Şimdi Ara

Motorola Xoom Unboxing & Review - Ana Konu ve Paylaşım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
6
Favori
110.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

Hiç bir yerinde bir belirti yok (tÜRK TELEKOM İLE ALDIM)..
    Ama hepsiburadada falan jelatini bile açılmamış diyorsa ve Türk telekom diyorsa al.. zaten kılıf yanında hedıye ve o kılıf kutunun içinde çıkmıyoor kutunun üstüne koyup jelatinlemişler.. ordan anlarsın .. Türk telekom olup olmadığını...

Olur.. ancak ayrı bir data hattı alman daha mantıklı olur tak cıkar yaparsan yuva belli bir süreden sonra laşka olur. Bende bugün fırsat bulursam TCell data hattımı AVEA kontrolüye taşıyacağım. aylık 9 TL 1 GB 4 GB'ye kadar 29 TL şuan 6 GB için 63 TL ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Hiç bir yerinde bir belirti yok (tÜRK TELEKOM İLE ALDIM)..
    Ama hepsiburadada falan jelatini bile açılmamış diyorsa ve Türk telekom diyorsa al.. zaten kılıf yanında hedıye ve o kılıf kutunun içinde çıkmıyoor kutunun üstüne koyup jelatinlemişler.. ordan anlarsın .. Türk telekom olup olmadığını...

Olur.. ancak ayrı bir data hattı alman daha mantıklı olur tak cıkar yaparsan yuva belli bir süreden sonra laşka olur. Bende bugün fırsat bulursam TCell data hattımı AVEA kontrolüye taşıyacağım. aylık 9 TL 1 GB 4 GB'ye kadar 29 TL şuan 6 GB için 63 TL ödüyorum.

şimdi bi data hattım alıcam tamam.. Yapmam gerekenler ney ? 18+ olmak gerekiyor mu

• 1- Bu cihazın navigasyon uygulamasını nasıl kullanacağız çözemedim. Gezinme özelliği kontrol ediliyor şeklinde ortada bir mesaj çıkıyor öyle kalıyor. Ama google haritalara girdiğimde GPS devreye giriyor ve konumumu buluyor fakat navigasyon uygulaması bir türlü aktif olmadı ?

2- maillerde bir sıkıntı dikkatimi çekti ya da ben çözemedim. Birden çok maili silmem gerekiyor ama toplu seçim yok tek tek seçmek gerekiyor nasıl olacak anlayamadım. Aynı durum çöp kutusu içinde geçerli toplu silme yok.

3- mkv uzantılı HD dizileri nasıl oynatıcaz codec mi kurmak gerekiyor bunu da çözemedim. Görüntü açılıyor ama sürekli donarak ve aksayarak oynatıyor. AVİ uzantılılarda bir sıkıntı yaşamadım.

4- Dün yolda giderken nokia telefonumun kulaklığını taktım ama izlemeye çalıştığım filmde ses hışırtılı, eksik ve sorunlu geliyordu. Kulaksız sorun yok ses normal çıkıyor. Cep Tel. kulaklığı olduğu için diye düşünüyorum. Nasıl bir kulaklık almalıyız bu cihaza bilmemiz gereken bir püf noktası var mı? (örn. orjinal motorola v.s.)

Şimdilik yaşadığım sıkıntı ve sorunlar bunlar. Ustalardan yardım bekliyorum çözüm buldukça da burada paylaşacağım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Not: Cihazımda sürekli internet bağlantısı yok henüz bir data card alamadım ücretleri pahalı. Evim de ve işyerimde wireless olduğu için şimdilik de ihtiyaç duymuyorum. Bu sebeple özellikle offline çalışan uygulamalar yüklüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdilek

1- Bu cihazın navigasyon uygulamasını nasıl kullanacağız çözemedim. Gezinme özelliği kontrol ediliyor şeklinde ortada bir mesaj çıkıyor öyle kalıyor. Ama google haritalara girdiğimde GPS devreye giriyor ve konumumu buluyor fakat navigasyon uygulaması bir türlü aktif olmadı ?

2- maillerde bir sıkıntı dikkatimi çekti ya da ben çözemedim. Birden çok maili silmem gerekiyor ama toplu seçim yok tek tek seçmek gerekiyor nasıl olacak anlayamadım. Aynı durum çöp kutusu içinde geçerli toplu silme yok.

3- mkv uzantılı HD dizileri nasıl oynatıcaz codec mi kurmak gerekiyor bunu da çözemedim. Görüntü açılıyor ama sürekli donarak ve aksayarak oynatıyor. AVİ uzantılılarda bir sıkıntı yaşamadım.

