Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır v3i kullanıyorum.Daha önce istediğim resimleri müzikleri karta atabiliyordum ancak şimdi bunu denediğimde "DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI! KORUMAYI KALDIRIN VEYA BAŞKA DİSK KULLANIN" uyarısı veriyor... Ne yapmalıyım neden böyle oldu anlamadım.Birde arkadaşımın tavsiyesine uyup karta format attım.Karttaki tüm bilgileri pc ye kopyalamıştım ancak format atmama rağmen geri yükleyemiyorum.Hala disk yazmaya karşı korumalı uyarısını veriyor Çok acil yardım lütfen.NE YAPMALIYIM
kardeş belki bakmışsındır ama hafıza kartında floppy disketlerdeki gibi kartı kitlemeye yarayan ufak bi çıkıntı vardır. ona bi bak istersen tabi bakmadıysan .eger ki o kilitliyse kopyalama yapmaz..
quote:
Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X
quote:
Orjinalden alıntı: nayaleo
Arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır v3i kullanıyorum.Daha önce istediğim resimleri müzikleri karta atabiliyordum ancak şimdi bunu denediğimde "DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI! KORUMAYI KALDIRIN VEYA BAŞKA DİSK KULLANIN" uyarısı veriyor... Ne yapmalıyım neden böyle oldu anlamadım.Birde arkadaşımın tavsiyesine uyup karta format attım.Karttaki tüm bilgileri pc ye kopyalamıştım ancak format atmama rağmen geri yükleyemiyorum.Hala disk yazmaya karşı korumalı uyarısını veriyor Çok acil yardım lütfen.NE YAPMALIYIM
kardeş belki bakmışsındır ama hafıza kartında floppy disketlerdeki gibi kartı kitlemeye yarayan ufak bi çıkıntı vardır. ona bi bak istersen tabi bakmadıysan .eger ki o kilitliyse kopyalama yapmaz..
TEŞEKKÜRLER CROSSHAIR-X.ANCAK DAHA ÖNCE DENEMEME RAĞMEN OLMADI.SEN SÖYLEYİNCE TEKRAR YAPTIM YİNE AYNI UYARIYI VERİYOR:( EVET BİR ÇIKINTI VAR VE ÜSTÜNDE LOCK YAZIYOR.ONU DEĞİŞTİRİP ÜSTE İTTİM İŞE YARAMADI.ŞUAN KARTA HİÇBİRŞEY YÜKLEYEMİYORUM:( FORMAT ATTIĞIM İÇİNDE BOMBOŞ KALDI
BAŞKA BİR ÇARESİ VARMIDIR ACABA?
TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER...
valla arkadaşım problem ondan da değilse başka bişey gelmiyor aklıma ..
ama sen kartı nasıl formatladın bi kart okuyucusuna takıpta mı formatladın eğer öyle yaptıysan kartı telefonuna tak ve kartı telefonunda biçimlendir ,öyle bir dene . yok eğer zaten kartı telefon içindeyken telefonla biçimlendirmişsen bu sefer de tam tersini dene bi kart okuyucu bul ve onla bi biçimlendir de öyle tak telefona ..
kardeş aklıma başkada birşey gelmedi . bunları yapmamışsan inşallah şimdi yapınca düzelir problemin ... geçmiş olsun..
Evet inşallah sorunun düzelir geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X
valla arkadaşım problem ondan da değilse başka bişey gelmiyor aklıma ..
ama sen kartı nasıl formatladın bi kart okuyucusuna takıpta mı formatladın eğer öyle yaptıysan kartı telefonuna tak ve kartı telefonunda biçimlendir ,öyle bir dene . yok eğer zaten kartı telefon içindeyken telefonla biçimlendirmişsen bu sefer de tam tersini dene bi kart okuyucu bul ve onla bi biçimlendir de öyle tak telefona ..
kardeş aklıma başkada birşey gelmedi . bunları yapmamışsan inşallah şimdi yapınca düzelir problemin ... geçmiş olsun..
EWET OLDU OLDUUUUNASILDA KORKMUŞTUM BİŞEYLERİ MAHVETTİM DİYEEE:(( ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMMBEN BU FORUMU ÇOK SEVİYORUM YAAA YAŞASIN MOTOROLA V3İ KARDEŞLİĞİ
geçmiş olsun ....
6 aydır v3i kullanıyorum daha önce istediğim müzikleri resimleri yükleye biliyordum. sorunum kamera kısmı dahil müzik kısmındanda hiç bir şekilde ses gelmiyor. parça ilerliyor fakat ses yok. kamera kısmında da ses modu açık olmasına rağmen ses çıkmıyo acil yardım bekliyorumm.ne yapmalıyım
arkadaşlar bide benim soruma cevap versenizz kapağı açınca sizdede cızırtı gibi ses geliyorumu??
quote:
Orjinalden alıntı: LoSYoN
arkadaşlar bide benim soruma cevap versenizz kapağı açınca sizdede cızırtı gibi ses geliyorumu??
