Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglet

quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

quote:

rootlarken cihaz çöp olursa nolucak ?

hocam cihaz bıldıgın çöp oluyor tabıkı ozaman garantı dısı kaldıgı ıcın :D

oyle değil kullanılmaz hale gelirse ? ...
    Birde ben HD film indirdim HARRY POTTER atıcam cihaza ama windows gezgini durdurma hatası veriyor başka şeyleri cihaza kopyalarken sorun yok... filmide başka yerlere kopyalarken sorun yok .. nasıl oldu ?...
    Birde cihazın sağ altında sağat ve bildirimlerin bulunduğu bi kısım varya orası kapandı yanlıslıkla nasıl acılıcak acil bi yazar mısınız

kullanılmaz hale gelme durumu zor ancak ancak teknik servis yapabilir özel cihazlarla sanırsam;

HP olayı ilginç hiç başıma gelmedi bilmiyorum boyuttu nedir?

nasıl beceriyorsun bilmiyorum ama ilginç hatalar sende :) fabrika ayarlarına al yeniden kurcala :)

• Ya ben elimle yapmadım o sağ alttaki saatleri...
    HP'nin boyutu 6,55 gb .. fabrika ayarına nasıl alcaz yav :D:D
  • Baktım ayarlara almayı buldumda alamam resim ve müzikler full gidiyor:D
    ________
    kapatıp tekrar actım cıhazı oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglet -- 11 Temmuz 2011; 0:03:01 >
  • quote:

Baktım ayarlara almayı buldumda alamam resim ve müzikler full gidiyor:D
    ________
    kapatıp tekrar actım cıhazı oldu :D

17-19 gündür bende cihaz enaz 20 kere fabrika ayarlarına almışımdır. az önce roottu mahvettim. bir dosya sildim SMS olayı için simdi yeniden unroot ediyorum artık haftaya tekrardan kurcalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

quote:

Arkadaşlar, herkesin cihazı hayırlı olsun

Özelliklerde göremedim; merakımdan soruyorum. GPS alıcısı var mı bu alette? Yani Maps türü yazılımları çalıştırabiliyormuyuz içerisinde?
    Teşekkürlerimle...

var; gps bulunuyor. IGO Amigo ( eğer uygun skin bulabilirsen ) co-pilot gibi sesli navigasyon programları çalışıyor..

Teşekkür ederim Sayın @kendimce

Amigo çok önemli değil, İgo8 çalışması yeterli. Google Maps Türkiye'nin aktif olmasını bekleyebilirim. Beklerken de iGO8 kullanırım

Android de igo amigo (8.4)var sadece igo 8.3 sadece windows mobile / ce lerde bulunuyor. Keşke Primo gelse 8.5

Bu mudur Hocam? Buysa tamamdır

[Android] iGo Amigo (800x480) v.8.4.2

• quote:

aynen.. ancak zevk vermez. Copilotta bak istersen tam ekran destekliyor xoom'u
  • quote:

quote:

aynen.. ancak zevk vermez. Copilotta bak istersen tam ekran destekliyor xoom'u

Biliyorum, şahsen Primo hastasıyım. Ancak çıkana kadar bekleriz, problem yok
  • su bang bang race thd bulabılen olursa çok sevınırım kactane bulduysam hepsı sankı demo gıbı 1 yarıstan sonra markete yonlendırıyor çok guzel bır oyun
  • quote:

su bang bang race thd bulabılen olursa çok sevınırım kactane bulduysam hepsı sankı demo gıbı 1 yarıstan sonra markete yonlendırıyor çok guzel bır oyun

bir tane buldum kontrol edeyim.

Ayrıca pes 2011 yükleyeceğm

Bu arada xoom nasıl rootlanıra ait video kaydım tamam son kontrollerden sonra Youtube'ye yükleyeceğim.
  • quote:

quote:

su bang bang race thd bulabılen olursa çok sevınırım kactane bulduysam hepsı sankı demo gıbı 1 yarıstan sonra markete yonlendırıyor çok guzel bır oyun

Bu arada xoom nasıl rootlanıra ait video kaydım tamam son kontrollerden sonra Youtube'ye yükleyeceğim.

