Bildirim
motorola V3i mesaj iletim raporu gelmiyor... ayarını bilen??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı şeyi bende v8 için merak ediodum :D yoktur belkide -
quote:
Orjinalden alıntı: rueta
aynı şeyi bende v8 için merak ediodum :D yoktur belkide
arkadaşım V8 almışsın hayırlı olsun öncelikle.Darısı başıma
Soruna gelince...Maalesef tek seferde ayar yapılamıyor(V8'i bilmiyorum ) Her seferinde göndermeden önce rapor almayı aktive etmen gerekiyor.Belki de flash ile yapılabiliyordur ama herhangi bir fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 31 Ocak 2008; 13:22:10 > -
evet aldım nokia mı bu mu die baya bi akrasızlık yaşadım ama hello moto oldum bende :D iyikide almışım darısı hatta daha iyileri sana inş
bu flash mlash oalyı hakkındada hiç bi bilgim yok eğer yapınca rapor olcaksa ne bilim daha ii olcaksa yapim bende nası bişi ki o :P :D neyse bu konuyu kirletmiym araştıirm biraz :D -
v3i de seem editle rapor alımını sürekli açık hale getirebilirsin. hangi seemle yapacağını ben bilmiyorum ama v3i geliştirme rehberine yazarsan planlamacı nikli arkadaş yardımcı olabilir.O başlık dışında pek yardım etmeyebilir bu soruyu orada sor sen.Link aşşada
http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm -
yok telefonu flashlama diye bişeylerden bahsediyo orda.... basit bi ayarı yok sanırım yaa... ahh nokia ahh ahh symbian ahhh dicem nerdeyse ....... -
var arkadaşım basit bi seem editle daha biçok şey yapılıyo ama v3i de o topicteki arkadfaşlar hem mod yapıyo yükletiyo hemde mod istemeyen orjinal kullanmak isteyen arkadaşlara seem leri söylüyolar böyle ufak değişiklikler için
seem 0032_0001 offset 3D bit 1 'i işaretle sms delivery report için
seem 0032_0001 offset 5E bit 6 Yı işaretle mms delivery report için
bu iki seemi o başlıkta planlamacı isimli arkadaşa sorun onay verirse v3i de de bu seemler bu işe yarar derse seemi editleyin okey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolande -- 31 Ocak 2008; 23:15:20 > -
yukarıda verdiğin seem değerler ile olmuyor bilgine -
aynı sorun slvr L9 dada var iletim raporu gelmiyo bu soledikleriniz ardaşlar L9 içinde geçerlimi..? -
Teslim raporlarını daimi açık ayarda tutmak
Seem 0032_0001, offset 9E, bit0:kapalı, 0ffset BE, bit1:açık
galiba L9 için bu arkadaşım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X