Şimdi Ara

<<< MOTOROLA V3i'CiLER BURAYA >>> BAŞKA KONU AÇMAYIN ! ! ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
2
Favori
146.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasım Telefona Müzik Atıyorum Blutooth ile yüklendiği Zaman Hafıza KArtı Telefon Hafızası Diye 2 Seçenek Çıkıyor Hafıza KArtına Yüklemeyi İstediğim Zaman O Müziği Bulamıyorum Geri Ama Telefona Yüklediğim Zaman Sesler BÖlümünde Çıkıyor Sorun Bu YAni
  • Kötü bir haberim var sana .. Maalesef bu müzkleri sadece telefon hafızasına atarsan zil sesi yapabilirsin. Böyle olmasını istemiyorsan version güncellemesi yapıp modifiye etmen gerek. (i tunes - tel hafızasını görüyor normal versionunda)... Birde şşöyle dene menü-multimedya-sesler-menü-saklama cihazını değiştir.<hafıza kartını seç>. bakalım olacak mı? Ama dediğim gibi itunes den zor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurfear -- 15 Kasım 2006; 13:35:18 >
  • menu tusuna basıp saklama cıhazını degıstır dedıgın zaman hafıza kartını secersen sanırım olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfear

quote:

Orjinalden alıntı: calvinob

mig33 sorunu!!
    error connection error.please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem :java.io.IOException

noolou ya

bilgisayara java sürücüsü yüklemen gerek. sun microsystems bunu ücretsiz sağlamakta.

bilgisayarla alakası ne anlayamadım bu sorunu mig 33 tel den actıgımda tcp den baglanmaya yada baska bi seklde baglanmaya calısırken weriyor.bide bi sorum olcak 1gb hafıza kartı kabul ediyomu alet?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfear

quote:

mig33 sorunu!!
    error connection error.please go tohttp://wap.mig33.com to resolve the problem :java.io.IOException

noolou ya

bilgisayara java sürücüsü yüklemen gerek. sun microsystems bunu ücretsiz sağlamakta.

bilgisayarla alakası ne anlayamadım bu sorunu mig 33 tel den actıgımda tcp den baglanmaya yada baska bi seklde baglanmaya calısırken weriyor.bide bi sorum olcak 1gb hafıza kartı kabul ediyomu alet?

BAŞTAN SONA V3i GELİŞTİRME REHBERİ (1) topiği son mesajımda verdiğim versiyonu yüklersen teline mig33 sorunsuz çalışacaktır arkadaşım.. Maalesef bazı versiyonlarda bu hatayı veriyor

• arkadaslar herkese selam ben v3i de yeniyim arkadasımızın vermiş olduğu rehber cok güzel kendisine tesekkür ederim ben hiç sorunsuz hallettim ama bi sorum olcak ben bu küçük ekrandaki acıkken görünen resmi değiştiremedim yani attımız flashta menüdeki bu secenek silinmiş bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için simdiden tesekkürler
  • kapagiyarim ac geri kapat arkadasim
  • @calvinob'a

3 seçenekten tcp'yi seç... ..

Register (kayıt ol)'u seç.. Buraya yeni bir username (kullanıcı adı) ve password (şifre) belirleyeceksin ... (Dikkat: Kulanıcı adını ve şifreni belirlerken ı, ö, ü, ğ gibi Türkçe karakterler kullanma) Sonra +905... biçiminde telefon numaranı gir.
    Telefonuna smsle bir kod gelecek.. Tekrar programı açıp enter code diyerek buraya telefonuna gelen kodu gir. sonra login deyip yukarıda anlattığım şekilde kendi belirlemiş olduğun kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksın...

Program açılınca menüden other im, msn deyip giriş yapıyorsun... MSN'ye giriş yaparken bilgisayarda kullandığın msn hesabını ve msn şifreni yazacaksın...
  • Saklama cıhazını degıstır nerde nerden diycez ?
  • menu tusuna basman yeterli...kabaca soyle soyleyeyım sana kapagı actıgında tus takımı uzerındekı en usttekı ortadaki tus (cizgi seklınde)...
  • slm bende yeni aranıza katıldım servise verdiğim mpx220me kabul etmememe rağmen v3i yolllamışlar şuan memleketim de aklım karışık daha önce mpx220 gibi bir multimediya telefondan sonra nasıl bir telefon v3i
    kulalnıyım mı yoksa satayım mı? nokiaları fazla tutmam ama sanırım kapaklı diye n71 alacam tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Çok hoş bi telefon. Arkadaşımda var çok beğendim Motorola ya tebrikler. Güzel bi telefon yapmayı başardı sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: faya85

slm bende yeni aranıza katıldım servise verdiğim mpx220me kabul etmememe rağmen v3i yolllamışlar şuan memleketim de aklım karışık daha önce mpx220 gibi bir multimediya telefondan sonra nasıl bir telefon v3i
    kulalnıyım mı yoksa satayım mı? nokiaları fazla tutmam ama sanırım kapaklı diye n71 alacam tavsiyelerinizi bekliyorum.