Sayın kendimce,
    Cihaz Root'lu iken denediniz mi acaba ? Market Enabler çalışıyor mu ? Ve marketten ücretli uygulamaları satın alabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

Sayın kendimce,
    Cihaz Root'lu iken denediniz mi acaba ? Market Enabler çalışıyor mu ? Ve marketten ücretli uygulamaları satın alabiliyor muyuz ?

market enabler çalışıyor ancak söyle bir ipucu cihazı kapatıp açıp market enabler çalıştırın. Ücretli yazılım alma ihtiyaçı hiç duymadım. Kullandığım programları nedense buluyorum :)

video :http://youtu.be/iJeQ0Z3gJ5Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 11 Temmuz 2011; 21:52:08 >

• kendimce hocam denedınmı oyunu buarada video için eline sağlık
  • quote:

kendimce hocam denedınmı oyunu buarada video için eline sağlık

daha değil eksik indirimişim yeniden indiriyorum :)
  • quote:

quote:

kendimce hocam denedınmı oyunu buarada video için eline sağlık

daha değil eksik indirimişim yeniden indiriyorum :)

ok hocam :D hadı bakalım cok guzel oyun baya sarıyor benıde ıste bı duzgun bulamadım
  • malesef ancak söyle bir dene istersen. Offline iken.

Xoom'dan sms gönderimi ile ilgili olarak:

Cihaz rootlandıktan sonra framework-res.apk dosyası modife edilmiş dosya ile değiştirilmesi halinde SMS gönderimi yapılabiliniyor ancak söz konusu dosyada Türkçe dil desteği yok.

Dosyayı oluştaran kişiye mesaj yolladım bakalım bilgi dönecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 11 Temmuz 2011; 23:30:12 >
  • Cihazdn yavas yavas síkílmaya basladim degisik uygulamalar falan yok mu..guzel grafikli seyler
  • quote:

Cihazdn yavas yavas síkílmaya basladim degisik uygulamalar falan yok mu..guzel grafikli seyler

senin durum zor! cihazı rootla SMS özelliğini kur rom yükle.. UBUNTU kur vs vs ..

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=945 ingilizcen varsa
  • quote:

quote:

Cihazdn yavas yavas síkílmaya basladim degisik uygulamalar falan yok mu..guzel grafikli seyler

senin durum zor! cihazı rootla SMS özelliğini kur rom yükle.. UBUNTU kur vs vs ..

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=945 ingilizcen varsa

Selamlar,

Daha Motorola XOOM'u alamadım ama kısa bir süre içinde alacam. Yanlız bir konuda emin olmak istiyorum. Sahibinden.com'da veya benzeri yerlerde satılan cihazların bazılarında sadece Wi-fi özelliği var bazılarında ise 3G + Wifi özelliği var.

Cihazın kutusunda açık olarak bir ibare yeralıyor mu, 3G özelliği de kapsadığına dair yada sadece Wifi özelliği olduğuna dair. Bu konuda kazık yemek istemiyorum ?

• Hiç bir yerinde bir belirti yok (tÜRK TELEKOM İLE ALDIM)..
    Ama hepsiburadada falan jelatini bile açılmamış diyorsa ve Türk telekom diyorsa al.. zaten kılıf yanında hedıye ve o kılıf kutunun içinde çıkmıyoor kutunun üstüne koyup jelatinlemişler.. ordan anlarsın .. Türk telekom olup olmadığını...

Hiç bir yerinde bir belirti yok (tÜRK TELEKOM İLE ALDIM)..
    Ama hepsiburadada falan jelatini bile açılmamış diyorsa ve Türk telekom diyorsa al.. zaten kılıf yanında hedıye ve o kılıf kutunun içinde çıkmıyoor kutunun üstüne koyup jelatinlemişler.. ordan anlarsın .. Türk telekom olup olmadığını...

Türk Telekom'la yada TTNet ile satılanların tamamında 3G özelliği var mı yani ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.