Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hımm anladım, hani bilgisayar direk tanısa da tema atılamıyor ya
    acaba program olursa atılabilir mi diye düşündüm.
  • merhaba arkadaşlar.bende v3i almayı ciddi bi şekilde düşünüyorum.renk olarak bordo.yalnız beni korkutan çok önemli bir nokta var.tamam çok şık telefon ama sarjı nasıl acaba kafama takıldı yani örneğin benim k700i tel. im vardı 2 gün gidiyordu.eğer radyo resim mp3 kurcalarsam.sarjı sabah dolu olarak kullanmaya başlarsam ancak gece 12 ye kadar dayanıyordu.benim öğrenmek istediğim v3i ün sarjı ne kadar gidiyor.int. sit. ve forumlardan çok çeşitli bilgiler var ama en sağlıklı bilgiyi v3i yi kullananlardan alabileceğimi düşündüm.yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares03

merhaba arkadaşlar.bende v3i almayı ciddi bi şekilde düşünüyorum.renk olarak bordo.yalnız beni korkutan çok önemli bir nokta var.tamam çok şık telefon ama sarjı nasıl acaba kafama takıldı yani örneğin benim k700i tel. im vardı 2 gün gidiyordu.eğer radyo resim mp3 kurcalarsam.sarjı sabah dolu olarak kullanmaya başlarsam ancak gece 12 ye kadar dayanıyordu.benim öğrenmek istediğim v3i ün sarjı ne kadar gidiyor.int. sit. ve forumlardan çok çeşitli bilgiler var ama en sağlıklı bilgiyi v3i yi kullananlardan alabileceğimi düşündüm.yardımcı olursanız sevinirim....

valla her gün 1-2 saat müzik dinliyordum,video kaydediyordum 5dk fln.5-6 foto çekiyordum.tüm gün mesajlaşma +++ 15-20 dk konuşma ile 3-3,5 gün rahatlıkla gidiyordu.haa bazen 2 saat fln konuşuyordum o zaman biraz azalıyordu süre.ama memnun kalacağından eminim.yalnız tek tavsiyem bordo alma tek kelimeyle iğrenç görünüyor en iyisi gümüş rengi.zaten gümüş rengi de oldukça deişik bi renk mor gibi sanki.ama çok karizmatik duruyorşimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

Hımm anladım, hani bilgisayar direk tanısa da tema atılamıyor ya
    acaba program olursa atılabilir mi diye düşündüm.

v3iye Skiman programı ile tema yükleyebiliyoruz
  • benim arkadaşım fotoğraf makinası aldı hiç memnun kalmadı markası kanon ne iyi görüntü veriyormuş nede çektiği fotoğraflar net çıkıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: ares03

merhaba arkadaşlar.bende v3i almayı ciddi bi şekilde düşünüyorum.renk olarak bordo.yalnız beni korkutan çok önemli bir nokta var.tamam çok şık telefon ama sarjı nasıl acaba kafama takıldı yani örneğin benim k700i tel. im vardı 2 gün gidiyordu.eğer radyo resim mp3 kurcalarsam.sarjı sabah dolu olarak kullanmaya başlarsam ancak gece 12 ye kadar dayanıyordu.benim öğrenmek istediğim v3i ün sarjı ne kadar gidiyor.int. sit. ve forumlardan çok çeşitli bilgiler var ama en sağlıklı bilgiyi v3i yi kullananlardan alabileceğimi düşündüm.yardımcı olursanız sevinirim....

valla her gün 1-2 saat müzik dinliyordum,video kaydediyordum 5dk fln.5-6 foto çekiyordum.tüm gün mesajlaşma +++ 15-20 dk konuşma ile 3-3,5 gün rahatlıkla gidiyordu.haa bazen 2 saat fln konuşuyordum o zaman biraz azalıyordu süre.ama memnun kalacağından eminim.yalnız tek tavsiyem bordo alma tek kelimeyle iğrenç görünüyor en iyisi gümüş rengi.zaten gümüş rengi de oldukça deişik bi renk mor gibi sanki.ama çok karizmatik duruyorşimdiden hayırlı olsun

ÇOK SAOL VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN.PİLİNİN O KADAR DAYANIKLI OLDUĞUNU AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEZDİ. GÖRÜŞMEK ÜZERE.