Slm.. yaklaşık 1 aydır v3i kullanıyorum. Eğer multimedya telefon kullandıysan ve benim gibi çaldırmayıp değiştirmek istiyorsan bence v3i sana göre değil. N71 yerine de biraz daha zorlarsan 700-800 e N73 alabilirsin. Bence multi medya telefon da artık bitmek üzere. Avuş içi bilgisayarlar 1000 YTL ye kadar düşmüşken cep telefonu diye cebinde taşıdığın nesnenin anlamı kalmıyor. Dah yeni yeni wireless koymaya başladılar mesela, ki avuç içi bilgisayarlar bunu zaten destekliyor. Saymakla bitmez.. Saygılarımla.

• arkadaşlar ben de yeni v3i aldım ve flashlamaya calısıyorum. ancak daha yedek alma asamasında problem yasıyorum. daha dogrusu bilgisayara tanıtamıyorum bir türlü telefonu. iki ayrı bilgisayarda denedim. planlamacı, 3 farklı yazılımın bulunduğuna ilişkin balon cıkacak demiş ama bende yalnızca motorola phone (v3i itunes) bulundu deyip motorola usb modem yükleniyor diyor. sonucta kurduktan sonra da v3iflexbackupı calıstırınca unable to find any valid interfaces diyor. nerede hata yapıyorum. deli olacam. nolur biri yardım etsin bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

arkadaşlar ben de yeni v3i aldım ve flashlamaya calısıyorum. ancak daha yedek alma asamasında problem yasıyorum. daha dogrusu bilgisayara tanıtamıyorum bir türlü telefonu. iki ayrı bilgisayarda denedim. planlamacı, 3 farklı yazılımın bulunduğuna ilişkin balon cıkacak demiş ama bende yalnızca motorola phone (v3i itunes) bulundu deyip motorola usb modem yükleniyor diyor. sonucta kurduktan sonra da v3iflexbackupı calıstırınca unable to find any valid interfaces diyor. nerede hata yapıyorum. deli olacam. **** biri yardım etsin bana.

Telefonu tanıttıkdan sonra (yani klasik - orjinal cd si ile) yeni dosyaları bilgisayara kopyala. Bu dosyalardan bazılarını windows system içine direkt kopyalaman gerekli. Daha sonra flash programını çalıştırdığın zaman bahsi geçen o baloncuklar çıkar! Sende windows system dizinini yol olarak gösterip tanıtımı bitirirsin .. ben böyle yapmıştım. allta tüm açıklamayı veriyorum :