İŞTE SORUNA CEVAP MALESEF ARKADAŞIM O CIZIRTI BENİM V3 İ DEN DE GELİYOR.ÖZELLİKLE IŞIK YANARKEN SES DAHA YÜKSEK.IŞIK SÖNÜNCE İSE BİRAZ DAHA KISIK BİR CIZIRTI VAR.AMA BU PROBLEM DEĞİL.YANİ EN AZINDAN BENİM V3İ DE SENİNKİSİ GİBİ.PROBLEM ETME O KADAR.V3İ MİZ SAOLSUN VARSIN KAPAK AÇIKKEN ÇIZIRDASIN
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR
batarya hariç süpper
saol kaç günden beri bi tek bende oluyo diye çok üzülüyodum evet ışık açıkken daha yüksek geliyo ama ben bayaa rahatsız oluyorum aldığım yere geri götürcem alalı bi hafta bile olmadı ya
evet bende de v3i var o cızırtı bende de oluyor
ama yinede bu telefon çok hoşuma gitti
arkadaşlar birşey soracam Ankara daki modeksan servisi noldu kapandımı? Kapandıysa servis işlemlerini nasıl yaptırcaz? diğer servisler bakıyor mu garanti kapsamında?(ücret talep etmeden)
benim v3iyi ikinci el aldım telefınu her atığımda ugulama hatası diye birşey çıkıyor birkaç gün sonra hangi uygulamanıu hatası olduğunu anladım ı tunes telefonda yok usbyi bağladığımda lütfen çıkramyın belgelere zarar gelir diyor başlığında ı tunes yazıyor bilgisayara ı tunes yukledim ı tunese şarkı attım şarkıları aldı ama telefonda ı tunes diye bir ikn yok aynı zamanda tuş takımındaki ı tunes simgesine basınca hiçbirşey lmuyr telefonu ikinci el aldığım için ı tunes cdside yok telefondaki programı düzeltemiyorum trlrfnu kaatıp aınca atığım an ı tunes simgesine basınca ıkıyor ı tunes müzük çalıyr sonra 2 sn filan snra uygulama hatası diyor birdaha aamıyorum lütfen yardımcı lun motorolaya frmat atma yöntemi varsa söyleyin lütfen şimdiden teşekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: keremozk
benim v3iyi ikinci el aldım telefınu her atığımda ugulama hatası diye birşey çıkıyor birkaç gün sonra hangi uygulamanıu hatası olduğunu anladım ı tunes telefonda yok usbyi bağladığımda lütfen çıkramyın belgelere zarar gelir diyor başlığında ı tunes yazıyor bilgisayara ı tunes yukledim ı tunese şarkı attım şarkıları aldı ama telefonda ı tunes diye bir ikn yok aynı zamanda tuş takımındaki ı tunes simgesine basınca hiçbirşey lmuyr telefonu ikinci el aldığım için ı tunes cdside yok telefondaki programı düzeltemiyorum trlrfnu kaatıp aınca atığım an ı tunes simgesine basınca ıkıyor ı tunes müzük çalıyr sonra 2 sn filan snra uygulama hatası diyor birdaha aamıyorum lütfen yardımcı lun motorolaya frmat atma yöntemi varsa söyleyin lütfen şimdiden teşekkurler
evet motorolaya format atılıyo linkini şimdi bulamadım bulunca veririm
çok teşekkurler linki koymayı unutmayın lütfen
v3i ye nasıl format atılır ? ayarlardaki telefon sıfırlayla denedim sorunmuma çare olmadı telefonu hiç kullanulmamuş gibi yapan nokialardaki kodlar gibi bir kodu varmı benim ı tunesim bozuk uygulama hatası veriyor bubun için çozumunuz varmı
quote:
Orjinalden alıntı: keremozk
v3i ye nasıl format atılır ? ayarlardaki telefon sıfırlayla denedim sorunmuma çare olmadı telefonu hiç kullanulmamuş gibi yapan nokialardaki kodlar gibi bir kodu varmı benim ı tunesim bozuk uygulama hatası veriyor bubun için çozumunuz varmı
kardeş flash atmanı öneririm ama biraz ugraştırıyor ve biraz da riskli..
ama orjinal versiyonundan çok farklı bi hal alıyor. yani çok güzel oluyor...
link bu kusura bakma unutmuşum gecikti bir az ben de flahs attım ve hoşuma gitti sanada öneririm ama arkadaşın dediği gibi biraz uğraştırıyo ve riskli ama becerikliysen nede bence ama ben pek beceremem dersen sen bilirsin yapmaya karar verirsen yardımcı olurum istersen son karar senin
burayı farketmedim ana sayfaya yazdım yanlışlıkla.... gönderilen mesajların iletim raporu gelmiyor aradım bulamadım bi türlü ayarını bilen var mı?