Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: olkancan

evet yanıyodu.kapak kapalıyken önden baktığında sağ tarafta bluetooth sol tarafta şarj ışığı yanıyor

benim neden yanmıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

quote:

evet yanıyodu.kapak kapalıyken önden baktığında sağ tarafta bluetooth sol tarafta şarj ışığı yanıyor

bilmiyorum ama emin misin yanmadığına
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

quote:

bilmiyorum ama emin misin yanmadığına

yanmıyor eminim. yoksa sadece bluetooth ile veri alışverişi yaparkenmi yanıyor.
  • evet sadece bbluetooth açıkken yanıyor.ama funlight clublight fln yüklüyken arama sırasında fln da yanıyor
  • quote:

evet sadece bbluetooth açıkken yanıyor.ama funlight clublight fln yüklüyken arama sırasında fln da yanıyor

sadece bluetoot ile veri alışverişi yaparken yanıyor. yani bluetooth bekleme modunda yanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 13 Temmuz 2007; 10:22:18 >
  • itunes e nasıl müzik atıyoruz bilen varsa anlatsın acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebo8kobe -- 14 Temmuz 2007; 20:23:41 >
  • önce telefonun kutusunda çıkan iTunes programını yüklüyorsun.Yada netten en son sürümünü de bedava indirebilirsin.çünkü paketlerdeki genelde eski sürümü oluyor.Ve senden güncelleştirmeni istiyor.Yükledikten sonra telefonun bağlantı ayarlarını Hafıza kartına getiriyorsun.Sonra Usb girişinden bağlıyorsun,iTunes dışında herhangi bir program yüklemene gerek yok.çünkü pc depolama aygıtı olarak görüyor teli.Zaten bağladığında iTunes kendiliğinden açılıyor.Genelde öyle olur iTunes açıldığında yan tarafta Playlist vs.lerin olduğu tarafta DEVICE diye bir liste çıkıyor.iTunes ta bulunan müzikleri oraya sürükle bırak yöntemiyle veya şarkılara sağ tuşla tıklayıp Add To Playlist>Device yöntemiyle de atabilirsin.Ama yukarıda Mobile Phone is OK yazısı çıkana kadar kabloyu çıkarma.Ve telefona attığın müzikleri pc deki itunes listesinden silme ki telefonu her bağladığında tekrar o müzikleri yüklemek zorunda kalmayasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 15 Temmuz 2007; 14:20:19 >

• slm arkadaslar,ya v3i de resimleri muzikleri fln klasorleme var mı nokilardaki gbi?
  • saol olkancan
  • olkancan birader device diye bi liste çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebo8kobe

olkancan birader device diye bi liste çıkmadı

ya şimdi teli usb ile pc ye bağladığında iTunes direkt olarak açılcak zaten.Daha sonra biraz bekle yan tarafta Music,Video,Radio vs lerin olduğu menünün altında Device adında bişey çıkacak ve ona isim vermeni isteyecek.Daha sonra dediğim gibi sürükle bırakla veya add to playlist yöntemiyle şarkı atabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis_ea@hotmail.com

slm arkadaslar,ya v3i de resimleri muzikleri fln klasorleme var mı nokilardaki gbi?

hayır maalesef yok.gerçi kategori olayı fln var ama o da hiç bir işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 16 Temmuz 2007; 12:12:43 >
  • müzikleri library den mi sürükle bırak yapıcam yoksa kendi müziklerimden mi
  • tabiki library deki müzikleri atıcaksın.eğer device dediğim şey çıktıysa device a iki kez tıkla onu ayrı bir pencerede açıcak.öyle sürüklemesi daha kolay oluyor
  • itunes türkçe yama bulmam lazım kullanamıyorum
  • there is not enough free space on "reggie" to hold all of the selected songs diyo bu ne demek
  • Bana hafıza kartından bahsediyor gibi geldi.hafıza kartının adını Reggie mi yaptın?
  • arkadaşlar ben motorola v3i yaklaşık 10 gündür kullanıyorum izlenimlerimi size aktarmak istiyorum.

** öncelikle bu telefon da menüleri çözmek tamamıyle uzmanlık isteyen bir iş. SE ve nokia kullananlar motoralaya geçişte çoook zorlanırlar çoook.
    ** ekran çözünürlüğü düşük.
    ** menü konusunda çok zayıf bir makina bir şarkıyı ve fotoyu bluetooth ile göndermek ölüm gibi bişi.
    ** telefona şarkı yüklemek ve silmek başlı başına eziyet.
    ** mesaj yazıp sonrada göndereceğin kişileri seçerken göndereceğiniz kişinin ne kadar numarası varsa hepsine beraber mesajı geçiyor. bundan kurtulmak için mesajı yazmadan önce göndereceğiniz kişinin hangi nosuna mesajı göndereceksiniz onu seçmeniz lazım. mesaj yazayım sonra noyu seçerim derseniz nanay yavrum nanay.

şu ana kadar gördüğüm kusurlar bu kadar. bence menüler sorun değil telefonum kalite malzemeden ve gösterişli olsun diyorsanız alınabilecek bir telefon yok ikiside önemli diyorsanız motorola v3i den uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 18 Temmuz 2007; 9:37:37 >

• saol olkancan hallettim
  • nasıl soru soruyoz bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.