BÖLÜM 1 – GEREKLİ PROGRAMLARIN YÜKLENMESİ ve YEDEKLERİN ALINMASI
    1a) Motorola Phone Tools u 4.0.4b
    ye kadar yükseltin tüm updatelerini yapın. Size verilen Cd de daha düşük ve problemli bir versiyon var. 4.0.4b ye kadar update yapmıyorsa bir şekilde (emule) bu programı bulun. Bu programın linkinin verilmesi yasal değil.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    1b) Ultimate Drivers Pack -http://www.motomodding.com/vault/software/drivers/ultimatedriverpack.rar
    Bu driver paketini indirin ve kurun. Telefonunuzun bağlantı ayarını: Bağlantı > USB Ayarları > Data/Fax Bağlantısı olarak ayarlayın. Telefonuzu bilgisayarınızın usb girişine takın(UYARI: USB HUB KULLANMAYIN YANİ BİLGİSAYARINIZIN ÖN TARAFINDA USB GİRİŞİ VARSA BUNU DEĞİL ARKA TARAFTAKİ BİR USB GİRİŞİNİ KULLANIN). Sağ altta sarı balonlar çıkmalı. Yeni donanımların yüklenmesini ve kullanıma hazır olmasını bekleyin.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    Telefonunuzu başarıyla tanıttıysanız devam edin. Sorun çıktıysa devam etmeyin foruma sorun.
    1c) Motorola Phone Tools’ u açın. Bu işlemler sonunda tüm bilgilerinizi kaybedeceğiniz için buradan telefon defterinizi, takviminizi yedekleyin. Phone Book a basın. Sağ taraftan Backup/Restore a basın ve BACKUP ı seçin.
    Telefon defterinizin ve takviminizin yedeğini başarıyla aldıysanız devam edin.
    1d) V3İ BACKUP UTIL :http://r a p i d s h a r e.de/files/20174848/v3i_backup_util.rar.html
    Bu programla telefonunuzun eski haline dönebilmesi için gereken yedeği almalısınız. Yani bu rehberle yükleyeceğiniz Monster Pack le ilgili bir sorununuz olursa ve telefonunuzu eski haline döndürmek isterseniz aldığınız bu yedeği kullanıcaksınız.
    BU ADIMI KESİNLİKLE ATLAMAYIN. MUTLAKA HERZAMAN YEDEĞİNİZİ ALIN.
    Sıkıştılmış dosyayı klasöre çıkartın. Telefonunuz bilgisayara takılı ve kapağı açık bir durumda iken v3iflexbackup adlı uygulamayı çalıştırın. Program telefonunuzu tanıdıysa işlem başlicak, telefonunuzun ekranı siyah üstüne beyaz yazı halinde olucak bu ekran bootloader ekranıdır. Bilgisayarınızın bios una benzer. Müdehale etmeden işlemlerin tamamlanmasını bekleyin 5-10dk sürebilir.
    İşlemler bittiğinde program “creating custom flexlahs… Done!” mesajı alıcaksınız ve telefonunuz kapanıp açılacak. Uygulamayı kapatabilirsiniz. Aynı klasör içinde cg2backup ve flexlash.shx adlı dosyalar oluşmuş olmalı. Bu dosyaları ayrı bir klasöre alın ve klasör adına “tarih v3i backup” gibi bir ad vererek bu dosyayı güvenle saklayın. ÖNEMLİ!
    V3i içideki bilgileri güvenle yedekledim diyorsanız devam edin. Bir sorun varsa foruma sorun.
    1e) RSD Lite 2.7 veya üstünü yükleyin. Bu programın linkini vermek yasal değil. Bu yüzden google da arayın veya emule.
    Bu programla monster pack i telefonunuza yükleyebiliceksiniz ( bu işleme FLASH lamak deniyor.)
    1f) İşte telefonunuza flashlayacağınız MP(monsterpack) linkihttp://www.gigasize.com/get.php/126497/ModdediTunesMPV2andrewj357.rar
    şifre sorarsa (motox.info)
    edit: Bu da deneyebileceğiniz başka bir monsterpack.
    http://www.gigasize.com/get.php/132609/dmattsv2.0mp.zip
    klasöre çıkartın. içinden çıkan BackupMP.shx dosyası flashlayacağımız monster pack tir.
    CL.GIF images klasöründe kapak açıkken dış ekranda görünen resim için örnekler var. Bu konu BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (2) de anlatılmaktadır.
    Tüm bu işlemleri tamamladıysanız bu monsterpack i flashlamaya hazırsınız.
    BÖLÜM 2 – BİR MONSTER PACK İ FLASHLAMAK
    SON KONTROLLER:
    1. TELEFONUMUN ŞARJI TAMAMEN DOLU!
    2. BİLGİSAYARIM KARARLI DURUMDA ÇALIŞIYOR. HERHANGİ BİR ARIZASI YOK. BİR SÜRE BEKLEYİNCE OTOMATİK GÜÇ KESME KAPANMA GİBİ ÖZELLİKLER KAPALI!
    3. USB KABLOSU BİLGİSAYARIN ARKASINDAKİ USB GİRİŞİNE BAĞLI VE BİLGİSAYARIMIN TELEFONUMU ALGILAMASINDA BİR SORUN OLMADI.
    4. KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞIM VAR VEYA LAPTOP KULLANIYORUM VE ŞARJI TAM. VEYA!!! ELEKTRİKLERİN KESİLMEMESİ İÇİN BOL BOL DUA ETTİM AMA KESİLİRSE DE NOLUCAK YENİ BİR TANE V3İ ALIRIM, ÇOK ZENGİNİM.
    5. BU İŞLEMİN TEHLİKESİNİ KAVRADIM AMA V3İ İÇİN DEĞER. BİR SORUN OLURSA TÜM SORUMLULUK BANA AİT. diyebiliyorsanız, flashlama işlemine geçebilirsiniz.
    RSD Lite 2.7 veya üstünü açın.
    Model kısmında Motorola Phone (v3i itunes)
    Port USB
    IMEI numaranız çıkıcak ( bu işlem IMEI numaranızda bir değişiklik yaratmaz )
    STATUS – CONNECTED olmalı.
    Durum böyleyse devam edin değilse, DURUN! Foruma sorun.
    Filename kısmına gelin … ya basın ve BackupMP.shx flashlayacağınız monster pack i seçin.
    Start a basın.
    Telefonunuz siyah ekrana dönücek.
    SW Upgrade
    İn progress…
    Yazıcak.
    Sabırla bekleyin. Telefona, bilgisayara dokunmayın.
    Ortalama 7dk sonra telefon yeniden açılcak ve Enter Sim Pin dicek.
    Rsd Lite programı
    STATUS – FINISHED yazmalı. Programı kapatabilirsiniz.
    Sim Pin girin ve işte Karşınızda bambaşka bir V3i!
    Şimdi neden İngilizce oldu? Çünkü bu MonsterPack içinde sadece İngilizce dil paketi var. Tabi bu bir sorun değil. Hemen Türkçe içeren bir dil paketi flashlicaz. Bu pakete Language Pack deniyor ve flashladığınız zaman sadece dil paketleri değişiyor.
    İhtiyacımız olan Language Packhttp://www.planetmotox.net/razr_v3i/language_packs.php adresinde
    Language Pack
    R479_G_08.B4.34R_Lang0032_reflash.shx
    UK English, French, Arabic, German, Russian, Spanish, Turkish
    Bootloader: BOOT0A30 [1.01 MB]
    Bu dosyayı bulun ve indirin. Klasöre çıkartın.
    Bu bölümün başında anlatılan kontrolleri tekrar yapın. R479_G_08.B4.34R_Lang0032_reflash.shx Language Pack ini flashlayacağız.
    Rsd Lite ı açın. Status – Connected ise filename de … basın ve R479_G_08.B4.34R_Lang0032_reflash.shx Language Pack ini seçin.
    Hazırsanız Start a basın. Bu sefer daha kısa sürücek.
    Telefonunuz yeniden açılacak. Rsd yi bekleyin STATUS –FINISHED OLMALI OLDUYSA PROGRAMI KAPATABİLİRSİNİZ. (STATUS –FINISHED OLMADAN ASLA KABLOYU ÇIKARTMAYIN VEYA PROGRAMI KAPATMAYIN.)
    İŞTE V3İ NİZ HAZIR.
    MOTOROLA PHONE TOOLS U AÇIN. PHONE BOOK A GİRİN. BACKUP/RESTORE BÖLÜMÜNDEN RESTORE A BASIN TELEFON DEFTERİNİZDEKİ VE TAKVİMİNİZDEKİ BİLGİLER GERİ GELİCEK.
    ŞİMDİ KABLOYU ÇIKARIP YENİ V3İ NİZİ KEŞFE ÇIKABİLİRSİNİZ.
    WAP AYARLARINIZI TEKRAR YAPIN