4- Dün yolda giderken nokia telefonumun kulaklığını taktım ama izlemeye çalıştığım filmde ses hışırtılı, eksik ve sorunlu geliyordu. Kulaksız sorun yok ses normal çıkıyor. Cep Tel. kulaklığı olduğu için diye düşünüyorum. Nasıl bir kulaklık almalıyız bu cihaza bilmemiz gereken bir püf noktası var mı? (örn. orjinal motorola v.s.)

Şimdilik yaşadığım sıkıntı ve sorunlar bunlar. Ustalardan yardım bekliyorum çözüm buldukça da burada paylaşacağım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Not: Cihazımda sürekli internet bağlantısı yok henüz bir data card alamadım ücretleri pahalı. Evim de ve işyerimde wireless olduğu için şimdilik de ihtiyaç duymuyorum. Bu sebeple özellikle offline çalışan uygulamalar yüklüyorum.

1-Bende sorun çıkmadan düzgünce hepsi çalıştı o yüzden birşey diyemiyicem
    2-Maillerini aç yanda sol tarafta bi menü var gelen kutusu de yine solda tüm maillerin başlık başlık gözükücek ve sol taraflarında kucuk kutucuk olacak işaretleyerek yapabilirsin hem g-mailde hem e-mail de
    3-rock player sanırım mkv acıyor
    4-bende cep tel. kulaklıgımı taktım suanda(n97 mini) hiç bir sorun yok kulaklıkta bi problem olaiblir

• navigasyon ev içerisinde çalışmaz arkadaşlar bende tomtom var navigasyon cihazı evin içerisinde çalışmıyor uydu ile bağlantı kurabilmesi için açık hava olması gerekmektedir.
  • cihazını rootlamış mz601 kullanıcı var mı ? orjinal framework-res.apk'yi bana gönderecek biri var mı ?

cihazı tekrardan unrootladım. gerek kalmadı

Bu arada biz daha 3.1'e geçmemişken. bazi kişiler ota ile 3.2'ye geçiş yaptı.

http://www.droid-life.com/2011/07/12/android-3-2-update-for-motorola-xoom-rolling-out-now-in-small-batches/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 12 Temmuz 2011; 22:24:50 >
  • Avrupaya gelince türkiyeyede gelecek demi ... bide 3.1 güncellemesindeki yenilikler neyki ?
  • Cihaz super tam benlik normalde birsey aldiktan snra iyimi yaptim diye baya bir dusunurum ama bu cihazda cok memnunum daha updateler geldikce dahda guzellescektir birde su oyun ve app sorununu halledersek tam olucak
  • Evet ... Bencede mükemmel ama android market hiç bir işe yaramıyor şuanda bence... Birde and. markette TWİTTER uygulaması var ama FACEBOOK yok.. o uygulamayı bulabılır mıyız
  • Evet market cok kotu bu sekilde

Walla ben facebook kullanmadigim icin pek umursamiyorum:-)
  • ben kullanıyorum ama cihazın gerçekten taktir edilcek bi yönü var oda internet ve sosyal medya % 100 denecek kadar başarılı... Resim çekiyorum hemen orda köşede beliren bir tuş ile e-mail picasa twittere koyabiliyorum... Yine aynı şekilde youtube da oyle... ayrıca tüm siteleri güzel bir şekilde açabilmem internet ile ... beni çok mutlu ediyor :D
    bide facebook olsa
  • quote:

ben kullanıyorum ama cihazın gerçekten taktir edilcek bi yönü var oda internet ve sosyal medya % 100 denecek kadar başarılı... Resim çekiyorum hemen orda köşede beliren bir tuş ile e-mail picasa twittere koyabiliyorum... Yine aynı şekilde youtube da oyle... ayrıca tüm siteleri güzel bir şekilde açabilmem internet ile ... beni çok mutlu ediyor :D
    bide facebook olsa

http://ul.to/pcdn5in2 den cekebilirsin ancak ben işyerimin sayfası beğen sayfası olması sebebiyle face kullanıyorum normal browser ile sanki pc den bağlanıyormuşum gibi kullanıyorum..

IE haricinde browser ile cekmeni tavsiye ederim ( Chrome/Firefox )

• Yok yok onu demiyorum ... orda cekonce direk face koyuyo tmm amaben resimi normal cekip sag ust kosedeki share logosu ile twote picasaya atabiliosun face yok.. face programi indirdim ama yine face yok orda
  • quote:

Yok yok onu demiyorum ... orda cekonce direk face koyuyo tmm amaben resimi normal cekip sag ust kosedeki share logosu ile twote picasaya atabiliosun face yok.. face programi indirdim ama yine face yok orda

şunu bir denermisin?

https://market.android.com/details?id=com.locomolabs.facebook
  • quote:

quote:

1- Bu cihazın navigasyon uygulamasını nasıl kullanacağız çözemedim. Gezinme özelliği kontrol ediliyor şeklinde ortada bir mesaj çıkıyor öyle kalıyor. Ama google haritalara girdiğimde GPS devreye giriyor ve konumumu buluyor fakat navigasyon uygulaması bir türlü aktif olmadı ?

