Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gestopa bilgiler için teşekkür ederim birde aklıma şimdi geldi

kaç tane gelen giden aramaları gösteriyor ve mesela x kişisi 10 sn seni çaldırdığı zaman bunu sn olarakta yazıyormu yoksa 1 cvpsız arama değip sadece saatini mi gösteriyor yani arama saniyesinide gösteriyor mu
    kamerasının 1,23 müydü ne bunun 1,3 ten farkı ne

dehşet bir heves almadı bu teleofn için zaten telefonum bozulduğundan beri telefonsuzum ve telefonlara olan genel hevesim gitti eski bir telefon kullanıyorum zaten arayan soranda olmuyor neyse sonradan pişman mı olurum acaba diyorum hiç bu marka kullanmadım w810i de çok gündemde bu aralar ama bu telefonun fiyatı cezbetti yani alma biraz daha ekle başka birşey al denmeyecek bir telefon gibi geldi bana yorumdan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

gestopa bilgiler için teşekkür ederim birde aklıma şimdi geldi

kaç tane gelen giden aramaları gösteriyor ve mesela x kişisi 10 sn seni çaldırdığı zaman bunu sn olarakta yazıyormu yoksa 1 cvpsız arama değip sadece saatini mi gösteriyor yani arama saniyesinide gösteriyor mu
    kamerasının 1,23 müydü ne bunun 1,3 ten farkı ne

dehşet bir heves almadı bu teleofn için zaten telefonum bozulduğundan beri telefonsuzum ve telefonlara olan genel hevesim gitti eski bir telefon kullanıyorum zaten arayan soranda olmuyor neyse sonradan pişman mı olurum acaba diyorum hiç bu marka kullanmadım w810i de çok gündemde bu aralar ama bu telefonun fiyatı cezbetti yani alma biraz daha ekle başka birşey al denmeyecek bir telefon gibi geldi bana yorumdan sonra

şimdi telefonun orjinal yazılımında 10 tane cvp arama gösteriyo yeni bi yazılım yükleyince kendin evdede yapabilirsin 60 tane arama gösteriyo öyle kaç sn aramış göstermiyo saat kaçta aramış tarihi ne falan onları gösteriyo kamera farkını bilmiyorum
    bence w810 iyi değil benim fikrim özellikleri süper ama görünüş olarak insanın içini karartıyo v3i almazsan başka modellerde var samsung d900 e250 alabilirsin yada nokia 5200 belki pahalı olabilir ama n70 n72 falan son olarak senin karar vermen gerekli ölç biç telefonları karşılaştır

• teşekkürler gestopa aslında para sorun değil eski telefonumun ücret iadesini aldım zaten biriktirdiğim paramda vardı smasunglarda şarj problemi ve uyuz olduğum baız özellikler var e250 zaten suratına bakılmayacak bir teleofn bana gör eçünkü çok kalitesiz n70 falan bilmiyorum p990i belki kafam bulandı dedim değişik markalara yöneleyim belki güzel birşeyler vardır malum nokia hep aynı 60 cevapsız arama güzelmiş

mesela bir kişi 10 kere çaldırsa 10 kere ayrı ayrı gözüküyor mu yoksa tek mi gözüküyor hani nokiada bir cevapsız iki cevapsız diyor en son aranan saati gösteriyor. saat kaçtan itibaren arandığını görebiliyor musun
    sanırım çok oldum kusurabakma şimdiden sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

teşekkürler gestopa aslında para sorun değil eski telefonumun ücret iadesini aldım zaten biriktirdiğim paramda vardı smasunglarda şarj problemi ve uyuz olduğum baız özellikler var e250 zaten suratına bakılmayacak bir teleofn bana gör eçünkü çok kalitesiz n70 falan bilmiyorum p990i belki kafam bulandı dedim değişik markalara yöneleyim belki güzel birşeyler vardır malum nokia hep aynı 60 cevapsız arama güzelmiş

mesela bir kişi 10 kere çaldırsa 10 kere ayrı ayrı gözüküyor mu yoksa tek mi gözüküyor hani nokiada bir cevapsız iki cevapsız diyor en son aranan saati gösteriyor. saat kaçtan itibaren arandığını görebiliyor musun
    sanırım çok oldum kusurabakma şimdiden sağol