• Sa. Arkadaşlar ßénn hépsini Yaptım yaLnız Skiman'ı Açtıqımda Skinler Gözükmüyor.Ready Yazıor.. Ayrıca Usb kabLosunu baqLıorumm Menü - Ayarlar - Usb yOk béndé (Usb) bLutood vé Senk var Usb yOk .. Yardımcı Olun Ltfen TeşekkrLer.

teLefOnum Markası mOtoroLa v3
  • arkadaşlar 6600 nokiamdaki 309 tane numarayı nasıl atıcam yeni v3i me?
    ne kadarı bunun kartta kayıtlıdır , nekadarı telefonda nasıl bakarım?
  • Arkadaşlar benim telefonda şebeke işaretinin yanında gprs oldugunu anladıgım fakat kapatamadıgım bir simge sürekli yanıyor bu normalmi?, değilse nasıl kapatabilirim o simgeyi...
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unzaga

Arkadaşlar benim telefonda şebeke işaretinin yanında gprs oldugunu anladıgım fakat kapatamadıgım bir simge sürekli yanıyor bu normalmi?, değilse nasıl kapatabilirim o simgeyi...
    teşekkürler.

O işaretin görünmesi normal.. Telefonunun gprs kapsamında olduğunu gösteriyor.. gprs'in aktif olduğu anlamına gelmiyor..Endişelenecek birşey yok yani..İşaretin görünmemesini sağlamak mümkün.. Bunun için BAŞTAN SONRA V3i(ITUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) topiğinde anlatıldığı şekilde teline yeni versiyon yüklemen gerekiyor..
  • arkadaslarr v3ide sarkı dimlerken kapak kapandığı an sarkıda kesilioor:S:S anladıım kadarıyla itunes programı yuklemek gerekiorr biri yardm edebilirmi herkes ck karısk oldundan bahsedıo yardmm plzzz S:
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.