2-Maillerini aç yanda sol tarafta bi menü var gelen kutusu de yine solda tüm maillerin başlık başlık gözükücek ve sol taraflarında kucuk kutucuk olacak işaretleyerek yapabilirsin hem g-mailde hem e-mail de
    4-bende cep tel. kulaklıgımı taktım suanda(n97 mini) hiç bir sorun yok kulaklıkta bi problem olaiblir

Öncelikle ilgin için teşekkürler. Yalnız bir kaç sorumda heralde ben tam olarak sorunu anlatamadım. Mail silme de checkbox ları tek tek işaretleyerek mailleri teker teker silebilmekteyim zaten. Benim istediğim TÜMÜNÜ SEÇ olayı. Tek tek işaretleyerek seçmek istemiyorum. Belki de bu özellik hiç yok ama ciddi bir sorun bence. Bazen bir mail birikiyor 50-100 arası ve bunların yarısına yakını spam mail olabiliyor. Düşünsenize bunları tek tek check atmanın nası sinir bozucu bir durum olduğunu. Başka kulanabileceğimiz daha özellikli mail prg. var mı?

MKV açma da da sorun yok. Açılıyor fakat donarak ve aksayarak oynatıyor. Sorunsuz bir şekilde yürümüyor. Rock player ı denedim bu arada. Onda da aynısı oldu.

Navigasyon nasıl çalıştı hala anlayamadım uygulama kısayoluna basmaktan başka bilmem gereken ne bilmiyorum. Çünkü açık havada da denedim dakikalarca bekledim gezinti özelliği kontrol ediliyor yazıyor öylece kalıyor. Acaba Navigasyon un çalışması için sürekli internet bağlantısı mı gerekli. Ama bence navigasyon için internete gerek olmamalı?

Kulaklık dediğin gibi problemli olabilir. Değişik bir kulaklık bulup deneyeceğim.

Tekrar teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle ilgin için teşekkürler. Yalnız bir kaç sorumda heralde ben tam olarak sorunu anlatamadım. Mail silme de checkbox ları tek tek işaretleyerek mailleri teker teker silebilmekteyim zaten. Benim istediğim TÜMÜNÜ SEÇ olayı. Tek tek işaretleyerek seçmek istemiyorum. Belki de bu özellik hiç yok ama ciddi bir sorun bence. Bazen bir mail birikiyor 50-100 arası ve bunların yarısına yakını spam mail olabiliyor. Düşünsenize bunları tek tek check atmanın nası sinir bozucu bir durum olduğunu. Başka kulanabileceğimiz daha özellikli mail prg. var mı?

MKV açma da da sorun yok. Açılıyor fakat donarak ve aksayarak oynatıyor. Sorunsuz bir şekilde yürümüyor. Rock player ı denedim bu arada. Onda da aynısı oldu.

Navigasyon nasıl çalıştı hala anlayamadım uygulama kısayoluna basmaktan başka bilmem gereken ne bilmiyorum. Çünkü açık havada da denedim dakikalarca bekledim gezinti özelliği kontrol ediliyor yazıyor öylece kalıyor. Acaba Navigasyon un çalışması için sürekli internet bağlantısı mı gerekli. Ama bence navigasyon için internete gerek olmamalı?

Kulaklık dediğin gibi problemli olabilir. Değişik bir kulaklık bulup deneyeceğim.

Tekrar teşekkürler.

1 - Bildiğim yok
    2 - MKV 720p de sorun yaşamadım. yarın büyük ihtimal hdmi kablom gelecek daha detaylı bilgi veririm
    3 - google navigasyon çalışmaz bölgemizde copilot'u dene

• ya birşey diyicem ben teknosa ve vatan bilgisayara baktım bizim cihaza göre HDMİ kablosu yoktu çünkü cihazdaki giriş çok küçük.. nerden bulacaz yav onu
  • quote:

ya birşey diyicem ben teknosa ve vatan bilgisayara baktım bizim cihaza göre HDMİ kablosu yoktu çünkü cihazdaki giriş çok küçük.. nerden bulacaz yav onu

micro hdmi diye arat..
  • tamam saol... birşey diyicem bizim cihaza nerdeyse hiç program yok ya... bu oyle ortada mı kalacak yoksa zamanla ipad2deki FİFA11 gibi süper kalite şeyler cıkar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.