çok olmuyosun bende sıkılıyorum zaten yapıcak bir şeyim yok sana yardım edip oyalanıyorum ne güzel 10 kere ayaranınca 10 kere ayrı ayrı gözüküyo saat kaçta aradıklarıda aynanda gözükmüyo aranan kişinin üstüne gelip açınca o zaman gözüküyo başka soruların varsa çekinme sor yardımcı olurum

• arkadaşlar, telefon açılırken çıkan ses benim telefonda artık çıkmıyo.. tekrar nasıl açabiliriz bunu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 29 Kasım 2007; 10:12:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JR.Pimping

arkadaşlar, telefon açılırken çıkan ses benim telefonda artık çıkmıyo.. tekrar nasıl açabiliriz bunu ....

tuş takımı sesin kısıksa çıkmaz neden yapmışlarsa tuşların sesiyle açılış kapanış sesini ortak yapmışlar yani tuş takımı sesini kapatınca açılış kapanış seside kapanıyo açınca açılıyo ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

arkadaşlar, telefon açılırken çıkan ses benim telefonda artık çıkmıyo.. tekrar nasıl açabiliriz bunu ....

tuş takımı sesin kısıksa çıkmaz neden yapmışlarsa tuşların sesiyle açılış kapanış sesini ortak yapmışlar yani tuş takımı sesini kapatınca açılış kapanış seside kapanıyo açınca açılıyo ok

Kardeşim, teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

quote:

Kardeşim, teşekkür ederim.

önemli değil teli ne zaman kaça aldın ben geçen yıl 600 ytl ye almıştım şimdi 250 ytl çok düştü yaaa çok zarardayım

• 1 hafta önce 250 ytl ye aldım.. Garantili ...
  • Arkdaşlar v3i ile çektiğimiz fotoları bilgisayara nasıl aktarıyoruz. biraz uğraştım bulamadım.
    fotolar telefonda hapis kaldı ya
    birde hangi film formatını destekliyor v3i. mp4 bi tane denedim açmadı.
    itunes proğramıyla mı mp3 ve videoları aktarabiliyoruz.?
    offf of çok karmaşık geldi bana.

Açıklayan olsa çok güzel olacak.
  • allah allah koca forumda bulamadın mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

arkadaşlar mp3'leri zil sesi olarak atamayı becerdim.
    ama şöle bişi var ki kart hafızasındakiler atanamıyo. yane kart hafızasından telefon hafızasına taşomamız lazım mp3'ü.
    ilk olarak telefonu bilg'e bağlıyoruz. sonra telefona istediğimiz bir mp3'ü atıyoruz (fazla atmayın zaten yer az var telde) ama itunes ile değil. btelefonu harici harddisc olarak görüyo orayı açın ve ordaki audio dosyasına atın mp3'ü. işlem tamamlandıktan sonra telefonu güvenli bi şekilde çıkarın bilgden. şimdi telefonda multimedia bölümünde seslere girin eğer sizin attığınız mp3 değil de telefondaki sesleri görüyosa ortadaki tuşa basıp saklama cihazını değiştiri seçin oradan kartı seçin attığınız mp3 ün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra burda orta tışa basıp taşıyı seçeceğiz taşıda iki seçenek çıkıyo bluetooth ve telefon. telefonu seçip tıklıyoruz ve karttan telefona taşıyo. biraz uzun sürebilir sabredin. taşıma işlemi tamamlandıktan sonra tekrar saklama cihazını seçin ve bu sefer telefonu tuklayın mp3 ünüzün orda olduğunu göreceksiniz. daha sonra zil seslerinden bu mp3 ü seçin ve kullanmaya başlayın ;)
    ben hemen metallica - sabbra cadabbra yı yaptım çok da güzel oldu :D

L7 deki gibi yani. şimdi L9 var. onda istediğin şarkıyı zil sesi diye atama şansınız var.