• merhaba arkadaslar ben az once gprs ayarlarımı actırdım mıg33 plus ındırıp kurmaya calısrken baglanamadı ve
    error connectıon error please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem:java.io.IOException yazdı neden baglanmadı bı fıkrı olan warmı yada aynı durumla karsılasan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepream

merhaba arkadaslar ben az once gprs ayarlarımı actırdım mıg33 plus ındırıp kurmaya calısrken baglanamadı ve
    error connectıon error please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem:java.io.IOException yazdı neden baglanmadı bı fıkrı olan warmı yada aynı durumla karsılasan ?

Sorunun yanıtını burada bulabilirsin...santacruz'a teşekkürler bu arada
    Mig33 & Opera ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 22 Ekim 2007; 16:12:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deepream

merhaba arkadaslar ben az once gprs ayarlarımı actırdım mıg33 plus ındırıp kurmaya calısrken baglanamadı ve

Sorunun yanıtını burada bulabilirsin...santacruz'a teşekkürler bu arada
    Mig33 & Opera ayarları

yav aynen hepsını yapıyorum gene error dıyo hatayı anlamıs degılım telefondamı bıse war cozemedım gıttı internet yazıyom varsayılan yapıyom mıg33 u kuruyom baglanırken error cıkmıyo yenıden ayar yapmayıda denedım varsayılan yaptım onuda o da olmadı ya telı satıcam yada kırıcam gıcık oldum

• ayarları yaptıktan sonra düzenlediğin ayarları varsayılan yapmıyor olabilirsin
  • quote:

ayarları yaptıktan sonra düzenlediğin ayarları varsayılan yapmıyor olabilirsin

kac kere sılıp yaptım gene olmuyo
  • Ben nokia 6600 dan motorola v3i ye geçiş yaptım ama v3i estetik duruşu dışında hayal kırıklığı oldu benim için.
  • benim içinde v3i hayal kırıklığı oldu.ya bu v3i de saati nereden değiştireceğim?böyle saçma menü görmedim.bulamadım bir türlü saati ve tarihi nereden değiştireceğimi.
  • buldum saat ayarını.ayarlar>başlangıç ayarı>zaman ve tarihten yapılıyormuş.menu de saat işareti olan yerden değil yani :s saçma geldi bana çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antibiyotik

buldum saat ayarını.ayarlar>başlangıç ayarı>zaman ve tarihten yapılıyormuş.menu de saat işareti olan yerden değil yani :s saçma geldi bana çok.

+1
    Dün bende bayağı bir aradım aynen senini söylediğin gibi saçma bir menü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antibiyotik

buldum saat ayarını.ayarlar>başlangıç ayarı>zaman ve tarihten yapılıyormuş.menu de saat işareti olan yerden değil yani :s saçma geldi bana çok.

lk aldığımda bende baya aramıştım
  • selam arkadaşlar elimde çok temiz
    bi v3 var acill paraya ihtiyacım var satmam
    lazım..
    çok karizmatik ve temizdir teşekkürler ??
  • V3i konuşma sesini artırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim....
  • Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce ikinci telefon olarak v3i aldım kendime. Hayatımda ilk defa moto kullanıyorum ve kısaca özetliyeyim.

1-V3i yi seçmemin nedeni dizaynı çok hoşuma gitmesi ve inceliği
    2- Telefonun menülerine 2 günde ancak alışabildim.
    3-Ses kalitesi hiç de fena değil ancak çok da beğendim denilemez
    4- Mesajlardaki iletim raporu seçeneği çok can sıkıcı(her mesajda tek tek ayarlanması)
    5-Kamerası tam bir fiyasko... neden derseniz attığım resimler hiç de güzel değil. Bazı renkler çok cıvık çıkıyor.
    6- Bluetooth mesafesi güzel ancak aktarım hızı çok çok düşük!
    7- Bataryası en fazla 2 gün gidiyor bende. Çok fazla kurcalamadığım halde neden böyle oluyor anlamadım.
    8-Tuş takımı oldukça karizma ve ergonomik tasarımı sayesinde taşıması da kolay.
    9- Son olarak çok da kullanışlı bir telefondur diyemem ancak tasarımı ve güzelliği sayesinde kendini beğendiren bir telefon

Açıkçası aldığıma pişman oldum ve bir an önce elimden çıkarmayı da düşünüyorum. O kadar parayı haketmiyor bence... sırf şekil için okadar para verilmez bence. Aynı fiyata çok daha üstün özelliklerde ve kullanışlı bir telefon almak daha mantıklı bence...

Sizce haklımıyım yoksa yargısız infaz mı yaptım

• ya arkadaşlar v3i ye monstar pack yükledim tarih ve saati ayarlıyamıyorum benmi özürlüyüm? yüzde yüz ben özürlüyüm :( nasıl ayarlaya bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.