleri müzikleri karta atabiliyordum ancak şimdi bunu denediğimde "DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI! KORUMAYI KALDIRIN VEYA BAŞKA DİSK KULLANIN" uyarısı veriyor... Ne yapmalıyım neden böyle oldu anlamadım.Birde arkadaşımın tavsiyesine uyup karta format attım.Karttaki tüm bilgileri pc ye kopyalamıştım ancak format atmama rağmen geri yükleyemiyorum.Hala disk yazmaya karşı korumalı uyarısını veriyor Çok acil yardım lütfen.NE YAPMALIYIM