• selam arkadaşlar foruma sırf bu konu için üye oldum ..v3'ü ilk gördüğümde hayran kalmıştım ama hafızası çok az olduğu için vazgeçtim..v3i tam bana göre ama çevremdekilerin söyledikleriyle kararsız kaldım onlar chocolate al daha iyi diyor ama onun dokunmatik tuşlarının çabuk bozulduğunu duydum v3i ninde kapağı bozulur diye korkuyorum sizce hangisini alayım kapak sorun olurmu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoSYoN

selam arkadaşlar foruma sırf bu konu için üye oldum ..v3'ü ilk gördüğümde hayran kalmıştım ama hafızası çok az olduğu için vazgeçtim..v3i tam bana göre ama çevremdekilerin söyledikleriyle kararsız kaldım onlar chocolate al daha iyi diyor ama onun dokunmatik tuşlarının çabuk bozulduğunu duydum v3i ninde kapağı bozulur diye korkuyorum sizce hangisini alayım kapak sorun olurmu???

ben 1 yıldır kullanıyorum hiç arızası olmadı kapağı ilk aldığım günki gibi ben telefonumdan çok sıkıldım kapağını aç kapa aç kapa bıktım kullanışsız oluyo kapağını açınca telefon çok büyük oluyo okulda öğretmenlerden saklamak zor oluyo bence motorola z3 al sen bilirsinm tabi ama lg kadar şık fakat daha çok özellikli ben kapaklı tel tavsiye etmiyorum çabuk bozulduğundan değil de kullanışsız oluyo son karar tabikide senin tel aldığın zaman ne aldığını yazarmısın merak ettim şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Arkdaşlar v3i ile çektiğimiz fotoları bilgisayara nasıl aktarıyoruz. biraz uğraştım bulamadım.
    fotolar telefonda hapis kaldı ya
    birde hangi film formatını destekliyor v3i. mp4 bi tane denedim açmadı.
    itunes proğramıyla mı mp3 ve videoları aktarabiliyoruz.?
    offf of çok karmaşık geldi bana.

Açıklayan olsa çok güzel olacak.

fotoları bulutut card reader veya usb kablosu ile pc ye atabilirsin hangisi varsa sende söyle ona göre yardımcı olalım hiç biri yoksa bir tane edinmen lazım mp4 atınca benim telefonum oynatıyo itunes e şarkı atman için usb kablosuna ihtiyacın var birde itunes programının pc de olması lazım ilk başta karmaşık gelebilir sonradan alışırsın ama hemen alışma sonra çabuk sıkılırsın

• tabii sölerim de daha 1 ay var karnemede bağlıda
  • ben de 3 kez v3i kullandım şuan nokia 5700 var ama her zamanki gibi sıkıldım yine chocolate düşünüyorum ben de
  • bence chocolatenin dokunmatik tuşları cabuk bozuluyo diyolar bence haklılarda arkadaşımda vardı insanı delirtiyo
  • he bide v3i ye msn yükleniyomu? Kapak kapalıyen müzik çalıyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoSYoN

he bide v3i ye msn yükleniyomu? Kapak kapalıyen müzik çalıyomu?

evet msn yükleniyo ben 1 kere yükledim 1 kere girdim bir daha giremedim msn ingilizceydi ilk girişimden sonra tekrar girmek istediğimde şifre istedi bende şifreyi bulamadım öyle duruyo kapak kapalı iken mp3 çalıyo lg çikolatanın hafıza kart girişi yok bence almayın bir üst modeli vardı lg platonyum mu ne öyle bişeydi onda hafıza kartıda ver bence ona da bir öz atın bende 15 tatilde n72 alıcam (karneye bağlı ) losyon şu anda hangi marka tel kullanıyosun

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.